|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
5.7.2007 13:14:26   
Manca12
Bucka01 govorimo o nekem izplačilu od Vzajemne. Nekateri smo dobili, ker smo svoj čas nekaj preveč plačevali zavarovanje. Meni je sicer to čudno, jaz sem dobila, moj dragi pa ne in je bil isto zavarovan pri vzajemni. Jaz se nisem niti preveč poglabljala v to, glavno da sem dobila. To je bolj moj dragi preštudiral in mi izpolnil in poslal. Drgač smo pa dobili po pošti en papir, ki ga je bilo treba nazaj poslati, če hočeš imeti izplačano.

Aja32 Tjaša takrat še tudi ni govorila, rekla je le LU-LU za oboje, potem je pa včasih res lulala, včasih pa kakala.
Saj bo, nič prehitevati. Mi imamo srečo, ker je glih poleti stara 2 leti. Bomo videli, kako bo z Žakom, ker bo glih na pol (1,5 ali 2,5) ko bo poletje.
Ne vem pa, kdaj bomo skenslali plenice še ponoči. Se mi pa zdi, da se prav zaveda, da ima plenico in se polula šele zjutraj, ko se že zbudi. Včasih zaspi opoldne brez plenice in ji uide, potem pa ful joka, ko se zbudi. Verjetno začuti, da ni plenice.
Mogoče ve katera, kje se da kupiti nepremočljivo plahto za na posteljo. Enkrat sem zasledila v eni reklami na netu (akcija od Hoferja ali Lidla, pa nisem ziher), potem je bil pa ves ta cirkus s to bolnico in se nismo angažirali. Bi jo pa srčno rada imela enkrat.

Zdaj greva pa mal v LJ v mojo službico pogledati,..... ko že tolk omenjate službo........

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.7.2007 13:52:12   
Aja32
Jaz sem jo kupila v babycentru (ta je od Racmana), dobiš jo tudi v Simpsu (Trzin) in po mojem tudi v Sanolaborju...

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.7.2007 14:54:25   
Barbid
Živjo
Evo mene, ....... user posted image  sem se sprvila k računalniku.

Že včeraj sem začela pisati, potem pa dež in grmenje, sem misila da bo Lana kaj spala, pa je bila totalna katastrofa. Ob 17 sem ji dala marelice skupaj z banano - ni bilo prvič - pa ji očitno ni pasalo, ker je jo ful napenjal in zvijal.
Skratka jok in stok, celo noč - sva jo prenosila po rokah in ji kuhala čajčka.....

Zjutraj je imela 37,6 vročine, zdajle pa je že dobra. Sedi v stolčku in se igra.

Ni šans da bi se Lana igrala tako kot Mark, leže na trebuhu, ker jo ne spravim pasti kravic. 5 minut, pa konec.
Se bojim da bova mogle hodit na kakšno telovadbo, ker se noče nič kobacat. Iz hrbta na bok še, za kravice ji moram pomagat, vse kar naredi izvleče rokico, da se postavi, nazaj pa ne zna.  Ne vem, če je to glih uredu za njeno starost.

Vse kar ji dobr gre , je hrana. Poje vse ji dam.  Me prav zanima, kako bo na pregledu, imava ga 10.7, ko ji bodo vzeli kri, vodo in verjetno naredijo kakšen večji pregled.

Luna: hvala za objavo slikic.
Atena:  je David tolk blizu, da bi lahko prišel kaj pogledat Lano - saj če je pravi Romeo ima lahko več oboževalk. Ti pa lahko povem, da je tudi Žiga od ajje, prav lepo ravnal z mojo princesko.

Se zvečer še javim, ker ne vem kako bo jutri. Imamo plan, da gremo na gorenjsko, se bomo pa še zmenili in če ostaneva v Ljubljani, potem se vam pridruživa jutri na srečanju.

