|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
4.7.2007 22:14:13   
eva1
Joj, bucka kok je mala šikanauser posted image user posted image user posted image pa noro kok ima lask...jst tut čakam da Alji zrastejo, pol pa akcijauser posted image user posted image user posted image
Aja-ja Luka ko Luka...se že vidi da je navihanuser posted image ...
Tatam-ja Tosja in Anej pa sta že res dohitela in prehitela vrstnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image (kar se tiče slik in linka bo Luna kej več povedala, k bolj obvlada)!

Jst ne vem kva je daneszs malo...Luka je šel v svojo posto ob 8h se ulegel in zaspal, tut 1x ni vn pršu..Alja pa lepo zaspala par minut za njim, pol pa se čez cca. pol ure zbudila, pa gledala ko čuk...kt da bi bla ura 3 popoldan...no pol sem jo pa zdej skor celo uro uspavala...pa se je smejala pa mahala, pa me cukala...no pa končno umagala...zdej pa srčno upam, da bo mir do jutra!
Jst grem pa tut na kavč...sem sama danes je moj šel že ob 17 v nočno...mirno noč vsemuser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.7.2007 22:57:37   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Luna, bodiji so iz Hoferja, ja. Lahko jutri pogledam, če jih še imajo. Katero številko pa rabi Mark? Se mi zdi, da so kar velike številke, jaz sem vzela 62/68 pa so mu komot.

Ne to mu je premajhno, ma že 72cm.Če majo še kako večjo cifro, bi ap res lepo prosila.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.7.2007 23:02:23   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: tatam

[url=http://h3x0r.xlphp.net/slikomat//v.php?id=37636JUNIJ 2007 077.jpg][img=http://h3x0r.xlphp.net

Skopirat moraš samo un link k piše 'koda za forum' in ti sproti ne pokaže sliko, šele potem ko objaviš se jo vidi, lahko pa ko skopiraš kodo v odgovor klikneš tud na predogled in jo boš vidla takoj.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.7.2007 7:02:20   
bucka01
Dobro jutrouser posted image
No midve sva pa zdej ustančkale pa se bova počasi prštimale za odhod na cepljenje upam da bo tudi tokrat vse v redu. Se vam javim kasneje in poročam če bo kaj novega.

Aja32 ful simpatiko je ta vaš Lukec

ČAW-ČAW

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.7.2007 9:40:16   
bucka01
No midve sva že nazaj jo moram prav pohvalit danes je bla ful pridna nič jokala sam smejala pa čebljala je ko ji je pa pikico nardila je pa šele takrat ko ji je že zalimala malo zastokala.
Sedaj pa malo počiva v posteljici ne spi ampak se igra z njenim muckom.
Upam da ne bo kakšne vročine ali kaj podobnega da bi bil to vzrok da naju jutri ne bi bilo ker že komaj čakam da vas spoznam.
Ob kateri uri je predvideno srečanje?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.7.2007 9:42:52   
Urša08
Ste ble pa pridne punce.user posted image

No sem mojga user posted image pohvalila kako spet lepo spi.user posted image Današnja noč je bla pa katastrofa. Ma od pol enih se mi je ene 5x zbudu, pa lakota, pa duda, pa on bi kr vstal,... Tole njegovo spanje user posted image .
No včer sem mu pripravila bučko in jo je pomljackov. Vsaj tu nimava težav.
V torek imava pediatra in vam sporočim mere. Se mi pa zdi, da smo tam okrog 7 kg težki, to se pravi spadamo v lažjo kategorijouser posted image user posted image user posted image

Bucka01 poročaj kako sta opravili.

Marku od Claudie pa vse naj za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kje pa je Claudia se že dolgo ni nič oglasila?

Lep danuser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.7.2007 9:44:02   
Urša08
Bucka01 sva istočasno pisali.  Lepo, da sta dobro opravili.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.7.2007 10:06:08   
bucka01
Me je pediatrinja vprašala če ji že dajam GH pa sem rekla da le sadje pa riževo kašico pa je rekla da naj kar začnem dajati kaj konkretnega tako da sem se danes odločila da naredim pire in piščančka bomo videli kako bo.

