|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
23.6.2007 10:25:18   
crci06
Vidim, da ste me kljub vsemu malo pogrešale user posted image

Ja, mi smo doma. Na morju je bilo noro dobr. Mali je spoznaval morje pri 20°C in se ni pritoževal, čez 2 dni se je že ogrelo in je fuuuuulllll čofotal. Tolk se je poganjal z nogicami (s fredovim obročem), da ko sva si ga podajala po vodi je bilo očitno, kdaj je on še pospeške dodal. Zadnji dan pri vodi 25°C in začetek sezone je čas, da grem jaz domov. Mi ni všeč gužva.
Jedli smo kupljene Hippe, ostalih firm ne bom sprobavala. Cvetača in brokoli NISTA hrana. Ne le mami, tudi dete se strinja. Zvečer pa mlečne kašice in milupina z banano tolk smrdi, da sem skoraj bruhala, ko sem jo povhala. Ko je billačen, jo je jedel, sicer pa ne najraje.
Pa obrnil se je za 360° v minuti.
Pa...
Sploh se ne da vtisnit vseh spominov 10-ih dni v nekaj vrsticah.
Kakšen nasvet vam pripopam še kasneje, po včerajšnjem celodnevnem šopingu moram danes dokončat pospravljanje cunj in priprave na današnji mega piknik.
Aja, so stvari,ki se jih lahko pove na hitro: user posted image . A se nisem preveč pustila motit. Itak je to precej povezano z uvajanjem hrane...

R1ta - kaj pa ti jamraš, da ti otrok ne je GH??? Je pač vedno sita, ker se drugod naje user posted image  user posted image  Črni humor...

Me prav zanima, kolk časa bomo rabili, da pridemo na stare tirnice. Nejc je odhod na morje preživel super, ko smo se vrnili, pa mu to povzroča malo težavic. Ali pa zobek. Sem mislila, da bo že na morju, pa ga še ni.

LP!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
23.6.2007 16:47:57   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj
Nejc je odhod na morje preživel super, ko smo se vrnili, pa mu to povzroča malo težavic. Ali pa zobek. 

zobekuser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
23.6.2007 16:55:24   
frufru
Moj-mojuser posted image  dobrodošla nazaj, je bilo kar pusto, ko te ni bilo, pauser posted image   za zobek, mi ga še kar čakamo in se slinimo

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.6.2007 11:33:53   
Naja30
moj_moj WELCOME BACK!! Ja, res smo te pogrešale.user posted image user posted image  Res lepo, da ste se imeli tako  fajn. Nejc si bo gotovo dobro zapomnil svoj prvi odhod na morje user posted image  Če ne drugače, pa po slikah.

Mi imamo tudi že 2.zobek zunaj user posted image  Ne vem pa kaj je to, da namesto, da bi vedno dalj časa spala ponoči, se kar naprej zbuja. Je pa res, da je v spalnici tako grozno vroče, da je verjetno žejna, ker na joški sploh ni dolgo, le toliko, da malo potegne in že spi. Kaj ve mislite?To je vprašanje user posted image

Lepo se imejte danes, mi se gremo tudi kopat. Sem ful razmišljala, ali ji čem kupit fredov obroč, pa toliko pohval berem, da takoj v torek grem po njega.
Zanima me pa še to, pri koliko stopinjah date user posted image  v morje? Ok, moj moj ti si ga dala že pri 20, tako da verjetno je ok? Ne bi rada, da stakne kak prehlad.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.6.2007 17:28:05   
crci06
Še en zobek... 
Koliko časa pa traja od prve š****, do tega, da ima otroku izraste cel zobek?

Morje...
jaz sem ga res dala v vodo pri 20°C, vam tega zdaj ne bo več treba. Tisti dan smo 2 minutki čofotali najprej stopalca, do kolena itd. in da je bil cel v vodi potem smo bili še kakšno minutko-dve - do prvega joka. Takoj ven, obrisat, oblečt v dolge rokave, da se je segrel... samo to zdaj ni več potrebno. Jaz sem pazila tudi, da ni bila prevelika razlika med temp. zraka in vode, da ni bil šok. Pa vedno smo šli not čisto počasi in bli do prega jokca, razen parkrat, ko sva midva določila, da je dovolj in je jokal, ko je moral ven.

Plavanje ga je pa fuuul utrudilo.
Ko bo čas, dodam kakšno slikico.

