|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.6.2007 18:54:51   
lemavrica
Moj user posted image  se je odločil da se bo na rebra opiral pred in med izpitom pa še po izpitu da slučajno ne pozabim da ga imam.user posted image  Še zdele me boli in ker ga imam očitno bolj odzadaj me poleg reber boli še en del hrbta. Cel žur.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
26.6.2007 18:57:39   
Anonimen
Guppy, a mamo spet novo slikco, al se meni samo zdiuser posted image .

Likanje je moja nočna mora. Od nekdaj. Mojemu možu pa se fajn zdi, da se preobleče cel tudi po 3x na dan. Jaz se otroškega še sploh lotila nisem, ker me mineva samo zaradi likanja. Joj, kaj bi dala za sušilca, da je pol treba pol manj likat al pa sploh ne.
Kako pa si oprala? S praškom in mehčalcem, ali brez mehčalca? S katerim?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5052
26.6.2007 19:04:26   
bodoča
Pozdravljeni vsi skupaj!

Najprej čestitke učenkam, kapo dol, meni se še dihat komaj da, ne da bi se še učit mogla. user posted image user posted image user posted image
Vsaka čast tudi vsem, ki ste se ali se še selite. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi cela uničena, glava me že dva dni pomalem boli in kar spala bi, danes me je moja mama zbudila ob 12.30 h user posted image .
Naši  user posted image  so pa tudi čudni včasih ja, saj so zlati in vse, samo včasih pa res ne razumejo da smo ženske že tako ali tako bolj občutljiva bitja, zdaj v user posted image pa še bolj. Moj tud kar nekaj dela v delavnici z mojim in njegovim očetom in sem tudi veliko sama, no včeraj zvečer sva šla s prijatelji na pijačko, da se je malo odkupil user posted image .

Saj, bo še dva meseca in bomo imeli štručke v rokah. JUPI!

mojeustvarjanje

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
26.6.2007 19:06:41   
LINA31
Guppy...jaz hodim v MŠ v Ljubljani. V četrtek imamo konec in nič ni bilo govora, da si bomo ogledali Ljubljansko porodnišnico. Nas je pa nekaj vprašal receptorko, če si lahko ogledamo oddelek, ki se nahaja v istem nadstropju kot materinska šola in ni bilo nobene panike.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
26.6.2007 19:58:50   
nana 27
Čestitke za opravljene izpite user posted image user posted image user posted image  Guppy, kakšno pravilo? Nimam user posted image  Na začetku sem se še mučila kakšen mesec, nato pa sem samo zložila in nič likala. Kasneje pa je bilo več časa in sem spet začela likat. Midva sva se zato odločila, da gremo v nakup sušilca, ker bosta zdaj dva pa že za enega se ogromno nabere. Na začetku je bilo pa veliko perila (tetra pleničke, povijalne, kjer je drekec čez pogledal in ogromno cunj zaradi polivanja).  user posted image Ali so vam v MŠ povedali, kako je s kolki in širokim povijanjem? Vem, da ima tudi LJ zdaj slikanje že v porodnišnici in nato kontrolo pri 3h mesecih.  Ali kaj rečejo v MŠ, da je fajn vsaj kakšen mesec ali dva preventivno široko previjat, čeprav je izvid 1a?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
26.6.2007 20:08:15   
LINA31
Glede širokega povijanja so rekli, da ni nobene potrebe, če je UZ ok. Še povdarili so, da tega več ne vspodbujajo in da je tega vedno manj.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
26.6.2007 20:36:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

O Nefretiti, si ti videla, da smo te pogrešale? Samo, da je zdaj gužva za tabo. Izraz "stanje kibernacije" mi je pa zelo všeč user posted image   

Ja če ste pa take čveke user posted image , da sploh ne uspem sleditiuser posted image , zlasti kadar hodim v službo popoldan nimam več nič energije.user posted image

Nora je magistra: jupiiii.....čestitke!
........ ko sem jaz razmišljala o magisteriju mi je mož rekel, da bom potem še uradno mag (beri čarovnica). Pa sem se odločila najprej za user posted image . Oboje skupaj pa žal ni šlo.....ampak komaj čakam, da bom tudi jaz v klanu.....bi bla čarovnica....brez zamere Nora.....nikakor ni namen biti žaljiva, ampak malo hudomušna.
Čestitke še 1x.

