|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
10.6.2007 20:01:25   
Anonimen
Evo, mi smo ravno iz sprehoda. user posted image  Je blo hudo vroče, ampak ko gre pa sonce dol, se pa hitro shladi. Zdele pa oči Elo rihta za spat, potem pa se midve preseliva v spalnico, da bo jedla in zaspala.
Lunca, tako posteljico kot jo imaš ti bomo mi kupili potem, ko bo Ela že sama stala, da se ne bo mogla ven na glavo metat user posted image , zdaj pa imava leseno in jogi čisto na vrhu. Tole si ne predstavljam, te bo fejst križ bolel, ko jo boš ven jemala. Težko je, ko otrok samo leži, se tako skloniti.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
10.6.2007 20:21:37   
lunca2
Sej to vem, da bo težko dobiti user posted image vn iz postlce. Boma še en jogi kupla da bo malce višje za začetek ko user posted image še veliko spi in je mali.

To postlco sva kupla ker prej nisva mislila nič preurejat po sobi ampak jo kr položiti ob omaro in bi bila ta veliko bolj praktična kot lesena, ker se jo da zložit in je lahka za prestavlat. Zdej pa sva preuredila in je tko.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
10.6.2007 20:36:54   
Anonimen
Midva mava tako namen kupiti v kratkem, da bi jo kr za stajico mela. Kasneje pa za spat, ko se bo začela na noge postavljati. Si pa ne predstavljam, da bi jo zdej mogla tkole notri polagat, sploh ko zaspi. No, roko na srce, Ela tko zdej kr pr nama spi, je za obe bolje tako. user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.6.2007 6:27:35   
lunca2
user posted image

Midva z user posted image ne morma več spat. Danes je frej.user posted image No pa bo spet lepo in user posted image vreme, kot ga imamo rade. In kaj boste kej dons počele ?
Midva boma šla dons al pa jutr na CTG, se še nisva odločla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.6.2007 7:08:06   
kapesanta
Ojla

Lunca2 - ja jogi morata pa res obvezno not dat, ker drugače user posted image  ne bo OK spala. Mi jo tud še nismo kupili - si jo planiramo kar sposojat. Probi pa za začetek še kakšno stvar pod jogi dat, da bo ležišče višje - špari hrbtenico, vsaj tele pol leta dokler se ne začne postavljat pokonci...

Aja porodnišnica - partnerji so lahko v sobi samo med obiski, tako da sem jaz dobila občutek, da imajo raje, če ostali obiski hodijo izven obiskov in so tako obiski rezervirani samo za družinico. Drugače boš ti lahko med obiski zunaj, tvoj bo pa otroka mirkal... Izven obiskov pa ni bilo nikoli problema pokazat otroka, če ga je kdo želel vidit. Preveri prvi dan, mogoče je še tako.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.6.2007 8:54:47   
Anonimen
HELLO!!!!!

Kako ste?? Ste lepo preživele vikend??

Men ga je blo spet ful prehitro konec.. user posted image Kam naj grem delat, da bo vikend trajal 3 dni???user posted image Ma, bo treba neki privat potuhtat, d si bom bolj sama čas razporejala.. Čeprav, sej tud v službi ni tok slabo..user posted image

In kaj ste kaj počele?? Midva sva kr fino izkoristila vikend.. V petek smo mal zabušavali po gostilnahuser posted image , v soboto sva se potepala po hrvaški in sloveniji user posted image .. sva naredila čez 500 km..user posted image user posted image user posted image user posted image Itak me še dons rit boli..user posted image V nedeljo smo pa pri nas malo pekl, mal se sončl, mal spali..user posted image Zvečer sva gledala še PB (kao samo en del, ampak nazadnje mislim da jih je blo ene 4 user posted image user posted image user posted image ).

No, zdele pa mal delam, pa čakam malico..user posted image Po službi pa še v trgovino in domov...

Lunca: kej novega?? Lahk že kaj pričakujem??

Romana: si kar v službi?? Aja, ti morm povedat d sm zadnič šla k tisti tvoji kozmetičark in sm poštudirala, d sm si tam dala uhan v popek..user posted image Sam zdej se je preselila na drug konc ZD.. Grem pa ta teden k njej mal na masažo, pa pol se bom zmenla za naprej... Greš ti tud kaj?

No, imejte se lepo...

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.6.2007 10:44:06   
mtina
Meni je pa tako fino, ko je toplo!

Z Žanom zgodaj ven šibava, potem pa okoli pol enajstih se že skrivava v hladnem zavetju v bloku. user posted image  

Vidim da bolj ali manj uživate ...

Superca - morje kliče: mi že 30. junija šibamo, če bo vreme.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.6.2007 13:29:09   
lunca2
Biba12 midva greva v sredo na CTG bomo vidl kaj bojo kej rekl. Zaenkrat ni še nič znakov, da bo kaj hotel na svet. Imam občasno rahle krče a ni sile. So pa redki. Tako, da ti ne morem nič rečt če že lahko kej računaš.user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.6.2007 13:59:43   
rozicaa
Živjo!

