|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
22.6.2007 10:15:29   
guppy
lumpa, mala, lemavrica, dorotea, vse ostale... lepo se imejte na morju in okopajte se še za nas!!!

Pikica pokica, pisalo je "do konca tedna" in pisalo je "za vsakih 50€ nakupa" in sicer za "opremo in pohištvo". Po moje, da za voziček tudi dobiš bone, ker spada pod opremo. Jaz sem pri njih tudi izkoristila akcijo, ko je bil tisti teden nakupov (al kaj je že??) v BTCju in sem dobila res za vsakih porabljenih x€ bon za 5 €.

srček, ne vem, če bo dovolj... boš morala bolj redno ponavljat take novičke user posted image

prenašanje vročine in to... jaz sem tudi vedno bila ta tip, da je bilo lahko 36 stopinj, pa sem brez problemov stala na soncu in se sploh nisem potila. Zdaj pa me moti že 25, sploh pa ponoči. Pikica pokica, na moške se pa itak zdaj ni za zanašat, oni imajo normalnega, me pa nosečniški termometer user posted image

Tok mi je fajn, da sem danes odspala celih 11 ur, sem šla pa zato vmes 4x lulat (ponavadi 2x). Zdaj sem dala prat baby oblekice in kar žariiiiim.

Se slišimo tekom dneva,
mislim, da bom danes spet pridna za računalnikom user posted image

PS: NORA, vso srečo na zagovoru!!!!

< Sporočilo je popravil guppy -- 22.6.2007 10:29:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
22.6.2007 10:41:43   
Pikica pokica
Hvala Guppy.

Sem poklicala v halo 11 in mi je povedala, da imajo moj voziček na zalogi ( sicer le enega ) in da ga ne sme dati na rezervacijo, saj je trenutno v akciji - 340 eur ( prej 413 eur) in če kupim poleg še nakupovalno košaro, bo prišlo nekaj čez 350 eur in od tega dobim 70 eur bona. Kar pa mislim, da se kar splača user posted image .

Pa ravno danes, ko nisem v LJ - sem v MB!!

No, bo moj, če ga bodo jutri še imeli.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
22.6.2007 10:51:20   
guppy
Joooj :( A veš, da bi ti šla kupit, če bi imela prevoz user posted image
A med službo ne moreš skočit na kakšno podaljšano malico?

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
22.6.2007 11:29:35   
sandra85
jutro...user posted image

joj danes pa vas gre dosti na morje...kdo bo pa čvekal?user posted image  vse lepo uživajte in ne pretiravajte na soncu!
dorotea čestitke tebi in tvojemu dragemu za opravljen izpit!!!user posted image

no, moja nosečnost je pa taka...da se po 2. obisku v bolnici samo še bojikm, kdaj bom spet gor spristala!user posted image
špika me zjutraj in to kot pri najbolj boleči menstruaciji-to sem G v bolnici povedala in je rekel, da je to raztezanje in naj se ne sekiram (morajo pa bit bolećine spodaj, ne kje na trebuhu!!!)
že 3 dni zatekam-zjutraj obraz, proti večeru pa noge...
hvala bogu me je nehala zgaga pečt, ker je blo par dni grozno,sem mislila, da se bom mogla ponovno spopast z slabostmi, kakor v 1. trimesečju...

no zaj sem mal pojamrala....moram pa povedat da sem vseeno najbolj srečna nosečka pod tem soncem...zaradi user posted image  in zaradi tega, ker imam tako ljubečega fanta, da bi kar umrla brez njega...!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
22.6.2007 11:32:26   
Pikica pokica
Guppy, lahko bi že šla na podaljšano malico, ampak sem danes v MB user posted image . Bi rabila res doooooooooolgo malico user posted image .

Je možek rekel, da me pelje po službi, tako da ga bom že danes imela, če ga seveda še ne bodo prodali user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
22.6.2007 11:33:26   
sandra85
moram pa se še pohvalit, da sem učeri dobila šopek rožic od mojega in na kartici je pisalo...ljubezen, samo zato, ker je četrtek...ljubim te
iiiiiiii tak lepo...
zvečer sem pa šla na nosečniško masažo-ki sem že nekaj časa nazaj dobila darilni bon od mojega...in sem tako uživala, da res ne morem opisat!!!
pol sem pa še takoj tam vzela darilni bon za mojega (wai thai masažo-ne nosečniškouser posted image ) in mu bo danes dala in napisala....samo zato, ker je petekuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
22.6.2007 11:48:39   
Pikica pokica
o, Sandra, kako lepo..

