|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
5.7.2007 15:53:13   
madejka
NRMM fajn datume so si izbrale tele tvoje pupe! user posted image

Gorazdova je dans zjutraj sla v P, kjer bo cakala do 8. oz. 10.7. da vidijo kaj bojo naredili.
Za zvesto pa mislim, da se se nic ni javila.
Freycha je pa fajn in Dita se ze pridno poskusa dojit.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 676
5.7.2007 16:54:40   
Laubica
Madejka -hvala za novice
Ali gre kera jutri k Petrovičevi?
Da se spoznamo jaz sem ob 7 naročena na morfologijo,sem nervozna ko pesuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
5.7.2007 16:57:57   
madejka
že 35, nic ne bit nervozna, saj je prav fajn! videla bos svojo user posted image ! Jaz ga ne bom do poroda user posted image Bomo drzali pesti, da bo vse vredi! Kdaj mas rok ti?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
5.7.2007 17:11:41   
Pandica
Ojla,

madejka jaz tudi ne vem, če še bom videla kaj mojo user posted image  pred rojstvom, ko tako šparajo eni z temi uz user posted image  

Tako, da že 35  ti se kar veseli jutršnje morfologije, saj bo itak vse vredu in, da boš videla user posted image  . A spol že veš?

Madona, kakšno vreme imamo danes,dopoldne me je zeblo, ko psa, ko sem bila na kavici z eno prijateljico pa sma sedeli na vrtu, zdaj pa spet sije sonček s tem, da je že vmes seveda deževalo. Hujše kot aprila user posted image  

No, uživajte user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
5.7.2007 21:10:29   
Vrtnica79
Hoj! Jaz pa sem danes ful uživala! Smo bili na Ptujskih in je sonce žgalo sto na urouser posted image . Okoli  petih pa se je pooblačilo pa smo šli v notranje bazene. Ampak ne za dolgo, ker je sonček spet pokukaluser posted image .Tak da smo se nakopali in nasončili. Zdaj pa me bo še samo v posteljo vrglo! Nič, grem počivat me ob sonca žge kouser posted image !

Lpuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.7.2007 9:25:24   
Janey
Dobro jutro pikice.
Kak ste kaj danes? Jaz sem že taaaak lačna...grem na malco počasi.
Kooončnoo je sonček posijal..kak fajn :)
Cel dan že hodijo babe k meni pa me po trebuhu božajo(pa ga sploh še nimam) :) sem eni povedala pa kr cela firma zdaj ve :) brblje so user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.7.2007 10:50:01   
rakinja
dobro jutri vsem skupaj danes pa mi je pasala spat zdaj pa že jem sem se zbudla lačna ko pes.Upam da bo držalo danes vreme da ne bo spet deža.Jutri pa se vrača naš sonček z morja tak jo že pogrešam celi teden jo nosem videla in ne slišala kr se ni hotela z mano pogovarjat nikoli ni imela časa zanimivo.

In kako ste kaj?Kaj že ve katera kak kaj z gorazdovo?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.7.2007 11:03:13   
Laubica
user posted image Zdravo  dobili bomo še enga user posted image user posted image ,rok imam pa 6.11.,vse je OK tako sem bila srečna da so mi kar solze pritekleuser posted image
Čeprav sem bila 100%da bo user posted image ,si je sin želel bratca in sem zato tako srečna ker se mu je želja izpolnilauser posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.7.2007 14:01:11   
madejka
že 35 CESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Fantkov tak primanjkuje! user posted image

Za Gorazdovo se nic ne vemo. Bo verjetno kapica al pa katera na forum za julijke kaj napisala. Bom spremljala pa vam tu napisem, ce bo kaj.

Vrtnica kaka faca si ko se upas v bazenu kopat. Meni so se za morje komplicirali... mogoce je pa to krivo da sem 18 dni do roka user posted image user posted image user posted image

Pandica ziher ti bojo se kaki UZ delali, sej se pa nisi tak dalec... Meni jih je vec naredila kot mi pripada user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.7.2007 14:40:48   
sanwebdra
Vrtnica79, te pa si upaš kopat v bazenihuser posted image ??? Glede na to, da plavanje G sicer priporočajo (morje), nikakor pa javnih bazenov zaradi okužb??? Jaz si ne upam, tak da sem že kar malo žalostna, ker sem se letos že naplavala - ne greva več na morjeuser posted image .