Smo se vidli včeraj a nede user posted image ..... sem vidla pojstlico za vašega malega princa in ti lahko dam en nasvet če želiš. Naš Lukec jo je uporabljal kot stajico zelo zelo malo drugače je spal v leseni pojstli, ko pa je na svet prijokal Jakob.... nove pojstlice zanj nisva kupovala ampak sem v BC kupila kako nej rečem tak montažni nadvišek (dno) za jogi in jogi za prenosno pojstlco..... pri nas se je to super obneslo, ker se je res tako kot pravijo druge težko sklanjati noter in dojenčka dvigovati. Zdaj, ko je že večji pa sva nadviške odstranila in jogi dala na dno pojtlice.

Nadviški so res super zadeva, če maš takšno pojstlico..... stanejo pa mislim da okoli cca. 25 EUR....... glede na to, da pa jih mi ne rabimo več..... se lahko kej zmenimo, če želiš user posted image

Lep sončen dan vsem 

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.6.2007 15:06:02   
lunca2
Rozicaa a imaš mogoče kakšno sliko kako to zgleda oziroma kako visoko je ?

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.6.2007 15:30:11   
rozicaa
Bom poiskala kakšno slikco, pa ti jo pošljem na mail ( kam? - ZS)...... user posted image

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.6.2007 20:49:29   
Anonimen
Danes je pa neko čudno zatišje tukaj. user posted image  Se grem še jaz delat, da me ni. user posted image

(odgovor članu rozicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.6.2007 20:50:55   
Bubamaraa
Jaz z Eliso na msn-ju čvekam....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.6.2007 21:07:23   
Miss Piggy
Juhuhu, mene tud ni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.6.2007 21:20:04   
Miss Piggy
ku-ku....še kar me ni....

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.6.2007 21:20:52   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

ku-ku....še kar me ni....

na msn-ju te rukam, ti me pa ne šljiviš....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.6.2007 21:46:20   
Miss Piggy
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.6.2007 22:16:43   
Miss Piggy
BUUU!

Jaz še kar strašim tle goruser posted image . user posted image

Že vse spite?

Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.6.2007 22:44:38   
Anonimen
Že vse spite?

Ja.

Neposredna povezava do sporočila: 2469
12.6.2007 6:31:16   
Anonimen
ne, eni ne spimo...user posted image user posted image smo čist budni...user posted image

in?  Kaj novega?

jaz ravno pijem eno belo user posted image , pojedla sem eno sirovo palčko.. Zdele pa tuhtam kaj nej grem delat...user posted image MAtr je men fajn.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
12.6.2007 7:20:09   
lunca2
Dobro jutro dekleta!

Danes pa ni ne kaže da bo lepo vreme,user posted image trenutno je takšno sivo ozražje. Kako ste kaj ? Jaz sem malce nervozna, ker še noče priti ven no sicer je še 10 dni do PDP ampak vseeno. Bomo jutr vidl kaj bodo rekl na CTG.

Rozicaa sem ti poslala e-mail naslov na Z.S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
12.6.2007 8:03:04   
Anonimen
Jutro!

Midva z mojim ravno kofetkava in ugotavljava kateri avtosedež bo treba kupiti. Ravno nove teste gledava. Najboljši je MC priori ampak isofix varianta. Ki je pa 330 €. user posted image  Eh, najbrž bomo kr Tobija vzeli, pomanjkljivost na testu je bila čisto majhna. user posted image
Sicer bo pa user posted image  itak še nekaj mesecev v lupinici.
Čez kake pol urce gremo pa mal ven, ker je sicer napovedan dež, pa da bomo vsaj malo zunaj danes. Včeraj smo bile tud doma popoldan. user posted image  Sicer smo mal spale, velik pa tud tečkale. user posted image

Aja, tea, a bi ti men enkrat posodila pouch, da ga jaz pokažem šivilji, če bi se lih odločila to sama naredit. Baje punce tud slinge same delajo. user posted image  No, sicer se še odločam med slingom in pouchem, prvega je težje zavezati, trak je pa menda najbolj zakompliciran. user posted image

Angellina, a ti nisi že prišla iz morja? user posted image  Je blo fino rito namakat? user posted image

Čebelca, prideš kej v bazo?

Romanca, a ta četrtek prideš?

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
12.6.2007 9:23:51   
Anonimen
moja diplomska se pa pravkar vežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

joj k sm vesela..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   popoldne jo nesem na faks in upam da mi bo ratal dobit datum 28.6. za zagovor... Ker je edini "frej".. itak je vse tok polno, da vprašanje če bo šlo....user posted image

če ne bo šlo bom kr znorela.. ker nisem dala nič lektorirat ne nič.. še pogledala sm čist na hitr če so kje napake... Raj zdej sploh ne gledam več...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.6.2007 9:30:56   
Bubamaraa
Hijenca po vse verjetnosti me ne bo, ker bom če se bo le dalo službo zamenjala, ,da bom delala v četrtek in ne v petek, ker v petek šibamo v toplice....user posted image user posted image user posted image ..pa bom mela vse za pripravljat... smo glih včeri zvečer s čebelico govorile pa sem ji neki za dons obljubila, pa je vse odvisno od vremena....user posted image

komaj čakam petekkkkkkkkkkkkk....... pa v soboto grem k Taniki na roštiljado.....user posted image user posted image user posted image

hočemmmm sonceeeeeeeee... res ga hočem...

jaz sem tud glih včeri tuhtala na Angi....a se še kr namaka al j že doma????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.6.2007 9:31:28   
Bubamaraa
Biba čestitkeeeeeeeeeeee.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.