Kako gre kaj maturantom? Večkrat se spomnim, kako je meni bilo na maturi, ampak jaz bi šla še 100x.

Srček: ti pa razturiš......ampak tista dvomesta številka pa sigurno paše...a ne....na dušo user posted image

Lemavrica: čestitke tudi tebi.....po enega in po enega, pa bodo na koncu kar vsi. Jupiiii

Guppy: likanje: jaz likam 1x tedensko. K sreči sem dobila za ohcet res dober likalnik. Obvezno pa je takrat ventilator usmerjen v desko, da opihne paro, če ne bi itaq bila hin. Drugače pa se res potrudim pri obešanju perila in potem suhega vedno zložim. Bojda pa je še bolje, če ga takoj, ko se opere zravnaš in zložiš v košaro, pustiš kakšno uro, da se vlakna naravnajo in šele nato obesiš. Potratno je s časom, ampak oerilo pa je res treba pol manj likat.
Drugače pa brisač sploh ne likam, pa tudi posteljnine ne. Najbolj zoprne so moževe hlače, ki imajo polno žepov.

Grem malo v horizontalo......

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5057
26.6.2007 21:38:27   
guppy
srči, ja, nova slikca je, od tega tedna. Oblekice sem pa prala brez mehčalca, s tekočim Arielom, pisano na 30 ali 40, belo na 60. Posušilo se je zelo hitro, ker je bil takrat fajn dan, zlikalo se je pa tudi čisto enostavno, ker mam parni likalnik. Je pa trajalo...

LINA, hvala za informacijo o porodnišnici!

nana, mislila sem kaj v stilu "majčk ne likam, bodije pa"... :) Glede širokega povijanja pa so rekli (tako kot piše LINA), da če ni potrebe (takoj naredijo UZ kolkov), lahko takoj uporabljaš pleničke za enkratno uporabo.

nefretiti, do kdaj približno boš delala? A te zelo utruja?

Res svaka čast vsem, ki še hodite v službo. Jaz se že do trgovine težko spravim... :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
26.6.2007 21:50:37   
nana 27
Aja Guppy..še na način, ki ga omenjaš user posted image  Ja, res je. Jaz majčk in body-jev nisem likala...sem pa likala tetra plenice zaradi širokega povijanja, da so imele lep rob. No, sicer so pa cotke za dojenčke itak tako majhne, da ne rabiš dolgo glancat, le da jih je veliko. Zaradi previjanja sem spraševala, ker v času, ko sem rodila UZ-ja v porodnišnici še ni bilo in smo morali preventivno široko povijati. Zdaj pa slišim kar nekaj mamic, da kljub temu, da so imeli otroci v porodnišnici kolke 1a, na UZ-ju pri treh mesecih ti niso bili več v redu in so jim takrat priporočili široko povijanje, kar je pa malo zoprno, saj otroček postaja vse bolj gibljiv in ga veliko plenic ovira. Ni nujno, da je to pri vseh tako, ampak malo pa začneš dvomit user posted image  Mislila sem, da so v MŠ kaj povedali o tem. Jaz sem se odločila, da prvi mesec vsekakor bom široko povijala, da bo vsaj kaj konkretnega za v roke prijet (ritko mislim). Nisem ortoped in ne vem user posted image  Mogoče bom pa kar pediatrinjo vprašala pa vam bom poročala, kaj bo rekla.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
26.6.2007 22:32:23   
sandra85
srček sej ti pravim-grozna semuser posted image ...res pozabim VSE!!!
ej hvala ti, ki si vse lepo napisala-si bom zapisala pa mojmu zabičala, da me spomne za četrtek!!!user posted image

danes sem brala v eni reviji, da imajo lahko moški (ki imajo ženo,punco user posted image ) nosečniške simptomeuser posted image  da so dokazali neki doktorji, da imajo večkrat tej moški jutranje slabosti, bolečine v trebuhu,potrebo po lakoti,....in da se neha ko žena rodiuser posted image
moj se mi zdi, da ima en simptom (odkar sva skupi, se mu kile niso spremenile) a na začetku moje nosečnosti je imel fulll apetit in se je zredil 3kguser posted image )
kaj opažate da ima tut vaš dragi kak podoben simptom user posted image ?

