TanjaS
|
Evo nas, smo bili danes v Avstriji, maks je bil priden, je dobil novega fliperja za v banjo (oz tuš, ker nimamo banje), pa plenice in robčke, oči en kup hlač in čevlje, Kaja pižamice, mami pa eno majčko. Je pa Maksu očitno kronično primanjkovala spanca, je na morju hodil spat šele ob 22 ali kasneje, se mu je preveč dogajalo, pa šele zvečer je bilo prijetno za sprehod. In je včeraj spal celo pot, zvečer je bil pa tako siten, da sva ga dala ob 18.30 spat in je spal do 6. no seveda vmes 2x jedel. Maks pa noče nič piti Po nobenem živem cuclju, magičnih nastavkih in ne vem čem še. Moj_moj, mislim, da sem kaj napisala, sem mislila, da mu zgoraj dva ven rineta, pa so prišli kar 4 naenkrat. Je bil kak teden res ful siten pa obe rokici je v usta tlačil, pa ponoči se je ful zbujal, ampak je minilo. Grize pa niti ne, tako kot je pri prvih dveh zobkih. Upam, da ne bo Marelo smo mi že kupili, ker z našim vozičkom nismo bili preveč zadovoljni (se niti ne posedi čisto niti ne poleži, nima sprednjega varovala, pa me je motilo, pa smo vzeli kar Peg Pregovo, je res mal dražja ampak sem pa z njo ful zadovoljna. Smo jo že imeli na morju in je res SUPER. Pa strehica je tako gibljiva, da sploh ne rabimo marele. Za kasneje imamo pa čisto lahko Chiccotovo marelo še od Kaje, je še super lepa, samo Maks jemalpremajhen, mu nogice dol visijo.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|