|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
27.6.2007 7:51:10   
amy26
Jaz sem sanjala, da je bosa ena prijateljica od podgurke ..in da je ful dobra oseba in da ima ful lepo novembrko...da je dala slikice gor. ....ej...čist sem čudna

petarda, lepo da še v sanjah misliš na RRuser posted image  ja bosa bi se nam pa res lahko kaj javila

da ne pozabim, upam da ponudba še vedno velja za Karlobag, 1x julija bi šli še mal na morje pa da imam še mal zastonj varstva za Elo kot si ga obljubilauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
27.6.2007 7:53:32   
amy26
pred parimi minutami je Ela še čebljala v spalnici, zdej grem pa not pa že spiuser posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
27.6.2007 7:53:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mi je pri M. en kolega S, rekel, da sem debela kot...Pa sem bila celo nosečnost

ta je pa tudi en biseruser posted image user posted image user posted image ...in ti si se sekirala zaradi tegauser posted image ...dej nehi...user posted image user posted image user posted image user posted image

če se ti nebi sekirala, bi bila ti čudna user posted image user posted image ...hormončki delajo svoje.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
27.6.2007 7:56:03   
Naty_ka
Dobro jutro!
Jaz sem glih S odpeljala v vrtec, zdaj pa grem nekam na kavo, potem pa malo po hiši pospravljat.
Ja, drage moje, včeraj sem bila take volje, da mi ni bilo za živeti. Zakaj? Ker ko sem prišla v službo, me je skoraj kap zadela. Naši direktorji so se odločili, da bojo dali firmo v stečaj, ker pač ni toliko dobička kot so si predstavljali. Mater jim. Pa glih pred dopusti.  In ta teden sem še doma (sem jih celo uspela prepričati, da nam pišejo normalno 8 ur, ker so hoteli da bi izkoristili dopust. Kaj pa če kateri rata takoj dobiti dalje službo, pa se ji lahko dopust prenese), potem pa še sam bog ne ve kako naprej.user posted image

Nič, grem zdaj k eni kolegici na kavo, potem pa se še oglasim kaj.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
27.6.2007 7:56:08   
petarda
upam da ponudba še vedno velja za Karlobag, 1x julija bi šli še mal na morje pa da imam še mal zastonj varstva za Elo kot si ga obljubila

user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer nimam pojma kdaj sem obljubila...sam glavno, da ti vešuser posted image user posted image user posted image  Ni problema bejbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
27.6.2007 7:56:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mi je pri M. en kolega S, rekel, da sem debela kot...Pa sem bila celo nosečnost

ta je pa tudi en biseruser posted image user posted image user posted image ...in ti si se sekirala zaradi tegauser posted image ...dej nehi...user posted image user posted image user posted image user posted image

če se ti nebi sekirala, bi bila ti čudna user posted image user posted image ...hormončki delajo svoje.

to pa verjamem, ja....sam jaz nebi takouser posted image ...jaz bi tako user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
27.6.2007 7:57:03   
Anonimen
saj ne vem, če si upam napisati....user posted image

pssssssssssssssssssst...M že par dni cele noči spi, brez zbujanja vmes. Od 20.30 - 6.30. user posted image  upam, da nisem spet kakšne nevolje priklicala user posted image user posted image user posted image , ker mi prav paše, kak sem polna energije user posted image .

Amy, poznam še ta filing user posted image , upam, da bo naša maša tudi tak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
27.6.2007 7:58:26   
petarda
Ker ko sem prišla v službo, me je skoraj kap zadela. Naši direktorji so se odločili, da bojo dali firmo v stečaj, ker pač ni toliko dobička kot so si predstavljali. Mater jim. Pa glih pred dopusti. In ta teden sem še doma (sem jih celo uspela prepričati, da nam pišejo normalno 8 ur, ker so hoteli da bi izkoristili dopust. Kaj pa če kateri rata takoj dobiti dalje službo, pa se ji lahko dopust prenese), potem pa še sam bog ne ve kako naprej.

O šit.....user posted image user posted image user posted image  Saj bo Naty user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
27.6.2007 7:59:35   
amy26
sicer nimam pojma kdaj sem obljubila...sam glavno, da ti veš Ni problema bejbi

ti se kar delaj da ne vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty_ka, to je pa res en šuser posted image  sploh ne vem kako komentirat ker si ne predstavljam da kr odenkrat nekdo da podjetje v stečaj ne da bi prej kaj omeniluser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
27.6.2007 8:00:04   
Anonimen
Natykauser posted image user posted image . Pridi k meni na kafe. Upam, da se bo našla tudi zate kakšna dobra služba.

