|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.7.2007 22:38:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ulla80, ti ga je uspelo prepričat? Naša bo zagotova, razen če bo fant, v tem primeru neuser posted image  No, pa še rok imava na isti danuser posted image

eh, moj še ne ve.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8926
2.7.2007 22:38:50   
corfu
Pridem nazaj za pet minutuser posted image , da ne boste vse ušleuser posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 2.7.2007 22:39:14 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8927
2.7.2007 22:40:28   
corfu
Aha, še ne ve, da dobite Mancouser posted image user posted image user posted image , zanimivo pri nas je bilo pa ravno obratno in sem bila jaz proti, zdaj mi je pa tako všečuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8928
2.7.2007 22:41:09   
rumba
Mojemu user posted image  se tudi kolca po tem, ko pojem kaj slakega.user posted image
Corfu, jaz še tudi nisem izkusila takih ali drugačnih znakov, ki naznanjajo porod. To sem prebrala v Pušenjakoven koledarju Nosečnost od tedna do tedna.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8929
2.7.2007 22:42:51   
corfu
Rumba, moj je bil tudi navajen med osmo in pol deveto zvečer najkasneje bit v postelji. Zdaj ko je pa prišel z morja ima čisto podrt ritemuser posted image  danes je šel spat npr ob deseti. Imeli smo obiske, pa polno dvorišče otrok, pa sonce, in seveda je tamalmu dogajalo, čeprav mi to ni všečuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8930
2.7.2007 22:43:16   
ikonca
Sam tale Pušenjak je res car! Ene imajo res neumna vprašanja. Mene je nazadnje ena prosila če ji pokažem kakšno slikco iz UZ. Povedala sem ji da lahko, vendar ne bo ničesar videla, ker je na eni sliki noga, na drugi glava, na tretji trebušček. Ker ni celega teleščka, ne bo vedela kaj gleda, še jaz komaj za katero vem in kaj je bil vprašanje. Zakaj ni na slikici celo telo? Le zakaj?
Hotela sem jo vprašat če njo lahko fanta slika iz 20 cm blizu in jo dobi celo notri, od glave do pet????user posted image  Verjetno ne.

In potem še ta. Kako je imela ena še velik trebuh, par tednov po porodu. Kot da odvečne kile in ful kože kar zgine v eni noči. Veliko jih sprašuje neumnosti še preden pomislijo! user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8931
2.7.2007 22:43:46   
corfu
Pa obstaja kakšen link, od tega, da vidim, če se res bližamuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8932
2.7.2007 22:43:57   
rumba
Ulla, kaj lahko dodam na seznam, da boste imeli Manco?

Midva pa še vedno nimava imena za pupo.user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8933
2.7.2007 22:44:49   
Anonimen

Aha, še ne ve, da dobite Mancouser posted image user posted image user posted image , zanimivo pri nas je bilo pa ravno obratno in sem bila jaz proti, zdaj mi je pa tako všečuser posted image

on se sicer nekjaj sili z predlogi, pa je zdnjič priznal da izbira imena za katera ve da so mi mimo, sicer zato, da mu ne morem očitat da ni predlagal ničuser posted image user posted image user posted image user posted image dedc prismojenuser posted image user posted image no, uglavnem jaz sem se tak odločlauser posted image user posted image samo sem politično tiho in sploh ne načenjam te teme, on se pa mehča počasi......ko bo pa mala rojena pa itak ne bo mel srca biti proti, sploh če ga bom pustila da je zravenuser posted image user posted image user posted image

kak sem žlehtuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8934
2.7.2007 22:46:34   
rumba
Corfu, nimam pojma, če je kak link, lahko pa ti jih prepišem, če te zanima.user posted image

Ja, moja dva sta tudi čisto iztirjena, ko se vrneta s počitnic. Ampak, saj se jih da nazaj utiriti.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8935
2.7.2007 22:46:34   
Anonimen
rumba bohnedaj, naj slučajno vidi, pa propade moj planuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8936
2.7.2007 22:47:28   
ikonca
Ulla, ti nesramnica!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8937
2.7.2007 22:48:10   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

on se sicer nekjaj sili z predlogi, pa je zdnjič priznal da izbira imena za katera ve da so mi mimo, sicer zato, da mu ne morem očitat da ni predlagal ničuser posted image user posted image user posted image user posted image dedc prismojenuser posted image user posted image no, uglavnem jaz sem se tak odločlauser posted image user posted image samo sem politično tiho in sploh ne načenjam te teme, on se pa mehča počasi......ko bo pa mala rojena pa itak ne bo mel srca biti proti, sploh če ga bom pustila da je zravenuser posted image user posted image user posted image

kak sem žlehtuser posted image

Packa!user posted image user posted image user posted image user posted image
No, ne bom ti prekrižala planov, prav?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8938
2.7.2007 22:48:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8939
2.7.2007 22:49:47   
rumba

user posted image user posted image user posted image user posted image , tile ki farbajo, so mi pa tako SMEŠNI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8940
2.7.2007 22:50:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image user posted image , tile ki farbajo, so mi pa tako SMEŠNI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tudi....komaj čakam šanso da jih lahko postnemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8941
2.7.2007 22:52:45   
rumba
Ikonca, kaj vidva že imata izbrana imena? Sej jih ni terba povedati, samo tako me zanima, če sva midva edina čudaka, ki še nimava?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8942
2.7.2007 22:54:06   
ikonca
Pri nas je bilo tako, da sem že na začetku najinega plana imeti otroka poslušala da če bo fantek da bo Žak. rekel mi je ne čist dobesedeno, da če najdem boljši ime, se bo lahko imenoval drugače. V tem času nisem najdla nič boljšega in ima mi je postalo še všeč. user posted image

Sem pa zmagala pri imenu za punčko. Ime ji bo Hana.user posted image user posted image user posted image
Tu ni ugovarjal.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8943
2.7.2007 22:55:59   
rumba
Hana, super!user posted image  Tudi Žak je lepo! A lahko dam na seznam?user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8944
2.7.2007 22:57:04   
Anonimen
rumba je pa resno vzela tole s seznamomuser posted image user posted image user posted image mislim da bi nas vse najraj sterala rodit, samo da bi lahko prčkala po njemuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8945
2.7.2007 22:57:33   
ikonca
Ja seveda lahko, zdaj ko je odločitev dokončna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8946
2.7.2007 22:59:12   
rumba

rumba je pa resno vzela tole s seznamomuser posted image user posted image user posted image mislim da bi nas vse najraj sterala rodit, samo da bi lahko prčkala po njemuuser posted image user posted image user posted image

Sigurno si mi fauš, ker ni Freycha tebe pooblastila.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8947
2.7.2007 23:00:51   
corfu
Ja, Rumba, prosim, če je šansa, da mi jih prekopiraš, me prav zanimajo kriteriji katere dosegam po Pušenjakuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8948
2.7.2007 23:01:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Sigurno si mi fauš, ker ni Freycha tebe pooblastila.user posted image user posted image user posted image  

user posted image pa si me dobla...user posted image

ok, nam večuser posted image user posted image user posted image

ob 5ih morm vstatuser posted image neEeEsretniIik sam oOod malena, od sveEe mukeeEe pjesmeEe pjevaAammm.......

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8949
2.7.2007 23:01:37   
rumba
Aja, ko že popravljam seznam, ikonca, kje pa nameravaš roditi?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?