|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
4.7.2007 13:15:50   
Aja32
Se ti ga splača kupiti... Samo pazi - če nimaš ravnega dna v banji, potem ti flipper nič ne koristi.... Namreč zalima se na dno banje...

Luka kopamo skoraj vsak dan, glede na to, da ima na dvorišču mivko, pa travo, pa zemljo, itd... Zvečer izgleda kot pacek... Najo pa ponavadi na dva dni.... Če pa kašlja, pa seveda kopanje izpustimo in jo samo z vlažno brisačko umijem...

Lp A

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
4.7.2007 13:22:05   
Aja32
Jaz ji dam ponavadi vmes med hranjenjem požirek ali dva, pa potem na koncu - seveda, če želi... Mleko ponavadi po GH ne pije, edino če ji obrok GH ni všeč, pa ga bolj malo poje, potem ji pripravim še mleko...

Lp A

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
4.7.2007 13:52:03   
Natali07
Hvala aja32.
Sem mu dala po flaški še mal vode in jo je pil. Očitno mu sedaj paše tudi pit odkar je gosto hrano.

Kako so pa vaši kakal? Pri nas je bil obvezno enkrat na dan pokakan, če ne raje dvakrat dokler smo se samo dojil. Ko sem pa prvič začela z Gh pa kaka na dva dni in to potem dvojno porcijo. Danes pa še ni kakal in včeraj tudi ne. Bila je samo ena čisto majhna kepica. A se kakec toliko zgosti od enega obroka goste hrane???

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
4.7.2007 14:04:17   
Aja32
Ponavadi so po GH kar žejni... Tako, da naša spije 10 ali pa 20 ml tekočine po hranjenju... Čeprav mi je Luka pil veliko več... Ponavadi je 50 ml spil od duška...

Lp A

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
4.7.2007 14:15:17   
atena777
aja32 a ti boš pa vse za nazaj nadoknadila s posti..Pridna!
eva1 jaz skos pravim, da imajo punce presenetljiv smisel za net, glede na to, da to ni njihova primarna izobrazba, razen mance user posted image .
sto ste poludila s ovim shrani.si. bom se jaz poskusila najti kako favoritko z morja.

pa.pa

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
4.7.2007 15:13:15   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

ratalouser posted image user posted image user posted image ...ej Luna a imaš ti še tisti fredov obroč za prodat

Ne nimam, sm nesla nazaj.Sej sm bla tok jezna, so mi dal dobropis k vela sam 14 dn.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
4.7.2007 15:14:36   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Kake lepe fotke! Pravi cukrčki so tile naši januarčki. Mami Luna pa ima novo frizuro. Fino!

Ne morm verjet, da si opazla.Ja mi je blo vroče, zdej je super!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
4.7.2007 18:25:23   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Kakšen cuker je Alja... user posted image user posted image user posted image Pa vidim, da jo bratec občuduje....
Našedva sta nora drug na drugega.... En brez drugega ne moreta... En začne jokat, mu drugi pomaga, en se smeji, se takoj tadrugi začne...
Res mi ni žal, da imamo še eno user posted image doma....

ja naša dva se masta tut ful rada...sam da se vidta pa že nasmešek do ušes...res ful jih je lepo gledatuser posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi nekako tako zgleda. Tjaša pravi Žaku "Kako mam jaz tebe rada", ga stiska in nasloni glavo nanj, on se pa veselo zakoplje z rokcama v lase in vleče. Tjaša mu pa lepo mirno pove, da je nikoli, nikoli, nikoli,... ne sme cukati. user posted image

Moram povedati, da sva danes pri opoldanskem obroku probala jabuček.... groza, kakšne grimase je delal. Je bilo tudi pri ostalih tako na začetku. Ker tole danes zgleda, da ne bova nikoli na GH.

Kako vam pa malčki zaspijo. Ne vem, kaj se je pri nas zgodilo, je že prava redkost, da sam na postelji zaspi ali po dojenju. Okdar je prišla Tjaša iz bolnice ga moram nositi in ujčkati, da zaspi. In tudi mož ni dost dober, vklopi sireno in čaka, da ga bom jaz.user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
4.7.2007 18:53:40   
Manca12
user posted image

Žak in Gašper (Onina na RR, če se je še spomnite, ker že zelooo dolgo ni bila gor)

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.7.2007 19:20:13   
LUNA06
Evo Lanin krst...

user posted image

user posted image

user posted image

Pa ostale, kolko vas je že melo krst, kje so slikce???

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.7.2007 19:30:32   
ajja

Pa še nekaj naših zadnjih slik.

Ena s terena:
user posted image

Pa še šef pri naši hiši:
user posted image
user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.7.2007 19:46:14   
LUNA06
Joj teli bodiji so pa iz Hofra a ne ajja?Jaz sem jih tok gledala, pa ni blo cifre za našga 'šefa'user posted image .A jih je pr vas mogoče še kej?

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.7.2007 20:21:08   
eva1
iiii...kok so pa luškani vsi user posted image user posted image user posted image to so pa res eni corteki, teli našiuser posted image

Pa res kje pa je onina???

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.7.2007 20:22:42   
eva1
Luna mi bomo meli krst septembra...

Zdej gledam eno oddajo na kanalu a k imasta 15 otrok-pa sej to se ti sfuzla pomojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...po drugi starni se pa tok med sabo zamotjo, da sploh ni panike,al kvauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.7.2007 20:29:35   
bucka01
No naša Julija je bila prikrstu že v aprilu!

