Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.6.2007 10:22:01
|
|
|
|
visnjaaa
|
ojla! Jaz sem čisto povožena! Pomoje imam spet premalo železa. Pa to se mi nardi čisto po vsakem porodu. Kr počasi postajam iz dneva v dan bolj utrujena.....spi se mi čedalje bolj....postanem vrtoglava...zanaša me kot da sem pjana...jest mi ne paše.....glava me boli...zebe me....jojjjjj groza...pa še nobene energije nimam Popizidila bom....sovražim tako stanje.....sem klicala zdajle v labaratorij, pa delajo preiskave želaza vsako sredo, tako, da grem naslednjo dat kri in da vidim kje sem ...upam, da ne že na minimumu....bom si kupla pesin sok... Ma katera še kako zamisel kaj naj jem, da mi bo bolje? lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2007 10:30:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.6.2007 13:47:50
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja lulu sem vidla!in končno drži svojega sončka v rokah!sem ful vesela za njo!čestitke!! kolumbo moje barve ni tukaj ker je še čanska!Je pa moder z belimi vodoravnimi črtami!sam je ful lepi!pa še material mi je bolj všeč!ti novi se majo bolj težje čistijo!no sej se dol da in opere!amapk tako!drugače pa mi je ful dobrra barva aqua in loop!!! torej če ga majo v nekermanu tako poceni je tako to to ceneje ga neboš dobila!jaz ti ga ful priporočam!naša prav uživa pa še dlje je varna do enega leta! meni se zdi bolj varn kot maxi cosi in romer!samo zato ker ful dolgo lahko nazaj obrjenega voziš! kolumbo veš kaj jaz sedaj moji delam glede kašic daj mi 150 ml vode dam noter 3 žlice milomila ti daš aptamil in 4 žlice te kašice od milupe ali pa danes sem kupila od bebivite in majo boljše!ful različnih pa še cenejše so!in ji to dam!In ma sedaj po novem 4 ure mira! poskusi!res je dobr!malo bolj gosto ne fejst po flaši glih tak teče!In je super!mala pa je cela nora!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2007 13:51:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.6.2007 13:58:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
višnja kupisi železove šumeče tabletke!meni so pomagale v nosečnosti!pa veliko zelene solate!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.6.2007 16:03:45
|
|
|
|
ribicau
|
Jelenche za Filipa! Visnjaaa baje grozdje tud pomaga, to sem slišala, kolk je pa res pa ne vem! Še nekej glede avtosedežev.....preden otroci nimajo "9kg" jih ni priporočljivo okrog vozit, ker so baje vratne mišice še čist prešvoh. Mi mamo že "tavelik" sedež, samo jo vozimo še vedno nazaj! To sem še povsod prebrala! Sem se pa jest tud veselila, da bo končno naprej gledala, ker vedno protestira v avtu, ampak kot kaže, bomo na ta happy day še počakali! Midva sva vzela brevi stolček, ker je bil v akciji v Pikapolonici....sem ga primerjala z Maxi cosi-jem, pa ni bilo nobene razlike, razen v barvi. Pasovi so celo še boljši - bolj mehki, kot pa ima maxi cosi! Midva sva dala zanj 116 eur, maxi cosi je bila pa cena 250 eur! Pa ne me zdej narobe razumet, pa takoj napast, samo vseen mal poglejte preden nabavite, ker nekje res plačate samo znamko. Zdej druga stvar je, če iščete za iso fix! Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.6.2007 22:04:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Še nekej glede avtosedežev.....preden otroci nimajo "9kg" jih ni priporočljivo okrog vozit, ker so baje vratne mišice še čist prešvoh. sej za to pa imamo mi concorda ultimax da jo lahko do nekje enega leta vozimo nazaj!se mi zdi ful varno!pa tudi ven vidi!no če se da concorda dobit po takoi mali ceni 150 evrov se ful splača!je poceni!bolje že kot pa 260 evrov! kje ste vse??? naša male že aja!jaz pa tudi sedaj smuknem pod tušeka in počakam možek pod odejo!ker je kr mrzlo! papa
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2007 23:38:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2007 2:29:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.6.2007 2:58:16
|
|
|
|
LuLu
|
