|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
21.6.2007 13:50:24   
Anonimen
Kar se otrdevanja trebuha tiče, lahko svetujem samo POČIVANJE. Meni res pomaga. Pa veliko tekočine prek celega dneva je treba spit. Saj bo kmalu september - samo še malo morajo naši user posted image  zdržat pri nas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4901
21.6.2007 13:57:49   
lemavrica
Rožica kaj ti imaš tud še Ekarjevo za narest?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
21.6.2007 14:58:46   
sandra85
CUKRČEK VSE NAJBOLJŠE TVOJI HČERKICI OB 3. ROJ.DNEVU!user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
21.6.2007 15:02:05   
bodoča
Jaz sem danes dobila lističe za merjenje sladkorja, aparat in ostala navodila glede diete pa dobim še jutri, torej me spet čaka dopoldne moj drugi dom - bolnišnica. Je pa rekla zdravnica, da če bom pridna in se bom držala diete boma z user posted image  čist normalno sfurala do konca, če ne, pa se zna zgodit, da bomo rodili kakšna 2 tedna prej.

Cuma, čestitke za dober pregled! user posted image

Srček, bravooo za izpite! user posted image  Jest86 tudi tebi in še ostalim, ki imate izpite držim pesti!

Guppy, lepo življenje v novem gnezdecu! user posted image

Da ne bom še kaj izpustila želim vsem vašim malim lumpekom, ki so imeli ali imajo te dni rojstni dan, da so zdravi, srečni in predvsem da so razposajeni otroci user posted image user posted image !

Vsem, ki greste na dopust, pa srečno pot, maksimalno uživancijo in srečno vrnitev. Joj, sem vam kar malo fauš user posted image .

Tako babike, zdaj pa počivat, pustite škatle, cotke, prah in vse ostalo, glavno, da imamo posteljo, da lahko ležimo user posted image user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
21.6.2007 15:25:40   
Anonimen
o miškauser posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4905
21.6.2007 15:28:55   
Anonimen
Vse najboljše hčerkici od Cukerčekuser posted image . Lepo praznovanje želim in kuuuuup dariluser posted image .

user posted image A ve katera kje lahko kupim zvezdice in luno za na strop? Mislim na tiste nalepke, ki se ponoči svetijo kot nebo. Ker bom okoli stropne lučke, ki je polkrožna narisala sončne žarke za podnevi, ponoči pa bi rada da se svetijo zvezdice na nebu.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4906
21.6.2007 15:38:34   
Anonimen
v trgovinah z igračami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4907
21.6.2007 15:48:14   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image A ve katera kje lahko kupim zvezdice in luno za na strop? Mislim na tiste nalepke, ki se ponoči svetijo kot nebo. Ker bom okoli stropne lučke, ki je polkrožna narisala sončne žarke za podnevi, ponoči pa bi rada da se svetijo zvezdice na nebu.

Ja, to imajo v vseh otroških trgovinah in celo v vseh hipermarkerih. Luštne zadevice.

Mene pa zanima, če tudi vas špika spodaj tako, kot ob menstruaciji???? Mene danes spet grozno špika....se kar malo bojim,d a to napoveduje kaj prezgodnjega.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
21.6.2007 15:55:36   
helenav
ma da ni špikanje od krčenja in raztezanja maternice.

zdej se maternica baje že pripravlja na nek način na porod......mene tudi malo špika...ampak isto me je špikalo na začetku ko se je maternica širila.....

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
21.6.2007 15:57:00   
CUKRČEK
že že, toda mene ne špika v trebuhu, ampak bolj v nožnici......to pa ne vem, če je ravno raztezanje, al kajuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
21.6.2007 16:00:34   
helenav
ma mene tudi ko špika..špika bolj dol.....

bem upam d ani nič narobe....dej....

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
21.6.2007 16:24:13   
guppy
cukrček, mene tudi občasno tako špikne, prav v nožnici. Upam, da ni nič posebnega user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
21.6.2007 16:33:49   
Anonimen
Tudi mene tako občasno špikne - navadno po daljšem sedenju. Ko naredim par korakov, je pa boljše. Pri tem imam občutek, kot da se user posted image  drugače namesti in potem je vse OK. Je pa to špikanje bolj podobno raztezanju kot krčem ob menstruacijiuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4913
21.6.2007 20:49:28   
ašun
Pozdravljene.
Kako prenašate te vroče dneve? Vam kaj noge zatekajo? Jaz bom umrla. Men je tok vroče..... komaj čakam september, še rajši bi pa videla, da bi bil kar konec avgustauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
21.6.2007 21:23:58   
guppy
ašun, bogica... Poskusi jesti manj slano hrano (ne smeš se pa popolnoma odreči soli) in noge dvigni gor, kjerkoli lahko. Mogoče ti bo kaj pomagalo.

