Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.6.2007 23:25:16
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Jaz ga tud ne morem pustit dret, ker se mi kot prvič smrkuc usran smili, ker je še tak majhen pizdek, kot drugič pa zbudim še tavečje dva usrnata, pol še tastar prav pametno zine: ej nejc se joka...oooo haloooo....sej **** nisem gluha... ...eh sej bo enkrat boljš si rečem in ga spet podojim kok mi je znano, sem se prav nasmejala
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.7.2007 0:46:40
|
|
|
|
LuLu
|
Visnjaaa, lepo si to napisala. Kot, da bi moj vsakdan opisala, samo, da imam "dva tavečja" manj kot ti. Meni se tudi moj ta manjši zasmili, ta večji pa me dvigne, ko se sredi dretja zadere "Žeeeenaaaa, jočeeee seee! Priiiidiii!" Pa ga samo dvignem in malo požulim, kar bi seveda on tudi zmogel. Ampak potem pa mi take govori, da verjetno pričakuje, da se bom stopila in bila srečna... "kak mali ve, da si tu, kar tiho je... kak mu je lepo..." mene pa že roke bolijo... Si pa kar mislim, da mi bo čez par mesecev, leto,... malo hudo, ker Jani ne bo več tak dojenčkast Ajd dečve, lahko noč Kolumbo, vidim te, ne pretiravaj, idi spat!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2007 1:32:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.7.2007 10:22:34
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dobro jutro babe! joj še malo pa bomo meli klepet ponoči višnja ti si res taprava! nem oj je boljši če tjaša zajoka!pa reče!tjaša zakaj jokaš??pa še kr joka pa reče sej zdaj bi lahko nehala!ker jaz flašo pripravljam!In potem še enkrat tjaša daj nehi no!namesto da bi jo ven vzel! hudič pa dedci! včeraj je kar minilo!mala bila pridna pri maši! joj danes pa ima moj apikica 4 mesece joj kak me zvija pa hudič ta M sej bom šla dohtari če bo še trajala malo! no pridne bit! naš ati pride zaj iz službe malo zaspi pol pa gremo na osilo! aja morem se pohvalit da sem si včeraj generalko naredla sam okne mi more prit ena spucat ker ko skoz pogledam mislim da je megla sej bom tudi to nasleddni vikend!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.7.2007 11:23:02
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! Ja vidim, da ste ga spet srale ponoči..... Malecka_mateja menda vsa midve edine, ki grema "bolj s kuram" spat. No sej jaz sem tud včeraj šla spat šele ob 24.oo sem gledala film, je igrala Madonna, sem mislila, da bo fajni....eh pa ni bil nč posebnega. Pol je še tastar prišel fajhten domov...ta ****s je delu zvečer neki z fiberco in mu je padla dol na bedro - nogo in si jo je porezal. Sem ga nagnala na ugrenco.....nič hujšega...ampak naj zavarovalnice delajo no in pride ta kravjak smrdeče pivsko zadet domov...je reku, da je šel mal na srečanje motoristov...haloo . Eh sej men je blo fajn, ko ga ni bilo.... ...otroc so mi kr pred tv zaspal, sem jih pol v postelje nesla in pol sem uživalaaa . Spet smo sami doma, ker so šli taspodnji na morje (tast, tašča) lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.7.2007 23:51:43
|
|
|
|
visnjaaa
|
Alo babe kje ste???? A danes pa spite???? Al bote šele po polnoči prišel gor???? Jaz sem danes prakticirala vaše metode in sem dala Nejca spat šele ob 21.30. Gorje vam , če ga bo sral ponoči pa ma da spi, tako kot vaši lubčeki. Eh sej se mal hecam...no, me res zanima, kako bo.... Grem spat...lahko noč....al za vas dobr dan..al kaj že? hi hi hi
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 9:35:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dobro jutro! včeraj smo prišli pozno domov in ni bilo časa za RR! ja očitno samo midve višnja hodim s kurami spat je pa fajn ne??? moj dragi dela dopoldne taok da bomo popoldnez iher lutali!če pa je ttak fajn zunaj! joj višnja pa ti dedci sej so vsi isti! grem ker me mala že kliče!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2007 9:40:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 10:03:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jasna v današnji akciji na baby centru maš romera za 200 evrov od 9-18 kg je skupina!pojd pogledat če je prav! kolumbo za tako hitro spanje! joj kako se mi nič ne da!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 10:12:48
