dorotea
|
Živio Ne morem spat, pa se vam oglasim...sem prišla iz Lj..NAREDILA ŠE TA IZPIT!!!JEEEEEE!!!Tudi mij srček je naredil zadnji izpit!!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!! Tko, da je bla včeraj prava žurka! In zdej počitnice! Ob 7h grem na pregled pol pa na morje, tako da se vam ne bom nič javila kakšen teden.Vidim, da ste pridno čvekale, samo jaz danes res nimam časa prebrat, kaj se vam je dogajalo, tako da bom nadoknadila, ko se vrnem. vidim sam , da je od Cukrčka hčerkica praznovala!Čestitke!Pa počivaj, da te ne bo špikalo in Mg pij...mene še nič ne špika, tko da moraš bit bolj pridna!Al pa ti glavica od katerega tam fajn pritiska...tko je blo pr sestri.Guppy pa že uživa v novem gnezdecu. Super za vas! Tanja Lina, držim pesti, da bo vse ok...in bo na Uz vse super. ti počivaj in misli pozitivno! Bodoča, vidim, da se tud ti s sladkorjem ubadaš, meni bo tud danes še enkrat sladkor gledala in upam, da bo ok...če pa ne bova pa tud potrpeli...saj ne bo tako hudo, ne? Me smo in bomo pridne! srček, čestitke za izpite,jst86 ti pa zdrži še malo in se ne sekiraj, ker boš vse zrihtala že zdej, pa ne bo treba nič septembra! Držim pesti! ašun meni tud noge zatekajo. Rešitev: drži jih v luft, pa naj vse dragi naredi po hiši! Mala, dobro jutro! Res si zgodnja. a je kavica sedla? Jaz tud moram še pod tuš, pa se zrihtat za pregled, pa veliko spit, da bom lohko dala vodo, čez 1 urco, ker nisem mogla več zdržat in sem glih šla na wc ...ah pa saj za nas nosečke ni problem po 3x na uro vodo dat!
< Sporočilo je popravil dorotea -- 22.6.2007 5:47:09 >
|