|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
3.7.2007 13:36:49   
ery
Ja itak, z busom je res bedno... No, jaz sedaj ne morem ven za več kot pol ure, ker je še slabih 14 dni prisona šefica. Od 17.7. ali 18.7. imam tudi jaz dopust.
16.7. ali 17.7. odvisno kdaj bom doma ostala, bi s epa lahko zmenile, če bosta frej.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
3.7.2007 13:55:47   
zoya24
Kety čestitke za malega Filipa, bravo!!!!

Vidim, da nimate kaj velik za delat, tako, da je bolje da greste domov, pa kej dobrega skuhate user posted image .

Evo jaz sem od ginekologa, vse Ok, mali raste, mami pa hujša. Ma sem res imela za dobro kilo manj kot na prejšnjem pregledu, kar ni nič čudnega, ko mi je blo pa celedneve slabo kot hudič, no zdaj je že veliko bolje, občasno mi še je malo, ampak ni krize. Nanka PDP imam pa 1.2.2008. Drugače sem pa na bolniški še do naslednjega pregleda do 31. julija, pa moram priznat mi kar paše. Mi ni prav nič dolgčas....

Sej ne vem, kaj naj točno še napišem, nič grem pogledat v skrinjo, kaj bi dobrega kuhala.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
3.7.2007 13:58:10   
ery
ja Zoya, bi blo res bolj pametno, da bi šla kuhat, ampka še razmišljam kaj bi... To je pri men večni problem... user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
3.7.2007 14:04:58   
Jessy
Ej, babe! Pejte domu! user posted image user posted image user posted image

Pa na tisto kavico bi tudi jaz prišla, sam 17.7. bom zagotovo ravno plavala v morju. user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
3.7.2007 14:06:40   
Jessy
Neji pa ni bilo hudega, zgledalo je slabše. Spodnjo ustnico si je pregriznila z sprednjima zoboma. Kri se je hitro ustavila, Nejin jok pa tudi. Še dobro, da obstajajo razna mazila, ker ona sam da se namaže, pa nič več ne boli. Sem se spomnila na Calgel in ko sem namazala je bilo takoj za 50% bolje. Pa še dudo je dobila, pol sva se pa še lepo cartali in je blo!
Se je pa po tem kar pošteno slinila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
3.7.2007 14:19:37   
ery
Jessy, ja sej grem kmal domov, pa me dans ne bo več na RR. user posted image  
Kaj pa če se res enkart dobimo? Tkole na kavici? Kaj pa pred morjem? Jaz še nobene ne poznam...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
3.7.2007 14:20:51   
Jessy
Jaz načeloma lahko, vendar bi prišla z Nejo. user posted image

Sem dodala nekaj slik v album - spodaj v podpisu!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 3.7.2007 14:21:31 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
3.7.2007 14:26:01   
Tiamo
Jessy jaz moram bit tukaj do 15, jutri do 18 user posted image

Takoj bi šla domov...

Jessy matr kok hitro rastejo, šele po vaših slikah vidim, kok so naši otročički že veliki. Neja je prava frajerka, jaz sem hotela tudi kupiti ta šotor s tunelom, samo ker nimamo hiše je brez veze, da ga vsak dan na igrišču sestavljam in pospravljam.
Na sliki v kiklici in očali si pa ni prav nič podobna user posted image
Ej, a Neja tudi obožuje tistega bež medvedka?
Očke ima pa še zdaj ful modre?

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 3.7.2007 14:30:17 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
3.7.2007 14:30:26   
Jessy
Ojoj!!! Do 18h? GROOOOOOOOOZAAAAAAAA! Ma, sej so glih zadnjič ugotavljali, da zaradi podaljšanega časa niso nič krajše vrste. In se čist strinjam, da so spet močno, močno falili s to zadevo! Upam, da kmalu kaj spremenijo, al pa še bolje, da ti dobiš željeno službo!
Čak, a nimaš ti jutr razgovor?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
3.7.2007 14:34:42   
Jessy
Joj, Tia, da ti ne povem vse štorije s temi tuneli in šotorji. Sestaviti indijanski šotor je bil cel projekt in so mogli prav moški skup stopiti in to razrešiti. Pa vse se lomi. Včeraj je te šotore dobilo neurje in je enega odpihnilo v maline, ta indijanskega pa baje čist polomilo. Še dobr, da nisem jaz tega kupovala, ker bi se zdaj po glavi tepla! user posted image

Učke ima modre že od samega začetka in take bodo očitno tudi ostale. Res ima zavidajoče lepe oči! Men so res všeč, pa še dolge trepalnice ima.
So pa res postali strašno veliki ti otročki. Jaz jo včasih gledam in se zamislim, ker vidim, da izgublja tist dojenčkast obrazek.

