|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
10.7.2007 15:39:16   
madejka
Sanwebdra user posted image dobis, da se bos bolje pocutila. Ni prav, da te zdaj obremenjujeo s vsem! user posted image
Meni je ze to too much da mam se 1 stroj perila za speglat user posted image Pridna si!

Sej ti bo minilo, brez skrbi! Meni se pa ze tak na hitro priblizuje, da sploh ne dojemam... naenkrat bo mali zunaj... user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 701
10.7.2007 18:36:37   
Laubica
Pozdravljene-kako ste kaj ,jaz sem takooo hitro utrujena zvečer ob 9h sem hinuser posted image
Sanwebra-ti si še si bogauser posted image ,kdaj pa imaš ti rok?
Čuvajte se in pišite kako ste kaj,jaz komaj čakam soboto ko je moj zadnji delovni dan pred dopustomuser posted image potem pa spet začnem 1.8.in moram SPET na lov za pomočnico frizerko,ker sem sama-grozauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
10.7.2007 18:41:40   
madejka
Ze 35 nic ne najdes pomocnice? Na zavod si dala al raje osebno isces?
V katerem tednu si? Sej pridejo taki dnevi, ko smo cist ubite in se bojo prisli, ko bojo nasi soncki ze zunaj. Ampak vse kar pride pa tud mine, al?
Joj kak modrujem jas dans tu! user posted image Malo mi je dolgcas, ker se je sel moj dragi z Jurckom vozit z necakinjo. user posted image Pa spi se mi...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
10.7.2007 19:34:15   
Laubica
Matejka do zdaj sem iskala osebno zdaj bom pa mogla na borzo ituser posted image
Sem v 24t,no sej je prav da malo modruješuser posted image
Povej ti je tečno zdaj ko ti minevajo zadnji dnevi?Meni je v prviuser posted image bil zadnji mesec fulllll dolguser posted image
Ali že imaš ime?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
10.7.2007 20:35:00   
madejka
že 35 ni mi glih tecno, ker se skoz kaj dogaja. v bistvu bi se rada malo umirila in v miru pocakala, da pride mali na svet.  Malo me zanima, kak bo vse skup sploh zgledalo, popadki pa tako. Ce jih bom sploh imela in kaksen porod bo. Strah me (se) niuser posted image Ime ze imava od zacetka za fantka, za puncko sva se lovila. Ampak zgleda da bo fantek, tak da ni teh tezav.

Kaj pa ti? Si imela dobro izkusnjo s prvo user posted image ? Koliko je pa staro tvoje dete?
Kje pa mas salon, ce hoces povedat? Ker jaz imam kar tezave zdaj s frizerjem, ko mi je moja frizerka v Paragvaj na misijon pobegnilauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
11.7.2007 10:46:48   
Laubica
Jaz imam salon v Malečniku.Tvoja je pa sila da je šla v misjonuser posted image
Z prvouser posted image ni bilo nobenih probleov samo porod ni bil glih fajn ,je trajal 11uruser posted image ,moj sin pa bo septembra star 8 let,tako da imamo kar veliko razliko,nikakor se nisva mogla prej odločit ker je mož imel tako noro službo in je bil skozi na terenu,zdaj je pa menjal in je čisto druga pesemuser posted image .Kaj pa ti kje pa ti delaš?In tvoj 1. otrok koliko je star?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
11.7.2007 15:56:13   
sanwebdra
Ja, res sem bogauser posted image , pa bo že. Saj mora.

Rok pa imam 09.10., čeprav mislim, da bom rodila prej!!! Kak teden prejuser posted image !

lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
11.7.2007 16:05:05   
madejka
že 35 aja pol pa ni vec dete, ce je star 8 let user posted image Hja sej pravijo da je vsaka nosecnost in porod drugacen, tak da ne se bat!
Moj prvi otrok je star 28 letuser posted image Sicer hoce, da ga klicem moz in ne otrok user posted image Drugih se pa nimava in bo to najin prvi. Sej mogoce sem pa zato tak optimisticna user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 708
11.7.2007 19:36:26   
Laubica
Saj tako je tudi prav -oprimistične moramo vse bit in pozitivno razmišljat pa bo vse okuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
12.7.2007 20:13:52   
Laubica
Ja kkaj je zdaj smo spet na drugi strani -sem nas malo ven potegnilauser posted image ,jaz sem takoooooo utrujena da niti zaspat ne morem ,ker grem v pon. na dopust imam abnormalno gužvo in se kar vlečem po hišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.7.2007 11:35:36   
rakinja
Ojla srečkeuser posted image

Kako ste mi kaj?Hvalabogu,da mi dela zdaj internet neke me je zajebavo?

