|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
22.6.2007 21:43:29   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

babana 2x user posted image  user posted image

Samo to... ajd.

Aja, metuljčica, pozdravljena in srečno pot, če se ne beremo več...

Dej lulu ne smej se mi user posted image user posted image user posted image user posted image .....se pač dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image ....malecka_mateja bo že vedla, kak je to, če se malo zmotišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in se pol vse režimouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ti  babana ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa sodni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 22.6.2007 21:44:22 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 801
22.6.2007 22:28:28   
ribicau
Čer!

No da najprej poročam....ponoči nismo imeli več vročine user posted image ....se je pa zbudila ob 2.30, pa potem ob 6ih, pa spet ob 7ih....upam, da je bila to posledica pikice user posted image user posted image user posted image

Mi baban user posted image  zaenkrat še ne papcamo. Nam še kr dobro laufa ziza in zvečer Pregomin. Bomo pa začeli čez kakšne 14 dni, 3 tedne....bomo videli! Še najrajš bi vidla, da bi bili na Jesenicah prej na vrsti za testiranje, da potem vidim, kje smo!

Naša Eva pa vsak dan zvečer prej mrkne, kar mi ni nič všeč. Zdej hodi spat že par minutk čez osem.....joj! Sej po eni strani je fajn, imam še mal časa zase, ampak to pomeni, da se potem tudi jutranja ura nazaj premakne user posted image .

Mi smo tudi že kupili stolček za papcat, Peg perego prima papa v zeleno modro rumeni kombinaciji. Ampak jaz sem se odločila kr za rabljenega, smo dali 50 eur! Nov tak je 132 eur....no letošnja barva a ne!!! Ker se ves da fino očistit (beri plastika in "PVC") nimam s tem da je rabljen nobenega problema. Bom probala še slikico prpopat, da vidite ta naš stroj.

Lahko noč!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
22.6.2007 22:42:07   
ribicau
Ne morem slikce stolčka prilepit! Jo bom enkrat ob priliki dala v album!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.6.2007 9:57:28   
malecka_mateja
dobro jutro !

babana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja no tudi moj sodni dan je za mano!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo more bit smeha drugače je vse tako tiho!

moj čmrlek pa se v posteljici tako pogovarja sama s samo da bom jaz pod mizo padla od smeha!user posted image user posted image user posted image ker take glasove spušča da je joj!user posted image user posted image user posted image pravi sonček je!

grem se malo še k mojemu pocartata!

pol pa gremo počasi k taščiuser posted image ni mi!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.6.2007 9:59:00   
eva1
Višnja-tebe ni za dobituser posted image -kaj si mi poslala gatke za Lukca...poštar ni nč prnesuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.6.2007 11:04:50   
ribicau
Hoj!

Kako imate vaše user posted image  oblečene ponoči? Meni se zdi, da ji je enkrat vroče, enkrat ko jo pa manj oblečem, pa ima mrzle roke!?! Itak se pa takoj odkrije!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   [Brisano sporočilo]
23.6.2007 13:42:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
23.6.2007 17:38:28   
Anonimen
Mater babe...user posted image user posted image user posted image Pravjo ko maš otroka, se zresniš! Pri februarčicah to sploh ne drži! user posted image user posted image user posted image

No, naj se tudi jaz malo javim, mi smo ok, mal smo mel spet "familije" na obisku, je bla teta iz Zagreba in smo včeri ornk zmatrani zaspali ob 22h, vstali smo se šele ob 6h za prvo dojenje, pol pa še menda enkrat al dvakrat in sma z Alenom spala kot polha DO 11,30h ZJUTRAJ oz. bolje rečeno opoldne! Koooook je pasal... user posted image user posted image user posted image

Zdej smo jedl, Alen se bo vsak cajt zbudu. Jaz mu še nič ne devam od GH, bo šele drug teden 4 mesece star, pa še to ne vem, če bi takoj začela, čeprav sem kupla 2 kašici včeraj. user posted image user posted image Mam pa samo zelenjavne kašice. Bomo nazadnje sadje uvajal - bo mel nekje julija "sodne dneve"user posted image user posted image user posted image