Danes začnemo z renovacijo, pa se že zdaj bojim kako bo vse to potekalo. Moj dragi ima namreč rok, da konča gradbena dela do 01.09., jaz pa imam potem september na voljo, da pohištvo skupaj spravim (ki ga grem itak celega naročit že v juliju - da ne bo nepotrebnih zamud). Tako da bo časa za pripravo cotik zeloooo malo, ker imam uradno rok 9.10, jaz pa mislim, da bo naša dojenčica privekala na svet bistveno prej - tam okrog 1.10. Pa bo že ... Upam user posted image ...

Komaj čakam vikend - naporen teden v službi...

Uživajte user posted image - pa se kaj vidimo na Lentu!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.7.2007 14:45:29   
madejka
Sanwebdra tud pri nas je konc z morjem... Sej ce se bosta prav fejst potrudila, bosta nasla cas tud se za kako morje. Midva sva ga se stisnila v ta zadnji mesec pred porodom. In hvala Bogu da sva ga, ker drugac se bo meni vtrgalo celo poletje brez morja.
A se gres na Lent? Jaz kar ne upam v guzvo s tem trebuhom. Mogoce dans se, jutri pa ziher ne. POl je pa tak ze konc... user posted image In niti enkrat se nisem bila letos! user posted image
Ah saj cotice bos ze porihtala. Jaz jih tudi sele zdaj perem, da se o likanju ki me caka niti ne menim... Midva tak vedno vse zadnji hip delava. Bog ne daj da nas mali ze zdaj pride ven... bo imel ati full dela, da postima vse za najin prihod!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.7.2007 16:06:02   
NRMM
Daaaaaan!

Ene vidim,da uživate,no sej jaz tudi ampak malo drugače. Se mi pa tako zelo lušta morja,pa vode ipd.......ojej kje je še september,pa no sej bo hitro minilo.

Na Lent hodite kaj?Jaz sem v porodnišnici skoraj pop....user posted image .SPat pri zaprti okni se ni dalo,če pa je bila odprta so pa lentovci ropotali 100/h,fuuuul se sliši,pa še na ljubljansko sem imela okno user posted image user posted image .

madejka kdaj imaš ti rok?

vrtnica izogibaj se ptujskih toplic,da ne boš šla rodit user posted image user posted image .Mi smo bili 25.6.tam in so se mi začeli popadki,tak da očitno so bile Maši všeč,da je potem čez par urc priplavala na svet user posted image .

Že35 čestitke za fantiča user posted image user posted image ,pa jih res primanjkuje.

Grem malo počivat,potem pa bo tak čas,da dam mlekarne na plano.

UŽIVAJTE

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.7.2007 17:21:48   
madejka
NRMM 24.7. baje user posted image Samo sma se z malim zmenla da pride 20.7. Mi je lep datum user posted image Pa se prek roka ne bi rada nosila. Ampak ce ne bo hotel pac ne bo... kakorkoli, samo da bo zdrav!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.7.2007 19:30:55   
Laubica
Hvala vsem za čestitke,moram pa povedat da tudi jaz občudujem take ki se upate v bazenih kopat,ker jaz sem že tako bila podvržena vnetjem ,si zdaj niti približno ne upam v bazenuser posted image ,je moja kolegica tudi pri prvi nosečnosti hodila in pri drugi ,pa ni bilo nič,jaz bi pa sigurno kaj pobasala -sem take sreče,pa še nasploh se mi bazeni nekam upirajouser posted image
Moram se še pohvalit ,da zdaj ko sem prišla iz službe ,me je sin prvo celo polubčkal -ker bo bratca dobil,se kar raznežim ,ko vidim svojga sončka kako je zadovoljenuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.7.2007 19:46:00   
rakinja
Tudi jaz ti čestitam.Kdaj imaš rok?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.7.2007 20:39:02   
Vrtnica79
No ja , ne me strašit glede bazenovuser posted image ! Saj se nisem namakala celi dan not! Sem se samo malo namočla da mi ni blo prevročeuser posted image

NRMM, mislim da še ne bom šla tak hitro rodit. Sem namreč v 4. mesecu.