Kaj novic še kr ni od Gorazdove?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.7.2007 11:46:33   
Janey
hajli hajlo

kako ste kaj? jaz se trudim premagovat slabost in utrujenost. zjutraj sem brala neke pogodbe in sem skoraj zaspala nad mizo. upam da bo kmalu mimo, je že čas :)

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.7.2007 11:55:56   
madejka
Halo babe! Kako? Spise se kaj al vam je ze prevec vroce? Kako sele napovedujejouser posted image

Jaz imam rok cez 11 dni, pa se mi sploh ne zdi, da bi se moglo ze kaj dogajatuser posted image Fajn se pocutim, ne spim samo tu pa tam kako noc, mobilna sem se dovolj... Verjetno ne bo nic s tem mojim rokom se...user posted image

Boge babike, ki se delate! Zdaj v tej vrocini verjetno ni nic kaj prijetnouser posted image

Ja Gorazdovi so baje zdaj v bolnici naracunali po UZju, da je sele v 38. tednu, tak da zgleda se ne bo nic. user posted image Revica, ko se kuha tam v P. No, ampak je vsaj v oskrbi, ce bi karkoli bilo. Drzimo pesti za njo, da se je vse dobro iztece!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.7.2007 13:25:17   
sanwebdra
No, pa še jaz  -

v službi norišnica.... ni več omembe vrednouser posted image

Sem hotla samo povedat, da sem danes imela pregled - srček pridno bije, pa samo 5,5 kg sem šla gor, uspešno prejela inekcijo za Rh-user posted image , prejela tudi potrdilo za CSD.

PoL pa ta PrEkLeTi petek 13user posted image . Sem avto ruknla, no pravzaprav felno in gumo - še dobro, da imava kasko. Pa moj si je glavo poškodoval na bajti user posted image (če sem natančna na mešalcu), pa še kar traja in traja .... bi se kar vlegla, pa da me nitko ne dira.

Se tipkamo!!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.7.2007 13:37:21   
madejka
Ojoj sanwebdra, pa mas res pravi pretek 13user posted image   Sej bo minil... user posted image

Jas sem pa koncno vse zlikala, kar je bilo oprano. Saj ne, da me se caka kaki stroj, dva... ampak za zdaj je vse pod streho! user posted image jaz!Si ne predstavljam jutri al pa v nedeljo likat ko bo pasja vrocina...

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 715
13.7.2007 13:45:57   
Pandica
Pozdravljene babike!

sanwebdra ojoj, danes pa imaš ti res pravi petek trinajsti user posted image   Jaz sem dve leti nazaj imela tako smolo, ko je bil tudi petek trinajsti, samo v januarju. Sem se tudi zaletela v enega dedca prvo, pol mi je doma slika padla iz stene, proti večeru mi je pes skočil skoraj na enega mimoidočega, ki se mi je preveč približal in pol na koncu so mi še ukradli iz avta felne tako, da popizdiš.... user posted image  
Sem komaj čakala, da je bilo konec dneva in, da sem šla spat.

Kako to, da si že prejela danes potrdilo za CSD? Jaz sem bila dva dni nazaj, v sredo na pregledu pa mi še nič ni G dal, nobenega potrdila user posted image   Kaj ga moram spomniti ali je dal tebi sam od sebe?

Mene pa ravno zdajle moja bejba tako brca in to čisto pod levo zizo največ čutim brcike user posted image   A to pomeni, da se je že obrnila z glavico navzdol? Ker je morfologiji še je bila gor obrnjena.

Nič, pupe lep dan pa pišite kaj....

Neposredna povezava do sporočila: 716
13.7.2007 15:57:12   
rakinja
Res se mi smilite tiste ki morete hoditi v službo s takim velikim trebuhom in še po tej vročini
katastrofa.nekaj me zanima sem v osmem mesecu nosečnosti brcike so se nekako bolj umirile in več ne čutim toliko kaj mislite je kaj narobe al je to zato kr nima več dosti prostora?

Povejte kako so kaj vašiuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.7.2007 19:45:31   
Pandica
rakinja sicer sem sama prvič srečka user posted image  in bo to moj prvi user posted image  , ampak mislim, da, če se je tvoj user posted image  umiril to ne pomeni nič hudega. Glavno je, da ga vsak dan čutiš, da brca in miga user posted image  . Moja user posted image  tut ne brca vsak dan enako močno. Sicer pa še ti naj pove kakšna druga user posted image   kako je pri njej, da boš pomirjena user posted image  

Mene pa zanima kako je z obiski v Mb porodnišnici? A povejo kr po telefonu informacije, če kdo pokliče a sem že rodila in v kateri sobi sma z user posted image  ? Al ne dajejo informacij po telefonu? Kaj pa tam pri okencu recimo osebno, če kdo pride? Madona, sem radovedna user posted image  samo ne želim, da bi res vsak "znanec" prišel po porodu k meni v porodnišnico user posted image

Uuuhhh, še malo pa bo konec tega petka trinajstega, samo saj veste kaj pravijo: " Ne hvali dneva pred večerom" user posted image  