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
22.6.2007 12:03:12   
guppy
sandra, a so ti mogoče izmerili pritisk, da ni previsok...? Res te lepo razvaja tale tvoj...

pikica, ah, sej si napisala... res sem štorasta user posted image .

user posted image  za mamice: kako operete otroške oblekice s štrikci, da ne dobite iz stroja zafecljane klobase? Že ene 10 minut poskušam odfecljat oblekice user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 22.6.2007 12:06:29 >

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
22.6.2007 12:11:03   
nana 27
Guppy, meni je to tako znano...da se vse zavozla user posted image  Sem si rekla, da bom v drugo kupila majice s pritiskači, ker so bili štrikci obupni. Sem dala prat, potem je pa mož uro ali več dajal narazen user posted image  da smo sploh lahko dal sušit. Nimam drugega nasveta, kot da že pred pranjem zvežeš štrikce pri vsaki majčki posebej.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
22.6.2007 12:12:11   
nana 27
Zdaj moram pa še malo za nazaj prebrat...ste tako pridne user posted image  Pikica Pokica, držim pesti, da še dobita voziček.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
22.6.2007 12:14:48   
Anonimen
Guppy, še dobro da si ti je vse zafrcljalo sedaj v user posted image , ko maš čas za odfrcljanjeuser posted image . Potem z dvema user posted image  se bo samo tebi še frcljalouser posted image .

Bolj pametnega predloga kot to, da preden daš prat zaveži trakce skupaj in jih po pranju odveži nimam.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4936
22.6.2007 12:27:10   
Anonimen
Dan user posted image !

Guppy: jaz sem se spomnila na vrečo za pranje spodnjega perila oz. najlonk - ne vem kako drugače napisati. Tam notri naj se ne bi vse zavozljalo.

Jaz sem se ravno zbudila - sem skoraj 2 uri spala. Vročina me zdeluje. Ponoči je pa nek kreten streljal v zrak s pištolo. Me je skoraj kap od strahu. user posted image  frdaman!

Pa da ne bom samo jamrala: jaz še danes, ko je moj buši res velik in živahen, ne morem verjeti, da bova septembra dobila user posted image . Ratalo nama je po dolgih letih, ko sva se že sprijaznila, da ne bova imela otrokuser posted image ... Zato se najine sreče sploh ne da opisatiuser posted image

< Sporočilo je popravil Žabonka -- 22.6.2007 12:47:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4937
22.6.2007 12:59:38   
guppy
Ja, neki si bo res treba zmislit. Bom morala nabavit kakšno tako vrečo za perilo ali pa vezat štrikce skupaj. Zdaj mi je ratalo vse odvezat in hvala bogu imam majčke na štrikce samo v beli barvi. Barvasto perilo tako ne bo zafecljano od nog do glave.

Moram pa en lep kometar napisat na tole vreme. Sicer je res svinjsko vroče, ampak je idealen čas za sušit perilo! user posted image

Žabonka, midva se sicer nisva "predolgo" trudila (eno leto sva upala na user posted image ), ampak te tooooook razumem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
22.6.2007 13:10:22   
lemavrica
Evo mene nazaj iz pregleda, pa vmes sem še mal k babici na obisk skočila ( danes je bila dobre volje ). Naš user posted image  je ok, sem slišala srčka in prov faj bije. G. pravi da je sicer že z glavo navzdol obrnjen ampak še zmeri mal miga po trebuhu levo in desno.Kaj ne pove,ga na momente kar fajn čutim user posted image .
Zdejle pa še do konca spakiram in samo še počakam da moj pride pol pa gas na morje.

Srček a je še sonček pri vas, stric mi je en dež omenjal pa oblake?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
22.6.2007 13:18:44   
Anonimen
Lemavrica, trenutno je v Strunjanu oblačno, malo piha (vsaj pri nas na vrhu hriba), prej je padlo par kapelj, vroče pa je za pop.... je 34 stopinj. Najboljša investicija pre 8 leti je bila klimaaaaaaauser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4940
22.6.2007 13:27:03   
lemavrica
Ok hvala. Kok je fajn k imaš direkt informacije iz prve roke user posted image . Če ni skrivnost, na kermu hribu pa si, nad hotelom ali na tej strani k je obalna cesta za Piran?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
22.6.2007 13:29:28   
Mateja82
Ojla punce!

