|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.6.2007 20:47:11   
sandra85
srček bravo za pravi šopinguser posted image ...

js pa nisem hotla vse kupit, ker bi rada 2 meseca še hodla v BC (če bom vse nabavla, pol kaj bom delala 2 mesecauser posted image ...

hmmm...v supernovo smo prišli okrog 12h (sem šla prvo mojemu user posted image  pogledat za majčke...)
v BC pa smo vstopli okrog 12h30user posted image ....smo se mogli glih zgrešituser posted image ...kere škarjice si vzela? js od chiccota....si dobila na blagajni eno kuverto? sem si mislila, bog vedi kaj so mo dali, ki sem tam že tok zapravla, pa skozi sem tam, da me že vse prodajalke poznajo, pol pa mi reče prodajalka, da so not sam neke reklameuser posted image  user posted image ...eh...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
23.6.2007 20:47:36   
sandra85
user posted image  sem 1. na 200. straniuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
23.6.2007 21:19:39   
Anonimen
Sandra, kupila sem škarjice od Baby confort. Sem gledala Avent, pa Chicco pa te, in so bile te najcenejše (3x cenejše od Aventa) pa se jih vzela, ker se ni zdi res brezveze dajat več denarja za ene samcate škarjice. Raje dam malo več pri čem bolj pomembnemuser posted image .

A ti si pa kar staln gost v BC? Jaz pa tako zelo nerada hodim po trgovinah, da sem čisto iz sebe da sem vse nujno in glavno pokrila in so mi ostale res samo še malenkosti za na konec, npr. lekarna za olje, kremo za ritko, gazice ipd. No, 1x grem še v BC s taščo da jo ogulimuser posted image , pol pa je mir.

A prideš v torek na ŠS? Jaz imam torek zelo naporen, ob 9h ŠS, ob 12.30 izpit in še en izpit ob 16.30. Pa še razmišljala sem, da bi šla zjutraj ob 7h še v laboratorij za sladkor, itak bom tam do 9h. Zvečer pa se bom posledično temu zrušilauser posted image . Ko bi vsaj vročina popustila.......

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4978
23.6.2007 22:54:54   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
Mi je napisala priporočilo in s tem moram k svojem osebnem zdravniku. Rekla je, da ne ve, če bo odobreno. Ali katera ve kako je s tem?

Meni je G napisal samo priporočilo in sem dobila odobreno 4 urno bolniško za en mesec. Prejšnji teden mi je G spet napisal priporočilo za 4 ure, osebna zdravnica mi je pa še dodala,da mi noge natekajo,se slabo počutim, da moram ležalnike pospravljat(delam v vrtcu),... in da potrebujem samo še 3 tedne 4 urne bolniške,do dopusta. In je bilo spet odobreno. Je pa res,da sem to nosečnost več ali manj na bolniški.user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
24.6.2007 12:42:49   
guppy
sandra, o preeklampsiji naj te ne skrbi, če imaš normalen pritisk. Ne zganjaj panike po nepotrebnem!

wow, vidim, da ste se podale po nakupih! A ni lep občutek???

200. stran, čvekice user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
24.6.2007 14:08:22   
sandra85
dan,

srček, mogoče se naslednjič srečamo...user posted image  js pa tako rada hodim po trgovinah (cele dneve bi čepela v kakih nakupovalnih središčih...user posted image )sam je vedno težko koga najt, ki to z mano prenaša...moja sestra tudi ne mara hodit po trgovinah....pa sem ji rekla, da grema, da ji bom kake hlače pa kako majčko kupla, pa je bla takoj za touser posted image  pa ji ni bil pol problem bit še pol ure v BC...

ŠS....kaj ti si se prijavila, al lahko kr prideš?!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
24.6.2007 14:35:31   
taja83
Ojla!