A vam je kej vroče? Mi norimo! Si bo treba klimo nabavit! Alen spi v bodiju z dolgimi rokavi + nogavičke.Čez noč mamo kr vrata od balkona odprta in je malce hladneje. Mislim pa tudi, da bo treba kmal prešaltat na kratke rokave. Čez dan ma pa itak sam kratke rokave, včasih tudi samo pampres.

kar se pa tiče avtosedeža, mislim, da bomo tudi mi nabavili MC Tobija - je ati čist navdušen...

Aja - punce kje kupite kratke hlače za tamale? Js nič pametnega ne najdem. Vse mu je al predolgo, al pa so ful ozki čez trebušček, se mi zdi da bi ga ful tiščalo...

Nč, grem počasi, je treba perilo dat sušit. Uživajte, se slišimo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
23.6.2007 22:18:31   
Tabali
Helouuser posted image !!
Mater spet sem se nažrla kouser posted image user posted image user posted image . Jah kaj čem, ko sem doma, kamor koli pridem jemo, danes smo pa meli piknik za mamin (bakinuser posted image ) RD, tako da... user posted image  bo treba met sodni danuser posted image user posted image user posted image , če ne prej, pa takrat ko se vrnemo v Slo.
Sicer pri nas ni nič novega (razen, da sva včeraj zvečer šla v Koprivnico poslušat Scorpionse, uh so žagali...user posted image user posted image user posted image ), par dni me je neki šraufalo, kot da bi se približevalauser posted image , sam na srečo ni bilo nič.
Danajči je pridna, uživa na selu in v mestu, rada kofetkauser posted image , gre v slaščičarno...
A ja - kratke hlačke (kompletke KH+majčka) svoji princeski kupujem kar v MTČ, ali v Bambino (Čakovec) majo izbire za znoret, pa še take mehke souser posted image user posted image .

Ajd mejte se, grem mal TV gledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
24.6.2007 11:03:57   
LuLu
Ojla, malo mi napišite kak je z našimi 3-4 mesečniki in malimi mucami???
Moj je privlekel eno muco, zdaj pa razmišljam o razlogih, ki bi pripeljali do tega, da muco "zabrišem" ven iz stanovanja.

user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 810
24.6.2007 14:15:05   
visnjaaa

Ojla, malo mi napišite kak je z našimi 3-4 mesečniki in malimi mucami???
Moj je privlekel eno muco, zdaj pa razmišljam o razlogih, ki bi pripeljali do tega, da muco "zabrišem" ven iz stanovanja.

user posted image

Zabriši ven mačko....to ne gre skupaj z otročkom....lahko ga popraska, super za dobit parazite - gliste..pa sej se bom še kej spomnila.
Jaz že ne bi dovolila kaj takega. Če je tvojmu dolgcajt, se naj na drug način zabava.
Fujjjjj si sploh ne predstavljam, da bi bilo vse od mačke....pa še dlako puščajo večkrat na leto....pa polulajo vse povsod in smrdi....fujjjjjj - ven z njo.
Pa vsepovod jih ne dost...nič ni več čisto...blek, fuj, groza, ko v štali.....

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 24.6.2007 14:16:08 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.6.2007 20:51:56   
Anonimen
čao punce!

Malecka_mateja prosim nuuuujno bi rabila eno informacijo. Nimam več tvoje tel št., sorry... A bi mi lahko prosim napisala kje je ta Lutz v Grazu, ker se je naš ati odločil, da bi kr šli po tega concorda. Pa a je to samo akcija (145 evrov) al je redna cena. Ker tule je cena cca 250 evrov.