Se moram malo javit, sicer za nazaj vas nisem brala, ker je enostavno preveč.user posted image

Ste pa pridne da že vse pripravljate in perete za user posted image . Mene še to čaka za naslednji mesec. 

Mene bo ta vročina ubila. Ponoči spimo na 29 stopinjah + odprta okna do jutra se shladi na 25 pol pa spet ...spat ne morem, kar teče iz mene čeprav se drugače redko potim ampak to je pa za ..user posted image
Apetita nobenga samo kakšno sadje, sladoled ...saj to je kar dobro se ne pritožujem, me je G prejšni teden okregala češ da jem za tri: sebe, user posted image  in user posted image .
user posted image user posted image  imam že skoraj 10 kg + sam men se ne zdi da bi se ti kg  kje poznaliuser posted image .

Imam eno vprašanje sicer ste se vrjetno o tem že pogovarjale ampak sem vrjetno zgrešila. Zanima me kaj sploh oblečit septemberskega user posted image  ?? A se sploh rabijo kratki rokavi?? Po moje pridejo  že bolj v upoštev dolgi rokavi ali pa kombinacija spodaj bodij s kratkimi rokavi preko pa kakšna majčka. Se malo lovim, ker je bila user posted image  zimska, in ni bilo dvoma kako jo oblečituser posted image

Joj danes sem bila v trgovini se nisem mogla upret ina sem za našega user posted image  kupla take male športne  čevljčke ....So mi tako cart...user posted image

Kako lepo da greste nekatere že na user posted image . Pri nas pa letos nič ne bo, ker ima user posted image  kolektivni dopust v začetku avgusta in mi je to že kar malo prepozno da bi user posted image skakala naokoli. Bo pa šel  user posted image  sam za šitri dni na Korčulo. Naj gre ker vem da si tega zelo želi in da uživa v miru med tistimi domačimi ljudmi in morskimi dobrotami. Že celo leto sanja o tistih lignjih, pa ribah, ki jih tam domačini pripravljajouser posted image user posted image

ojej sem bila dolga...  zdaj pa grem predno še kaj napišemuser posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
22.6.2007 13:37:04   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
Punce, zdaj že tok jamramo, tole 3. trimesečje je res hudo. user posted image  A napišete malo, kaj se vam lepega dogaja v nosečnosti?

Zdej res jamramo, ampak nebi zamenjala trenutnega stanja za nič na svetu.

Kaj je bilo lepega. Najprej user posted image  na CB-ju. Sploh nisem mogla verjeti. Nobenih konkretnih znakov nisem kazala, samo zelo utrujena sem bila in mi je sodelavka rekla, naj naredim test. Še kupit mi ga je šla.
Sem bila tok vesela, da sem mojega kar iz wc- ja klicala in mu po telefonu povedalauser posted image . Kako nisem mogla počakat, da bi obadva domov prišla? Dojenček nama je ratal v 6 krogu.

Do nuhalne moj sploh ni dojemal, da bo oči. Po nuhalni je pa kar zacvetel. Je vsem povedal in bil ponosen kot pavuser posted image . Na hitro je sklenil dva varčevanja, da bo otrok imel denar za avto ali stanovanjeuser posted image , ko bo čas.

Prve brcike konec 16 tedna. Je imel moj roko na trebuščku in sva gledala tv. Se mi je zdelo tako, kot da ga je krč prijel v roko. Preden sem ugotovila, da so to bile res brcike, sem bila že v 19t.

Izbiranje imena.

In še in še lepih stvariuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
22.6.2007 13:37:56   
CUKRČEK
Nasvet glede štrikcov...čimmanj takih cunjic. Meni se zdijo ful "neuporabne", bolj prakrični se mi zdijo navadni bodiji in majčke. Tisti štrikci so kr neki...jaz  tokrat sploh nimam namena uporabit takih cunjic.

