Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.7.2007 15:39:16
|
|
|
|
madejka
|
Sanwebdra dobis, da se bos bolje pocutila. Ni prav, da te zdaj obremenjujeo s vsem! Meni je ze to too much da mam se 1 stroj perila za speglat Pridna si! Sej ti bo minilo, brez skrbi! Meni se pa ze tak na hitro priblizuje, da sploh ne dojemam... naenkrat bo mali zunaj...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.7.2007 18:36:37
|
|
|
|
Laubica
|
Pozdravljene-kako ste kaj ,jaz sem takooo hitro utrujena zvečer ob 9h sem hin Sanwebra-ti si še si boga ,kdaj pa imaš ti rok? Čuvajte se in pišite kako ste kaj,jaz komaj čakam soboto ko je moj zadnji delovni dan pred dopustom potem pa spet začnem 1.8.in moram SPET na lov za pomočnico frizerko,ker sem sama-groza
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.7.2007 18:41:40
|
|
|
|
madejka
|
Ze 35 nic ne najdes pomocnice? Na zavod si dala al raje osebno isces? V katerem tednu si? Sej pridejo taki dnevi, ko smo cist ubite in se bojo prisli, ko bojo nasi soncki ze zunaj. Ampak vse kar pride pa tud mine, al? Joj kak modrujem jas dans tu! Malo mi je dolgcas, ker se je sel moj dragi z Jurckom vozit z necakinjo. Pa spi se mi...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.7.2007 19:34:15
|
|
|
|
Laubica
|
Matejka do zdaj sem iskala osebno zdaj bom pa mogla na borzo it Sem v 24t,no sej je prav da malo modruješ Povej ti je tečno zdaj ko ti minevajo zadnji dnevi?Meni je v prvi bil zadnji mesec fulllll dolg Ali že imaš ime?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.7.2007 20:35:00
|
|
|
|
madejka
|
že 35 ni mi glih tecno, ker se skoz kaj dogaja. v bistvu bi se rada malo umirila in v miru pocakala, da pride mali na svet. Malo me zanima, kak bo vse skup sploh zgledalo, popadki pa tako. Ce jih bom sploh imela in kaksen porod bo. Strah me (se) ni Ime ze imava od zacetka za fantka, za puncko sva se lovila. Ampak zgleda da bo fantek, tak da ni teh tezav. Kaj pa ti? Si imela dobro izkusnjo s prvo ? Koliko je pa staro tvoje dete? Kje pa mas salon, ce hoces povedat? Ker jaz imam kar tezave zdaj s frizerjem, ko mi je moja frizerka v Paragvaj na misijon pobegnila
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.7.2007 10:46:48
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz imam salon v Malečniku.Tvoja je pa sila da je šla v misjon Z prvo ni bilo nobenih probleov samo porod ni bil glih fajn ,je trajal 11ur ,moj sin pa bo septembra star 8 let,tako da imamo kar veliko razliko,nikakor se nisva mogla prej odločit ker je mož imel tako noro službo in je bil skozi na terenu,zdaj je pa menjal in je čisto druga pesem .Kaj pa ti kje pa ti delaš?In tvoj 1. otrok koliko je star?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.7.2007 15:56:13
|
|
|
|
sanwebdra
|
Ja, res sem boga , pa bo že. Saj mora. Rok pa imam 09.10., čeprav mislim, da bom rodila prej!!! Kak teden prej ! lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.7.2007 16:05:05
|
|
|
|
madejka
|
že 35 aja pol pa ni vec dete, ce je star 8 let Hja sej pravijo da je vsaka nosecnost in porod drugacen, tak da ne se bat! Moj prvi otrok je star 28 let Sicer hoce, da ga klicem moz in ne otrok Drugih se pa nimava in bo to najin prvi. Sej mogoce sem pa zato tak optimisticna
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.7.2007 19:36:26
|
|
|
|
Laubica
|
Saj tako je tudi prav -oprimistične moramo vse bit in pozitivno razmišljat pa bo vse ok
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.7.2007 20:13:52
|
|
|
|
Laubica
|
Ja kkaj je zdaj smo spet na drugi strani -sem nas malo ven potegnila ,jaz sem takoooooo utrujena da niti zaspat ne morem ,ker grem v pon. na dopust imam abnormalno gužvo in se kar vlečem po hiši
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 11:35:36
|
|
|
|
rakinja
|
Ojla srečke Kako ste mi kaj?Hvalabogu,da mi dela zdaj internet neke me je zajebavo? Kaj novic še kr ni od Gorazdove?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 11:46:33
|
|
|
|
Janey
|
