Manca12
|
Ojla! Pri nas pa zaenkrat vlada tišina, dedi je Tjašo odpeljal, Žak je pa previt in sit in spančka. Se moram pohvaliti... nebi rada prehitro, da je Tjaša ratala spet "bolj normalna" od tele bolnice, se mi zdi. Sicer je že čas po mesecu in pol po operaciji. Ne sitnari več tolk in se da spet nekako normalno pogovarjati z njo. Ne tuli, ko rihtam Žaka in je lepo pridna in tiho, če ga uspavam. Sem si kar malo oddahnila. In prejšnjo noč je celo pri dediju in babi spet spala, prvič po operaciji. Se bo le počasi vse skupi umirilo in normaliziralo. Bravo mi. Bucka01 tudi Tjaša nam zmeraj tako zakuha. Če v avtu zaspi, ima laske odspodaj prav mokre do pol glave, čeprav imamo klimo na 18 ali 20 nastavljeno. In včasih tudi ko zaspi v postelji. Če gre pa slučajno v tahujši vročini kaj po sončku, takoj zakuha in dobi rdeča lička in zgleda čisto skurjena. V nogice se tudi ful poti. Smo ji nabavili ene Geox čevlje, ki bi naj bili "zračni", ampak ima glih tak ful vroče noge, ko se sezuje. Zgleda, da bo tudi Žak take sorte, ta se spoti že ob dojenju, dobi kar rosno čelo in tudi nogice ima kar vlažne skor skoz. Ko se pa orng razjezi, je pa cel poten. Eva1 Onina se je pa preselila v LJ v Črnuče in še nima računalnika, za internet pa ne vem. Aja32 kolk je zdaj Luka star? Zgleda mi že kar velik in vidim, da ima še pleničko na sliki. Se že kaj odvajate? Mene je skrbelo, če jih bo Tjaša morala spet imeti po operaciji, tam so ji dali spet plenice. Ampak je ostala brez plenic, le kakšen dan po operaciji jih je še imela. Edino nerodno je bilo z infuzijo in stojalom skoz na wc dirkati. Mi zdaj po novem zaspimo vsi trije (Žak, Tjaša in jaz) v Tjašini postelji, ko gre Tjaša spat. Tudi Žak se upira in noče zaspati pri možu. Ko Tjaša sliši, da joka začne vpiti... ati, prinesi Žaka sm, bo z nama zaspančkal. Bo mogla mami kar kakšen dan pustiti same otroke z atijem, pa da vidmo, kaj bo. Po moje bi čist znoru
|