Meni noge sicer ne zatekajo še, sem pa imela hude probleme z rokami ponoči. Problem se je rešil sam, ko sem najprej spala s štitniki za rolerje, zdaj sem se pa naučila "ne zvijat rok" pod povšter, ampak jih imeti čimbolj zravnane. Pomaga!

Punce, zdaj že tok jamramo, tole 3. trimesečje je res hudo. user posted image  A napišete malo, kaj se vam lepega dogaja v nosečnosti?

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
21.6.2007 21:38:46   
lemavrica
Meni je pa tko luškano k dam roko na trebuh in ga prov zatipam kje je.user posted image  ko se odloči brcat. Mi kar manjka če se par ur ne premakne.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
21.6.2007 21:48:02   
nora
CUKRČEk, vse najboljše za rojstni dan tvoje hčerkiceuser posted image
Jaz sem glih s sprehoda ..ne morem verjet, da je se zmeraj tolk vročeuser posted image ura je skoraj 22h. Če bo se tako nadaljevalo, bom čuvala stanovanjeuser posted image
Primorke kako je na obali? A je guzva?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
22.6.2007 5:13:02   
Anonimen
Dobro jutro vsem!

Danes sem pa še posebej zgodnja, mam že za kavo gor zastavljeno. Do šestih moram met vse zrihtano, ker pol grem direkt poleg mojega v Celje, on na šiht jaz pa k njegovim do takrat, da greva na morje. Mam pa še en kup stvari za porihtat. Iz hladilnika še mam vse za spravit v hladilno pa stuširat, namazat, spucat še do konca vse pol pa greva. Sem pa že tako lačna, včeraj nisem mela sploh kosila pa s....no vem več kaj sem hotela napisat, sem hodla bruhat med tem časom, zdaj pa sem že kar pri babani, da pridem k sebi. K temu je sigurno pripomogel ves včerajšnji napor, s skakanjem po mestu v največji vročini. Saj zdaj bo bolje, grem na morje, si odpočijem pa bo. Grem jaz raje še malo ležat, da si dobim energije.
Lepo se imejte vse, čim več počivajte, po možnosti pa bodite večinoma v senčki.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 4918
22.6.2007 5:35:45   
dorotea
Živio
Ne morem spat, pa se vam oglasim...sem prišla iz Lj..NAREDILA ŠE TA IZPIT!!!JEEEEEE!!!Tudi mij srček je naredil zadnji izpit!!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!! user posted image user posted image Tko, da je bla včeraj prava žurka! In zdej počitnice!

Ob 7h  grem na pregled pol pa na morje, tako da se vam ne bom nič javila kakšen teden.Vidim, da ste pridno čvekale, samo jaz danes res nimam časa prebrat, kaj se vam je dogajalo, tako da bom nadoknadila, ko se vrnem.
vidim sam , da je od Cukrčka hčerkica praznovala!Čestitke!Pa počivaj, da te ne bo špikalo in Mg pij...mene še nič ne špika, tko da moraš bit bolj pridna!Al pa ti glavica od katerega tam fajn pritiska...tko je blo pr sestri.Guppy pa že uživa v novem gnezdecu. Super za vas!
Tanja Lina, držim pesti, da bo vse ok...in bo na Uz vse super. ti počivaj in misli pozitivno!
Bodoča, vidim, da se tud ti s sladkorjem ubadaš, meni bo tud danes še enkrat sladkor gledala in upam, da bo ok...če pa ne bova pa tud potrpeli...saj ne bo tako hudo, ne? Me smo in bomo pridne!user posted image
srček, čestitke za izpite,jst86 ti pa zdrži še malo in se ne sekiraj, ker boš vse zrihtala že zdej, pa ne bo treba nič septembra! Držim pesti!
ašun meni tud noge zatekajo. Rešitev: drži jih v luft, pa naj vse dragi naredi po hiši!user posted image
Mala, dobro jutro! Res si zgodnja. a je kavica sedla? Jaz tud moram še pod tuš, pa se zrihtat za pregled, pa veliko spit, da bom lohko dala vodo, čez 1 urco, ker nisem mogla več zdržat in sem glih šla na wcuser posted image ...ah pa saj za nas nosečke ni problem po 3x na uro vodo dat!user posted image

