taja83
|
Ojla! ja ja... ko sem brala od študentskih obveznosti in je ena sam ne vem točn katera rekla, da naj čim več zdaj pošlihtamo, ker pol ne bo časa. ja jst si ga bom mogla kr vzet ker ne bo šlo drugač. mam še dva izpita pri eni profesorici in enega sem že tokrat padla, da mi je rekla da boljš da grem še enkrat na predavanja, lahk pa še enkrat probam, sam če ne naredim, se lahk poslovim od študija. HALOOOOOO! nočem tvegat tko, da z oktobrom začnem predavanja oz. upam da z novembrom. le ta bom imela enkrat na teden. pa pol še vaje decembra. ful me že zdaj skrbi kako bo, pa me moj skoz tolaži da bomo že nekak, sej tudi doma so rekli da bodo pomagali, ker le to pa hočem narediti še z šol. l. 2007/08, da lahko drugo leto še dva izpita in pol diplomo. upam da bomo že kako, rada bi kljub bejbici vse naredila čimprej, da dokažem sebi in še nekaterim, da zdaj ko bomo imeli eno pikico nisem pozabla na šolo in da mi veliko pomeni. Vsem ki pa trenutno opravljate študijske dolžnosti pa želim čimveč sreče, še posebej tistim ki imate septembra. pa še iskrene čestitke tebi Nora! Meni se pa zadnje čase zdi, da mi trebuh nikamor ne gre, že nekaj časa se mi zdi da mam istega, no sej tud kile ne gredo trenutno nikamor. pol bo pa verjetno kar naenkrat me razgnalo. se morm pohvalt, da sva v petek v sadeku v Rimskih toplicah kupila posteljico . zdej bova pa z nakupi spet malo počakala, ker ma baje njegova sestrična ful enih stvari, je rekla da v bistvu vse, da ni treba nč kupovat, sam itak da neki bova pa kupla. tko da komi čakam, da vidim kaj vse ima, da lahko pol spet gremo v nabavo. sej je prav fino, če kdo kaj ima ker itak bo še drugih stvari dost pol, k jih bo treba kupit. najprej sem sicer rekla, da namo nič rabljenega meli, sam se kar nabere enih stvari pa še rada vzamem, če pač nekateri ne rabijo več. sploh kakšne cunjice. zdej bom pa mal nehala, nč punce lepo se imejte (o naših dveh fantih ni ne duha ne sluha)
|