Mi je že dala flourove tabletke a jih ima že kateri od vaših, pa iz 7 kapljic gremo na 10 Ad3.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.7.2007 10:08:05   
Manca12
Ojla!

Pri nas pa zaenkrat vlada tišina, dedi je Tjašo odpeljal, Žak je pa previt in sit in spančka. Se moram pohvaliti... nebi rada prehitro, da je Tjaša ratala spet "bolj normalna" od tele bolnice, se mi zdi. Sicer je že čas po mesecu in pol po operaciji. Ne sitnari več tolk in se da spet nekako normalno pogovarjati z njo. Ne tuli, ko rihtam Žaka in je lepo pridna in tiho, če ga uspavam. Sem si kar malo oddahnila. In prejšnjo noč je celo pri dediju in babi spet spala, prvič po operaciji. Se bo le počasi vse skupi umirilo in normaliziralo. Bravo mi. user posted image

Bucka01 tudi Tjaša nam zmeraj tako zakuha. Če v avtu zaspi, ima laske odspodaj prav mokre do pol glave, čeprav imamo klimo na 18 ali 20 nastavljeno. In včasih tudi ko zaspi v postelji. Če gre pa slučajno v tahujši vročini kaj po sončku, takoj zakuha in dobi rdeča lička in zgleda čisto skurjena. V nogice se tudi ful poti. Smo ji nabavili ene Geox čevlje, ki bi naj bili "zračni", ampak ima glih tak ful vroče noge, ko se sezuje. Zgleda, da bo tudi Žak take sorte, ta se spoti že ob dojenju, dobi kar rosno čelo in tudi nogice ima kar vlažne skor skoz. Ko se pa orng razjezi, je pa cel poten.

Eva1 Onina se je pa preselila v LJ v Črnuče in še nima računalnika, za internet pa ne vem.

Aja32 kolk je zdaj Luka star? Zgleda mi že kar velik in vidim, da ima še pleničko na sliki. Se že kaj odvajate? Mene je skrbelo, če jih bo Tjaša morala spet imeti po operaciji, tam so ji dali spet plenice. Ampak je ostala brez plenic, le kakšen dan po operaciji jih je še imela. Edino nerodno je bilo z infuzijo in stojalom skoz na wc dirkati.

Mi zdaj po novem zaspimo vsi trije (Žak, Tjaša in jaz) v Tjašini postelji, ko gre Tjaša spat. Tudi Žak se upira in noče zaspati pri možu. Ko Tjaša sliši, da joka začne vpiti... ati, prinesi Žaka sm, bo z nama zaspančkal. Bo mogla mami kar kakšen dan pustiti same otroke z atijem, pa da vidmo, kaj bo. Po moje bi čist znoru user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.7.2007 10:10:12   
Manca12
Bucka01 pri nas ima Tjaša fluorove tabletke odkar se je pokazal prvi zobek, meni je pa rekla, da naj vzamem kar po 4, ker dojim (menda je dobro za zobe).

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.7.2007 10:21:13   
Aja32
Manca12 - Luka je dopolnil včeraj 21 mesecev (4.okt.2005)... Je velik za svojo starost... Pleničko imamo še vedno... Zdaj bomo počasi začeli z odvajanjem... Samo mi ni jasno kako nam bo to uspelo... Sploh pa ponoči... Namreč Luka zvečer spije celo flašo (330 ml) čaja, pa potem še ponoči... In je plenica čisto polna oz. mu jo zamenjam, predno grem jaz spat... Tako, da ponoči potem ne pride čez... Bomo videli kako bo na morju...
Kahlica je zanj avtomobil... Namreč vozi jo po stanovanju...user posted image user posted image user posted image Sem ga enkrat poskusila dati gor - namreč ravno ko je začel kakat, sem mu snela plenico, ga položila na kahlico in ni bil na njen tudi sekunde...
Če boš jutri prišla, mi boš malo razložila kako je bilo pri odvajanju pri Tjaši...