No, toliko zaenkrat, vnaprej hvala

LP Jasna

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
25.6.2007 8:46:34   
malecka_mateja
ojla!

najprej lulu!mačka vstarna!Po mojem!isti razlogi kot višnja!

jasna!akcija je ta sedež!je pa ko prideš na krožnega v center gradca ti piše ful na veliki lutzxxx pa se samo tabl držiš!se čez celi center pelješ!kake3-4 km!res nimaš ki zgrešit!tudi ko ni table se samo ravno pelješ!res so table in nemoreš zgrešit!malo pa moreš za tablami pogledat!user posted image ker na cesti ne stojijouser posted image malo heca!ena je celo na hiši napisana!ne sej nebosta zgrešla!pa v tretjem štuku je baby odelek!majo maxi cosi tobije tudi!znižane!tako da se lahko tam še odločita!ampak jaz vama bolj priporočam concorda ker ga lahko že začneta uporabljat!maxi cosi bi mogla mal še počakat!ker ni še toko varen za njega če se bog ne daj zaletita ker še ma premeko glavico!v tem concordu pa je obrjen proti smeri vožje in je super tudi če slučajno prid edo trka je glavica varna!ok moje mnenje!
pa upam da bosta našla!sej res nemoreta zgrešit!

kolumbo tudi jaz mam muser posted image user posted image user posted image user posted image že deset dni pa še kuj ne gre vstran!jaz sploh nevem kaj je z mano pred porodom sem melauser posted image 7-10 dni!sedaj mam pa to podaljšano na 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nveme več kaj naj naredim!sej nimam močno samo nadležnoje vseeno!groza!tako da kolumbo ti si lahko srečna kaj pa naj jaz!bom 14 dni tečna!eh sem se že navadla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
25.6.2007 8:54:51   
visnjaaa
Ojla!

Kje ste babnice??? Spite???user posted image

Mi smo pokonci že od 7-ih. Nejc ga sračka že dva dni...se kr zbuja 100x na noč...jojjj nimam besed.
Sej sem sama kriva, ker smo  bili v soboto na eni fešti in smo domov prijadrali ob 23ih. Bilo je pa precej hrupno, saj so igrali pod šotorom in je bila muzika seveda full naglas....ponavadi moj Nejc zelo dobro spi v ropotu, ampak zdej pa je bilo to menda preveč.
Bil je čist zmešan....ko sem ga položila v posteljo ob 23 me je gledu ko čuk...ooojoj....pol pa je sledila ziza ma vsako uro.
Včeraj, oz. danes ponoč pa ni bilo nič boljše..pa kr naprej se je zbujal....no zjutri pa se je posral ko velik. Mogoče pa ga je zvijalo ponočiuser posted image  pa nimam pojma.
Pa še kašic mi je zmanjkalo, tak, da mu nisem mogla dat za večerjo in me je bilo strah, da je lačen, pa sem mu lepo ziziko dajala.
Mam pa čedalje več problemov z hranjenjem po žlički...kr neki štrajka. Samo zizal bi...smrkuc....sadje mu sploh ne gre u rit.
No bom ga mal prestradala za kako urco, čeprav se tako dere..ker me izsiljuje, če mu takoj ne dam zize, tak, da pomoje ni lačen, ko mu dam sadje. Bom ubrala drugo tehniko....mal stradanja pa da vidmo. Sem se tud  z Evo1 menla in pravi, da je čist odvisno koliko poje, odvisno kok je lačna.

No toliko...mal sem se olajšala.

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
25.6.2007 15:09:11   
ribicau
Zdravo!

Evo, sedim na terasi, pijem cedevito.....in upam, da bo Eva še en čas spala v spalnici. Lap topa sem si prnesla kr ven in ful sede tole. Pasala bi zdej samo še ena banca sladoleda, ampak kaj, ko ga ne smem, ker je mleko notri.

Mi smo OK. Na noč se zbujamo 1x, kar se mi zdi ok, glede na to, da gre spat med 20. in 20.30, vstane pa med 7. in 8. uro! V stanovanju še vedno ne spimo nič....no spimo, če seveda zaspi na moji zizi, ampak dostikrat ko jo vzamem dol, se zbudi! Da bi sama zaspala ni šanse, tud da bi jo nosila po rokah ni variante, ker se kr zvija in gleda okrog, pa naj bo še tako zaspana. Ja no, nam bo pa en čas ta sistem laufal, kaj naj! Še vedno je to podnevi in se sploh ne sekiram, samo da ponoči spi.