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 26.6.2007 22:33:29 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
26.6.2007 23:05:13   
sandra85
srček, kaj 9.7. je zadnjič predavanje? al ste sam do tega dneva dobili urnik?
ker greva z mojim verjetno 10. na štajersko...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
27.6.2007 6:25:44   
jst86
dobro jutro!
iii jst sm tok vesela,sam še dons mam maturo-matematiko ustne!še dobr da z ma nism mela problemov.
čestitke vsem za izpite!
jutr grem pa v lj mal pogledat za omaro za malega sončka,pol pa lahko tud jst začnem počas vlačit na kup cunjice pa ostalo.da bom sploh mela kam dat.komaj čakam!
sem res polna energije zadnje dni.sem pa tud jst mela obdobje osamljenosti.sam po moje sm bla sam sitna zarad šole tko da je bla vse skup sam pikca na i.upam da se tud ostale bolš počutite.
sandra tud moj je učasih nosečuser posted image !
grem se mal kombinatoriko pogledat!

lep pozdravček iz škofje loke od mene in malega brcačkauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
27.6.2007 6:49:38   
nora
Dobro jutrouser posted image

Kolk ste pridne! Že perete in likate oblekice  za user posted image . Jaz pa nisem še niti kupila oblekic, imam samo nekaj bodijev in 1 kompletekuser posted image se mi zdi, da je se dovolj časa, ali se motimuser posted image Zanima me, kolk ste tetra in mako plenic nabavileuser posted image
Vceraj sem šla v sluzbo, čeprav sem na bolniški do 10.7. Klicali so me, pravijo, da so izgubljeni. Vidim, da me v sluzbi ful rabijo. Punca, ki me nadomešča ne zna nič delat. Dobro, da nisem še na komisiji, pa sem lahko šla.
user posted image A lahko prosim osebno zdravnico, da mi zbriše bolniški stalež, ker hočem ga prekinit in hodit v sluzbo ali da mi vsaj spremeni za polovični delovnik, kar bi mi najbolj pasalo? Ne vem kaj lahko naredimuser posted image
Čestitke za opravljene izpiteuser posted image user posted image user posted image lemavrica user posted image
Srček, ti pa ne vem kako zmoreš..2 izpita v enem dnevu?!svaka ti čast!
nefretiti, smo te pogrešale! Fino, da si se vrnila nazajuser posted image

Lep dan vsem!
Nora

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
27.6.2007 6:50:59   
nora
jst86, srečno danes

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
27.6.2007 8:15:30   
Anonimen
Nana, hval za info o razprodaji v Odeji. Sva šla včeraj pogledat in kupila obrobo, prevleko za odejo in blazino. Vse skupaj sva plačala 30 €. Izbire je pa že bolj malo.

Nefretiti: jaz (še ne) zatekam. Je pa še slabih 10 tednov pred mano in bomo videli kaj vse me lahko še doletiuser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 5065
27.6.2007 8:30:52   
Pikica pokica
Dobro jutro!
Čestitke za opravljene izpite user posted image user posted image user posted image .

Komaj čakam današnji pregled, saj bom verjetno imela spet UZ. Prejšnjič mi je rekla, da naj tudi naslednjič prinesem poleg videokaseto, da mi bo spet malo posnela gor user posted image . Me prav zanima, koliko je že težka, kako velika...

Zadnjih nekaj dni mi tako pritiska navzdol, da komaj hodim. Poleg vsega smo v nedeljo praznovali še sinekov rojstni dan in sem cel dan nekaj okoli skakala. Upam, da je vse ok, sicer pa me bo tako danes pregledala.

ŠE 2X GREM V SLUŽBO IN SEM KONEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( danes sem namreč zaradi pregleda doma)

LIKANJE OBLAČILC: kako ste pridne, da ste se že tega lotle. Jaz sploh še nimam nič pripravljenega. Kupila sem le voziček in nekaj malega oblačilc za punčko, zdaj moram pa še vse od sina pregledati, oprati.... vse ostalo nabavit... UF. Sem imela v načrtu to početi avgusta, ampak me kar malo panika grabi, ker ste že vse tako na veliko pripravljene user posted image .
Jaz sem pri sinu likala le noseča, ( beri; ko ga še ni bilo), potem pa skoraj nič več. Posušila sem  večino v sušilcu, da je visoka temp. malo uničila bacile user posted image , pa mogoče kakšen kos zlikala... Drugače pa se nisem matrala s tem, saj ni bilo nič kaj preveč zmučkano.

