ronja
|
ne, kapica, žal se ne vrne jutri... Danes ponoči gre (sicer šele okoli 1h, ampak vseeno, če do takrat ne bo nič, potem gre) in ga ni do sobote ponoči, takrat pride domu, verjetno okoli 24h, da bo z mano čez nedeljo in potem spet gre v ned. ponoči in se vrne v petek 13. (kaki lepi dan, a? ) Če bi vmes začela rojevat, bi sicer prišel nazaj, vendar je vprašanje, če mu bo ratalo prit pravi čas, ker je Split vseeno kar daleč... Sicer pa želim vse lepo vsem junijkam, tistim, ki ste me že prehitele po desni, seveda krasne sončke, ki ponoči pridno spijo in tistim, ki še čakate z mano, čim manj telefonov... Ja, so pa res tečni: mami, fantova mami... Vsak ljubi dan, pa ne 1x na dan!!! Za pop....! Saj sva rekla, da bova sporočila - torej, če nič ne sporočiva, sva doma, dajte nama mir, za božjo voljo! Ja, ni slaba ideja, da se sploh ne oglašam na tel., samo kaj ko mi bosta pa na vrata prišli... To je pa še huj... Pa zdaj še fanta ne bo, da bi del pokasiral... Dajte mi stat ob strani teh zadnjih par dni, saj več kot 2 tedna ne more več bit... Sicer vam pa moram povedat, kako zelo si želim rodit danes: tako zelo, da sem ob pol 4h ponoči šla "hodit" - no, kar hitro hodit po stopnicah v našem bloku (na srečo so vsi spali, pa me noben ni videl) - prehodila sem 7x vseh 6 nadstropij, plus še dve, torej 37 nadstropij, pa mamo precej strme stopnice in sem v glavnem hodila po dve stopnici in nisem nič počivala vmes... Pa nič! Potem sem doma naredila še 50 trebušnjakov (tamalih, se razume), pa še vedno nič, popadki ja, ker te itak vedno dobim, kadar hodim, ampak to je pa tudi vse! Potem ko neham gonit, se vse skup umiri, grrrrrrrr Kaj lahko še naredim???? predlogi punce, prosim! Sva šla gledat Shreka (par junijk je rodilo po njem), mala je divje brcala cel čas, ko sva bila v kinu, ven se ji pa ni mudilo, seveda tudi vsak dan vsaj 1x, mava vsaj izgovor, hehe, no, predvsem zato, da nadoknadiva za nazaj in za naprej... Ampak mala noče ven! Včasih si tudi frotiram bradavičke in si vsak dan raztegujem presredek. Zdaj si grem naredit še čaj za dojenje, ker ga baje ne smejo, ker lahko sproža porod. To mi je pa zadnja nada. ma še katera kako idejo, da bom lahko rekla, da sem res naredila vse? Hm, očitno je mala trmasta in svojeglava... Le po kom bi to mela... zakaj le sva ji dala tako ime, hehe - trmasto in svojeglavo...
|