Jest k sreči user posted image  še nisem dobila. Upam, da bo čimdlje hodila (da na poti malo zaluta) user posted image user posted image .

Kar se naše hrane tiče.....čez dan se dojimo, zvečer pred spanjem pa dobi flašo in spije cca 220-230ml! GH ji še  ne dajem, čeprav me je ta teden že prav mikalo, da bi ji kakšen korenček skuhala za probo. Ah bo že.

No tko! Zdej grem pa še drugam malo čekirat, če je kaj novega.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 11:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
26.6.2007 20:19:59   
malecka_mateja
ojla!
dobili stolček za hranjenje in ga kar uporabljamo že!ker ima tako nastavljivo naslonjalo in že tako skoraj leži in je super!sem pa ji kar doma naredila iz bombaža prevlkeico da ne šviča ker je iz plastike in je sedaj super!res je superuser posted image user posted image user posted image

jaz sem ji danes kupila one kašice za na flaško bom probala od milupe!AJA TO JE TO KAR PRAVITA KOLUMBO IN VIŠNJA!sam jaz ji nebom tako gosto dala in ji bom probalča po flaši dat!joj soryta za črke!

no drugače smo ok!danes sem mela kra vodni dan ker sem se v ned malo prekršila¨!tako da smo zdržal!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.6.2007 9:49:17   
malecka_mateja
JASNA KAJ JE Z SEDEŽEM STA DOBILA???joj sory za črke!no če katero zanima je dane x baby-centru na net znižan maxi cosi tobi in cicer na 50.000 sit iz 59.ooosi!

samo za info!
pa en tudi dober stolček za hranjenje za 95 evrov!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.6.2007 13:41:26   
Anonimen
Ojla!

Evo, sm se glih stuširala, mali spančka, tako da mam neki cajta za net.

Mateja nisma šla, ker je sedaj naš atek preštudiru vse neke teste, ipd... Uglavnem zdej bomo nabavli Romerja, ker so baje naj naj... Whatever... user posted image Mi je že slabo od vseh teh sedežev... Se bo že on odloču, sej jst sem se pa za vozek pa jajčko, pa sem z jajčko tk v temo brcanla... Bah... user posted image

Mal sem tečna dans... Lasi mi izpadajo v celih šopih, ob straneh sem že plešasta... user posted image user posted image user posted image Znorela bom. Moj mi je šel po Natural wealth vitamine za lase, zdej pa bo domov prnesu elevit. A ni to bolj za nosečnice - spina bifida, nepravilnosti v razvoju, pa to? Ga bom že poslala menjat! Pa čez 20 ojrotov so. Me glih zanima kolk tablet je v paketku. user posted image

Evo - mali že brenči! Se javim mal kasneje!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
27.6.2007 21:12:51   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Ojla!

Mal sem tečna dans... Lasi mi izpadajo v celih šopih, ob straneh sem že plešasta... user posted image user posted image user posted image Znorela bom. Moj mi je šel po Natural wealth vitamine za lase, zdej pa bo domov prnesu elevit. A ni to bolj za nosečnice - spina bifida, nepravilnosti v razvoju, pa to? Ga bom že poslala menjat! Pa čez 20 ojrotov so. Me glih zanima kolk tablet je v paketku. user posted image

Elevit tablete so super tablete za nosečnice in DOJEČE MATERE!
Men full pomagajo, kadar sem izčpana...se takoj nafilam z energijo.user posted image
Kr pojej celo škatlo - ti bojo samo koristile.
Sej men tud izpadajo lasje v celih šopih...samo jaz imam res veliko las ...zelo goste, tak da mi jih sedaj ni treba redčiti.user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.6.2007 22:39:59   
Anonimen
Živjo!

Evo me spet! Mali spi, imeli smo 2 obiska... Sem čist fertik. Pa še mali mi je bradavico čist razžru, pojma nimam kako... Ful boli, se kr spomnem začetkov dojenja... user posted image Še sreča, da mamo kremice pri roki!

