|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  354 355 [356] 357 358   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.7.2007 20:18:35   
rumba
Ja, ronja, mogoče ti pa rata malo Ronjo obdržati v trebuščku do konca tedna, kaj?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8876
2.7.2007 20:18:35   
Anonimen
ojla čveke, je še kera rodilauser posted image jaz spet čisto živčna zarad pregleda jutriuser posted image ne vem zakaj, samo pač sem......mal me skrbi če bo vaginalni pregled kak bo, ko vse pravite da boli in touser posted image odkar ni moje g. ga nisem mela, prej pa kar pogosto, ko je preverjala m. vrat pa če so kake glivice in takšno in nikoli ni blo nič posebnega, nobene bolečine in nič......glede na to kakšna drvetina znajo bit eni dohterji, me zna pa zdaj na koncu to utrofituser posted image

jaz sem tudi kekse pa mlekouser posted image user posted image zdaj pa še muslije z jogurtom in breskveuser posted image sam jeki neki skoz, čudno da nisem še bolj kipnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8877
2.7.2007 20:21:39   
rumba
Ulla, breskve! dobro si me spomnila. A jaz jih moram še olupiti, ker sicer mi v želodcu ni najbolje.

Madonca, spet se je učili kot noro. Ste videle po TV kake poplave so bile na Vrhniki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8878
2.7.2007 20:25:33   
kapica
Ulla, pac kipimo, kaj cesuser posted image . naj te ne bo strah pregleda, ker me tukaj jamramo. Niso vsi G tako grobi in necloveski, tako da. Mogoce reces prej da si obcutljiva doli in da naj bo previden. Mogoc pomaga, kaj ves.

Jaz sem tud nasla se nekaj breskvic zdaj, pa sem jih ze zmazala, sem videla da imam se ananas, pa mi nic kaj ne disi, ko me potem v ustih tako boli.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8879
2.7.2007 20:33:05   
Anonimen
kapica ti dam email, pa pošlji ananas, jaz bi ubijala zanjgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8880
2.7.2007 21:13:15   
pupi
Evo mene z izpita. Mislim, da bi moglo it skozi sem švinglala ko vlka!
Ste še vse na broju al ga je še katera vsekla v P. Jaz vas samo prosim ne me pusti samo, s kom naj zdaj čvekam ko mam časa do 29.8.!! Kaj bom jaz zdaj delala cele dneve ko se nimam kaj za učit user posted image user posted image !?
Ne vem katera točno je napisala kaj še naj vse naredi da bo rodila čim prej!? Kaj pa če bi poskusila s sexom, baje orgazem fajn pomaga, pa topla voda. Zato si z dragim napolnita bano polno tople vode in na juriš!!
Glede vaginalnih pregledov pa ŽENSKE KAJ VE MATE VETERINARE NE GINEKOLOGE, kaj te delajo z vami da krvavite, se jim čist blede. Jaz sploh ni ne čutim kaka moja to hitro zrihta, ne morem vrjet.

Ditin ati lepo da si se oglasil, mate lepo pupiko!! Lepe pozdrave Freychi, upam da ni preveč žalostna ker tri dni ne sme bit non stop z Dito, mislim da ji je vseeno lažje, se bo vsaj odpočila.
Majrim, dobrodošla!!!!!! Kaj naj še sploh pišem, da je vaša babika pravi fotomodel!!