hajli hajlo kako ste kaj? jaz se trudim premagovat slabost in utrujenost. zjutraj sem brala neke pogodbe in sem skoraj zaspala nad mizo. upam da bo kmalu mimo, je že čas :)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 11:55:56
|
|
|
|
madejka
|
Halo babe! Kako? Spise se kaj al vam je ze prevec vroce? Kako sele napovedujejo Jaz imam rok cez 11 dni, pa se mi sploh ne zdi, da bi se moglo ze kaj dogajat Fajn se pocutim, ne spim samo tu pa tam kako noc, mobilna sem se dovolj... Verjetno ne bo nic s tem mojim rokom se... Boge babike, ki se delate! Zdaj v tej vrocini verjetno ni nic kaj prijetno Ja Gorazdovi so baje zdaj v bolnici naracunali po UZju, da je sele v 38. tednu, tak da zgleda se ne bo nic. Revica, ko se kuha tam v P. No, ampak je vsaj v oskrbi, ce bi karkoli bilo. Drzimo pesti za njo, da se je vse dobro iztece!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 13:25:17
|
|
|
|
sanwebdra
|
No, pa še jaz - v službi norišnica.... ni več omembe vredno . Sem hotla samo povedat, da sem danes imela pregled - srček pridno bije, pa samo 5,5 kg sem šla gor, uspešno prejela inekcijo za Rh- , prejela tudi potrdilo za CSD. PoL pa ta PrEkLeTi petek 13 . Sem avto ruknla, no pravzaprav felno in gumo - še dobro, da imava kasko. Pa moj si je glavo poškodoval na bajti (če sem natančna na mešalcu), pa še kar traja in traja .... bi se kar vlegla, pa da me nitko ne dira. Se tipkamo!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 13:37:21
|
|
|
|
madejka
|
Ojoj sanwebdra, pa mas res pravi pretek 13 Sej bo minil... Jas sem pa koncno vse zlikala, kar je bilo oprano. Saj ne, da me se caka kaki stroj, dva... ampak za zdaj je vse pod streho! jaz!Si ne predstavljam jutri al pa v nedeljo likat ko bo pasja vrocina...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 13:45:57
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljene babike! sanwebdra ojoj, danes pa imaš ti res pravi petek trinajsti Jaz sem dve leti nazaj imela tako smolo, ko je bil tudi petek trinajsti, samo v januarju. Sem se tudi zaletela v enega dedca prvo, pol mi je doma slika padla iz stene, proti večeru mi je pes skočil skoraj na enega mimoidočega, ki se mi je preveč približal in pol na koncu so mi še ukradli iz avta felne tako, da popizdiš.... Sem komaj čakala, da je bilo konec dneva in, da sem šla spat. Kako to, da si že prejela danes potrdilo za CSD? Jaz sem bila dva dni nazaj, v sredo na pregledu pa mi še nič ni G dal, nobenega potrdila Kaj ga moram spomniti ali je dal tebi sam od sebe? Mene pa ravno zdajle moja bejba tako brca in to čisto pod levo zizo največ čutim brcike A to pomeni, da se je že obrnila z glavico navzdol? Ker je morfologiji še je bila gor obrnjena. Nič, pupe lep dan pa pišite kaj....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 15:57:12
|
|
|
|
rakinja
|
Res se mi smilite tiste ki morete hoditi v službo s takim velikim trebuhom in še po tej vročini katastrofa.nekaj me zanima sem v osmem mesecu nosečnosti brcike so se nekako bolj umirile in več ne čutim toliko kaj mislite je kaj narobe al je to zato kr nima več dosti prostora? Povejte kako so kaj vaši
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 19:45:31
|
|
|
|
Pandica
|
rakinja sicer sem sama prvič srečka in bo to moj prvi , ampak mislim, da, če se je tvoj umiril to ne pomeni nič hudega. Glavno je, da ga vsak dan čutiš, da brca in miga . Moja tut ne brca vsak dan enako močno. Sicer pa še ti naj pove kakšna druga kako je pri njej, da boš pomirjena Mene pa zanima kako je z obiski v Mb porodnišnici? A povejo kr po telefonu informacije, če kdo pokliče a sem že rodila in v kateri sobi sma z ? Al ne dajejo informacij po telefonu? Kaj pa tam pri okencu recimo osebno, če kdo pride? Madona, sem radovedna samo ne želim, da bi res vsak "znanec" prišel po porodu k meni v porodnišnico Uuuhhh, še malo pa bo konec tega petka trinajstega, samo saj veste kaj pravijo: " Ne hvali dneva pred večerom" Lep vikend vam želim vsem
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 20:39:38
|
|
|
|
madejka
|