Danes je pa Nejc največja jokica ever in to od takrat, ko sva že videla, da je 2. zobek že pokazal špičko.
3 ure sva ga uspavala za popoldanski počitek, spal je pa 20 min user posted image  in se seveda zbudil čisto kontra obrnjen.
Bom morala kupit posteljico 120*120 user posted image

Zdaj pa naj končam, da še drugim pustim malo prostora:

88888888889            d hjj                              ffb x eeeeeeeeeee

(moj sim je pa malo bolj redkobesedenuser posted image  je pa vsaj po pravici napisal, katero pesmico danes poje: eeeeeeeeeeeeeeeeeee)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.6.2007 19:35:31   
TanjaS
Moj_moj user posted image za zobek in dobrodošla nazaj.

Evo, mi smo z morja, je
user posted image
kot tu, tudi voda ima skoraj 26 stopinj. Smo se kopali, no Maksu ni bilo všeč v morju, pa je bil v bazenčku. Drugače je pa nekaj siten zadnje tri dni, ne vem, kaj ga muči, kar naprej bi bil samo v naročju. V avtu je bil priden, nazaj grede je skoraj vso pot spal. Je pa danes pravi tečko, ob 18.30 je šel v posteljo in
user posted image
Mislim, da mu še 6 zobek prebija dlesen, 5 se jih že prav čuti, spodnja dva sta kar velika. mORAMO ŽE ORNK

user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.6.2007 20:53:28   
frufru
Čer!
Mi smo doma. Sva zjutraj z Lovrom odpeketala proti Podčetrtku. Mali je bil celo pot priden in se je zabaval z igračko. Pol sva prišla v Podčetrtek, R se je glih orenk zbudil. Pol Je Lovro popacal, potem smo se šli pa kopat. Lovro je imel pravi turbo pogon. Je čofal kot za stavo. Se je tko zmatral, da je sredi dojenja zaspal. Ko je eno odspal smo šli še drugo rundo v bazen pa je bil čisto divji. Pol smo se pa dobili z R1to in Ano. Mala je prava manekenka. Lovro jo je gledal kot deveto čudo, pa gentelmensko ji je  posodil knjigico in ji dal kašico za probat. Smo se prav fino začvekal. No, do doma je spal kot ubit in zašvical, da je teklo od njega. Tako smo ga še enkrat skopal. Je zgleda mislil, da je spet v bazenu, smo mel v kopalnici Benetke, je vse teklo po tleh.
Naja3 mala je ziher žejna če tako pije, Lovro je danes sicer jedel, kot ponavadi, samo je pa spil 2 deci čaja in vode. Malo jo mo mečavi pobožaj, če je vdrta, ji ziher tekočine manjka.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.6.2007 23:10:41   
Naja30
moj moj, naši je kar hitro zrasel cel zobek na levi 1  spodaj. Desna 1 spodaj pa bo mogoče bolj počasna, ker je š**** že kar nekaj dni vzunaj. In se tamala boga ful slini, pa boli jo...

frufru, Tija je tudi danes ful tekočine spila. Se pozna, da je vroče in so žejni, ja. Jaz ji kar naprej ponujam in naj pije.

Mi smo bili na plaži, je bila polna turistov user posted image  Tija se je kopala v morju, sma šle 2x v vodo, pa na brisači je naga uživala.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.6.2007 9:56:01   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

moj moj, naši je kar hitro zrasel cel zobek

Je to cca  2-3 dni,1 teden,2 tedna,več??
Ma, sem firbčna!

TanjaS - a vi imate pa že kar 6 zobkov, pa se nič ne pohvališ?
Mogoče pa si kje napisala, pa sem zadnje strani samo preletela...

A so vse punce na počitnicah?
LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.6.2007 10:26:22   
emaa
Naja3 mi v tej vročini ful pijemo, spijeta približno 4 dcl čaja na dan. David pije tudi vodo, Luku je pa ne prodam. Sem vesela, da veliko pijeta, v tej vročini je to potrebno, mleko, pa ostalo jima pa gre slabše. Važno, da pijeta, dam 150ml flaško, pa primeta in celo spijeta en, dva, tri. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.6.2007 11:42:30   
Strawberrie Cherrie
Evo, da se na hitro javim, da sem med živimi. končno mi je uspelo prebrat vse za nazaj user posted image user posted image user posted image !
Mulček je krščen, smo v fazi kupovanja marele -> kot vse pri meni, tudi to do daska zakompliciram user posted image user posted image user posted image
A boste kupile še marelo, ali boste vse uporabljale kar 'glavni voziček' ?

