|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  793 794 [795] 796 797   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.6.2007 14:24:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Altati, kako kaj pri vas GH? Joško še vedno štrajka?

joška je zakon, joško pa visnikuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19851
12.6.2007 14:25:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pa tako noro je name navezana, da ne šljivi nobenega drugega. Če jo slučajno ima kdo v naročju, pa pridem jaz na sceno, kar jamra in cmeri, dokler je ne vzamem, potem pa taaaaaaaaakšna srečna faca, odpre usta, me zgrabi z obema rokama in me začne jesti. Imam na bradi že  lep ljubezenski ugriz.

hvala enako!
opisala si JoškoVisnikauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19852
12.6.2007 14:28:20   
altati
PUNCE, ZDAJ PA POZOR!!!!!

KLICALA ME JE VAVA!!!!
JUTRI IMATA Z LUKCEM OPERACIJO!!!!

IN PROSI DA: DRŽITE PESTI!!!!!

TAKOJ KO BO OPERACIJE KONEC, MI SPOROČI!
UPA, DA BOSTA PRVA NA VRSTI!

SO JU DANES IZ PREGLEDA NAPOTILI DIREKTNO NA OPERACIJO!

IN UPAJMO, DA BOSTA JUTRI REŠENA!!!!

TAKOJ KO ZJUTRAJ IZVEM KAKO IN KAJ, VAM SPOROČIM!!!!

IN RES DRŽITE PESTI, MISLITE NA NJIH, TISTE, KI STE VERNE, MOLITE, POŠLJITE JIM POZITIVNO ENERGIJO, POZITIVNE MISLI, V GLAVNEM VSE!!!!!!!

DA BODO JUTRI REŠENI IN LUKA ZDRAV!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19853
12.6.2007 14:42:31   
muki1
Luka in Vava...jaz bom kar molila user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19854
12.6.2007 14:53:04   
Maxica
Ojoj, kaj še nista rešena vseh teh operacij presnetih? Mislim, molim in pošiljam same pozitivne vibracije že zdaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19855
12.6.2007 15:11:31   
*anč*
ojla!

vava in luka   držim pesti in mislim na vaju!!! user posted image user posted image user posted image

jst sm ta teden tut samohranilka. je tata u rimu. sm vas komi prebrala in si kr oddahnala,da nima samo moj user posted image popadke u zvezi s spanjem. mulac noče spat ob normalni uri... ustreza mu ob pol 10ihuser posted image . pa tko lepo je hodu spat. zdej k se mam pa jst tok za učit, bi pa on žural. ajajaj...

maxica   boga, mama usrana user posted image .  anč ma te rada user posted image

muki  omenjam te in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

altati  boga tia, grda britvica!

frrrr   mi tut kašlamouser posted image in smrkamo. dans sva mela pregled pr P... sporočam nove mere  74cm, 9660g, obseg glave 46.

nanica  ne greva več na telovadbo, mama se more učit!!!

aja, še ena novica  mamo spet nov zob,tko da mamo že 4 ! bogi moj otrok zdej mu 100 na uro vn lezejo.
sm pa učeri spet test za user posted image delala, ker še nimam M, pa je bil na srečo negativen. a je to normalno,da po 9M še nimam user posted image ???

lep deževen dan še naprej moje drage virtualke! user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19856
12.6.2007 15:19:26   
altati
anč- saj jaz tudi še nimam user posted image ! sem jo vedno dobila šele kakšne 2-3 mesece po končanem dojenju...tako da je tudi zdaj še ne pričakujem......a jo pogrešašuser posted image user posted image  Jaz popolnoma nič!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19857
12.6.2007 15:28:01   
frrrr
ojej, vava in Lukec - DRŽIM PESTI in MISLIM NA VAJU/VAS! nej se že enkrat konča vse skup in zaživite normalno! user posted image

*anč*
, mere povzete! bravo Tristan! user posted image

muki, naša pediatrinja tut full fajna... res je zlata... še sreča, da je bil un user posted image na bolniški prve mesece in so nas k tej prestavili user posted image dans sm pr dohterju prebrala, da je treba prit k njim, če npr. ima vročino + kašlja, ima vročino + smo zaskrbljeni user posted image
mah, itak smo mogli it pred dopustom zarad unega izpuščaja, pa smo vse hkrati opravili

mali spi... grem še jst... če bom lahk... zdej bom tk na vavo mislila in bo težko zaspat... upam, da ji to kaj pomaga...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19858
12.6.2007 15:31:31   
nanica
vava in luka, mislim na vaju že danes, jutri pa še posebej. user posted image user posted image user posted image to se boste oddahnili, ko bo končno za vami. držite se, bodite močni

anč, a nas boš po desni prehitela z user posted image ? a nismo eno čakalno listo naredile? ti ti, se švercaš!!!
pa bravo za zobek! in nove mere! mislim, da se je tudi blaž končno poredil, ga bom danes v merkatorju stehtala, pa poročam

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19859
12.6.2007 16:06:11   
moci
dan. nimam časa vsega komentrat.
sporočam pa vam, da ste dobro držale pesti. izpit opravljen. 8. yeeeee, ful dobr user posted image user posted image user posted image user posted image (poznate?user posted image )
in da smo bili danes ves dan na očesni kliniki, ker je imel dragi kontrolo, ker je bil pred skoraj letom in pol operacijo sive mrene. ugotovili so, da bo potrebna ponovna operacijauser posted image

vava in luka - joj, kako si želim, da bo končno vse super. močno stiskamo pestiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 12.6.2007 16:09:50 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19860
12.6.2007 16:09:33   
altati
moci - tako mlad, pa siva mrenauser posted image user posted image user posted image  od česa pa to pride? kako je pa to ugotovil?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19861
12.6.2007 16:11:02   
moci
jap. jo je imel že dolgo, v oš je bil v bolnici zaradi vnetij na očesu. niso prepričani. njegova mati misli, da od padcev z gugalnice na glavouser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19862
12.6.2007 16:21:09   
Anonimen
Vava in luka držimo pesti, da bo končno vse ok z vami...veliko poguma in optimističnih misli...user posted image