Tisti bež medvedek pa je pri nas OBVEZEN za v posteljo in tudi tekom dneva. Nora je nanj in brez njega mi ne gremo na nobeno pot. Se ji zmeša! user posted image  Ima dva enaka - malega in večjega. Ta mičken je njen (tako pravi ona) in ga prav nobenemu ne da za več kot 5 sekund, ta večjega pa posodi tudi za kakšno minutko ali dve.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
3.7.2007 14:42:36   
ery
O hudo, kolk je Neja velika. se mi zdi, da je čisto spremenjena. Ne vem kdaj bom jaz dala slikice gor. Moram it do sestrične, če bo znala. da jih vsaj nekaj ta zadnjih naložim.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
3.7.2007 14:48:54   
Tiamo
No, potem pa sploh ne bom niti več pomislila na ta šotor in tunel.

Ja pri nas je ta medvedek tudi zakon, bog ne daj, da ga pozabimo doma ali da gre brez njega v vrtec ali da gre brez njega spat. Nevem kaj je s temi medvedi??

Ja, jutr imam razgovor...groza sploh nevem kako se naj oblečem, mah bo že...vam bom jutr težila k bom živčna.

Ja do 18, sem si že zamislila jutrajšni delavnik, ob 10 itak grem na razgovor se štemplam za službeni izhod  (da mi ne odbijejo ur), ker imam 4 ure plusa,  koristim dve in grem ob 16 že domov.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
3.7.2007 14:58:00   
Jessy
Bom držala pesti, da se bo kar kadilo!!!

Obleči se čist preprosto, kot bi se za v razred. Jaz sicer grem v razred tudi v kavbojkah, ampak za razgovor bi pa raje kakšne črne hlače oblekla in eno preprosto kratko majčko. Bodi preprosta in urejena!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
3.7.2007 15:01:15   
Tiamo
evo ura bo 15, jaz odhajam...se jutri tipkamo

jessy hvala za nasvet, sem imela v mislih črne glače eno majčko gor pa natikače

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
3.7.2007 15:04:02   
Jessy
Tia, vredu bo! Fajn se imej, pa se jutri tipkamo, če ne že danes! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
3.7.2007 15:52:57   
Teya
Kety, čestitke!!!! želim vam veliko srečnih dni in še več prespanih noči user posted image ....... full sem vesela zate! največje čestitke pa seveda novopečenemu bratu!

pri nas nič novega....nič ni pomagala večerna akcija...danes sem pa že vsa okna pomila....pa še vedno čist nič ne dogaja....upam, da ni kety prevzela mojega mesta in mi zapustila svojega user posted image

pozdravček!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
3.7.2007 19:38:27   
miševi
user posted image

Kety, iskrene čestitke za malega, luštnega, lasatega korenjaka, veliko veselja z njim pa želim tudi velikemu bratcu in ponosnemu očku!!!!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
3.7.2007 20:06:32   
natasaxy
Oj klepetulje, danes ste jo pa kar vžgale med službo,...nimate nič za delat al kakouser posted image user posted image . Boste kmalu ugotovile, da ste sosedeuser posted image

Teya sej bo, mal še potrpi, jaz sem bila 5 dni čez rok in mi tudi nič ni pomagalo, pa sem kopalnico pucala, po po stopnicah hodila, pa akcija ja tudi bila, ampak če se jim ne mudi se jim pa ne. Po drugi amnio sem šla na 2 km sprehod, ko sem prišla nazaj sem se ulegla in mi je voda odtekla, tako da, verjamem da tudi ti komaj čakaš, sploh ko je sedaj Kety tako zakurila nas vseuser posted image

Pri nas je bilo v službi danes kar pestro, skoz neki sestanki,...res se mi ne da včasih tam slonetuser posted image

Zoya ti pa le pridno počivaj in se spočijuser posted image

Kaj priporočate vzeti na morje od lekarne za otroke - jaz sploh ne vem kaj naj kupim. Vzela bom sabo Calpol, pa nekaj proti ranam - še ne vem kaj, pa za komarje obvezno, kakšni hanzaplasti in take zadeve,...

