Anonimen
|
Sandra, ob kateri uri pa si bila v BC . Jaz sem bila od 11.00-12.30. Toliko časa sem rabla, da sem se odločila kaj kupit . Bila sem v Obiju, sem kupla laminat, obrobe, barve ta zid, barve za polkna, PVC tla za na del hodnika, čopiče..... V BC se kupila škarjice, blazinice za bradavičke, kremo za bradavičke, trdo milo, robčke za ritko, parni sterilizator, 2 steklenički, dudo, trakec za dudo, PVC podlogo za posteljico, brisačko, ščetko za stekleničke, vato, ....... V Arielu sem kupila podstavek za banjico in banjico, igračko za na posteljo, ropotuljico, zvezdice za na strop.... V Millerju dvojne različne plenice, da vidim katere mu bodo bolj odgovarjale...... Moji starši so mi pripeljali posteljo, previjalno in stol za dojenje, torbo za potrebščine. Pa mami je v trgovini prispevala še 120 evrov . Sedaj grem samo še enkrat s taščo po nakupih, da kupi lupinico, koš za plenice, igralno podlogo z loki in še kako stvar da jo nahecam . Brat pa bo naslednji mesec naročil voziček PP GT3 in ga plačal . Punce, jaz imam vseeeee za Žana . Tako sem navdušena in polna adrenalina, da če se počai ne pomirim bom še rodit šla . Sam, če pa je to tak faaaaajnnnnn..... Sedaj samo še najdem kandidate za laminat postavit, stene prebarvat in okna in polkne in lahko začnem rihtat sobico do konca. Jujujujuhuhu!!!!!!!!!!!!! Pa še pizzo sem jedla
|