|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  794 795 [796] 797 798   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.6.2007 20:47:31   
moci
o piškot, zdaj sva pa v soroduuser posted image a boš lazanjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19876
12.6.2007 20:48:42   
moci
a je potem tak danuser posted image me zanima, kdaj bomo vstali, glede na to, da po novem itak ob 5h, pa zaspi malo pred 9. a potem ob 3huser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19877
12.6.2007 20:53:29   
piskot
moci ja, hvala za ponudbo, glih ni nic pametnega v hladilniku user posted image .

tudi mene skrbi kaj bo zjutraj. mi smo bili te dni okol 6h pokonci. a nisem rekla, da bom sla spat ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19878
12.6.2007 20:53:57   
Anonimen
Lepo spite...grem pod tuš in v Pančevo...user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19879
12.6.2007 20:54:43   
nanica
za mano je že prvo hranjenje, se je že zbudil in nazaj zaspal
jaz pa že sendvič bašem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19880
12.6.2007 20:55:22   
piskot
aja pa ob 4h zjutraj, ko se je n-tic dojil, sem ugotovila, da ga ni ob meni. zacnem slatat po postelji in frajer v temi sedi na sredi postelje, med nama in se cudi sam sebi, kako je fajn odkar zna sedet user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19881
12.6.2007 20:56:02   
nanica
sama mačja družbauser posted image še sreča, da imam rada mačke

ko sem moža spraševala, kaj mi privošči zvečer, ko bom sama doma, ali napolitanke ali ljubimca, je rekel: ljubicouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19882
12.6.2007 20:56:57   
piskot
sem pa tud smotana. pregled kolkov je bil koncno okej user posted image user posted image user posted image

jutri ga zacnem na noge postavljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19883
12.6.2007 20:58:34   
altati
user posted image user posted image user posted image  Piskot oz. Martinovi kolki!
Zdaj pa bejž spat, da ne boš sitna zjutraj!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19884
12.6.2007 20:59:32   
frrrr
moci, sej pol bo verjetno zdej nadomestila dnevno spanje... tut guncanja afen se je verjetno mogla utrudit user posted image
upam, da bo 2. operacija dokončna in bo tvoj dragi videl kot sokol

piskot, vam pa fino ratuje uspavanje user posted image tole je men tut všeč, da kr na blazini zaspi user posted image

beki, kako bi te šele gledali, če bi bila res mlada mamica user posted image pa ne mislim s tem, da si stara, ampak otroka bi lahk pa že prej imela in verjetno ne bi bilo nič narobe... no, na faksu verjetno ne bi zaključevala v tem primeru

Arabela, med večernim dojenjem sem se nate spomnila... prejšnjič si omenila, da se ti odklopi in obrne stran... a ni to nekaj lepega user posted image prvič in drugič mi je blo še mau hudo, pol je pa zmagoslavje nad uspehom zmagalo user posted image

vprašanja:
- šopingi v Avstriji... ugotovila, da mož nima nobenih kratkih hlač, primanjkuje mu dolgih hlač in majic na dolge rokave... v Slo ne dobi kaj zase, ker je veeeelik in suuh... v C&A imajo pa prav XXXL številko - podaljšani kroji za take moške... in bi mogoče v soboto skočili v nabavo... me zanima kako so ob sobotah odprte v trgovine v Celovcu... altati, viv??
- oves
oz. ovseni kosmiči... kako se to kuha?... koliko časa in na kakšen način??... na pakungi je samo recept za pripravo zrezkov in piškotov iz njih... js bi pa naredila tak saden musli

zdej bom pa bla pridna in res pogledala kaj sploh nameravam delat za diplomo user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19885
12.6.2007 21:02:53   
muki1
Pri nas pa štala...Iva noče spati....zdaj sedi na kavču z atekom, ki jo trenira: Povej ati...Iva pa A..B user posted image . Eno uro sem jo probala uspavat, pa ni šlo, zdaj se mi pa res več ne da.
Prej smo postavili šotor, je bila Neža čisto preč od sreče, zdaj sem ji obljubila, da bomo v petek prespali v njem...da naredimo malo generalke pred dopustom...ki bo šele čez en mesec user posted image .
Drugi dan zeljove diete je minil...jutri day 3. Upam, da se mi od zelja ne zmeša.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19886
12.6.2007 21:03:14   
piskot
frrr v centru do 17h, v sudparku do 19h.