Danes smo šli kupit trugo za na streho. Se mi zdi super zadeva, bomo zdej lahko mirno vse stlačili notri. Je bila pa 160 € kar se mi zdi kar sprejemljivo.

Grem zdej pod tuš, pa kej pojest, pa počasi pred TV.

Uživajte,...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
3.7.2007 20:36:02   
violinski
Natasaxy, naša potovalna lekarna obvezno obsega:

- termometer
- Calpol
- po novem tudi Naprosyn sirup, ker Calpol nazadnje pri Lani ni deloval
- Autan/Pips/Off ali karkoli že pomaga pri odganjanju komarjev, tudi svečke s citronelo (za prižgat, ne za v rito user posted image )
- Autan po piku/Pips po piku/Off po piku ali karkoli pomaga takoj ko se opazi, da je komar nekam pičil
- Kamagel za nadaljnje hlajenje pikov
- Bepanthen plus za spraskane rane od komarjev, za to lahko tudi krema Tea tree ki pomaga pri vseh praskah in ranicah
- Materina dušica krema, ker moji otroci začnejo stoposto kašljat, če imamo počitnice user posted image
- Sterimar/fiziološka raztopina - ker se kašljanje začne zaradi zaprtega nosa
- Flonidan sirup - po zadnjih ugotovitvah, da sta maladva hitro fašeta kako alergijo za katero ne vemo, ki pa potem sama od sebe tudi mine, ampak vmes je vseeno bolje, da imamo nekaj za lajšanje (nazadnje je Lana dobila na sonce)

Če se še kaj spomnim, napišem.

Ja, če kaj skačeš čez mejo v IT pojdi tja kupit imajo en nov odganjalec proti tigrastim komarjem, imenuje pa se Sandokan. Ne vem, če gre za mažo al za vonjavo, kakorkoli, glede na naše težave zaradi tigrastih komarjev toplo priporočam vsem, ki gredo na dopust. Ali pa vsaj tisti novi Raidov Night&Day, ki se ga vtakne v elektriko.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
3.7.2007 20:38:51   
nanka
Natasa, jaz vzamem še Bepanten plus za ranice in Claritin proti alergiji, pa Bepanthol za po sončenju, dobro pomaga pri rahlih sončnih opeklinah. Vzami še nekaj za po pikih komarjev, ker našo so kar dobro popikali. To vzamem jaz, aja pa še kakšno tableto proti bolečinam za odrasle ( to je zame).

Trugo ste pa dobili res ugodno, pa bo dovolj prostora.

Ja zdaj bi se pa res že lahko zmenile za kakšno kavico, kje v Lj.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
3.7.2007 22:11:41   
Jessy
Violinski je bila zelo izčrpna. user posted image  Jaz vzamem tudi:
  • svečke paracetamola, ker mi kar noče pit, kar je na žlici
  • tabletke proti slabosti (s tem imamo tudi težave za v želodec spraviti)
  • kreme za sončenje
  • za po sončenju uporabljamo Bepanthol gel
  • Fenistil gel (za pike, opekline...)
  • šamponi, tekoča mila
  • septolete (za naju)
  • Nalgesin S (zame)
  • tablete proti sončni alergiji (še dobr, da zdaj o tem govorimo, da grem po recept)
  • vse ostalo za osebno higieno (zobne ščetke, pasta, deodorant...) 
  • zagotovo pa bom šla v lekarno po sterilne zložence in to tiste, ki so prevlečeni z neko snovjo, da se rana ne prilepi na nitke in je primerno tudi za opekline
  • sterilni povoj
  • bel lepilni trak, ki je za lepljenje povojev
  • škarje
  • sterilna igla (za kakšne iglice ali trne odstranjevati)

Violinski, ko ravno omenjaš ta novi Night&Day odganjalec, me zanima, če morda veš, če se more tudi pri rabi le-tega imeti odprto okno ali se ga lahko rabi tudi pri zaprtem? Saj vem, da se hecno sliši, ampak velikokrat proti jutru zaprem okno, ker me moti kak hrup ali pa ptiči in mi je res odveč še tisto reč ven stikat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
3.7.2007 22:18:01   
tina104
Specialne ste! V dveh dnevih vam je uspelo napisat 4 strani! Komaj sem vas prebrala.