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Spet smo sami doma, ker so šli taspodnji na morje (tast, tašča) lp No ko se že tok hvališ, a boš kej na piknik povabla????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2007 10:54:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 13:17:43
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Spet smo sami doma, ker so šli taspodnji na morje (tast, tašča) lp No ko se že tok hvališ, a boš kej na piknik povabla???? NIČ PIKNIKA - HUJŠAM! Eh sej se hecam.....piknik bo.....bom javla kdaj....boma mal bumčakle(beri:popivale) Vam morem povedat, da ko smo bile še z Evo1 lejdit in frej, sma se včasih čez vikend ulile ko krave. Pa smo mele svojo "foro" in ko naju so fantje ogovarjali smo najprej rekle: No reč bunda....reč bunda....pa so naju mal čudn gledal...pol pa vsak reku: BUNDA......pa sma se začele režat in sma mu rekle: TVOJA JE RUNDA!!!!! In runde so kr padale, pa padale,.....pa sma nakoncu zgledale takole: no jošk nisma kazale Ja to so bli zlati časi . No pa pridne podite. Aja Nejc se je zbudu ponoč samo 2x ....deluje lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2007 14:40:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 16:32:28
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Spet smo sami doma, ker so šli taspodnji na morje (tast, tašča) lp No ko se že tok hvališ, a boš kej na piknik povabla???? NIČ PIKNIKA - HUJŠAM! Eh sej se hecam.....piknik bo.....bom javla kdaj....boma mal bumčakle(beri:popivale) Vam morem povedat, da ko smo bile še z Evo1 lejdit in frej, sma se včasih čez vikend ulile ko krave. Pa smo mele svojo "foro" in ko naju so fantje ogovarjali smo najprej rekle: No reč bunda....reč bunda....pa so naju mal čudn gledal...pol pa vsak reku: BUNDA......pa sma se začele režat in sma mu rekle: TVOJA JE RUNDA!!!!! In runde so kr padale, pa padale,.....pa sma nakoncu zgledale takole: no jošk nisma kazale Ja to so bli zlati časi . No pa pridne podite. Aja Nejc se je zbudu ponoč samo 2x ....deluje lp Ja veš kaj ti to kr v svojem ienu govor...jst sem bla pa vedno dama
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 21:58:56
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! No jaz sem bila pa danes porodničarka. Naša lesika je povrgla najprej ob 10 zjutraj 3, eden se je rodil mrtev. Pol pa je spet začela okrog 15-ih, kr vsako uro so kaplal ven.... zdej jih je 7. Ampak je bila tako zamtrana, da ni mogla sešt do riti, da bi vrečko strgala iz njih, pa sem ji mogla pomagat. Je kr cvilit začela, pa sem prišla k njej, se je napela in pol sem ji pomagala tako, da sem mladička rešla iz posteljice in ji ga dala, da ja je prelizala in potem sem šla stran. Pa začne spet cvilit, ko pridem ji rečem: kuga bo spet en vn padu....ona potisne in spet in spet..... Sej zdej je že boljša...no jedla ni nič, je pa pila...samo tud vodo sem ji mogla do ust nest, ker ni imela moči, da bi se ustala. No toliko o pesekih. Moj Nejc pa zdej preseka ponovem eno rundo od 19-ih do 20ih. Pol pa se grema skopat in potem zaspi ko pouh. No danes ponoči se je zbudil 2x....bomo vidli kako bo danes. Upam, da bo noč prespal. če verjamete ...no upam že, ampak ...no se dam presenetit. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2007 22:36:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 22:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Ja bravo za lesiko in male kužeke! Pa bravo za samo 2 budilki, Nejc! Naš Alen ga pa spet sračka... Včeraj smo se ceeel božji dan potepali, pa ni bil tolk zmatran, da bi spal. Zbudu se je 5-krat. Men se že itak meša... Ka bi dala za vsaj 6 ur neprekinjenega spanca... (P.S.- a tale smajli zeha al kriči?? ) Romerja nismo naročil... Kr neki čakamo... Mogoče nam ga pa kdo kupi... Aja - bla sem na pregledu za lase - je blo dans. Dobila šampon in emulzijo za masažo. Plačala 51 ojrov... Ma dobr no, sam da bo pomagal. Jutri imamo posvetovalnico. Spet bo pikica in upam, da ne bo reakcije. Danes smo probali špinačo in se ni obneslo. Bom ob priliki dala slikice gor, kake frise je poku. Sm skor s stola padla... Evo, že žvrgoli... Grem, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.7.2007 22:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Maj in Jani! P.S. - A majo tudi vaši malčki take "lažne alarme" ko jih položite v kinderpet? Moj se fuul zadere, pridem do kinderpeta, pa mirno spančka?