Moj_moj, pri nas je trajalo kakšne 3tedne, da je cel zobek prišel ven. Sedaj sta oba enako velika user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 25.6.2007 11:43:11 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.6.2007 13:03:58   
crci06
A potem rast zoba boli 3 tedne ali le v fazi,  ko se prebija skozi čeljust?

Marela => jaz sem jo nameravala kupit. Gledala sem Q-jevo, pa Nejc itak še ne sedi, tako, da ne pride v poštev. Po drugi strani pa - če smo prvo morje s prtljago za 10 dni in kpl hrano itd spravili v avto, bom mogoče res kar brez marele. Če očka pravi, da sem dovolj močna, da Q3xl trogam v avto in nazaj ven, potem sem verjetno res. Ko pa furaš voziček, ga pa ni čez ornk voz, ne nekaj minimalističnega, kot kakšna cenena marela, s katero ne prideš nikamor. Sem že bila zraven, ko sva enega otroka parkirali sredi trgovine in hodili okrog polic, ker se vozeka enostavno ni dalo voziti po tistem podnu...

Še malo, pa bodo kolesa - trikolesniki z ograjicami, pa sami bodo hoteli racat itd...  Ampak Nikoli ne reci nikoli.

Kosilo!!! user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
25.6.2007 17:48:51   
TanjaS
Evo nas, smo bili danes v Avstriji, maks je bil priden, je dobil novega fliperja za v banjo (oz tuš, ker nimamo banje), pa plenice in robčke, oči en kup hlač in čevlje, Kaja pižamice, mami pa eno majčko.

Je pa Maksu očitno kronično primanjkovala spanca, je na morju hodil spat šele ob 22 ali kasneje, se mu je preveč dogajalo, pa šele zvečer je bilo prijetno za sprehod. In je včeraj spal celo pot, zvečer je bil pa tako siten, da sva ga dala ob 18.30 spat in je spal do 6. no seveda vmes 2x jedel.

Maks pa noče nič piti user posted image user posted image user posted image Po nobenem živem cuclju, magičnih nastavkih in ne vem čem še.

Moj_moj, mislim, da sem kaj napisala, sem mislila, da mu zgoraj dva ven rineta, pa so prišli kar 4 naenkrat. Je bil kak teden res ful siten pa obe rokici je v usta tlačil, pa ponoči se je ful zbujal, ampak je minilo. Grize pa niti ne, tako kot je pri prvih dveh zobkih. Upam, da ne bo user posted image user posted image user posted image

Marelo smo mi že kupili, ker z našim vozičkom nismo bili preveč zadovoljni (se niti ne posedi čisto niti ne poleži, nima sprednjega varovala, pa me je motilo, pa smo vzeli kar Peg Pregovo, je res mal dražja ampak sem pa z njo ful zadovoljna. Smo jo že imeli na morju in je res SUPER. Pa strehica je tako gibljiva, da sploh ne rabimo marele. Za kasneje imamo pa čisto lahko Chiccotovo marelo še od Kaje, je še super lepa, samo Maks jemalpremajhen, mu nogice dol visijo.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.6.2007 19:30:05   
Strawberrie Cherrie
Joj, 6zobkov že ima user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Maks user posted image user posted image user posted image user posted image - pa še na enako sta stara z Ožbejem, kajneuser posted image user posted image user posted image

Ktero Per Peregtovo marelo to?? Ker ne poznam stvari od PPja, sploh user posted image user posted image ...
Kar se pa čaja etc tiče - Ožbej spije mogoče 10ml na dan user posted image , to je to. Ok, saj ima svetle trenutke, pa mogoče ščrepa pol deci, ampak to se zgodi res redko...drugače ima flaške in lončke bolj za grist!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.6.2007 20:14:13   
crci06

Maks pa noče nič piti user posted image user posted image user posted image Po nobenem živem cuclju, magičnih nastavkih in ne vem čem še.

Tudi po tistem nastavku za magični lonček, ki je 3m+ noče?
Na srečanju je Emamair pravila, da jih ima Nuk v Muellerju, zdaj sem pa videla, da ima Avent tudi podobne.