Kety, vse čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image  Želim vam čim več spanja in zdravja, čim manj ljubosumja in da se čim prej navadite na vse novosti!

Sploh nisem vedela, zoya, za nosečnost. Čestitam!user posted image

Teya, tebi želim, da greš čim prej rodit. Pa Tilen je meni tudi zelo lepo ime - eno izmed lepših moških imen.

Toliko je stvari, ki sem jih nameravala odgovorit in napisat, pa sem zdaj kar pozabila.

Danes sem srečala Majo (verjetno se je še spomnite). V glavnem, ko sem videla njen okrogel trebušček, sem tudi jaz dobila željo,... No, najprej služba, potem pa bomo videli dalje.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
3.7.2007 22:25:36   
tina104
Še nekaj glede igrač - jaz Aljažu nič kaj ne kupujem, ker ga sploh ne zanimajo. Najraje je v garaži in tam tolče s kladivom, dela z izvijačem in drugimi pripomočki. No, končno sem se odločila, da bi pa bilo mogoče bolje, da mu kupim tako orodje  - igrače. Včeraj sem mu kupila nek komplet in je že vse narazen dobil - kladivo gre narazen, sekira tudi, nek ključ je takoj razpadel, v glavnem za en dr.. Je pa res, da Aljaž pri delu s tem ni nič kaj nežen.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
3.7.2007 22:38:31   
violinski
Tina, Aljoša tudi da veliko stvari narazen, zdaj ga pa že učimo, da se da tudi skupaj dat. In to je še bolj zanimivo. Pokažemo kaj gre kam, da se zadeva sestavi. Aljoša ima poleg nekaj lesenega orodja (kladivo, vijaki, matice) obvezno zdravniški komplet - se gremo zdravnike, kar pride prav pri zdravniških pregledih, da ga ni več taka groza obiskov, pa kuhinjo. Kuhal bi pa lahko tudi vse popoldneve. Zato je super komplet z barvnimi skodelicami, krožnički, pladnjem sladkornico, .... Čeprav potem, ko se dejansko postavi za njuno kuhinjo in se dere:"Ka boš???" in mu ti rečeš "Kavo, prosim!" reče "Nimamo kave!" Pa jo potem vseeno dobiva. Včasih tudi iz njegove ponvice, pa saj ni važno.

Sploh je ritual kave pri nas nekaj posebnega. Skupaj posedemo za mizo (ponavadi je to uro po kosilu, če je vikend ali kmalu potem, ko pridemo iz služb, če je to med tednom), mož in jaz pijeva kavo, onadva jo OBVEZNO poduhata (" 'ko dišiiiiiiiiii!!!!"), potem pa z nama pijeta ali mleko iz svojih skodelic, ali kak sokec najraje pa imata, ko smo pri mojih v KP in vsem štirim otrokom nono naredi 'penco' - to je spenjeno mleko za kapučino. Če je zraven še kak košček čokolade smo v raju.

Teya, naj bo ta noč tvoja!!! Menda ja ne boš čakala avgusta, da bi tvoja otroka praznovala skupajuser posted image user posted image

Dr. House, potem pa nina nana. Al pa še kako knjigo prej.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
4.7.2007 7:09:01   
Tiamo
Dobro jutro,

evo danes grem na razgovor, še nisem nič nervozna, edino imam čiščenje telesa, hehe.

Moj seznam za morje je enak Jessy, edino tablete za odrasle bodo drugačne, Lekadol in ruperut. za Demi bom vzela še Teetree, pa Easy fresh....

A ste že zrihtale zavarovanje za tujino, jaz sem lih prejšni teden dobila slip kartice za tujino? Se zrihta kar na avtomatu za podaljšanje zdravstvenega zavarovanja.

Violinski a ti si kupila ta Sandokan zdravilo za tigraste komarje? Mj gre jutri v Italijo in se je smejal k sem rekla naj gre v lekarno in kupi Sandokan...je rekel, da upa da ga ne bodo čudno gledali. Kako se po italjansko reče komar oz. tigrasti ali ta strupeni komar?

Grem popit kavo

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.