|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.7.2007 21:45:44   
Anonimen
user posted image user posted image ja pa sestrca je dve leti starejša od njega pa še en brat je, on je pe že bol bik, 5 let mlajši od mene......jaz starešinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8901
2.7.2007 21:46:52   
pupi
Glej še kar čvekam user posted image !! Zdaj pa res moram it v pod tuš moj dragi že na pol spi!! Nehaj me motit!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8902
2.7.2007 21:48:12   
Anonimen
no ti dam dozvolo, da me ne obsodija maltretiranja nosečnicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8903
2.7.2007 21:48:24   
pupi
No zdaj pa še tvoja bebika pa ste vsa starostbna populacija!! Zdaj res grem, nehaj že 1x

Lahko noč, pa se tipkamo jutri; da ne boš pozabla kje sma ostaleuser posted image

ČAAAAAAOOOO

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8904
2.7.2007 22:08:51   
Anonimen
Ve pa nič več niste čveke, zdaj ko je Freycha v P.. Lenobice male user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8905
2.7.2007 22:12:24   
rumba
Kaj danes ste pa res že vse popadale, ali je katera še za čvek?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8906
2.7.2007 22:15:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image kak ne, ene še vztrajamo....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8907
2.7.2007 22:22:25   
rumba
Dobro bi bilo, da bi se odpravila spat, pa ne boki takoooo bolijo, da sploh ne vem, kako bom ležalauser posted image  Na hrbtu mi še vedno paše, a ne vem, če je za user posted image  to dobro. V mš so nam zagotavljali, da četudi se me v redu počutimo, ne smemo ležati na hrbtu več kot 5min.user posted image  Mogoče pa je zato moje dete manjše?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8908
2.7.2007 22:25:58   
Anonimen
Jaz sem pa vedno govorila, da ne bom nikoli spala na bokih, sem vedno rada na trebuhu spala.. Pa glej ga zlomka, trebuh je že taki, da ne morem biti na trebuhu, pa še položaj na bokih mi zdaj paše user posted image user posted image Rumba, moje dete je tudi malo, tako da ziher ni zaradi tega user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8909
2.7.2007 22:27:16   
Anonimen
joj rumba ne vem, po moje če tebi paše lahko ležiš na hrbtu, kolikor sem jaz zasledila je problem v oni žili, na katero maternica pritiska in od tega slabo počutjeuser posted image je pa na tako vprašanje svetovno odgovoril Pušenjakuser posted image user posted image je reku da pred kakimi 200 leti nosečnice in njihovi plodki niso cepale kot muhe zarad tega ker so spontano ležale v položajih, v katerih jim je pač pasalouser posted image da zdaj čisto preveč kompliciramo, ker organizem sam ve kaj mu sedeuser posted image ja kr car tele Pušenjakuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8910
2.7.2007 22:29:28   
ikonca
Jaz sem nazaj. Kdo ni čveka. Sem morala še malo za nazaj prebrat, jit vmes po breskve (nekje vmes sem jih zasledila).

Imela sva obiske ki so pol ure nazaj odšli. Kako mi je bilo narodno. Vprašala sem če bodo kavo, postregla piškote in zapit ter se vsedla zraven. Potem sem pojedla skoraj vse piškote, lačna kot zmeraj, ko čez nekja časa ugotovim da sem pozabila skuhati in postreči kavo. Pa prav vsi so jo hoteli. JOJ, saj bo bolje...user posted image  

Pri nas ful grmi in treska. Že pada dež!user posted image
Bom vsaj bolje spala.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8911
2.7.2007 22:30:30   
rumba
Pušenjakuser posted image user posted image user posted image
Najboljša zadnje čase pa je bila ta, ko ga je ena nosečka spraševala, če se lahko kopa v morju in česa se mora bati. Pa je rekel, da se lahko, boji pa se naj predvsem velikih morskih psov, ker majhni niso tako nevarni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8912
2.7.2007 22:31:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

..... sem pojedla skoraj vse piškote, lačna kot zmeraj, ko čez nekja časa ugotovim da sem pozabila skuhati in postreči kavo. Pa prav vsi so jo hoteli. JOJ, saj bo bolje...user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra tale, ni kejuser posted image

