|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  787 788 [789] 790 791   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.6.2007 8:09:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Trimax je do 4 let...ne do 12...12 letnika definitivno ne spraviš v ta zicuser posted image
mi imamo trimaxa... je kr do 12 let, ker se razstavi in je potem lahko samo jahač, ki ga morajo uporabljati otroci do dosežene določene telesne višine... ne vem kolk že, ampak js ga ne rabim več uporabljat user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19701
11.6.2007 8:11:32   
nanica
jaša, a ti si že tudi osem mesecev star?

čestitke obema z mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19702
11.6.2007 8:58:40   
frrrr
čestitke Jaši+altati, Tinkari+beki, Matjažu+@lini, Luku+vavi, Ajdi Izi+štorkljici za 8 mesecev!

hvala vsem za lepe želje v imenu Jaše!

super za vse lepo preživete vikende - izlete, srečanja, koncerte, poroke, tekme!
mi imeli soboto mračno obarvano, včeraj je bil pa prav lep dan... v SGju so bili viteški dnevi in je bilo vse tako obarvano... okrog so se šetkali vitezi na konjih, pekli so, koze in ovce so okl skakale, berač je bil srd ulice,... vglavnem full luštno... mi smo po mestu skakali, ko so še vse pripravljali, popoldne smo pa raje izpustili, ker se je k nevihti pripravljalo in sem kr sama skočila do dedka v bolnico, ddca sta me pa doma počakala...
drgač pa mali neki pokašljuje... ima zabasan nos in potem se mu zgleda ta sluz zatika in mu vmes celo na bruhanje gre tolk kašlja user posted image
kaj je zdej to? berem, da nas je kr nekaj takih... za mamicami in očki vred user posted image dejte se vsi skup pozdravit!!!!

nanica, js ne bi imela takega vremena do sred julija user posted image a se da kk drgač zmenit? user posted image

piskot, pri nas tut še vsaj za 5 centi pri glavi Romerja prosto...

šamponi in kopeli - mi ne uporabljamo... samo voda, včasih mandljevo olje zraven... vsake toliko časa ga pa še namilimo z navadnim trdim milom (to je že bolj tko 1x na 10-14 dni

kaj sem še pozabila? vem, da ste še o nečem debatirale, ampak zdej mi je ušlo iz glave user posted image pa že...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19703
11.6.2007 9:54:03   
moci
čestitke jaša in frrrruser posted image
user posted image
in enega slinastega lubčka od zoje user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19704
11.6.2007 10:16:11   
@lina
pozdravček, drage moje!

Midva sva ravnokar s plavanja, Matjaž nadaljuje spanje v posteljici, tako da imam tri minute časa, da se vam malo oglasim.

Z Matjažem se vam zahvaljujeva za čestitke! Tudi midva čestitava za nazaj, vsem ki jima vmes nisva (Tian, Tjaš, Tinkara, Jaša in Luka) ter danes Jaša in Ajda Iza!user posted image user posted image user posted image

Berem nekaj o pokašljevanju, vročini...hitro stran s tem, začenja se poletje, nimamo kaj z boleznimi delat med našimi oktobrčki!user posted image

Kar se pa sitnobe tiče - zunaj je čudovit dan, prav kmalu bo ratalo prevroče, hitro se skulirat ob kakšni ledeni kavi ali limonadi, kepici sladoleda...pa bo!user posted image

Debata o avtosedežih - mi imamo Romerja Duo Plus z Isofixom, Matjaža smo prestavili v četrtek vanj in fant uživa, lepo zaspi...resda mu manjka še kakšen gramček do 9-ih kil, ampak sva ga kar prestavila...lupinica ga je bila kar polnauser posted image

Tako, zdaj pa šibam še kaj narediti, dokler spi...čau!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19705
11.6.2007 10:25:32   
Maxica
Čestitke za osem mesecev
Jaša in Frrrrruser posted image ter
Ajda in Štorkljica.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19706
11.6.2007 10:30:16   
Arabela
Pozdravi tudi s štajerskega konca!

pri nas je mala ok, jaz pa tako prehlajena kot že dolgo ne....user posted image user posted image user posted image .. ne folgam si nosa pucat tako ven iz njega teče...
Mala sedaj pančka jaz grem pa čekirat kaj ste kaj zanimivega čvekale... kje sem sploh ostala user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19707
11.6.2007 11:09:49   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

mi smo kupili ze pred casom romer king ts plus, ko je bila akcija za 177 eur. nisem prav prevec pregledovala testov, ampak samo poslusala nasvet prijateljice. ona pa vse prestudira. mam sreco. user posted image

je pa martin se vedno v lupinici. imamo tudi romerjevo, in kljub temu, da ima ze cez 75 cm, ima se vedno kakih 5 cm do vrha pri glavi. noge pa itak cez bingljajo. lupinice so do 13 kg, martin jih ima 7.5. ne vem pa kaj je bolj varno, sva razmisljala, ker gremo v petek na morje, ce ga dava v sedez, pa potem poslusas mnenja, pa ima vsak svoje mnjenje in svoje argumente, pa si spet tam. eni pravijo da je lupinica bolj varna, drugi da je sedez, tretji pravijo da je itak vseeno. no zdaj gremo z lupino na morje.