Lep vikend vam želim vsem

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.7.2007 20:39:38   
madejka
Rakinja nic ne skrbi...  mogoce je pa mala samo bolj lena. Jaz bi ze full rada, da bi se nas malo umiril, ker mi tako dela vcasih, da mi je se samo slabo. In naj bi prisel cez par dni ven user posted image Don't think so! user posted image

Pandica tu ti pa jas tud ne morm pomagat, ker sem tud sama prvic user posted image . Mislim pa da vsakemu tud ne dajejo teh informacij in da lahko zunaj obiskov samo tvoj dragi pa se kaka mama mogoce pride. Upam vsaj, ker jas tud ne bi rada kr nekoga mela tam, ce ga ne povabim.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.7.2007 21:38:33   
Pandica
madejka  jaz tut upam, da ne dobi kar vsak informacij po telefonu, ki ima 5 minut časa, da pokliče in je firbčen kako daleč sem oz. kako je z mano user posted image  
Res si ne želim nekih obiskov, razen mojih domačih seveda user posted image  
No upam, da nama tiste, ki so že mamice povejo kaj več o tem... kje ste vse mamice?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.7.2007 22:12:55   
rakinja
Saj nisem prvič noseča imam že 3 letno hčerkico Lariso.Ampak problem je v tem ,da se več ne spolnim kak je bilo pred tremi letami nosečnost.Za porodnišnico pa je tako vsak ki pokliče v porodno sobo mu povejo kako kaj z vami in otrokom tak je bilo vsaj pri meni za obiske pa samo partner in morda še kaki starš.

kako pa kaj z porodom kdo bo z vami?Z mano bo moj user posted image  če mu bo le uspelo bit doma da ne bo na furi.Komaj čakam,da bo imel dopust da bo vsaj malo z nami.

pište kaj

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.7.2007 22:24:09   
rakinja
sem pozabla nekaj dodat glede obiskov v porodnišnici ko si v sobi potem pa to noben nikogar ne vpraša to kr hodijo.Jaz se spolnim takrat ko sem rodila lariso sem naeenkrat slišala po hodniku taki glasni smeh sem si mislila katero budalo je to in ko so se vrata od sobe odprla sem pred sabo zagledala 5 sošolk jaz vam povem da me je bilo tako sram da so to moje sošolke bi jih najraje ven pometala katastrofa.Hvalabogu da zdaj več ne hodim v šolo kr če bi še morala enkrat to doživet bi se najraje pogreznila v zemljo

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.7.2007 10:57:40   
Klarita
Pozdravljene sonosečke, po dolgem času se spet malo oglašam. V ponedeljek grem v 36.teden in moram rečt, da mi je res hitro minil ta čas. Poskušam uživat in si zapomnit vsak trenutek s sončkom v trebuhu in vsak njegov gib. Malo se je umiril, ampak ima še vedno svoje trenutke, ko me ima za boksarsko vrečouser posted image . Kako prenašate to vročino? Jaz poskušam večino časa prebit noter ob ventilatorju in ob spuščenih roletah, ampak ko je treba ven it pa bi lahko spila morje vode. Kako daleč ste pripravljene s potrebščinami za user posted image  in zase? Meni manjkajo še samo stvari iz lekarne, ostalo je vse na svojem mestu (več ali manj). Kaj pa torbe za v porodnišnico? To še mene čaka.

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.7.2007 12:03:16   
rakinja
Pozdravljene nosečke

Kako ste kaj danes in kako preživlate današnjo vročino?Sploh ne upam prav ven taka vročina je.Glede stvari pa tako jaz že imam vse perajt razen košarice postavljene v sobi no pa edino kaj si še moram domav privleč previjalno mizo in jajčko to bom kar verjetno danes čeprav še imam čas saj sem komaj v 34 tednu.Bolši imet vse peraj t nikoli ne veš kdaj se bo začelo.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.7.2007 12:13:08   
Pandica
Ojla

Danes pa res imamo vroče, ko sto hudičov in takega sončka. Sem bila malo z user posted image  zunaj na sprehodu pa sma kar na hitro pobegnila nazaj domov. Je že veliko bolj znosno kot zunaj. Zdaj pa bom šla malo posesat stanovanje in sčistit, pol pa uživat in lenarit user posted image  

rakinja  ja, saj jaz tut nočem takih nepričakovanih obiskov, da bom pol z zadregi in mi bo nerodno user posted image  Samo koliko sem se pozanimala povejo vsakomur, ki pokliče ali pride v porodnišnico kje si in vse ostalo....Halo, meni se to ne zdi prav? A nimamo mamice pravice, da imamo mir pred obiski vsaj dokler smo v porodnišnici in, da se navadimo na user posted image  in vse ostalo?

Lepo bodite vse in lep vikend vam želim pupe user posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?