Enim se je ftrgalo Jaz pa nič ne zaostajam, ko ob 2 zjutraj Freuda berem Kolumbo nehaj...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.6.2007 9:06:43
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dobro jutro! kolumbp zakaj ultimax za malo čassa???če pa ga maš od rojstva pa do 4 let??? trimax pa je od 9 kg pa do konca!pa zdaj je trimax v akciji v šparu za 119 evrov če te zanima! joj banici kaj te delata na RR tak pozno!takrat sem se jaz drugič obrnila no grem še malo v pojstlo!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.6.2007 10:55:47
|
|
|
|
visnjaaa
|
Kolumbo in Lulu pa ka ste zmešane...pa kako zdržite do 2 oz 3 zjutraj pokonci Mene zmanjka že ob 22, še prej bi zaspala, če bi mi otroc pustil. Moj Nejc se doji čedalje pogosteje ja sej to sploh ni smešno no mal že je....piček mali noče jest po žlički....tako, da bom nardila malo pavze z GH in postopoma začela nazaj. No toliko o tem...se že dere - pizdek ...morem it lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2007 11:16:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2007 12:49:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2007 23:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 9:45:59
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Dobro jutro! mene pa tako zelo zvija od M !Me tako boli kot da bi popadke mela JOJ 20 dan je že odkar je prišla pa še kuj noče it Kaj pravite ve na to??? Bravo kolumbo za mizo Jaz tudi morem si it malo nohte olepšat sam cahta ni!še en mesec in gremo namorje joj danes me čaka težak in boleč dan poln žalostnih spominov!imeli smo 10 leto od kar ni več mojega atija in danes imamo mašo zanj... kako ga pogrešam!skoraj vsak da mislim nanj ker ima Tjaška ist nasmeh kot on!Pa tako dober in zlat ati je bil!zakaj glih on ATI RADA TE MAM! Joj kako bi bil vesel če bi lahko svojo vnukico spoznal bi bil zelo ponosni dedi!upam da pazi na nas in vem da je moj zlati angelček! SEj bo boljše!joj sej nemorem verjet da je že toliko let minilo! no babnice ppridne bit!pa pište kaj!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 10:05:20
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojla! Vidim, da je Kolumbo spet bedela do polnoči. Kolumbo mam pa eno vpašanje za tebe. Dej ti men prosim razliži, koko tvojj Maj zdrži do 23? Kakšen imate celodnevni urnik? Se ti lub napisat???? Res me zanima. Ker moj Nejc ne zdrži niti do 20 ih .....tako, da ga morem začet kr ob 19ih že kopat, če hočem, da bo pol še kašico pojedel....drgač je tako siten, da je samo za na zizo, ker se samo dere. Včeri zvečer je pojedel žitno kašico , ampak da ne bote mislile, da se nisma dojila ponoči....kr 4x - danes sem štela.....pa za pipozdit. Sem ga pobala pustit dret, ampak se je tako dru, da sem ga mogla podojit, ker bi celo vas zbudil. Eva1 mi je dobro povedala, ko mi je rekla, da mam vse otroke po istem kopitu narjene.....razvajene je mislila...ojoj No toliko za zdajle....lepo se imejte....se beremo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 11:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Helou babe! Vidim, da ste ble pridne. In to sredi noči! Tak ko je rekla Mateja-jaz se tedaj že drugič obrnem! Ma za ta avto-zic nimam pojma... Se bo ati odloču kako pa kaj. Baje bojo še imeli v BC neke akcije za Romerja... Bomo vidli. V sredo imamo cepljenje... LuLu super slikca, res! Jack mali! Js sm našmu včeri pa predvčerišnjem dala mal krompirčka, pa je enkrat jedu, drugič se je pa kr davu Bomo vidli kako bo danes, če ne bo ok, bomo probal bučke. Če pa še to ne bo šlo, pol pa nč... Sej je še cajt. Višnja mi po novem tudi nič ne spimo ponoči.... Bom znorela vsak cajt. Dojima se po 4-5 krat. Vsako uro se zbuja. Ko pa smo prišli iz porodnišnice, je spal po 6h skupi. Pa kaj naj mu - če ga pustim, zbudi vse po vrsti in pol rabi fuuul cajta da nazaj zaspi. Ko pa ga vzamem k sebi, zaspi v roku 10-15 min. Sam da ma zizo v ustih. Dans pšonoči smo meli sireno - menda je bil požar al kaj... Še