Babe kaj danes bote kaj čvekale? Če ne bi jaz šla kar zdaj že med blazine!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8881
2.7.2007 21:20:51   
Anonimen
kak maš cajta do 29.8.user posted image ne ga srat, boš pa ja prej rodilauser posted image
zgleda da so vse popadale že, jaz še vztrajam pa bluzim tule malo, sicer čisto crkjena, samo mi na za spat it, ker so to muke isusoveuser posted image mala mi dol nekam tišči pa meša notri kot obsedenauser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8882
2.7.2007 21:24:42   
pupi
Naslednji izpit mam takrat!!
Meni se htelo danes v predavalnici zmešat!! Eno uro tam sedet, pa mi pikec tak tišči v rebra da je joj, pa še polne bedre švinglov user posted image . V življenju mi ni še švic po kolenih dol teko!! Kak sem bla nervozna!! Zrihtali pa le smo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8883
2.7.2007 21:25:47   
pupi
Mene toti izpiti psihično tak zdelajo da ti ne znam tega povedat, meni bo naša Naja blaginja proti izipom!! user posted image  Al se morda motimuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8884
2.7.2007 21:25:53   
kety99
Hej punce! Najprej čestitke obema mamicama Freychi in Teji!!!! Zdaj pa se pridno cartajte s svojimi user posted image !
Drugače pa sem danes jaz čisto na tleh...že cel dan je totalna polomija...pri G same slabe novice, da ne govorim, da naju je doma pričakala poplava v spalnici, ker sva pustila odprto okno, pa je bilo popoldne neurje...jah na Vrhniki je bilo kot bi bil soden dan...
huhhh še dobro, da je jutri nov dan, upam, da ne bo tako pester kot današnji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8885
2.7.2007 21:27:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dobra si da se sploh daš zraven, pa to učenje in vseuser posted image jaz pozabim od kuhnje do kopalnice po kaj sem šlauser posted image user posted image user posted image user posted image da ne omenjam ko grem v trgovino.....če si ne napišem na list, se čudim sama sebi kaj sploh delam tamuser posted image user posted image user posted image
ah ja....saj bo bolšeuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8886
2.7.2007 21:28:28   
pupi
Joj da bi pri nas blo kaj deža, vreme samo dol tišči deža pa nič!! Kaj pa je blo tak slabega pri G?

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 8887
2.7.2007 21:30:13   
pupi
Joj ulla če pa nima izbire, moram še zgurat to skozi ker potm bo dovolj drugega dela

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8888
2.7.2007 21:30:35   
pupi
Sami joji user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8889
2.7.2007 21:30:37   
Anonimen
kety saj bo bolše....dans je res tak za skozlat danuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8890
2.7.2007 21:31:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Sami joji user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8891
2.7.2007 21:33:21   
pupi
Aja, jaz mam jutri tudi pregled pri G, da vidimo če se je naša princes obrnila: To bo pravil lenuh, bo izrezana mama user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8892
2.7.2007 21:37:01   
Anonimen
pupi a je še vedno na riti? no, saj še maš časa......moj tamali bratec se je obrnil dva dni preden se je rodil, s tem da se je rodil 12 dni čez rokuser posted image
moram zatežit malo jutri, da mi pove kolk je zrastla mala in kako teža kažeuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8893
2.7.2007 21:37:07   
pupi
Glej jih kak so lene vse, še pista se jim ne da!! Se bom jaz tudi odpravla pod tuš in v horizontalo pa se jutri kaj tipkamo, mogoče vas bo juti več!? Al pa manj kak jih že zmanjkuje!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8894
2.7.2007 21:38:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image po moje nas bo vsak dan manj...

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8895
2.7.2007 21:38:59   
pupi
Jaz ne bi 12 čez rok!! Pa napotnico bom vseeno nafehtala za ziher kaj pa če se ne obrneuser posted image
Glej je že začelo v rebra tiščat!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8896
2.7.2007 21:40:26   
pupi
Ja vas bo, veš kje sem še jaz za vami!! Jaz mama ful občutek da se pri nas to vse skupja zavleklo, ker mene ta nosečnost sploh ne matra pa čeprav še je tak malo do konca!! No išijas je, to pa to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8897
2.7.2007 21:42:08   
Anonimen
verjamem da ne biuser posted image ni blo luštno, je bla boga mat že res čisto hin takrat ( mali je zdaj 5let staruser posted image ) tak da meni tudi ne diši čez rok, boljše da me kar odnese en danuser posted image samo vrag je, ko nimam pravoglasa, bo bebica odločala boljkot neuser posted image že zdaj je tak, ka šele bo ko bo u pubertetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8898
2.7.2007 21:42:19   
pupi
Kak pa sem šlampasta pri pisanju, vse narobe načrgolim!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8899
2.7.2007 21:43:59   
pupi
Ulla kaj ti maš tak mickenega brata, iiiiiii. Pol pa si ti tak izkušena v vseh zadevah glede dojnčkov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  354 355 [356] 357 358   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  354 355 [356] 357 358   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?