Drugače je pša res vreme idealno za sušenje cunj..jaz že drugi dan samo perem in sušim cunjce za malčke ker mi jih tako fino in takoj posuši. Mi je pa bistveno manj všeč kup za polikat, ki raste in rasteuser posted image

Grem zdaj peči torto za jutri. Muffini so pa itak v hipu zginli, tako da, guppy, nič ne bo z muffinom na ZSuser posted image

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
22.6.2007 13:39:55   
Pikica pokica
Mateja, glede oblačilc za septemberske user posted image  sem tudi sama veliko razmišljala. Po mojem kratke stvari ne bodo prišle več v poštev. Sicer sama imam nekaj stvari od prvega lumpa, ki je bil poletni, tako da bom imela kakšen body oz. majčke s kratkimi rokavi tudi pripravljene, ampak drugače pa zdaj ne bom nič novega kratkega kupovala.
V sredo sem v Okaidi trgovini kupila 2 tako lepa polovrčka - enega roza in enega mareličnega ( na preklop z gumbkom ob strani) ter dva bodyja z dolgimi rokavi. So že začeli z znižanji in še ni takšne gužve. Ko se začnejo razprodaje, bom na srečo na morju, da me ne premami ta gužva, saj je že drugače ne maram, zdaj ko sem user posted image  pa sploh ne!!!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
22.6.2007 13:53:16   
Anonimen
Lemavrica, sem na tretjem hribu, tam, kjer nihče več ne verjame da je še Strunjan. Jaz tudi neuser posted image . Ko se pelješ po strunjanskem drevoredu, na začetku pogledaš levo gor in na vrhu tistega hriba sem jaz. Čisto na samem. Hiše sicer ne vidiš, je pa za orientacijo. Upam, da je razumljivo.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4946
22.6.2007 13:58:48   
Anonimen
Jaz sem dobila v dar od sestre prvi kompletek za domov. Za spodaj bom imela s sabo en bodi z dolgimi in enega s kratkimi in se tam odločila kateri je bolj primeren za tisti dan. Za čez pa imam bombažen kompletek, zgleda kot bolj tanek pliš, hlačke, majčka, copatki in kapica. Zna pa biti septembra točno tako kot je danes. Vsaj čez dan in pri nas na morju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4947
22.6.2007 14:03:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
Nasvet glede štrikcov...čimmanj takih cunjic. Meni se zdijo ful "neuporabne", bolj prakrični se mi zdijo navadni bodiji in majčke. Tisti štrikci so kr neki...jaz  tokrat sploh nimam namena uporabit takih cunjic.

Vse, kar sem do sedaj kupila, nima štrikcov. Razen povijalnih plenic. Jaz tudi mislim, da je bolj praktično kupovat in uporabljat cunjice "na gumbke". Jaz zase vem, da bi se čisto zafecljala med štrikce...user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4948
22.6.2007 14:09:46   
guppy
Saj jaz tudi nisem kupovala ničesar s štrikci, pa sem dobila okoli 6 majčk od mami in sem dala to (ker je čisto belo) prati skupaj s povijalnimi plenicami. Pa si predstavljajte... user posted image  Tale druga tura perila je pa perfektno uspela user posted image , prva je pa že skorajda suha. Za malčke pa nimam skoraj ničesar s kratkimi rokavi. user posted image A ni tako, da morajo vsaj prva dva (tri?) mesece nositi samo dolg rokav user posted image

Sicer pa mi je tale dan kot usojen - tudi za doktorsko sem napisala kar nekaj strani. Ne vem, ampak čist hiperaktivna sem user posted image

Punce, glede apetita pa lahko povem, da sem non stop lačna kot volk. Danes sem že toliko sadja pojedla, da se kar čudim. Bo treba za kosilo kaj konkretnega skuhat. MMM, najboljš, da se kar spravim k štedilniku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
22.6.2007 14:16:38   
Anonimen
Jaz ne bom kupovala nič s kratkimi rokavi. Res pa je, da je septembra lahko muhasto vreme - vroče ali pa hladno. Samo jaz sem tudi tako razumela, da je user posted image  prve par tednov v dolgih rokavih. Da se aklimatizira... Potem je pa itak že jesen in hladni dnevi... Verjetno bom kupila nekaj bolj tenkega z dolgimi rokavi za vsak primer, če bo res toplo.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?