Je pa vse najlepše prespala!
user posted image

Pa še ena ko se je ravno zbudila
user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.7.2007 20:38:37   
LUNA06
Ja zdej sm tud jaz začela gledat to oddajo, tu mač!

Evo naš 'kurnik'...

user posted image

in piki v 'kurniku'.

user posted image

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 4.7.2007 20:42:25 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.7.2007 20:52:06   
Urša08
Ojla!

Se kr topim k slikice gledam, taki sončki so naši user posted image .
Krsta tud mi še nismo mel, ga planiramo septembra. Takrat bom pa tud slikice pokazala.user posted image

Eto jaz šibam mal na kavč k mojmu user posted image se stisnit.

Lahko nočko user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.7.2007 20:59:42   
bucka01
Luna06 Kakšn frikec je ta petelinček kje ma pa kokoškeuser posted image !

Naša tudi podrazno nebi hotela biti tako ker ni ravno navdušena nad kakšnimi kravcami.
Ona je najraje na hrbtu pa z nogicami v ustih.
Par slikic sem pa v albumček dala če si bo katera pogledala ime je
julija 5m geslo pa bucka01

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.7.2007 21:15:12   
ajja
Luna, bodiji so iz Hoferja, ja. Lahko jutri pogledam, če jih še imajo. Katero številko pa rabi Mark? Se mi zdi, da so kar velike številke, jaz sem vzela 62/68 pa so mu komot.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.7.2007 21:21:50   
Aja32
Bucka01 - ful je luštna, pa kakšne laske ima... Naša je pa čisto plešasta, samo zadaj ima par lask...user posted image
No, sej bo... Luka je bil tudi pri petih mesecih čisto brez las, zdaj ima pa tako goste, da jih mora frizerka redčiti, da sploh lahko naredi kakršno koli obliko frizure.... user posted image user posted image user posted image

OK - končno sem dala našo bando spat... Sem sama, ati je na službeni poti...

Manca - pri nas je postal isto problem zvečer zaspat... Čez dan ni problema, ko je zaspana, jo položim v posteljico in zaspi... Zvečer imamo pa dretje do onemoglosti... In mi ni jasno zakaj... Pa si mane očke, ful je že zaspana, komaj gleda, ampak se dere kot "jesihar"... ne vem... Pa tudi v naročju se noče nositi... Ja, če jo dvigneš pokonci, če jo sposkušaš dati v ležeči položaj, je pa kriza...

No - sem se hvalila,da banda že spi... Iz Lukatove sobe se sliši glas...user posted image user posted image user posted image Čeblja sto na uro.... Pa odpre vrata, nekaj pove (še ni slovenščina, je čebljanje), zapre vrata in gre nazaj v posteljo... Tole mi je ponovil že ene desetkrat ....

Nočka... A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 4.7.2007 21:22:44 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.7.2007 21:28:02   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32
No - sem se hvalila,da banda že spi... Iz Lukatove sobe se sliši glas...user posted image user posted image user posted image Čeblja sto na uro.... Pa odpre vrata, nekaj pove (še ni slovenščina, je čebljanje), zapre vrata in gre nazaj v posteljo... Tole mi je ponovil že ene desetkrat .... 

ha ha to bi pa rada videla..
Aja32 daj objavi še kako sliko od Lukca.

Res so zmerom lepši ti dojenčki, a so sploh lahk še bolj lepčkani? Že zdej se tok topimo kaj bo šele,ko bodo začel govoriti - pravi ena mamica da je čist hudo.

Pa Lana čist blesi tamle,če bi jo David tako videl, to bi se šele razpričal, bi kar vriskal ;).

Jaz pa čakam,da se baterije nafilajo,da stankam dol nekaj slikic, a neee imam boljšo idejo!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.7.2007 21:28:38   
bucka01
Ja sej je lepo za pogledat k ma take laske sam k so se ji pa na temencu tiste špeludke nardile je pa hud problem sčesat ven. Bi jo pa naj raj ostrigla pa tolk hit ji zakuha pa je čist mokra po laskih kadar se vozimo ji nobena klima ne pomaga bo pač bol po atiju da ji bo hitro zakuhalo.

No sedaj se pa tudi jaz poslavljam in vam želim lahko noč ker nas jutri čaka razburljiv dan v posvetovalnici.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.7.2007 21:30:20   
tatam
[url=http://h3x0r.xlphp.net/slikomat//v.php?id=37636JUNIJ 2007 077.jpg][img=http://h3x0r.xlphp.net

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.7.2007 21:35:20   
tatam
Kaj sem pa zdaj naredla?Hotla sem sliko pripopat,pa mi je neki link izpisalo!?
Ko shraniš na shrani.si,kaj narediš potem??Jaz sem kopirala in prileplauser posted image
Ste ble danes tak pridne da sem komaj folgala prebrat.Mi smo bli pa terenski!Najprej k tašči po velikidva-sta bla na počitnicah od nedelje,potem kontrola v bolnici za tvor, potem pa še razvojna.Rekla nam je,da se normalno razvijata,sta dohitela vrstnike...
Na začetku pa so nas tak strašli zaradi teh krvavitev!

Mere pri 6 mesecih pa so:
Tosja 9000g in 68,5cm
Anej 8600g in 66,5

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.7.2007 21:55:41   
Aja32
No, tole je pa najin sonček Luka...

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......