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.7.2007 10:23:51   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

Dobro jutrouser posted image
No midve sva pa zdej ustančkale pa se bova počasi prštimale za odhod na cepljenje upam da bo tudi tokrat vse v redu. Se vam javim kasneje in poročam če bo kaj novega.

Aja32 ful simpatiko je ta vaš Lukec

ČAW-ČAW

Bucika - hvala... Je tak dobrovoljček... In to čedalji bolj... Če je zdrav, je vedno dobre volje... Nasmejan in živahen... Včasih še preveč... Nobenega se ne boji... Greš na sprehod z njim, skoraj vsakega mimoidočega ogovori... Seveda v svojem nam ne znanem jeziku... user posted image user posted image user posted image Mu rečeš, da je reci Luka - on pa nazaj "kuga"... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.7.2007 10:44:08   
bucka01
A je varianta da se dobimo jutri kako urco prej recimo ob 11h meni bi tista urca veliko pomenila ker ob 12h bi jaz rada že nazaj štartala da si ne pokvarim preveč sistema.
Če ne bi šlo pa nič zato!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.7.2007 10:52:46   
Aja32
Meni je čisto vseeno... Se vam prilagodim...

A

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.7.2007 11:14:48   
Manca12
Aja32 fajn je poleti odvajati, ker skačejo okol napol nagi. Je pa že Tjaša hodila na kahlico kakati preden se je Žak rodil, potem je pa spet vse šlo v plenico. Potem smo jo pa odvadili na morju (po prvomajskih) - malo več kot 1 mesec pred dopolnjenim 2. letom. Ampak ponoči in podnevi, ko gre spati namontiramo plenico.
Drgač ima pa Tjaša nastavk za wc in s pručko si pomaga vsesti gor. Če vidi, da jaz glih uspavam ali hranim Žaka, gre kar sama.
Bova rekli kakšno na to temo jutri.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.7.2007 11:19:34   
eva1
Jaz sem pa danes dobila nakazilo od vzajemneuser posted image user posted image user posted image sem ful vesela!!

Mam pa Lukca doma je imel zjutraj vročino...ampak obistvu sem ga prejšni teden peljala k bioenergetiku, ker smo bili non stop bolani, kašljal pa je tudi ko je bil zdrav...pa mi je povedal, da se zna zdej še poslabšati in da je to čist normalno, ker se mu iz telesa strupi izločajo..da bo še nekaj dni tako, pol pa mi moglo bit dobro! Sedja je vročina brez svečk padla iz 38 na 37.4, drugače se dobro počuti, je, se igra, nagaja, tako da se vidi da ni bolan, ker je navit ko 4-je! Jaz res upam, da mu bo tole pomagalo, ker zdravnica tako pravi da nima kaj za narest, da bo pač kašljal dokler se mu pljuča ne ščistijo...bla, bla...pa to traja že od jeseni in čezdalje slabše je bilo...pol sem se pa še za to odločila in sedaj res močno upam, da bo kaj bolje!

Alja je potem včeraj zaspala in spala do jutra...hvala boguuser posted image
Mi gremo pa danes v LJ mormo avto poštimat, ker če se spomnete 1-mesec nazaj je imel moj priometno nesrečo, seda pa počasi klepamo skupaj in upam, da bop čez kašna 2 tedna avto popravljen, tako da potem ko bomo imeli spet 2 avta pa se vam 1x pridružimo na user posted image in čveku...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.7.2007 11:19:36   
Aja32
Super - sigurno te bom kaj vprašala...

Kdaj punce se zdaj točno dobim? Pa kje? Še vedno velja Mostec ali bi se raje dobile v Čolnarni?