Jaz sem ga nameravala kupit, potem sem pa raje kupila tisto flaško za DM bon, kjer še eno dobiš, pa bo za čaj zaenkrat kar še navaden cucelj, čez kakšen mesec bo pa mogoče že znal bolje piti na nastavek 6+. Zdaj parkrat potegne, potem se mu pa več ne da.
Aha, btw, za bon 1+1 gratis so mi hoteli dati gratis malo flaško, pa smo se potem sporazumeli, da moraš tudi dobiti srednjo velikost zraven, tako, da boste vedele, če bo še katera imela tak problem.

Sicer pa poznam tudi punce, ki so čaj oz. tekočino tudi dajale po žlički...  Če ne gre drugače je mogoče za poskusit, sicer bi pa jaz znorela, da bi mu morala pol dcl po žlički zdajat. Da bi popil pol žličke bi rabila ene pol litra čaja. Prej bi pokušala različne okuse čaja, kot bi pristala na žličko, kot edino sredstvo.

Pa že nekajkrat sem pozabila pohvalit DM plavalne plenice. Mi smo jih imeli kar kot kopalke- po več dni eno. Samo ožela sem jo, pa je bila čez 1 uro kot nova. Zavitek pampers plavalnih plenic nisem niti odprla, niti zaradi firbca, tako zadovoljna sem bila s temi. Pokakal se pa v vodi ni nikoli, takrat bi jo pa seveda nemudoma zamenjala. Tako, toliko za tiste, ki še greste čofotat. Tale sparina... jaz bi šla spet kam plavat...

Lp

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.6.2007 21:25:23   
TanjaS
London_Paris, Pliko marelo. Je res fina, ima vse, kar smo hoteli. Se čisto poleži in čisto posedi, zloži v marelo, strehica je čisto premična, tako da je vedno senca, ima sprednje varovalo, pet točkovno zapenjanje, dovolj veliko spodnjo košaro. Skratka smo res ful zadovoljni.

Ja, z zobki je pa Maks kar pohitel.

Moj_moj, mam tud to od Aventa, ne pomaga. Očitno bo res treba po žlički ali pa kar iz kozarca.

Nas je obiskala Frufru, R in Lovro, smo se tako začvekali, da sta otroka začela zize iskat in smo ugotovili, da je skoraj 8. user posted image user posted image Je bilo prav luštno, samo prehitro je minilo. Maks je zaspal takoj, novega fliperja bomo pa jutri sprobali.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.6.2007 21:31:43   
crci06
naša fru_fru se pa potepa od ene do druge... user posted image
kdaj pa prideš k meni na kavico?

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
25.6.2007 21:36:09   
Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

moj moj, naši je kar hitro zrasel cel zobek

Je to cca  2-3 dni,1 teden,2 tedna,več??
Ma, sem firbčna!

Nekako 1 teden je trajalo. No, 2.pa bo tudi jutri vzunaj, vsaj jaz na to računam user posted image  Sma ji dala kar žličko calpola pred spanjem, mogoče bo kaj boljša noč.
Boli pa samo, ko se prebija na površje, no pa verjetno tudi ko se pripravlja na to. Ah, ne vem. Ko bi nam le user posted image  lahko povedali.

Mi novega vozička ne bomo kupovali, smo s tem zadovoljni. Itak je marela!user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
25.6.2007 22:25:36   
petri85
Čer!

Moj_moj, lepo da ste uživali!user posted image Prvi dopust z otrokom je res nekaj posebnega, novega  in nekaj nepozabnega!

R1ta, pozdravljena doma!

Mi smo se pa danez s Frufru srečali sredi Celovca...smo malce poklepetali, pa tudi naša decembrska velikančka sta vmes kaj dodala!

L_P, vi imate tudi QFreestyle3xl, a ne? Mi tudi, pa nam kar malo preveč placa zavzame za dopust, saj imamo dva mala lumpka, tako da smo se odločili, da kupimo še eno marelo (imamo že Zappa, ki pa še ni primeren za Benjamina). Sedaj ima Traxxovo, pa mi je res všeč. Ima vse lastnosti, ki jih je že TanjaS naštela. Benjamin pa res ful uživa v njej.

user posted image

Mi smo se pa včeraj v Snoviku kopali, pa sta otroka tako uživala, da moramo kmalu ponoviti čofotanje!

Nejc, bravo za zobka!

Naja3, vam je pa res luštno, ko ste kar na morju doma (pa seveda tudi Višnji)!