(odgovor članu ikonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8913
2.7.2007 22:32:43   
corfu
Dober večer

Moj možek je skočil na en drink, ma ravno danes kolega rojstni dan, pa so šli nekaj spit, jaz pa razmišljam, kako si bom naredila en naravni juice in se še malo vsedla na terasouser posted image  Dobre ste, da vam paše skoz jest, jaz sem zadnje dni bolj na sadju, pa raznih sadnih sokovih, jogurtih... enostavno mi ne paše, sploh pa ne kaj mastnegauser posted image živci mogoče...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8914
2.7.2007 22:32:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Pušenjakuser posted image user posted image user posted image
Najboljša zadnje čase pa je bila ta, ko ga je ena nosečka spraševala, če se lahko kopa v morju in česa se mora bati. Pa je rekel, da se lahko, boji pa se naj predvsem velikih morskih psov, ker majhni niso tako nevarni.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo je dober, meni bi se strgalo, če bi se me vsak dan tolko neumnosti vprašalouser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8915
2.7.2007 22:33:09   
rumba
ikonca, jaz tudi pojem skoraj vse, kar postrežem gostom. Podzavestno.user posted image user posted image user posted image  Šele ko ničesar ni več, vidim, da sem pravi user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8916
2.7.2007 22:34:08   
corfu
Jaz bi tudi dež, pri nas je pa tako soparnouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8917
2.7.2007 22:34:30   
Anonimen
corfu, a bojo najine zdaj Manceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8918
2.7.2007 22:34:42   
ikonca
Sem istega mnenja, da zdaj čisto preveč kompliciramo, ker organizem sam ve kaj mu sede. Kot naprimer prehrana. Ne veliko tega, pa veliko onega. Nosečniško telo sprejema tisto kar paše otročku. Saj če ste v nerodnem položaju je tudi otroček nemiren, ker se ne more naštimati. Mojemu ni všeč če preveč sedim, zgleda da nima preveč prostora ali pa ga s svojimi rebri žulim tja v ritko. Ali pa ko sem pila limonado. Ne vem če je res, sem pa prebtrala da lahko čuti določeno mero vokusa hrane in mu ni bilo najbolj dobr.

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8919
2.7.2007 22:35:11   
corfu
Rumba, kdaj zvečer daješ Hano spat? Zdaj - poleti?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8920
2.7.2007 22:35:37   
rumba
corfu, pa ti boš res že z eno nogo v P.user posted image user posted image user posted image  Tudi manjši tek je eden od znakov bližajočega poroda.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8921
2.7.2007 22:36:41   
corfu
Ulla80, ti ga je uspelo prepričat? Naša bo zagotova, razen če bo fant, v tem primeru neuser posted image  No, pa še rok imava na isti danuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8922
2.7.2007 22:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Ne vem če je res, sem pa prebtrala da lahko čuti določeno mero vokusa hrane in mu ni bilo najbolj dobr.

ja baje bi naj plodovnica navzela nekaj okusa.....no, jaz vidim da če veliko sladkega pojem, se mali čez celi dan tak kolca, da me kar premetujeuser posted image verjetno obledija mala hlastno požira plodovnico, če pa jem česen v solati al kej podobnega, je pa mir.......in sem tudi takrat na 3D uz-ju videla dejansko kako to z veseljem požirauser posted image

(odgovor članu ikonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8923
2.7.2007 22:37:45   
corfu
Rumba, ti to resno? Saj kar se naravnosti poroda tiče nimam pojma, v prvič je bilo vse po umetni poti, od napovedi poroda daljeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8924
2.7.2007 22:38:23   
rumba
corfu, Hano dajem spat tam okoli osme ure. Rolete dol, pa gre. Sicer pa je ful zaspanka in jo kar hitro pobere. Malo problemov je bilo na začetku, ker sta z Anejem celo zimo in pomad hodila skupaj spat, sedaj pa Anej še kake pol urce do ure dlje bedi. Spita pa v isti sobi.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?