NRMM
|
Daaaaaaaaaaaaaaaan! No vikend naporen je za nami,najprej v soboto rojstni dan Marušine ''sošolke'',v nedeljo krst,tako da je minilo kot da bi pihnil in zvečer nisem bila zmožna niti prižgat pc-a,ne da bi se še javila. Pri nas nič novega,kar se tiče Maruše,rokice in vse ostalo si zopet tišči v usta,da potem slina teče povsod , trojke delajo silo.Še dobro,da ni neka huda tečka in ,da ponoči leepo spimo . Danes sem jo zjutraj peljala po datum za cepljenje in so naju kar vzeli,ker ni bilo gužve. Trenutno me varuška še ni klicala nič,tako da verjetno ni kakšne reakcije. Ima pa 12kg in velika 84cm.No zdej vem zakaj jo težko dvigujem .Ni pa imela časa spustit niti glasu,tako hitro je sestra opravila cepljenje,je pa malo jokala pri pediatru. In sedaj morava dati še kri in vodo ter blato......spet bo zanimivo,ko bomo tole lovili v vrečko . Cuma jaz si niti ne upa pit mrzle kave,sej več kaj pravijo za kič .Ja naš gospod ata se je vrnil šele v petek pozno zvečer,ampak vrnil se je.Veselje je bilo nepopisno ,po ne vem kolikem čas sva se zaklepetala pozno v noč,prav sproščen je bil,kar že dolgo nisem občutila pri njem ,e da bi bil skozi tak od sedaj dalje . HIMH tok glej,da ne boš začela počasi kikirikat ,če bo frizura preveč pisana .No dobr,da smo te navajene,ker drugače res ne vem,če te ne bi v kokošnjak poslala ,mal heca.Veš,da te pokličem,ko bom na nujni poti,vsekakor. Arielca lepo tebi,jaz bi še tudi šla v Gardaland,pogrešam Atlantido ,in otroške vlakce .Smo bili pred leti tam in z nami sta bila tudi kolegova fantek 4 leta in punčka 2 leti.Tak sem ju lahko fino pazila,da sta se mami in ati nafurala in naužila vseh vratolomnih voženj,kajti to ni zame . Mml bravo za fin vikend,meni bi tudi pasalo kaj takega. Tudi naša Maruša zelo rada hodi bosa,ampak ni ovir,ne makedam,ne vroči tlakovci,travica,niiiiiič . Čeprav ko gre po vročih tlakovcih skozi pravi ajssss ajsss . Potem grem po Marušo in šibava po atija v Lj,da ga končno rešiva volana . Bino suuuper,da AB prijel in,da je Bina super .Že počasi odštevaš dneve? Te kaj strah? Mene po resnici povedano je vsak dan bolj strah .Prvič me res ni bilo nič,sedaj pa ko vem,kaj me čaka je pa kriza,čeprav me vse tolažijo,da gre v drugo hitreje.No ja tolažba nekak je,vse ostalo pa je grrrrrrrrr. Trenutno sem v položaju,da če ne bi bilo potrebno it rodit,bi dala to na stran za nedeoločen čas . Jana si pri pedikerju zopet ? Lep dan vam želim!