Mi gremo pa zdaj na vikend, malo svež zrak zadihat...sva se z atijem tako najedla kot dva pujsija...škrat pa ful ni hotel jesti, pa ima pirejček ful rad...user posted image

Mi imamo pa sončka...če ga kje nimate, vam ga pošljem...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19863
12.6.2007 17:02:34   
*anč*
altati    user posted image nič ne pogrešam, bojim pa se ovulacije pred user posted image , ker zaenkrat še nočem user posted image .

moci  user posted image user posted image user posted image

nanica  upam, da vas res ne prehitim user posted image , se strinjam s čakalno listo... se bolj na konec upisujemuser posted image . poročaj kako delajo tehtnice u merkatorju user posted image .

še eno vprašanje malo bolj intimne narave...  kontracepcija?! kaj uporabljate? tablet si zaradi dojenja še ne upam, kondomi se pa ne obnesejo najbolšuser posted image ...

lep pozdravček, grem se učit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19864
12.6.2007 17:05:29   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

še eno vprašanje malo bolj intimne narave...  kontracepcija?! kaj uporabljate? tablet si zaradi dojenja še ne upam, kondomi se pa ne obnesejo najbolšuser posted image ...

Na enem koncu postelje leži mož, na drugem jaz, vmes pa dva otroka. Preverjena kontracepcija.user posted image user posted image user posted image  (sploh ne vem, kater smajli bi bil primeren za tu)

< Sporočilo je popravil Maxica -- 12.6.2007 17:06:13 >

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19865
12.6.2007 17:07:23   
moci
anč, mi kar tvegamouser posted image .  uporabljava kontracepcijo eno postajo prej doluser posted image
če user posted image bo pa bo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19866
12.6.2007 18:36:43   
*anč*
moci  hvala enako... ampak tristan je nastal na tak način user posted image , zato pa zdej vsak mesc panično kupujem testeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19867
12.6.2007 18:50:21   
frrrr
user posted image moci! te bom imela za zgled user posted image drgač neu nč iz mene user posted image

men bo joške razgnalo... sem prej kr mau vn stisnila in spravla v hladilnik, ker mali joške noče (očitno ni lačen), za jutri pa ne morem rečt, da bo tk pridno jedel GH kot danes... sploh ne vem ali naj mu ponudim še rižolino ali ne... se mi zdi, da je mau hud poskok iz enega ali nobenega obroka GH na 3... bom raje ta teden ponujala čez dan in vztrajala pri dveh obrokih... ko bo pa to urejeno, pa spet začnem z večernim rižolinom in odstavljanjem od nočnega dojenja... tale današnji uspeh mi je dal full zagona user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19868
12.6.2007 19:04:05   
nanica
a bi šla jutri katera na bled? jaz moram v tisze konce in grem z veseljem na en sprehod

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19869
12.6.2007 20:08:46   
Pikicapokica6
Vava in Lukec - user posted image user posted image naj bodo user posted image user posted image user posted image user posted image z vama. MISLIM IN MOLIM ZA VAS!!!

Kontracepcija je pri nas kar kondom. Sicer nimamo v načrtu zanositi čisto takoj, ne bi bilo pa nič hudegauser posted image  če bi slučajno ratalo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19870
12.6.2007 20:23:35   
piskot
cer.

ja jest vem kaj je gvavnek. ponekod mu recejo tudi govnac. pa z ohrovtom se ga tud dela. njami.

dete spi. atija odneslo neznano kam. jest cist zaspana ... najboljs da se spat poberem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19871
12.6.2007 20:30:49   
beki24
JST TUD DRŽIM PESTI ZA LUKCA IN VAVO!! DA BO OPERACIJA USPELA IN DA SE BO VSE NAJLEPŠE IZTEKLO!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19872
12.6.2007 20:34:18   
beki24
Danes sem bila na sestanku v vrtcu- pa sploh ne morem verjet, da gre MOJ otrok že v vrtecuser posted image V skupini jih bo 14- 12 punc in 2 fantkauser posted image , vzgojiteljico bo imela pa isto kot sem jo imela jaz- tud ne morem verjetuser posted image , no,pa če sem jaz preživela, pol bo tudi moja hči, a neuser posted image
Mi je pa vzgojiteljica rekla, ko sem jo pozdravila, da so jo posvarili, da je ta pa ta prišla v vrtec- pa je rekla, da je vprašala- "ja po kaj pa?"user posted image , pa so ji rekli, da otroka vpisat in kar ni mogla verjetuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19873
12.6.2007 20:42:46   
moci
smo šli v merkator in je zoja ob 7h po poti zaspala, vmes se je zbudila in pojedla večerjo, pa takoj spet zaspala in zdaj spiuser posted image kaj bo ponočiuser posted image čez dan je pa afne guncala po očesni. user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19874
12.6.2007 20:44:11   
piskot
martin je danes malo cez 19h zaspal v dnevni na blazini medtem ko mu je ati pripravljal vodo za kopanje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  793 794 [795] 796 797   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  793 794 [795] 796 797   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.