< Sporočilo je popravil dorotea -- 22.6.2007 5:47:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
22.6.2007 5:52:33   
dorotea
Aja, še to sem pozabla: Cuma!Bravo, super zate in za postelco, kis eje dvignila!Jupiiiiiiiii!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
22.6.2007 7:43:39   
lumpa6
čestitam za opravljene izpiteuser posted image user posted image user posted image

to je moje zadnje javljanje, grem na dopust in se vidimo čez 16 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
22.6.2007 7:50:44   
lemavrica
Jutro,

sem spila kavico, potem se grem pripravt za pregled, po pregledu naredim še kak prevod pol pa na morje. Zgleda da bo kar ok vreme čez vikend.

Vsem ki greste na daljši dopust želim čimveč uživanja in počivanja v senčki, pa seveda namakanja v morju.

Dorotea četitke za opravljen izpit user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
22.6.2007 8:25:02   
Pikica pokica
Joj, danes sem spet tako slabo spala.. Celo noč sem se premetavala, zbujala, oblivala me je vročica, čeprav sem baje bila čisto mrzla na dotik... ( pa tudi vroče ni bilo v stanovanju; vsaj tako je rekel mož) user posted image . groza. Komaj sem čakala jutro. Poleg tega mi je parkrat še zelo otrdil trebuh in me je bolelo - kot pri popadkih..

Morda je pa to povezano s prijateljico ( danes  user posted image  6. dan čez rok), saj je ravno njen fant sporočil, da sta v porodnišnici, saj ima popadke na 5 min in je odprta 4 cm. Zdaj sem pa še jaz čisto nervozna, saj spet podoživljam trenutke iz prve user posted image , ko sem prišla v porodnišnico. No, upam, da bo čim prej ter čim lažje rodila in da me že čez urco pokličeta, da je njina Ajda na svetu user posted image .

Ja, me septemberke res tako jamramo. Kaj nas šele čaka v teh zadnjih mesecih??? 

Pa opazila sem, da vročino veliko težje prenašam. Vedno sem bila takšen tip, da sem lahko cel dan na soncu bila, pa me vročina ni nič utrujala. Zdaj pa... no, bo pač treba pod klimo bit user posted image .

Aja, Guppy, do kdaj imajo to akcijo v BC v BTC ju, ko si včeraj napisala? In ta bon za 10 eur se dobi ob nakupu katerihkoli izdelkov nad 50 eur? (oz. za vsakoh 50 eur) Če je tako, bi jaz šla po voziček... user posted image .

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 4923
22.6.2007 8:27:24   
jst86
dorotea čestitke!user posted image  ma ste vse pridne-upam da vam tud jst sporočim 16.7. veselo novico(bom ob 5h zjutraj že na netuuser posted image ).
jst pa pijem kavico in se pripravljam na učenje.dons ponoč so me ledvica ful bolela-res ne vem zakaj,ker veliko spijemuser posted image .sm misnla da me bojo v bolnico odpelal,ampak je zdej v redu in bom pač še več pila.
guppy pravi da samo jamramouser posted image -no jst sm pa že celo nosečnost vuser posted image  lepše mi še ni bilo.full uživam,čeprov je mogoče mal prevroče ratal zadnje dniuser posted image ,ampak sej bo.
lemavrica dobro opravi na pregledu!

Neposredna povezava do sporočila: 4924
22.6.2007 9:54:23   
Anonimen
No, če Guppy reče, da moramo še kaj lepega povedat o user posted image  se bom potrudila, čeprav bo bolj težko.....user posted image .

Vesela sem, da se se zredila "samo" 7kg do 29 tedna, vesela sem, da še vedno lahko spim 12 ur v kosu brez vstajanja za wc in da še vedno lahko spim napol na trebuhu, vesela sem, da ne zatekam, da mi trebuh ne trdi oz. tako redko, da sploh ne vem ali je to to, vesela sem, ker me ne boli in špika po trebuhu, vesela sem, da ga lahko sanjam in se v sanjah imava tako lepo, da komaj čakam, da ga spoznam v prvi osebiuser posted image , vesela sem, da je prišel v moje življenje, da lahko s ponosom razkazujem trebušona, da se ga oba s tatijem veseliva......

Guppy, bo dovolj? Ker me že malo mika da bi pojamralauser posted image user posted image user posted image .

Ena je spraševala kako je vreme na morju...Sončno in res prevroče. To ni za nas user posted image ......

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?