Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 13:15:50
|
|
|
|
Aja32
|
Se ti ga splača kupiti... Samo pazi - če nimaš ravnega dna v banji, potem ti flipper nič ne koristi.... Namreč zalima se na dno banje... Luka kopamo skoraj vsak dan, glede na to, da ima na dvorišču mivko, pa travo, pa zemljo, itd... Zvečer izgleda kot pacek... Najo pa ponavadi na dva dni.... Če pa kašlja, pa seveda kopanje izpustimo in jo samo z vlažno brisačko umijem... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 13:22:05
|
|
|
|
Aja32
|
Jaz ji dam ponavadi vmes med hranjenjem požirek ali dva, pa potem na koncu - seveda, če želi... Mleko ponavadi po GH ne pije, edino če ji obrok GH ni všeč, pa ga bolj malo poje, potem ji pripravim še mleko... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 13:52:03
|
|
|
|
Natali07
|
Hvala aja32. Sem mu dala po flaški še mal vode in jo je pil. Očitno mu sedaj paše tudi pit odkar je gosto hrano. Kako so pa vaši kakal? Pri nas je bil obvezno enkrat na dan pokakan, če ne raje dvakrat dokler smo se samo dojil. Ko sem pa prvič začela z Gh pa kaka na dva dni in to potem dvojno porcijo. Danes pa še ni kakal in včeraj tudi ne. Bila je samo ena čisto majhna kepica. A se kakec toliko zgosti od enega obroka goste hrane???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 14:04:17
|
|
|
|
Aja32
|
Ponavadi so po GH kar žejni... Tako, da naša spije 10 ali pa 20 ml tekočine po hranjenju... Čeprav mi je Luka pil veliko več... Ponavadi je 50 ml spil od duška... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 14:15:17
|
|
|
|
atena777
|
aja32 a ti boš pa vse za nazaj nadoknadila s posti..Pridna! eva1 jaz skos pravim, da imajo punce presenetljiv smisel za net, glede na to, da to ni njihova primarna izobrazba, razen mance . sto ste poludila s ovim shrani.si. bom se jaz poskusila najti kako favoritko z morja. pa.pa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 15:13:15
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 ratalo ...ej Luna a imaš ti še tisti fredov obroč za prodat Ne nimam, sm nesla nazaj.Sej sm bla tok jezna, so mi dal dobropis k vela sam 14 dn.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 15:14:36
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Kake lepe fotke! Pravi cukrčki so tile naši januarčki. Mami Luna pa ima novo frizuro. Fino! Ne morm verjet, da si opazla.Ja mi je blo vroče, zdej je super!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 18:25:23
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Kakšen cuker je Alja... Pa vidim, da jo bratec občuduje.... Našedva sta nora drug na drugega.... En brez drugega ne moreta... En začne jokat, mu drugi pomaga, en se smeji, se takoj tadrugi začne... Res mi ni žal, da imamo še eno doma.... ja naša dva se masta tut ful rada...sam da se vidta pa že nasmešek do ušes...res ful jih je lepo gledat Pri nas tudi nekako tako zgleda. Tjaša pravi Žaku "Kako mam jaz tebe rada", ga stiska in nasloni glavo nanj, on se pa veselo zakoplje z rokcama v lase in vleče. Tjaša mu pa lepo mirno pove, da je nikoli, nikoli, nikoli,... ne sme cukati. Moram povedati, da sva danes pri opoldanskem obroku probala jabuček.... groza, kakšne grimase je delal. Je bilo tudi pri ostalih tako na začetku. Ker tole danes zgleda, da ne bova nikoli na GH. Kako vam pa malčki zaspijo. Ne vem, kaj se je pri nas zgodilo, je že prava redkost, da sam na postelji zaspi ali po dojenju. Okdar je prišla Tjaša iz bolnice ga moram nositi in ujčkati, da zaspi. In tudi mož ni dost dober, vklopi sireno in čaka, da ga bom jaz.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 18:53:40
|
|
|
|
Manca12
|
Žak in Gašper (Onina na RR, če se je še spomnite, ker že zelooo dolgo ni bila gor)
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 19:20:13
|
|
|
|
LUNA06
|
Evo Lanin krst... Pa ostale, kolko vas je že melo krst, kje so slikce???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 19:30:32
|
|
|
|
ajja
|
Pa še nekaj naših zadnjih slik. Ena s terena: Pa še šef pri naši hiši:
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 19:46:14
|
|
|
|
LUNA06
|
Joj teli bodiji so pa iz Hofra a ne ajja?Jaz sem jih tok gledala, pa ni blo cifre za našga 'šefa' .A jih je pr vas mogoče še kej?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 20:21:08
|
|
|
|
eva1
|
iiii...kok so pa luškani vsi to so pa res eni corteki, teli naši Pa res kje pa je onina???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 20:22:42
|
|
|
|
eva1
|
Luna mi bomo meli krst septembra... Zdej gledam eno oddajo na kanalu a k imasta 15 otrok-pa sej to se ti sfuzla pomoje ...po drugi starni se pa tok med sabo zamotjo, da sploh ni panike,al kva
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 20:29:35
|
|
|
|
bucka01
|
No naša Julija je bila prikrstu že v aprilu! Je pa vse najlepše prespala! Pa še ena ko se je ravno zbudila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 20:38:37
|
|
|
|
LUNA06
|
Ja zdej sm tud jaz začela gledat to oddajo, tu mač! Evo naš 'kurnik'... in piki v 'kurniku'.
< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 4.7.2007 20:42:25 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 20:52:06
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Se kr topim k slikice gledam, taki sončki so naši . Krsta tud mi še nismo mel, ga planiramo septembra. Takrat bom pa tud slikice pokazala. Eto jaz šibam mal na kavč k mojmu se stisnit. Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 20:59:42
|
|
|
|
bucka01
|
Luna06 Kakšn frikec je ta petelinček kje ma pa kokoške ! Naša tudi podrazno nebi hotela biti tako ker ni ravno navdušena nad kakšnimi kravcami. Ona je najraje na hrbtu pa z nogicami v ustih. Par slikic sem pa v albumček dala če si bo katera pogledala ime je julija 5m geslo pa bucka01
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 21:15:12
|
|
|
|
ajja
|
Luna, bodiji so iz Hoferja, ja. Lahko jutri pogledam, če jih še imajo. Katero številko pa rabi Mark? Se mi zdi, da so kar velike številke, jaz sem vzela 62/68 pa so mu komot.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 21:21:50
|
|
|
|
Aja32
|
Bucka01 - ful je luštna, pa kakšne laske ima... Naša je pa čisto plešasta, samo zadaj ima par lask... No, sej bo... Luka je bil tudi pri petih mesecih čisto brez las, zdaj ima pa tako goste, da jih mora frizerka redčiti, da sploh lahko naredi kakršno koli obliko frizure.... OK - končno sem dala našo bando spat... Sem sama, ati je na službeni poti... Manca - pri nas je postal isto problem zvečer zaspat... Čez dan ni problema, ko je zaspana, jo položim v posteljico in zaspi... Zvečer imamo pa dretje do onemoglosti... In mi ni jasno zakaj... Pa si mane očke, ful je že zaspana, komaj gleda, ampak se dere kot "jesihar"... ne vem... Pa tudi v naročju se noče nositi... Ja, če jo dvigneš pokonci, če jo sposkušaš dati v ležeči položaj, je pa kriza... No - sem se hvalila,da banda že spi... Iz Lukatove sobe se sliši glas... Čeblja sto na uro.... Pa odpre vrata, nekaj pove (še ni slovenščina, je čebljanje), zapre vrata in gre nazaj v posteljo... Tole mi je ponovil že ene desetkrat .... Nočka... A
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 4.7.2007 21:22:44 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 21:28:02
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 No - sem se hvalila,da banda že spi... Iz Lukatove sobe se sliši glas... Čeblja sto na uro.... Pa odpre vrata, nekaj pove (še ni slovenščina, je čebljanje), zapre vrata in gre nazaj v posteljo... Tole mi je ponovil že ene desetkrat .... ha ha to bi pa rada videla.. Aja32 daj objavi še kako sliko od Lukca. Res so zmerom lepši ti dojenčki, a so sploh lahk še bolj lepčkani? Že zdej se tok topimo kaj bo šele,ko bodo začel govoriti - pravi ena mamica da je čist hudo. Pa Lana čist blesi tamle,če bi jo David tako videl, to bi se šele razpričal, bi kar vriskal ;). Jaz pa čakam,da se baterije nafilajo,da stankam dol nekaj slikic, a neee imam boljšo idejo!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 21:28:38
|
|
|
|
bucka01
|
Ja sej je lepo za pogledat k ma take laske sam k so se ji pa na temencu tiste špeludke nardile je pa hud problem sčesat ven. Bi jo pa naj raj ostrigla pa tolk hit ji zakuha pa je čist mokra po laskih kadar se vozimo ji nobena klima ne pomaga bo pač bol po atiju da ji bo hitro zakuhalo. No sedaj se pa tudi jaz poslavljam in vam želim lahko noč ker nas jutri čaka razburljiv dan v posvetovalnici.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 21:30:20
|
|
|
|
tatam
|
[url=http://h3x0r.xlphp.net/slikomat//v.php?id=37636JUNIJ 2007 077.jpg][img=http://h3x0r.xlphp.net
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 21:35:20
|
|
|
|
tatam
|
Kaj sem pa zdaj naredla?Hotla sem sliko pripopat,pa mi je neki link izpisalo!? Ko shraniš na shrani.si,kaj narediš potem??Jaz sem kopirala in prilepla Ste ble danes tak pridne da sem komaj folgala prebrat.Mi smo bli pa terenski!Najprej k tašči po velikidva-sta bla na počitnicah od nedelje,potem kontrola v bolnici za tvor, potem pa še razvojna.Rekla nam je,da se normalno razvijata,sta dohitela vrstnike... Na začetku pa so nas tak strašli zaradi teh krvavitev! Mere pri 6 mesecih pa so: Tosja 9000g in 68,5cm Anej 8600g in 66,5
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.7.2007 21:55:41
|
|
|
|
Aja32
|
No, tole je pa najin sonček Luka...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......