Višnja, kar se pa tiče elevita - sem čula same pohvale od še dveh kolegic... Baje jih jemljejo že par mesecev - tudi med nosečnostjo so jih jemale. Bom probala. Vidim pa da sem napisala 20 ojrov - prava cena je 10. Bomo probali, pa javim čez kak mesec al pa dva, ko se bo vidu učinek. Poleg tega grem patud na tist pregled z mikrokamero - sem že enkrat probala ta šampon, fuuuul drag - mislim, da okol 12 tisoč šampon+ emulzija, ampak se splača.

Alena smo slikali za pasoš. A so vam tudi težili, da otrok mora imeti usta zaprta??? Mi smo morali ponoviti slikanje. user posted image Zdej pa čakamo 10-14 dni.

Jutri imamo polne 4 mesece! user posted image user posted image user posted image Bomo mogoče kako zelenjavco probal! Komi čakam. Men je to nor občutek, se fuuul veselim, ko mali otrok sem, ko se veseli potovanja oz. počitnic. Tako veliko pričakovanje. user posted image user posted image user posted image Hecno, a ne?

Punce ve ste se pa nekam polenile, kar se pisanja tiče. Pa nemorm jst sam sebe brat, no! user posted image Sej se hecam, včasih mam sam tolk cajta, da vas preberem, pa šibam naprej, zdej pa nobena nič ne piše, pa kr js težim. A ste že na dopustu?

Grem ajat, se slišimo! Čim mirnejšo noč vsem!

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
28.6.2007 0:01:54   
LuLu
Dečve, mene zanima če je izpadanje las povezano z dojenjem?? Ker meni so tudi po porodu začeli lasje izpadati bolj kot prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.6.2007 8:32:33   
visnjaaa

Dečve, mene zanima če je izpadanje las povezano z dojenjem?? Ker meni so tudi po porodu začeli lasje izpadati bolj kot prej.

Lulu slikico maš odlično.....baby za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to je čisto normalno - izpadanje las....če je pa povezano z dojenjen je moj odgovor NE povezano je z porodom.
Jaz prvega otroka nisem dolgo dojila, lasje pa so mi zpadali mesece.

lp 

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 823
28.6.2007 8:55:23   
LuLu
Viisnjaaa, da je izpadanje las normalno, to vem user posted image  Nisem pa si mogla razložit zakaj mi pa zdaj v novem stanovanju oz. po porodu ta izpadajo. Če je to povezano s porodom, bi potemtakem se tudi moralo enkrat nehati? Upam, da čimprej, ker so  res vsepovsod user posted image

Ja, naš mali pa ful obožuje tipkanje  na tipkkovnici. Bo zdaj nekaj natipkal:

ćĐć<<<čo95l.-šššpgg-čć-q-0illlkLY1ČL10oč

tak, to zna  user posted image , no še več, pa sem ga    prekinla user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 824
28.6.2007 9:03:13   
malecka_mateja
http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=170122

jasna evo nega romera imajo danes v akciji!sam nevem če je ta ki ga je očka gledal!

lulu svetovna slikica!user posted image user posted image

ste videle da je ena oktoberka rodila včeraj in tudi potem izgubila svoja sončka!mašo in maja dvojčka sta se rodila v 23 tednu!pa še ful dolgo sta se trudila na koncu jima je v uteno uspelo!sedaj pa touser posted image user posted image user posted image user posted image

kako pa dnevi in meseci bežijo!
jasna čestitke tvojemu korenjaku za 4 mesece!

res gre hitro!se mi zdi da sem včeraj komaj rodila sedaj pa imamo že pravo velikanko!user posted image user posted image

jasna probaj še šampom fitoval proti izpadanju moji seki je pomagal pa še cenejši je kot si ti napisala!poskusi s tem pa boš videla sej zgubit nimaš kaj!v lekarni prodajajj če se ne motim!upam da sem ti prav napisala!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.