ŠIROKO POVIJANJE: v CE je tako, da drugi ali tretji dan po rojstnu otroku naredijo UZ kolkov. Če so ok, ( moj je imel oba 1A), ni potrebno široko povijati. Če pa nista vredu, pa morajo biti revčki široko poviti. Pri 3 mesecih spet ponovijo UZ in večina kolkov je potem OK. Vem pa, da ponekod ne naredijo UZ po rojstvu in vsem mamicam priporočajo široko povijanje. Potem pridejo v Celje na UZ pri 3 mesecih in jim šele takrat naredijo UZ. Ampak zdaj v tej vročini so prav bogi.. našim ne bo tako hudo, saj ne bo več tako vroče.

Lep pozdravček!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
27.6.2007 9:34:30   
buškica
Nana hvala za info o razprodaji v Odejci. Sem mojega srčka nafehtala, da me je peljal tja in sva kupila obrobo za posteljico, baldahinček, prevleko za posteljino in dve rjuhici ter spalno vrečo vse skupaj je bilo 80 Eurov. Ampak sedaj naši pikici manjka samo še kozmetika. Pol ,ma  pa vse.

A se bo še katera prijavila za MŠ v lj. porodnišnici 2.7.?
Me zanima ali bom samo jaz od septemberk tam?

pa pridne bodite.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
27.6.2007 9:55:30   
Anonimen
Guppy, sedaj pa tvoj trebušon sploh ne zgleda več tako ogromen, trenutno vse pridno šibamo za tabouser posted image . Tekmovalni duhuser posted image .

Sandra, ŠS je zadnjič 9.7., bo tokrat naredila skrajšano verzijo in namesto 8 predavanj jih bo samo 6. Jaz imam v četrtek ob 10h izpit, tako da bom najverjetneje predčasno šibala stran, razen, če ne bo spet imela kratko vezijo, ker smo včeraj končali v dobre pol ure.

Nora, jaz imam 5 povijalnih plenic in 20 debelejših plenic (so res precej debele in ožje kot naše, tako da ko jo preložiš na tri dele ni tako hudo široka) za široko povijanje (še zdaj ne vem kaj je tetra in kaj mako in kje je razlikauser posted image ) in 20 klasičnih plenic. PA mislim, da si bom kupila še par povijalnih, itak stanejo 1.70 evro.

Kolikor vem res pregledajo kolke sedaj že v porodnišnici, samo ne vem če že v čisto vseh. Jaz ga nameravam vseeno široko povijat še nekaj časa na začetku do prvega UZ pri 3 mesecih, raje preventiva kot pa kurativa. Pa tako imaš vsaj kaj v roke za prijet, kje pa je problem pri tisti še eni plenici. Samo moje razmišljanje. Pa da porabim povijalne plenice, da jih nisem zastonj kupovalauser posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5068
27.6.2007 10:14:31   
guppy
srček, jaz bi bila hvaležna, da me malo dohitite s trebušoni user posted image . Sicer pa res zgleda vse "pomanjšano" na slikici, drugače je pa gromozanski (vsaj meni se zdi).

Plenic imam ene 20 tetra in mislim še kakšno nabavit (ker pridejo prav pri kopanju, ležanju ...), nekaj povijalih (oprala in zlikala sem jih samo 5) in dva paketka DM babylove plenic za novorojenčke, za 1x uporabo.

Širokega povijanja ne bom izvajala, če mi tega ne bodo priporočili.

Nora, mislim, da ti zdravnica lahko prekine bolniško... ampak zakaj? Ne postavljat službe na prvo mesto, če imaš kakšne težavice. Raje počivaj doma!

Danes se pa moram spet malo lotit študijskih obveznosti ... :(, popoldan greva pa na ogromen sladoled in po nakupih, ker sem ugotovila, da imam samo 6 bodijev 50-56 (in 4 večje), kar se mi definitivno zdi premalo tudi za stanje pripravljenosti user posted image . Pozdravček vsem!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
27.6.2007 10:27:03   
Anonimen
Jaz sem bila včeraj tudi v H&M - izbira je velika, tudi cene so dokaj OK. Posebej za bodije. Me je pa vse minilo, ko sem videla kakšna gneča je na blagajni in sem samo odkorakala ven. A tega res ne zmorejo (znajo) uredituser posted image  Majo pa tolk cortkane stvari, da dol padeš.