Rakinja nic ne skrbi... mogoce je pa mala samo bolj lena. Jaz bi ze full rada, da bi se nas malo umiril, ker mi tako dela vcasih, da mi je se samo slabo. In naj bi prisel cez par dni ven Don't think so! Pandica tu ti pa jas tud ne morm pomagat, ker sem tud sama prvic . Mislim pa da vsakemu tud ne dajejo teh informacij in da lahko zunaj obiskov samo tvoj dragi pa se kaka mama mogoce pride. Upam vsaj, ker jas tud ne bi rada kr nekoga mela tam, ce ga ne povabim.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 21:38:33
|
|
|
|
Pandica
|
madejka jaz tut upam, da ne dobi kar vsak informacij po telefonu, ki ima 5 minut časa, da pokliče in je firbčen kako daleč sem oz. kako je z mano Res si ne želim nekih obiskov, razen mojih domačih seveda No upam, da nama tiste, ki so že mamice povejo kaj več o tem... kje ste vse mamice?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 22:12:55
|
|
|
|
rakinja
|
Saj nisem prvič noseča imam že 3 letno hčerkico Lariso.Ampak problem je v tem ,da se več ne spolnim kak je bilo pred tremi letami nosečnost.Za porodnišnico pa je tako vsak ki pokliče v porodno sobo mu povejo kako kaj z vami in otrokom tak je bilo vsaj pri meni za obiske pa samo partner in morda še kaki starš. kako pa kaj z porodom kdo bo z vami?Z mano bo moj če mu bo le uspelo bit doma da ne bo na furi.Komaj čakam,da bo imel dopust da bo vsaj malo z nami. pište kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.7.2007 22:24:09
|
|
|
|
rakinja
|
sem pozabla nekaj dodat glede obiskov v porodnišnici ko si v sobi potem pa to noben nikogar ne vpraša to kr hodijo.Jaz se spolnim takrat ko sem rodila lariso sem naeenkrat slišala po hodniku taki glasni smeh sem si mislila katero budalo je to in ko so se vrata od sobe odprla sem pred sabo zagledala 5 sošolk jaz vam povem da me je bilo tako sram da so to moje sošolke bi jih najraje ven pometala katastrofa.Hvalabogu da zdaj več ne hodim v šolo kr če bi še morala enkrat to doživet bi se najraje pogreznila v zemljo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.7.2007 10:57:40
|
|
|
|
Klarita
|
Pozdravljene sonosečke, po dolgem času se spet malo oglašam. V ponedeljek grem v 36.teden in moram rečt, da mi je res hitro minil ta čas. Poskušam uživat in si zapomnit vsak trenutek s sončkom v trebuhu in vsak njegov gib. Malo se je umiril, ampak ima še vedno svoje trenutke, ko me ima za boksarsko vrečo . Kako prenašate to vročino? Jaz poskušam večino časa prebit noter ob ventilatorju in ob spuščenih roletah, ampak ko je treba ven it pa bi lahko spila morje vode. Kako daleč ste pripravljene s potrebščinami za in zase? Meni manjkajo še samo stvari iz lekarne, ostalo je vse na svojem mestu (več ali manj). Kaj pa torbe za v porodnišnico? To še mene čaka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.7.2007 12:03:16
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene nosečke Kako ste kaj danes in kako preživlate današnjo vročino?Sploh ne upam prav ven taka vročina je.Glede stvari pa tako jaz že imam vse perajt razen košarice postavljene v sobi no pa edino kaj si še moram domav privleč previjalno mizo in jajčko to bom kar verjetno danes čeprav še imam čas saj sem komaj v 34 tednu.Bolši imet vse peraj t nikoli ne veš kdaj se bo začelo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.7.2007 12:13:08
|
|
|
|
Pandica
|
Ojla Danes pa res imamo vroče, ko sto hudičov in takega sončka. Sem bila malo z zunaj na sprehodu pa sma kar na hitro pobegnila nazaj domov. Je že veliko bolj znosno kot zunaj. Zdaj pa bom šla malo posesat stanovanje in sčistit, pol pa uživat in lenarit rakinja ja, saj jaz tut nočem takih nepričakovanih obiskov, da bom pol z zadregi in mi bo nerodno Samo koliko sem se pozanimala povejo vsakomur, ki pokliče ali pride v porodnišnico kje si in vse ostalo....Halo, meni se to ne zdi prav? A nimamo mamice pravice, da imamo mir pred obiski vsaj dokler smo v porodnišnici in, da se navadimo na in vse ostalo? Lepo bodite vse in lep vikend vam želim pupe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?