ovsene kosmice prevrem v rizevem mleku, zmiksam s palicnim in dodam sadje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19887
12.6.2007 21:04:15   
muki1
No, Frrrr, pa bodi pridna...šč šč.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19888
12.6.2007 21:04:59   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ko sem moža spraševala, kaj mi privošči zvečer, ko bom sama doma, ali napolitanke ali ljubimca, je rekel: ljubicouser posted image

men je pa ne pusti user posted image user posted image je rekel, da lahk mam lubico, če jo bom delila user posted image
sva lani ugotovila, da zdej sva pa poročena... prej sva se nazivala z lubček in lubica, zdej sva pa mož in žena in lahk uradno imava še lubice in lubčeke user posted image ampak imava že en z drugim preveč dela tako, da ne ostane kaj energije za "priboljške" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19889
12.6.2007 21:05:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sem pa tud smotana. pregled kolkov je bil koncno okej user posted image user posted image user posted image

jutri ga zacnem na noge postavljat user posted image user posted image user posted image
predlagam hojico za začetek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19890
12.6.2007 21:06:13   
frrrr
aja, piskot, pa bravo za 1A kolke Martina user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19891
12.6.2007 21:06:14   
muki1
Kontracepcija je pri nas bolj tak tak...tiča vun user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19892
12.6.2007 21:07:08   
frrrr

frrr v centru do 17h, v sudparku do 19h.

ovsene kosmice prevrem v rizevem mleku, zmiksam s palicnim in dodam sadje.
hvala na kvadrat!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19893
12.6.2007 21:07:37   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

men je pa ne pusti user posted image user posted image je rekel, da lahk mam lubico, če jo bom delila user posted image
sva lani ugotovila, da zdej sva pa poročena... prej sva se nazivala z lubček in lubica, zdej sva pa mož in žena in lahk uradno imava še lubice in lubčeke user posted image ampak imava že en z drugim preveč dela tako, da ne ostane kaj energije za "priboljške" user posted image user posted image user posted image

Kolikor poznam svojega moža fantazije user posted image  bi mi komot privoščil ljubico. Samo po njegovem izboru...zakaj že?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19894
12.6.2007 21:07:45   
borovnicka
piškot - a še ne spiš?

nagajivčka TT

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19895
12.6.2007 21:08:57   
muki1

predlagam hojico za začetek user posted image user posted image user posted image

user posted image  za Frrr
user posted image  za Martina

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19896
12.6.2007 21:09:35   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, Frrrr, pa bodi pridna...šč šč.
se že pokam z RR user posted image upam, da ne pride kak tič vuni okrog user posted image eh, neu ga, ker je šel na biljard user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19897
12.6.2007 21:09:41   
Maxica

- oves oz. ovseni kosmiči... kako se to kuha?... koliko časa in na kakšen način??... na pakungi je samo recept za pripravo zrezkov in piškotov iz njih... js bi pa naredila tak saden musli

Žlica ovsenih kosmičev, jabolko ali hruška in pet suhih sliv ali marelic, dam kuhat, zavre, vre pet minut in nato zmiksam. To ima Lan zelo rad. Zadnje čase dam tudi kakšen bebi piškot noter.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19898
12.6.2007 21:10:20   
borovnicka
Čakam da me user posted image  pokliče nazaj. Sva začela govort pa je mogu na stolp splezatuser posted image .. Malčka pa že spita. Mislim.user posted image Slišim jih ne.

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19899
12.6.2007 21:10:29   
Maxica
Piskot, super za kolke.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  794 795 [796] 797 798   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  794 795 [796] 797 798   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.