zdej ne vem, vem sam, da se je Alen milijonkrat zbudu, pol je bla sirena ene 3 minute, pol pa je še moj zahteval čohanje, da gospod lažje zaspi, ker dans dela celi 2 uri... Mater Sm ko zombi. Pa nujno potrebna lepotičenja. Pa za našo Jelenche!!! Sm mela kr solzne oči... Končno je prišel tudi njen sonček na svet! Evo, mali se že oglaša! Je kr jezen, če ga ne dvignem ko on hoče. Se prav jezno joka, pa nikjer solzic. Ko pa mene zagleda se kr nasmeji pa maha z rokicami. Lumpek! Se čujemo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2007 13:51:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 14:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja - Mateja glede fitovala - men čist nč ne pomaga. Zato sem tud kupla onga...mater sem pozabla kako se mu reče. Vem sam, da se razlikujejo po črkah - ime šampona in črka G. Pojma nimam zakaj že... ti več javim v torek, ko bom šla na pregled. V glavnem po mesecu pranja z njim se 90% - no izboljša izpadanje las + rastejo novi po celem lasišču. Tak da lahko spet pričakujem, da bom nekje konc avgusta oz. septembra zgledala ko Tina Turner... Ta novi lasje štrlijo pokonc, ta stari pa ko stara metla... Kolumbo tale urnik se men ful dopade - naš Alen zjutraj spi do 6h al pa do 9 - čist kokr mu paše, in pol takoj po jutranjem obroku zasmrči nazaj za kake pol urce. Ko pa gre spat spi po kakih 15 min., po večkrat na dan, tak da komi pod tuš skočim pa kej na hitrco vržem v pečico. Grem ga mal vn pelat, ker je tečka! Se slišimo! Simplllyyyy theee bestttt, naa na naaa....
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 14:51:03
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ooo hvala Kolumbo .....dobr red maš! Čez dan ti bolj malo spi....moj Nejc pa kinka vsako uro po 30 minut....ja pa brez zize sploh ne zna zaspat. Ja res drži, da je vsak otrok poglavje zase. Men je zdele pojedel mal kuhanega jabolka z banano....ni več babana , zdej sem mu še jošk dala, pa kr u posteljo položila...me kr zanima, če bo zaspal drgač morem ponovit joškanje. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 22:27:48
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! Malecka_mateja ti maš pa res že kr predolgo tole menstuacijo...20 dni ...ja zgleda, da se ti čistiš urnk...če bo še trajalo kr mal pokliči G...za vsak slučaj. Sočustvujem s teboj kar se tvojega očeta tiče . Si tud v mislih ne morem in tud nočem predstavlati bolečine, ki jo človek doživi ob takšni izgubi. Jasna81 vidim, da maš isto sranje glede zbujanja kot jaz. Upam, da bo danes kej boljše....jojjjj samo, da ne bo še slabše . Jaz ga tud ne morem pustit dret, ker se mi kot prvič smrkuc usran smili, ker je še tak majhen pizdek, kot drugič pa zbudim še tavečje dva usrnata, pol še tastar prav pametno zine: ej nejc se joka...oooo haloooo....sej **** nisem gluha... ...eh sej bo enkrat boljš si rečem in ga spet podojim Danes je pojedel celo malo sadja, samo zdele zvečer pa ni hotu žitne kašice....ja mogoče pa mu ni dobra , bom drugo kupla, pa bom vidla lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2007 23:10:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 23:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Jaz ga tud ne morem pustit dret, ker se mi kot prvič smrkuc usran smili, ker je še tak majhen pizdek, kot drugič pa zbudim še tavečje dva usrnata, pol še tastar prav pametno zine: ej nejc se joka...oooo haloooo....sej **** nisem gluha... ...eh sej bo enkrat boljš si rečem in ga spet podojim Joooj višnjaaa, js bom pod mizo padla od smeha!!! Ja, moj tud včasih tako glupo useka... Najhujš je ko mi deva take "pametne" nasvete. Zadnjič je sred noči reku, da nej ga dam kravice past... Je mel mal nosek zamašen, pa je atek kr dohtar ratu! Dedi... Mateja in Kolumbo - žal mi je za vajino izgubo... Mali že skor spi, ati se je pa šel tuširat. Grem še js mal pospravit, pol pa pod tuš pa v mižule. Se beremo jutri!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.