ja ja... ko sem brala od študentskih obveznosti in je ena sam ne vem točn katera rekla, da naj čim več zdaj pošlihtamo, ker pol ne bo časa. ja jst si ga bom mogla kr vzet ker ne bo šlo drugač. mam še dva izpita pri eni profesorici in enega sem že tokrat padla, da mi je rekla da boljš da grem še enkrat na predavanja, lahk pa še enkrat probam, sam če ne naredim, se lahk poslovim od študija. HALOOOOOO! user posted image nočem tvegat tko, da z oktobrom začnem predavanja oz. upam da z novembrom. le ta bom imela enkrat na teden. pa pol še vaje decembra. ful me že zdaj skrbi kako bo, pa me moj skoz tolaži da bomo že nekak, sej tudi doma so rekli da  bodo pomagali, ker le to pa hočem narediti še z šol. l. 2007/08, da lahko drugo leto še dva izpita in pol diplomo. upam da bomo že kako, rada bi kljub bejbici vse naredila čimprej, da dokažem sebi in še nekaterim, da zdaj ko bomo imeli eno pikico nisem pozabla na šolo in da mi veliko pomeni.
Vsem ki pa trenutno opravljate študijske dolžnosti pa želim čimveč sreče, še posebej tistim ki imate septembra. pa še iskrene čestitke tebi Nora!user posted image user posted image user posted image

Meni se pa zadnje čase zdi, da mi trebuh nikamor ne gre, že nekaj časa se mi zdi da mam istega, no sej tud kile ne gredo trenutno nikamor. pol bo pa verjetno kar naenkrat me razgnalo.

se morm pohvalt, da sva v petek v sadeku v Rimskih toplicah kupila posteljicouser posted image . zdej bova pa z nakupi spet malo počakala, ker ma baje njegova sestrična ful enih stvari, je rekla da v bistvu vse, da ni treba nč kupovat, sam itak da neki bova pa kupla. tko da komi čakam, da vidim kaj vse ima, da lahko pol spet gremo v nabavo. sej je prav fino, če kdo kaj ima ker itak bo še drugih stvari dost pol, k jih bo treba kupit. najprej sem sicer rekla, da namo nič rabljenega meli, sam se kar nabere enih stvari pa še rada vzamem, če pač nekateri ne rabijo več. sploh kakšne cunjice.

zdej bom pa mal nehala, nč punce lepo se imejte (o naših dveh fantih ni ne duha ne sluha)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
24.6.2007 15:08:04   
Anonimen
Sandra, nikjer se nisem prijavljala, ker kolikor vem samo prideš.
Saj je v torek ob 9h v sejni sobi v 2 nadstropju? Malo sem že pozabla.....

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4983
24.6.2007 17:31:06   
sandra85
ja,26.6. ob 9h v 2.nadstropju...
pol se pa vidimo tamuser posted image ...js moram sam mojmu danes rečt, da si zrihta, da dela popoldan...
kaj pa moramo sabo prinest?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
24.6.2007 17:32:42   
sandra85
srček, me2 sva isto noseče, 28t 5d, zakaj meni piše only 79 days to go, tebi pa only 83 days to go?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
24.6.2007 17:43:42   
Anonimen
dober dan user posted image

sandra samo ti danes pišešuser posted image  no sej maš mene za družbouser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4986
24.6.2007 18:41:05   
Anonimen
user posted image Sandra, zato, ker bom jaz rodila 6 dni kasneje kot tiuser posted image . Pojma nimam zakaj tako piše na trakcu, mogoče zato, ker imam kasnejše O in je za pričakovat da bom kasneje na vrstiuser posted image . Ne, res nimam pojma, ker se sploh ne spomnim kaj je bilo treba vstaviti pod podatke za trakecuser posted image .

Jaz bom imela s sabo kak manjši blokec za si kaj zapisat, predvidevam pa, da bomo mogoče tam dobile kakšne kopije...pojma nimam, bova že vse tam izvedele. Mene bolj kot to zanima ali imajo klimo, da ne bomo pocrkale tamuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4987
24.6.2007 19:58:31   
sandra85
ooo ducuser posted image ...ne, vidiš, da nama tut srček dela družbo...
js sem se pa prejle mal sončla, trebušček sem si po 10 minutah pokrila, pa sem se zaj     stuširala in opazla, da me je kar primlo v roke in dekolte  user posted image    ...kr sem drugače bela kot jogurtuser posted image ...kaj pa ve, se sončite kej?

srček, js bom tut sam neki za pisat prinesla (pa upam, da mi uspe tut mojga sabo prinestuser posted image

tvoj bo šel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
24.6.2007 20:00:36   
Anonimen
js se ne sončim, dons sm pa zaspal na soncu, bom mel lep vzorčk k mi bojo dal gips dol.user posted image