Sicer pa sem videla nekaj user posted image  ki so se tudi kopale. Mislim da bolj kompliciraš več je straha da bo kaj narobe.

Lpuser posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.7.2007 21:24:07   
Laubica
Rakinja rok ima 6.11.user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.7.2007 18:22:05   
Vrtnica79
Oj! Tu ste pa čisto zaspale al kajuser posted image user posted image user posted image . Ste že vse na počitnicah? Jaz sem danes kar doma, je zunaj prevroče pa mam pol vrtoglavicouser posted image .

Nič, grem zaj v hladilnik gledat če je kaj pametnegauser posted image . Me vsake tolko zgrabi lakota, pa zdaj ko semuser posted image  ne rabim štet kalorij! JUHU-HUuser posted image

Lepo se mejte pa pišite kaj, da se ne boste preveč polenileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.7.2007 19:02:36   
Anonimen
Evo mene...

Včeraj smo prišli domov, zdaj se pa še malo lovimo. Saj Izak je priden, samo mami je nerodna. user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
8.7.2007 19:14:27   
Laubica
Zvestauser posted image ,hitro poročaj kako je bilo in kako si zdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.7.2007 11:27:26   
Janey
Hei ho :) kje ste vse...na razprodajah?? :)
Kako ste kaj? Kako lepo vreme je...pa moramo sedet v službiuser posted image
Zvesta user posted image zauser posted image . Uživajte, cartajte se,...eni smo vam fauš...ko bomo mogli še dolgo čakat.
že35user posted image  čestitke zauser posted image .

Jaz na bazene tut ne hodim, kr mi jih je ginekologinja ful odsvetovala. Ampak sej samo zarad vnetja. Če niste občutljive tak ni panike. Ne se sekirat je prelepo. Uživajte dan...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.7.2007 11:47:00   
rakinja
Lep sončen pozdrav user posted image

Zvesta:Čestitke za user posted image  user posted image .Povej nam malo kako je bilo?
Ti verjamem da se še malo loviš ampak bo bres skrbi.In katera je naslednja?
Kaj ve katera kako je kaj z Gorazdovo?
Jaz tudi že počasi odštevam dneve.Mam taki občutek da bom pred rokom rodila ko bi le samo da je vse ok.Pripravljeno že tudi imam skoraj vse samo tetra plenice in kozmetika mi še mankata pa bo.

Ko je v soboto prišla hčerkica iz morja jo skoraj nisem prepoznala tako je črna ko zamorc.Včeraj pa smo se šli vsi tri malo osvežit bili smo na ptuju sicer me je bilo malo strah
sem mela občutek,da mi bo user posted image  pado ven ampak je šlo.Hvalabogu nisem bila edina nosečnica.

Lp pišite kaj

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 697
10.7.2007 10:48:14   
Janey
Kjeeee steee? Kako je z našimi nosečkami ki bodo zdaj zdaj mamice? Katera ve kaj?

Napišite kaj...

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
10.7.2007 13:23:34   
madejka
Rakinja in Janey nic se nimamo novic. Gorazdova se ni nic sporocila.

Danes verjetno vse bolj spimo... No, jaz sem sicer likala ze ko zmesana, pa se mam, ampak malo kasneje, ker me zdaj ze tak hrbet boli, da morm malo lezat.

Napisi kaj a neuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 699
10.7.2007 15:31:35   
sanwebdra
Hej,

sem take čudne volje, da se mi nič ne da. Pol pa še moram letat po trgovinah in se odločat o tem, kakšna bo kuhinja, pa pečica, pa bana ... pa vse te BARVE - preveč, saj sem vendarle noseča - pol pa še pospravljam vsak dan spodnji del bajte kot zmešanauser posted image . Pa v službi me gnjavijo. FUUUUUJuser posted image !!!!!!!!!!! komaj čakam 14.08., da bom lahko dlje spala in ne bom rabla gledat teh grimasuser posted image .

Bravo ženske, da ste prestale porode - čestitam za malčke in malčice user posted image ... Jaz bi tudi dala marsikaj, da bi bili ti trije meseci že menoj... sem vam kar fauš!

no, pa se pišemo...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?