Pikicapokica6
|
Moj internet je pa zadnje čase taaaakooooo poooočaaaaaseeen, da izgubljam živce. No, Pikabu, se ti pridružujem . Ko že napišem cel roman in potrdim, mi po 15, minutah napiše ERROR. Enostavno me vrže ven . Skratka, vsem, ki sem vas sfalila, čestitam za nov osvojen mesec!! Mi smo ok. Mala se plazi kot nora in čisti stanovanje, včasih pa tudi kakšno polico, če nisem dovolj hitra . V treh tednih smo zdaj osvojili plazenje, vemo, kdo je ati, kdo je mami, kaj je lunca, kaj je medo, delfinček in zajček. Sedi tudi že zelo dobro, včasih pa, ko se naveliča, pa se vrže nazaj in tako smo dobili tudi že kakšno buško. Čez dan se dojiva samo še 2x, pa 2x ponoči. To je za nas velik napredek. Ker je začela tako lepo papati, joško po obroku kar sama zavrne. Zbuja se ponoči sicer še vedno pogosto, vendar mi jo nekako uspe uspavati nazaj brez joške. Včasih je zato veliko vpitja, včasih pa zaspi zelo hitro. Na žalost pa še vedno ne spi v svoji posteljici. Mi smo kupili sedež Maxi-cosi priori, pa je kar ok. Sicer še ne sedi notri, ker ji manjka še 1 kg, tako da ne vem, kako se notri počuti. Ta vikend gremo na morje. Bomo sprobali taborjenje. Upam, da bo lepo vreme. No, mala se je zbudila, zato šibam.
|