Pa-pa!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
25.6.2007 23:14:59   
frufru
Ja smo se potepal. Smo mislili it bolj zgodaj, pa naju je Lovro zafrknil in potegnil do pol devetih. Smo šli v Celovec pogledat za otroške sedeže, pa malo cunje pogledat. Smo šli v HM in na vhodu zagledamo petri85, Benjamina, Pol smo šli pa še po R in Davida, pol pa na kofi. David je bil pravi gentelmen in mi je pomagal vozit voziček z Lovrom, pa natakarco je kar po slovensko poklical. R nismo nič oblekli, sem pa jaz prišla do majčk za dojenje, da ne bom vedno v tistih modrcih za stare mame. Sem jih našla na oddelku za nosečnice. Pa Lovro je dobil 3 nove bodije in hlače ( je vso rezervo od doma, polulal, pokakal, pobruhal). Sedeža pa nismo kupili user posted image user posted image , so bili eni celo dražji kot pri nas, zašacanga so pa prodali, v Kiki pa ni bilo barve user posted image Smo mislili it v Vintgar. Pol se nama pa ni dalo po grbinah čez Ljubelj nazaj vozit in smo spremenili plan in šli na Jezersko. Je bilo fino samo 24°C. Pol smo se ustavil še v Komendi pri TanjoS, samo smo se tako začvekal, da smo pozabil na petri85 user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol smo pa šibal domov, ko je bila že toliko ura. Lovro je v Mostah zaspal in tudi mrdnil ni, ko sva ga doma v posteljo preselila.
Benjamin malo pozno ampak čestitke za pol leta user posted image user posted image user posted image

Pa že nekajkrat sem pozabila pohvalit DM plavalne plenice
naša fru_fru se pa potepa od ene do druge... user posted image
kdaj pa prideš k meni na kavico?

Ja nam so bile te plenice tudi fajn. Ja v sredo popoldne gre R v LJ, pa grem lahko z njim, ker ....user posted image ja sam skitnica, ne drži me (Novo) mestouser posted image , ja sam skitnica, beži mi se često, jer ja sam skitnica daljine me vuku, više volim vjetar nego mirnu lukuuser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil frufru -- 25.6.2007 23:17:19 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.6.2007 8:24:09   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Ja v sredo popoldne gre R v LJ, pa grem lahko z njim, ker ....user posted image ja sam skitnica, ne drži me (Novo) mestouser posted image , ja sam skitnica, beži mi se često, jer ja sam skitnica daljine me vuku, više volim vjetar nego mirnu lukuuser posted image user posted image user posted image  

Deal!
Samo še vreme moram naročit, da gre moj z motorjem...
Se še zmenimo preko dneva.
Zdaj imaš pa take pohode, kot sem jih jaz imela marca. Najprej sem bila 2m samo doma ali z vozičkom, potem sem pa v 1-2 tednih z nejcem v avtu naredila čez 1000 km.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.6.2007 14:59:37   
klavdijak1
En lep pozdrav dekleta!

No mi smo tud že cel teden doma smo mogli iz morja so nas norice domov nagnale Timon je zdej že skoraj OK zdej pa čakamo da še Tristan dobi pikice. 
Smo ravno začeli uživat v lepem vremenu in topli vodi pa konc veselja verjetno bomo šli sedaj šele septembra ko bo mel moj lahko spet dopust.
ste ble tolk pridne da že cel teden po mal berem pa še nisem vsega pregledalauser posted image .

Petri85  kako se pa po pesku vozi ta marela men je tud ful všeč sam se ne morem odločit zaradi koles.

Še naše mere pri 6 mesecih 7200g in 70 cm

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.6.2007 15:11:59   
Naja30
A, vidim, da se pogovarjate za srečanje. Ko bi se le en dan kasneje, bi se vam še midve s Tijo pridružile z največjim veseljem. user posted image

Danes je pa tukaj noro soparno in na trenutke kaže na dež, potem pa se vse spremeni in posije sonce user posted image  Moja dva že cel dan sama vandrata okoli, ker je mami šla v šoping user posted image  Zdaj ju pa še ni doma, ju pa pogrešam user posted image  Ampak sem vesela, da se znata tud sama porihtat user posted image

Nam bodo zgleda začeli zobki (enkice) tudi zgoraj zbijat ven. Ima ful rdeče in otečene dlesni in slini se na litre.

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.6.2007 15:27:56   
crci06
še naše mere pri skoraj 6 m : 9820 g in 68 cm

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.6.2007 15:31:37   
Naja30

še naše mere pri skoraj 6 m : 9820 g in 68 cm

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bravo Nejc! user posted image  user posted image  

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?