|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  795 796 [797] 798 799   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.6.2007 21:11:41   
Maxica
Vava, vidim, da si z nami, drži se, jaz močno močno držim pesti že zdaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19901
12.6.2007 21:11:46   
beki24
jst se grem crkljat, ne morem več gledat v ekran, tv-ja ne morem gledat, ker so mi še tastara očala razpadlauser posted image , leč pa ful nisem navajena in me že glava boli, ker jih imam cel dan noteruser posted image

nč, lahko noč

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19902
12.6.2007 21:12:34   
frrrr
vava - vidim, da si med nami... DRŽIMO PESTI za LUKCA jutri! DRŽTE SE! pa poskušajta se z možem naspat... jutri bo lep dan! in lepša prihodnost brez zdravnikov! šc zdravniki! Luka in mamica rabita brezkrbne sprehode in izlete!
user posted image za srečo!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19903
12.6.2007 21:13:32   
nanica
živele napolitankeuser posted image user posted image user posted image saj je res smotan, kje pa naj bi dobila ljubico, ko sem že cele mesece samo z dedci, ki se mi od leve na desno joško mečejo

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19904
12.6.2007 21:14:25   
lucika
vava, vsi smo z vami!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19905
12.6.2007 21:15:17   
muki1
Ja, vava, tudi jaz se pridružujem lepim željam, pa mislim na vas že danes ves čas, odkar sem prebrala Altatiin post.
user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19906
12.6.2007 21:16:21   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pa tako noro je name navezana, da ne šljivi nobenega drugega. Če jo slučajno ima kdo v naročju, pa pridem jaz na sceno, kar jamra in cmeri, dokler je ne vzamem, potem pa taaaaaaaaakšna srečna faca, odpre usta, me zgrabi z obema rokama in me začne jesti. Imam na bradi že  lep ljubezenski ugriz.

hvala enako!
opisala si JoškoVisnikauser posted image

mi tud sem spadamo!

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19907
12.6.2007 21:16:35   
nanica
vava user posted image user posted image user posted image , pa javi se, ko bo za vami, da nam kri spet prekrvavi pesti, ki jih bomo močno močno stiskale

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19908
12.6.2007 21:18:22   
borovnicka
vava - dobro vem kako se počutiš. Držim pesti, da bo vse ok in da bodo dolge minute čakanja minile čimhitreje.user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19909
12.6.2007 21:18:40   
pikapolona2
Vava te ne poznam.....a vam želim vse dobro, pa enga dobrega angela varuha za Lukcauser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19910
12.6.2007 21:21:11   
moci

mis, si videla kako zoja ne pusti, da vadim z njo... tako, da žal nimam idejuser posted image

frrrr, a boste vi tudi začeli z oreški prat, kajuser posted image

muki ... pridna. in dober tek user posted image bljak

midve bova jutri pridno doma do večera, ko gremo na tekmo. potem pa ati zojo spat, mati pa v društvo na predstavitev knjigeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19911
12.6.2007 21:23:08   
pikapolona2
glejte kakšen dober avatar ima ena na RRu...tolk mi je všeč da bi ga kr sunala..hhe

user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19912
12.6.2007 21:23:30   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

- šopingi v Avstriji... ugotovila, da mož nima nobenih kratkih hlač, primanjkuje mu dolgih hlač in majic na dolge rokave... v Slo ne dobi kaj zase, ker je veeeelik in suuh... 

moj tudi veeeeeelik, samo ne preveč suhuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19913
12.6.2007 21:24:15   
pikapolona2
ah ja se ne vidi animacija...kako si žvečilko podajata
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19914
12.6.2007 21:27:06   
borovnicka
Altati - status matere samohranilke mi ni nič po godu; sej čez dan ni panike, nam kar laufa, še pospravljamo skupaj, zvečer pa bi mal klepetala, al pa se v miru stuširala al pa... v glavnem mi kar neki manjkauser posted image

piškot - bravo kolki, gremo zdej tekmovat z vozički?