Jaz pa moram poiskati namesto mene šefico. Pa se sprašujem, kaj pa če bo boljša, pa jo bodo obdržali, ko se jaz vrnem? Sicer mi pa itak ni več nazaj za delat iti to. Zaenkrat user posted image . A boš šla namesto mene?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
27.6.2007 8:18:09   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Naty!

Ponudb za današnjo kavo imaš že kar nekaj, če pa rabiš še kako, pa se pri meni oglasi user posted image  Če rabiš kaj bolj močnega, tudi, pri nas se prah na teh stvareh nabira.

pred parimi minutami je Ela še čebljala v spalnici, zdej grem pa not pa že spiuser posted image  

Mi smo zdaj drugič tudi takega pridnega otroka naredili user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
27.6.2007 8:20:48   
*bubi*
Petarda, kaj vi boste čisto čisto vsak vikend v Karlobagu? Bi se znalo zgodit, da se mi po poti kaj ustavimo user posted image  Če niso tisti vikendi že v naprej rezervirani.... pa če nimate 21. julija kakšne hude akcije v planu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
27.6.2007 8:29:08   
Anonimen
Petarda, jaz vidim, da bo kar gužva pri vsa čez poletje user posted image user posted image user posted image .

Kaj pa za nas se bo tudi kakšna kamrica našla? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
27.6.2007 8:34:04   
amy26
Kaj pa za nas se bo tudi kakšna kamrica našla?

bo pestrouser posted image user posted image user posted image

kaj pa če naredimo srečanje novemberčkov kar v Karlobaguuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
27.6.2007 8:37:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Kaj pa za nas se bo tudi kakšna kamrica našla?

bo pestrouser posted image user posted image user posted image

kaj pa če naredimo srečanje novemberčkov kar v Karlobaguuser posted image

FEŠTO  user posted image user posted image user posted image , ne srečanje , jaz sem takoj zauser posted image user posted image user posted image user posted image . Vprašanje je edino, če je PEtarda. Jo bo razneslo, ko bo to prebrala. user posted image

Tako s šotori....dedci bodo zunaj spali, me pa noter user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 27.6.2007 8:40:59 >

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
27.6.2007 8:48:06   
*bubi*
Vprašanje je edino, če je PEtarda.

Petarda je povabila. Zdaj menda ja ne bo preklicala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
27.6.2007 9:19:11   
Anonimen
JA, sicer je pa boljše zanjo, da naredi eno orenk fešto tam, kot pa da vsak vikend nekoga prenaša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
27.6.2007 9:21:47   
ada2
mi imamo pa čistilno akcijo

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
27.6.2007 9:24:22   
Anonimen
ada zvečer pridi še k nam, ker nam kopalnico delajo, in je že tak prah, da komaj diham. Pa ko razbijajo, Maša tak telovadi v trebuhu, da se redne bunke vidijo user posted image user posted image . Če se bo kdaj obrnila se bo zdaj user posted image .

Sem snemala buši s fotičem, samo se je slabo videlo user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 27.6.2007 9:25:11 >

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
27.6.2007 9:26:13   
ada2
ok, sem hotela še več napisat, pa sem kar potrdi stisnilauser posted image

torej: Nuša puca po hiši, jaz pa po računalnikuuser posted image

evo, bejžte me na socialno prijavituser posted image

ampak včeraj zvečer sem dobila mail od user posted image user posted image user posted image user posted image bodočegauser posted image user posted image user posted image novegauser posted image user posted image user posted image  šefa user posted image user posted image user posted image  in je takoooooo dolg, da ga nisem včeraj prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image  in ga bom torej danes. in če hočem imeti mir, mora biti Nuša zaposlena, a ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
27.6.2007 9:27:13   
ada2
ada zvečer pridi še k nam

sori bejbi, ampak zvečer takoj po službi pa grem na gledališko predstavo na prostemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
27.6.2007 9:27:49   
ada2
lahko pa se zmeniva za kak drugi danuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
27.6.2007 9:29:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

lahko pa se zmeniva za kak drugi danuser posted image

A se nisva že?user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
27.6.2007 9:29:50   
Anonimen
kaj zdaj, kaj piše? Kdaj začneš novo službo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
27.6.2007 9:30:26   
ada2
Naty user posted image user posted image user posted image

pa sranje no, kaj je s temi službamiuser posted image

no, boš vsaj imela več časa in bova končno lahko šle v Ljutomer v lajf kot sva se že lani zmenileuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.