Pozdravček
Barbi

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.7.2007 19:28:00   
LUNA06
No kako potem jutri?Meni ustreza ob enajstih.
Ajja ti jutri ne moreš?Škoda...

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.7.2007 19:31:44   
bucka01
Kje pa Mostec ali čolnarna?
Pa če vam ustreza ob 11h ker jaz moram vedeti do časa ker se moram eno uro in pol prej od doma spravit ker so na našem koncu zastoji v zali Luna06 ti boš že vedela o čem govorim.Da bom do časa tam.

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 5.7.2007 19:33:04 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.7.2007 19:59:39   
Manca12
Kako torej jutri?? Tako: ??
Sem skopirala od Atene in mal spremenila...
Pripombe, želje,.....

SREČANJE JANUARK: ČOLNARNA; 6.7.2007, 11h

1. Manca12
2. Luna06
3. aja32
4. Bucka01
5.  Atena777
6. Natali07

7. Onina

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.7.2007 20:03:41   
bucka01
Vse vredu samo naj mi katera razloži kje je ta čolnarna

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.7.2007 20:06:47   
LUNA06
Ja OK, meni je tko prav, sej jutri ne bo prevroče za Čolnarno.

Bucka ja vem prbližno kje je to.Sej si dobra da se ti da pridt iz Idrije.Za kaj pa moraš tok hitro nazaj, sej lahko tam jesta.Če veš kje je Tivoli, se lahko dobiva tam na parkirišču.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.7.2007 20:13:41   
bucka01
Amisliš tisto parkirišče pred halo tivoli nasproti uniona ja lahko se dobiva ti bom na zs telefonsko poslala da se bova zmenile.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.7.2007 20:17:09   
LUNA06
Ja tm pr Unionu zaviješ notr in pol levo, pa do konca.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.7.2007 20:25:11   
bucka01
No do tam bom znala pol se pa slišva,
no naša tamala je zdej zaspala me prav zanima kdaj se mi po pa zdej zbudila
Jaz pa še mal maile pokukam pol pa tud jaz počasi spat.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.7.2007 20:46:46   
Manca12
A je Barbid že prej imela slikco al je to na novo?!

Skor vsaka stvar, ki jo privlečem iz vrečke nakupov je hrana za Žaka. Nabavila sva neke kašice za z vodo zmešati od Milupe, Hippa in Bebivite. Ena s sadjem, en gris in še neki. Kakšne jim pa dajete čajčke oz. sokce za piti?

Atena se je pa čist RR-ja odvadila na dopustu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.7.2007 20:59:40   
Barbid
Živjo

Midve tudi prideva

SREČANJE JANUARK: ČOLNARNA; 6.7.2007, 11h

1. Manca12
2. Luna06
3. aja32
4. Bucka01
5.  Atena777
6. Natali07

7. Onina
8. Barbid

NO, Romeo ...... glej da te mamica pripelje.........

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.7.2007 21:29:32   
Natali07
Živjo,
Nama do 11:00 ne bo zneslo, ker imamo fizoterapijo ob 10:00. Če boste pa vsaj do 13.00 v čolnarni se vam pa pridruživa. Dajte povedat do kdaj imate jutri čas, da se ne bova vozila gledat na uro v Ljubljano user posted image .

lp

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.7.2007 21:47:41   
tatam
user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.7.2007 21:48:26   
tatam
Uau,uspelo mi je.Luna06 hvala za inštrukcije!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.7.2007 22:01:49   
ajja
Tatam, tvoja ta mala dva sta pa pravi faci. Luškana, ni kaj, kot vsi januarčki.user posted image

Ja, jutri žal ne morem priti user posted image , pa tako veliko vas bo. Dajte fotkat pa slikice na forum. No, upam, da bo kmalu spet uspelo srečanje v tako številčni zasedbi. Pa da še jaz malo počvekam. No, ampak jaz se bom tudi imela fajn. Gremo jutri na morje za čez vikend.user posted image

Manca12, nepremočljive podloge za na jogi v različnih velikostih imajo pri Racmanu: http://www.pleniceracman.com/shop/page/group/grp/52/Za_otroske_posteljice/-/ Mi imamo dve pa so res fajn.