če od kere možk noče it grem js zravn-se javimuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4989
24.6.2007 20:32:31   
sandra85
user posted image  kje pa imaš gips?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
24.6.2007 20:37:53   
Anonimen
sandra skritizirale me bodo spet k ne pišem o nosečnostiuser posted image  aja drugač pa an nogiuser posted image  dobr tedn že, še 4tedne pa bom rešnuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4991
24.6.2007 20:38:57   
sandra85
kaj si pa delal...?
sej sva samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
24.6.2007 20:45:06   
Anonimen
ja dej, bom pol enkrat čist neopazno blokiranuser posted image

rušu sm stopnice pa balkonska steklena vratauser posted image se zgodiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4993
24.6.2007 20:47:22   
sandra85
nerodauser posted image ...zaj pa še js zapuščam ringaraja...grem z mojim na sprehod, pa na sladoleduser posted image
čuvaj se, pa lepo pozdravi tvoje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
24.6.2007 20:49:40   
Anonimen
dej pejta mal do obale, za priveze gledatuser posted image

uživajta pa po pametiuser posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 24.6.2007 20:55:33 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4995
25.6.2007 7:22:45   
jst86
ojla
da vas še jaz malo pozdravim.se vidi da je podalšan vikend pa ni nobene.
midva sva bla učeri v zooju pa še mojo mlajšo sestrico sva sabo uzela.smo se kr fajn nahodil.se vid da že dolg nism bla,so ga ful povečal.user posted image
nora malo pozno ampak vseeno ČESTITKE!
taja se bo že nekako izšlo sploh če bojo doma mal pomagali.jst sm se odločila da bom šla študirat naslednje leto,ker se mi finančno letos ne bo izšlo pa še z malim bom lahko tisto prvo leto,tko da me bo mogoče guppy učila ko pride iz porodniškeuser posted image .
bom tud jst dobila nekaj stvari od sestrične,in mi tud ne bo treba velik kupovat.
se vam mogoče tud zdi da se se brcike naših malih user posted image  ful okrepile?jst mam občutek da je res vsak dan močnejši moj sonček.
zdej se grem pa počas učit!
lepo se mejte!
pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
25.6.2007 10:27:34   
nora
Ojlauser posted image

Res nas je malo na forumu, saj je praznikuser posted image
Jaz sem vceraj sla na bazen, ful mi je pasalo plavanje in upam, da ne bom kaj fasala. Danes pa je Tivoli zaprt, a jaz bi še...mogoče bi sla v SNovik. Sončam se pa ne, ker mi sonce ne pase, nekak mi vzame energijo, pa se počutim ful zmatrana. Letos bom ostala bela kot siruser posted image
Danes sem si merila obseg trebuha in se je povečal za 5 cm v rok v 3 tednih, zdaj je 97cm, a kg so pa istiuser posted image Torej user posted image raste, brca pa res močnouser posted image

Lepo se imejte!!!
papauser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
25.6.2007 10:50:08   
sandra85
jutrouser posted image
js pa tako lepo spim, če je klima celo noč prižgana...
brcike so res vsak dan bolj močne, bolj pogoste in bolečeuser posted image  (sej nima več prostora bogi)
duc, nisem pogledala za priveze, ker je bila taaaaaka gužva, da nismo šli ob obali....po moje je najboljše, da kam pokličeš in vprašaš, ker js ti žal res nebi znala odgovorituser posted image
kaj bi prišel s tvojimi na dopust?
pa oglaste se kej user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
25.6.2007 11:02:07   
guppy
Ojla, čvekice :)

Midva greva tudi danes na izlet v neznano kam. Kamor naju avto zanese. Komaj čakam user posted image

Lepo se imejte!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
25.6.2007 11:32:49   
CUKRČEK
ojla

imejte se fajn vse, ki se danes lepo potepate z možički. Jaz sem pa spet sama s hčerjo doma in moram priznat, da sem danes prav žalostna. Se mi zdi, da je možu pomemben samo motor in vožnja z njim. Če mu bi jaz rekla,d a gremo kam, bi se ful težko odločil, ko ga pa motoristi pokličejo, je pa v treh minutah že na motorjuuser posted image Pa saj vem, da ima vsak svoje veselje, samo vseeno bi se lahko kdaj potrudil še za naju. Mislim da sploh ne razume, kako osamljena sem zadnje čase. Evo, spet mi tečejo solze. Bom raje nehala.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?