natasaxy
|
Oj. Kako smo pridni. Najprej držim pesti za Kety!! Držimo pesti, bova s Filipom skupaj praznovala. Jaz sem se rodila 02.07....ob 23.30 uri, tako da,.... Petri, hvala za čestitke. Glede stanovanja in teh zadev, pa je resnično problem, poznam od mojega sestro, ki so zidali in so sedaj pri koncu - se bodo kmalu selili - vendar je veliko veliko truda, da postaviš hišo,....brez pomoči gre težko - sploh če imaš otroke zraven. Onadva sta ful imela že na kupu denarja, tako da je bil kredit minimalen, je pa šlo za nadomestno gradnjo, mislim da so bile okvirne cene take - načrt za hišo okoli 600.000, pa priključki in vse - je bilo takoj nekje dva miljona in več. Vem, da sta nekako z 8 miljoni spravila hišo pod streho,...potem se pa ta velik del stroškov začne,...vsa elektrika, vsi stropi, jestrihi, centralna, pa vsa notranja oprema, mislim, da sta končala s stroški blizu 30 miljonov, stroški so kar ogromni, vsaka čas tistemu, ki gre v današnjih časih delat hišo!....jaz sem imela tudi vedno željo imeti svojo hišo,...zdej pa ko razmišljam, bi jo pa samo še kupila, če bi jo lahko. Tako, da tudi mi šparamo in čakamo, da bomo lahko si nekako nadgradili obstoječo hišo. Danes sem se najedla sladkarij in tort za cel teden , no sej mi pripada, smo šli na Bled na indijančke in totrice, pa malo smo nazdravili, šli na sprehod, pa je bila ura kot bi mignil sedem. Gašper je zaspal ves utrujen in zelo sit - je pojedel celega indijančka, še približat se nisi smel z žlico in mu mogoče kaj vzeti. A so vaši otroci tudi taki mali sebičneži. Naš čisto ponori, če rečem, da še meni da malo ali kakemu drugemu - pravi ne moje je, pust mami! Jah, saj se mu vidi, da je jedec za dva. Morje morje,...jaz komaj čakam da grem. Prej pa vem, da me v službi še ful stvari čaka,...pa še dogovort sem moram kako bo s podaljšanjem pogodbe in podobne zadeve, ker mi konec julija poteče pogodba,...tako da,...bomo videli kaj nas čaka! Mi imamo forda fiesto, na tri vrata, tko da tudi razmišljava že nekaj časa o trugi za na streho, ker ni šans da bomo vse spravili noter,....prtljažnik je ful majhen. S seboj bomo vzeli poleg oblačil in nekaj hrane tudi voziček in prenosno posteljico, pa posteljnino, brisače,....pa glede na to, da na Pagu ful ni sence iščem tisti pol šotorček, ki ga na hitrico postaviš na plaži. A katera ve, kje se ga kupi. Povsod, kjer sem gledala imajo samo te manjše igluje za postavit. To pa se mi glih ne da vlačit sabo in skoz postavljat. Sem se razpisala,...no upam, da bo Kety čimprej rešena. Držim pesti in čakamo novičke,...
|