Lepo se imejte jutri!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.7.2007 22:10:05   
ajja
Še to. Kakšen se vam zdi ta voziček?user posted image

Odločila sem se, da nujno, res nujno user posted image  potrebujemo marelo (v to sem tudi že prepričala mojega M. user posted image , ki je najprej samo zavijal z očmiuser posted image , zdaj pa tudi sam ugotovil, da rabimo še nekaj takega), da ne bomo kar naprej okrog vlačili našega Quinnyja, ki je super terenc, ampak za avto precej velik, in našla sem tega. Se zloži res na malo (nekaj takega kot Zapp), čisto lahek je pa še naslon za hrbet ima tri položaje, vendar se ne da čisto v ležečega, kar je boljše kot pri Zappu.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.7.2007 7:10:32   
bucka01
Dobro jutrouser posted image
No prinas smo že pokonci Julija pa Aljaž se pa še cartata v moji postelji.
Pravijo da bo danes lepo vreme bomo videli kajti pri nas je še vedno megla bomo videli kaj bo čez 2 urci .
Ja nič počasi se bo treba začet pripravljat za odhod od doma da nebomo potem hiteli.

ajja voziček se meni zdi kar vredu pa saj u bistvu sploh ni važno kako izgleda važno je da je funkcionalen in da ima vse kar potrebuješ.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.7.2007 8:03:14   
atena777
Kul nama odgovarja ob 11h, ker imava ob 9h fth in potem se skociva se tehtati in prideva.Upam, da ne bo vroce. Problem ni samo v ozracju, ki bo danes verjetno ok. BOlj me skrbi koliko se bodo segreli avti.
Natali07 najverjetneje bomo vztrajali. Ti bom na ZS poslala svojo tel in se slisimo.Midva skoraj vedno ostaneva.

LP, a.user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.7.2007 8:36:35   
LUNA06
Atena777 nimaš klime v avtu?

Ajja meni osebno voziček na videz ni ušeč, ampak če je funkcionalen, potem OK.Kašna je pa cena in kje si ga gledala?Sem ti pa kar malo fouš, ko greste na morje...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.7.2007 8:47:54   
LUNA06
U zdej sm se neki spomnla, katera je že fehtala za lončke od frutka?Danes lahko kakšnega prinesem...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.7.2007 9:12:55   
ajja
Pakiram in kot ponavadi pretiravam.user posted image Bom morala kaj dat nazaj ven iz kufra, saj gremo samo za dobra dva dni pa imam robe že za cel mesec.

Luna, ti kar bodi malo fauš, jaz sem bila tudi tebi pred dobrim tednom al pa mal več.user posted image

Voziček sem pa našla v Pikapolonici, ni glih poceni (217 EUR), ampak zloži se pa res na minimalko pa še čisto enostavno. Je pa drugače ABC design. A ima katera njihov voziček? Izkušnje?

No, fajn se načvekajte danes!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.7.2007 9:19:21   
eva1
Tatam-ful sta srčkauser posted image user posted image

aja-meni vozek ni všeč, pa cena tut totalno navita..sicer se pa vse marelce ful na malo zložijo...če ti je všeč pa le v akcijouser posted image

Pri nam je pa danes Alja neki sračkala-se je 2x ponoči zbudila-to se mi ni zgodila že 2 meseca pomoje...o kriza, sem čistuser posted image user posted image ...je pa že šla spet spat, se vidi da se ponoči ni dobro naspala..

Imamo pa danes 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce užiavajte danes...lep dan želim vsemuser posted image (pa kašno slikico na RR prilimajte pol-oz. v album)!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.7.2007 10:23:20   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

A je Barbid že prej imela slikco al je to na novo?!

To je novo!
Luna nardila....user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......