Jaz sem kupila 30 tetra plenic in 10 povijalnih plenic (oboje iz Tosame). Midva sva se odločila, da bova na široko povijala ne glede na rezultat UZ. Tudi jaz sem slišla, da se je pri kar nekaj user posted image  stanje kasneje poslabšalo.

Midva bova občasno hodila v šolo za starše v juliju. Zaradi vročine sva junija nekaj predavanj spustila. Sigurno bova šla na fizioterapijo, poporodno dobo in dojenje.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5070
27.6.2007 10:51:07   
nana 27
Malo sem šla na temo kolkov brskat na forum Pediatrija na MON-u, kjer odgovarja dr. Tanč user posted image  http://med.over.net/forum5/read.php?46,1579160,1579265#msg-1579265 user posted image  ne vem, če sem kaj bolj pametna. Je pa res, da sem nekaj novega izvedela user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
27.6.2007 11:19:53   
sandra85
jutro user posted image
jst86 kako je šlo na zadnjem izpitu?
pa duc....? si šel delat maturo?
srček, če ne gre tvoj zraven, te lahko mi2 pobereva po poti...al greš z avtom, ker imaš pol izpit?

punce, kaj je že čas da začnemo prat in likat cunjice?user posted image  js nevem...
ma se bojim da bi pol kej zasmrdelo, ko dolgo stoji v omari? al ne?

js sem za enkrat kupla 20 tetra plenic (8.000 situser posted image ) in 6 tamalih za umivat....ja, kaj so pa mako plenice?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
27.6.2007 11:54:50   
Anonimen
Sandra, jutri prideva oba, ker bo govora o negi otroka in v ponedeljek tudi, ker bo porod. Pol pa pridem spet sama. Jutri me pelje on, ker me pelje pol direkt na izpit (dokler jaz parking nadem in pripešačim do faksa) in me pride pol iskat. Drugače pa imam svoj avto in se sama prevažam naokoli. Ni je čez neodvisnostuser posted image . Se mi zmeša da za vsako stvar njega čakam da me peljeuser posted image .

Sem šla cunje prečekirat in naredila naslednji seznam koliko imam vsega:

št 50-56:

kompletek za iz porodnišnice(hlačke, majčka, copatki, kapica, tanki pliš)
4 dekica za vozičekuser posted image
3 brisača
6 nogavičk, 3x copati, 2x rokavičke zaradi praskanja
6 tankih kapic
3 debelejše kapice
2 pajac bombažni debelejši(z rokavi)
2 hlačke bombažne spodnji del
2 pajac z naramnicami
3 kompleti (hlače-zg. del)
18 bodijev (6 kratki, 12 dolgi rokav)
2 pižama
4 tanke bombažne žabice za spodaj
2 pajaca za čez za sprehod

št 62-68

15 nogavičk
6 slinčkov
6 žabic, 3 copatki, 4 debelejše kape
15 bodijev (kratki in dolgi)
4 pižame
16 kompletov (hlačke, majčke)
6 pajacev z naramnicami
7 pajacev (dolgi rokav)
2 brezrokavnik
1 jeans hlače
5 pajacev za čez za sprehod

št 74-80
5 nogavičke
8 žabice
10 bombažne majčke
6 pajac z dolgimi rokavi
3 jakne
3 jeans hlače
1 jopica
2 vrečki za spanje

To imam do sedaj doma, vsega preveč, predvsem bodijevuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5073
27.6.2007 11:56:15   
Anonimen
sandra js sm končal z maturo že prejšni tedn, sej itak nom naredu,...
kašno vreme je na morju? kok bi pasal se mal v morje namočtuser posted image

kaj so mako plenice ne vem, doma mamo svašta sam kako se čemu reče pa pojma nimamuser posted image

a vi mislte res otroku rokavičke gor dajat? a se vm nč ne smil, sej če se mal popraska ni hudga, če bi mogu js met rokavičke gor se mi utrga tko pa tut mojima tamalima, to bi čist znorele pa cville če bi mele kej na rokah.

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 27.6.2007 11:58:15 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5074
27.6.2007 11:59:06   
Anonimen
Vreme na morju je zanič, oblačno, pripravlja se na nevihto zvečer. Jutri bo delno oblačno, v petek bo cel dan deževalo. V soboto in nedeljo bo delno oblačno, v nedeljo zvečer dež.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?