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.7.2007 11:22:00   
Aja32
Eva1 - a veš, da sem jaz tudi premišljevala, da bi Lukca peljala k bioenergetiku... Ker je bil non-stop bolan... En teden v vrtcu, 10 dni doma, itd...
Kje pa imaš bioenergetika?

Lp A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.7.2007 11:23:51   
eva1
Aja..ima pa vaš Lukec roj. dan takrat ko moj atiuser posted image ...pri nam smo dali večkrat pleničko dol pa prej nam ni ratalo, sploh ni vedel, da mu je ušlo, ko je pa že teklo se je jokat začel...je pa že od lani (cca.od 18 m dalje) hodil zvečer in zjutraj na kahlico in se polulal)! Sedaj ko smo jo dali dol, pa se je samo 1x polulal prvi dan  in 1x drugi dan..potem pa je bil suh..brez težav, tako da jaz mislim, da morjo dozoret za to...brez veze nekaj prehitevat...je pa v enem tednu bil brez plenice podnevi in ponoči! Če ne bo šlo, boste pa drugo leto odvadili, sej ni panike...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.7.2007 11:31:54   
eva1
Aja-jaz sem iz radeč(no prej sem bila) in skoraj za soseda sem imela bioenergetika, drugače pa se ukvarja še s hemeopatijo, in je res ful dober(Drago kavšek)..sej tut folk prihaja k njemu iz vse slovenije, hrvaške, avstrije(ko sem bila jst tam ga je ravno ena iz MB klicala), za mano so prišli eni iz vrhnike...je rekel, da je že približno 50 parom pomagal do otrok...ne vem, jst mislim,da je res nekaj v tem! Pa tut men je pomagal, in moji sestri tut ful....bomo vidli, bom poročala!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.7.2007 11:32:34   
Manca12
Eva1 tud jaz (že 5.), samo da nisem nič spremljala. Ko si ti napisala sem še jaz preverila in piše IZPLAČILO STAROSTNIH REZERVACIJ... Jupiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  Je takoj lepš pogledati na račun.user posted image

A veš, da je Tjaša tudi kašljala že od februarja in še zdaj ni čisto nehala. Mi smo pa že mislili, da je zaradi kakšne alergije. Čeprav smo zdaj itak prestavili alergologa za nedoločen čas zaradi operacije. Najraj je sploh nebi naročila več tja... bo spet dobila kakšen strah od tega testiranja alergij. In zaenkrat zgleda OK.

Meni osebno bi bolj za jutri ustrezala Čolnarna, ampak samo zato, ker se dobim tam z enimi puncami ob 10h. Drugače mi je pa vseeno.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.7.2007 11:34:04   
Aja32
Itak ne mislim prehitevat... Je brez veze.. Pa prvo bom počakala, da spregovori user posted image user posted image user posted image ... da mi bo sploh povedal, da ga lulat ali pa kakat...

Lp A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.7.2007 12:35:55   
bucka01
eva1 o kakšnem nakazilu govoriš?user posted image

Če se dobimo v čolnarni mi morate povedati kako pridem do tja ker pojma nimam kje to je.
No naša Julči sedaj že pol ure spi je jedla za kosilo piško in pirejčka bom videla kdaj se bo zbudila. Jedla je pa kot da nebi že dolgo nič pa vse je popapcala pridna.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.7.2007 13:00:35   
Aja32
Bravo Julčiuser posted image user posted image user posted image
Jaz se pa ravno pripravljam, da ji bom naredila kolerabo in korenje pa malo krompirčka... Samo me prav zanima, če bo jedla... Ful se pači ko ji ponudiš zelenjavo, pa jo potem še ven ob straneh spušča....

Lp A

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.7.2007 13:06:47   
bucka01
Ja aja32 mi je znano to kako izgleda ko nazaj ven z ustk sili.
Pri nas je pa še neolikana in med jedjo rada govori pa ji vse ven z ustk zleti jo bom mogla naučiti da ko se je se ne govori user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......