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 2.7.2007 22:47:27 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.7.2007 10:24:36
|
|
|
|
Tabali
|
Ojla babe!!! Najprej – tri krat hura za Filipa in Jelenche !!!! (btw zelo lepo ime ;) Vidim, da ste kar aktivne kle gor. Jaz pa se ze skor en teden ubadam s papirji za bajto oz. parcelo. Bi kmalu popi.. od razno razih preracunavanj solastniskih delezev. No zdele sem, hvala bogu, ze proti koncu, jutr se izpolnim tiste pole za dacarje, pol pa zorganiziram notarja in smo na konju...alpa vsaj korak blizje da ga zajahamo . Ja pa kot desert na vse to je v nedeljo prisla “crvena armija” ... grrrrrrr.. mater sem je bla vesela. Me je moj dragi potolazil, da vsaj vem da nisem noseca Nasa Danajci je kot po navadi pridna, vsak dan pogrunta kaj novega, sicer pa trenutno je najbolj zazeljeno ce se sparkiramo pred ogledalo v kopalnici in tam pojemo Jupi ja ja jupi jupi jaaaaaa, jupi ja ja jupi jupi jaaaaaaa...se zlo na glas smeji in vcasih ji rata ze skor pravi smehec. Sem pa opazila da zadnje case malo manj je, prej sva imeli 5 obrokov zdaj pa le se 4 in vcasih malo petega..no sem sele sedaj opazila tudi na navodilih za dodatek da pise po 4. mesecu samo se 4 obroke - ocitno je Danaja to pred mano zvedela Kolombo, to me mal spominja na vaju z Majem ko se pred speglom kopata in gledata. Jasna 81, glede "laznih alarmov" so pa obcasno tudi pri Danaji pred spanjem...takrat ko se ji vidi da je ful zaspana, pa ne more takoj zaspat pa se mal premetava po posteljci pa se bolj na glas jezi, ampak ponavadi potem kmalu zaspi. Aja se to, prejsnji teden smo bili ravno v tistem pasu ko je padala toca 100/uro, v par minutah skor 5 cm toce, je blo kot sredi zime vse pobeljeno, skoda predvsem za vrt in drevje. No cimmanj takih neviht pa uzivajte !
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.7.2007 18:12:03
|
|
|
|
LuLu
|
V HGGFHHGF¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸A1DV Ccccccccccccccccccccbn t qsaxdxV¸2AS.-> Ha? Kolumbo? Presledki so zakon!!! a1? as? puščica? Lahko se pa še samo prek malih naših menimo.... itak vsaka vse razume.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.7.2007 20:36:53
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu V HGGFHHGF¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸A1DV Ccccccccccccccccccccbn t qsaxdxV¸2AS.-> Ha? Kolumbo? Presledki so zakon!!! a1? as? puščica? Lahko se pa še samo prek malih naših menimo.... itak vsaka vse razume. hi hi hi Lulu pa vidva ga preveč serjeta. hi hi hi Mali obvlada...nimam pripomb.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.7.2007 20:38:35
|
|
|
|
eva1
|
visnjaaa. a je mulc jedu kašico od dm-a?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.7.2007 21:09:13
|
|
|
|
DeMer
|
Zivjo! Oprostite ker se vmesavam, ampak imam eno vprasanje. Imam enga februarcka doma 10.2. Zdej sva ze skoraj ene 3 tedne na GH, ampak s kaknjem ima problem, Tud 4 dni ne gre, pa se potem mu moram jest nogce malo pokrciti. A ma od vas tudi kaksne take probleme in kaj narediti? Uzivajte!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.7.2007 21:28:27
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 visnjaaa. a je mulc jedu kašico od dm-a? Ej veš, da mu nisem dala, ker je ob 19 zaspal kr v vozički....pa sem zalivala rože....in pozabla prekuhat vodo. Ko se je pa zbudu pa je bil siten in sem mu kr zizo porinla v uste in je bil presrečen. Bom jutri začela...tud mene zanima, če mu bo ta všeč, al spet ne....jojjj otroc sfajfan. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.7.2007 21:36:02
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Zivjo! Oprostite ker se vmesavam, ampak imam eno vprasanje. Imam enga februarcka doma 10.2. Zdej sva ze skoraj ene 3 tedne na GH, ampak s kaknjem ima problem, Tud 4 dni ne gre, pa se potem mu moram jest nogce malo pokrciti. A ma od vas tudi kaksne take probleme in kaj narediti? Uzivajte! Ja DeMer ja tud mojga včasih zapre, ampak jaz mu dajem potem kak dan samo zizo in je boljše. Pomoje imajo premalo tekočine...al kaj...nimam pojma. Moja sestra ima en mesec starejšo hčerkico in je zaprta po 7 dni! No sej ni nič narobe, edino če jih napenja je problem. Moj pobič samo prdka ko tavelik....ampak čez dan večkrat potelovadima....nogice gor....nogice dol..in kr gredo plinčki adijo. Kr malo potelovadita....če ga pa zvija, mu dam pa slivov frutek...ta odpira....preverjeno! lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.