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19915
12.6.2007 21:34:43   
borovnicka
eno vprašanje: sploh ne vem kako naj lepo vprašam - kam odložite malčke ko greste na WC?

ne se user posted image  ker je to pri nas cela procedura. Če Tjaša dam v stajico je user posted image  oziroma dretje, Tjan pa mora obvezno z mano, tako da sta oba pri meni. In ko kakam, je ponavadi še Tjaš v naročju, ker mi je zadnjič skoraj splezal v pralni stroj, Tjan pa sedi na pručki in komentira ter ponavlja kdo ma lulčka kdo pa ne. Resnično si ju ne upam pustiti sama, ker je takoj eno cviljenje.....  In res si včasoh želim tišine na skretuuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 19916
12.6.2007 21:35:52   
borovnicka
zdele k mam čas pa nobene ni?user posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 19917
12.6.2007 21:38:46   
*anč*
nanica   a sta vidva tut sama doma?

frrrr   ti bom moralna podpora  se grem učit user posted image user posted image user posted image , pa toooooooooook sm zaspana.
morm priznat, da mi je kr težko študirat ob takem tempu, vsak dan je neki ... pa zdej še dragega ni doma in morm skos jstuser posted image user posted image šetat.  pa še tristan je prehlajen in "zobavuser posted image " tko da je precej sitkan in hodi prepozno spat. učeri sm se učila do pol1ih, mali je hotu ob pol7ih ustat, jst pa napol mrtvauser posted image izpit se pa približuje... jaojao!  ne bom vam več morila...
lahko noč pa eno bolho za pomoč, če te pa pič pa mene poklič!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 19918
12.6.2007 21:42:05   
*anč*
borovnička   jst ga dam u stol in prvlečem do wcjauser posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19919
12.6.2007 21:53:26   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

eno vprašanje: sploh ne vem kako naj lepo vprašam - kam odložite malčke ko greste na WC?

ne se user posted image  ker je to pri nas cela procedura. Če Tjaša dam v stajico je user posted image  oziroma dretje, Tjan pa mora obvezno z mano, tako da sta oba pri meni. In ko kakam, je ponavadi še Tjaš v naročju, ker mi je zadnjič skoraj splezal v pralni stroj, Tjan pa sedi na pručki in komentira ter ponavlja kdo ma lulčka kdo pa ne. Resnično si ju ne upam pustiti sama, ker je takoj eno cviljenje.....  In res si včasoh želim tišine na skretuuser posted image

ohohouser posted image user posted image user posted image  to si me pa nasmejala...o moj bog kaj me še čaka..hehe

Neposredna povezava do sporočila: 19920
12.6.2007 21:54:49   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

borovnička   jst ga dam u stol in prvlečem do wcjauser posted image user posted image

enakouser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19921
12.6.2007 21:55:00   
pikapolona2
borovnička drgač pa jst jo dam pa v dnevno na tla...in se mal pizidi....ampak kakat pa res ne morem z njo pred očmi.....sam je pa res da meni še ne puza....kaj bo pa potem pa rajši ne pomislim!

P

Neposredna povezava do sporočila: 19922
12.6.2007 21:56:06   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ženske, jaz sem na dieti. ZELJOVA JUHA user posted image .

Ščijem ko pes, lačna pa sem tudi, da sem kar hudobna. Če me že katera mora omenjat, prosim rožice in metuljče, naj si nobena ne drzne mi stopit na rep, ker danes poleg lajanja prihaja še grizenje user posted image .

pol je boljš da ti ne omenjam, s čim se zdaj mastim pred računalnikom, medtem ko vas beremuser posted image user posted image user posted image  da ti ne zbujam skomin ali pa slučajno ne stopim na rep user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19923
12.6.2007 21:58:15   
tasha23
Čer,

najprej VAVA IN LUKA mislimo na vaju in vajino družino - vso srečo pri operaciji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem user posted image in istočasno user posted image user posted image , mali se sploh ne zmani za druge samo z mamo hoče bit in jaz se ne morem odpočit user posted image
Ne vem kaj mu je  - to počenja že nekaj časa in ne vem kako naj to rešimo. Smo pa danes naredili nekaj korakov (postavila sem ga na noge in ga držala pod pazduho, on pa...frrrrr) - lovil je igračo od user posted image in se veda tudi Trilly user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19924
12.6.2007 22:00:18   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

KLICALA ME JE VAVA!!!!
JUTRI IMATA Z LUKCEM OPERACIJO!!!!

IN PROSI DA: DRŽITE PESTI!!!!!

jaz sem pa nazadnje zastopila, da ne bodo imeli operacije user posted image  močno mislim na vas, vava, in držim pesti jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  795 796 [797] 798 799   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  795 796 [797] 798 799   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.