Tega imamo tudi mi...
Kar se tiče lupinice, pravijo da je najbolj varna in da je fajn imeti otroka v njen čim dlje lahko, seveda da mu je še udobno.... če je otrok npr. pri 8,5kg nemiren je boljše ga pomirit tako da ustaviš avto in nato nadaljluješ kot pa da ga daš v večji sedež, ker tam pa potrebuje 9kg... no mi smo malo dali v sedež zato, ker se je začela obračati  in gledati mene ko vozim... sva se tudi odločala za tega Maxi cosija v akciji, je enako varen kot MC novi, vendar pač star model.. za Romerja pa sva se odločila ker ima več stopenj nasavitev za pasove in ker se ful lahko da iz enega avta v drugega...

http://soncek.si/si/avtosedezi-g1512.shtml
Na tej strani ob strani so varnostni testi sedežev... videla sem tudi že nove teste in trimax in Maxi tobi mislim da sta zelo slabo ocenjena... nisem pa sigurna.... jaz sem si pregledala vse in se potem odločila na podlagi le teh...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19708
11.6.2007 11:20:01   
Arabela
Čestitke JAšA in Altati

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19709
11.6.2007 11:21:44   
Arabela
Čestitke Tinkara in Beki

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19710
11.6.2007 11:23:22   
Arabela
ČEstitke Luka in Vava

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19711
11.6.2007 11:24:20   
Arabela
Čestitke @lina in Matjaž:

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19712
11.6.2007 11:25:18   
Arabela
Čestitke Jaša in Frrrr

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19713
11.6.2007 11:26:40   
Arabela
Čestitke Ajda Iza in Štorkljica

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19714
11.6.2007 11:26:42   
tika.
Arabela, tudi jaz sem preučila ta najnovejša testiranja in se odločamo na podlagi le-teh. Mi bomo kupili ali Romerjev Safefix Plus (nov model) ali Duo Plus, oba sta z iso fix-om (meni zelo pomembna zadeva).

Naša tamala je pa prejšnji teden pogruntala, da se v postelji lahko prime za ograjo in dvigne...in kakšno zadovoljstvo je touser posted image . Sedaj pa to ponavlja, čim jo dam v posteljico (ko še ni dovolj zaspana, da bi takoj zaspala). Začela je pa to početi tudi ob kavču. Kakor sem uspela spremljati, tudi vaši user posted image  to počnejo. Ali jim pustite? Ali je to še kaj prekmalu 7 mesecev in dober teden? Jaz sem kar malo zaskrbljena, ker včasih lepo vstane,poravna stopali (stoji na celem podplatu) včasih pa eno nogo kar na notri zasuče- v gležnju. Zgleda grozno in ji jaz potem to lastnoročno naravnam. A to lahko, ali se moram posvetovati s pediatrom? Drugače se postavlja na vse 4 ampak še ne zna z mesta. Se sama usede in se plazi, tako da se z rokami vleče naprej si pa pomaga tudi že z nogami.

lep dan

< Sporočilo je popravil tika. -- 11.6.2007 11:31:07 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19715
11.6.2007 11:28:04   
tika.
Čestitke vsem slavljencemuser posted image user posted image !

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19716
11.6.2007 11:28:53   
pikapolona2
danes vas pa ima veliko obmesečnico.......vsem vse lepo, pa veliko sončnih a ne prevročih dni
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19717
11.6.2007 11:29:43   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

Arabela, tudi jaz sem preučila ta najnovejša testiranja in se odločamo na podlagi le-teh. Mi bomo kupili ali Romerjev Safefix Plus (nov model) ali Duo Plus, oba sta z iso fix-om (meni zelo pomembna zadeva).

Naša tamala je pa prejšnji teden pogruntala, da se v postelji lahko prime za ograjo in dvigne...in kakšno zadovoljstvo je touser posted image . Sedaj pa to ponavlja, čim jo dam v posteljico (ko še ni dovolj zaspana, da bi takoj zaspala). Začela je pa to početi tudi ob kavču. Kakor sem uspela spremljati, tudi vaši user posted image  to počnejo. Ali jim pustite? Ali je to še kaj prekmalu 7 mesecev in dober teden? Jaz sem kar malo zaskrbljena, ker včasih lepo vstane,poravna stopali (stoji na celem podplatu) včasih pa eno nogo kar na notri zasuče- v gležnju. Zgleda grozno in ji jaz potem to lastnoročno naravnam. A to lahko, ali se moram posvetovati s pediatrom?

lep dan

Ti z isofixom so najboljši, vendar na Passatu jaz te možnosti nimam ker je starejši model, na Touranu gre, zato sva se odločila pač brez isofiksa za TS plus..

Če se sama dviga brez da bi jo ti forsirala ni problema.. naša je to začela početi šele sedaj.. pa ugotovila je da je fajn se obračati s hrbta na trebuh in to konstantno vadi pred spanjem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19718
11.6.2007 11:30:05   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

trip trap v šparovčku stane 67 eur - original

V Škofji Loki v Sintu pa stane manj kot 40 eur. Je boljši (vsaj meni) kot original.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19719
11.6.2007 11:30:39   
pikapolona2
Tika meni se še ne postavlja...pa ne bom pametna:-)) so se pa nekaj časa nazaj pogovarjale da če se otroček sam vzdihguje ni nič narobe če ga pa ti na nogoce postavljaš pa ni Ok...meni se zdi kar logično.
Lep dan
P

Neposredna povezava do sporočila: 19720
11.6.2007 11:32:50   
Arabela
MAMICA81... moram priznati da mi boljše spimo....user posted image user posted image user posted image  zadnje dni ko jo dam spat (zaspi še vedno na ob dojenju, čeprav ne na dojki ampak se sama odmakne) spi 5ur v kosu...user posted image user posted image user posted image .. no proti jutru se bolj pogosto zbuja.. čez dan pa tudi spi dopoldne in popoldne, največkrat v vozeku...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19721
11.6.2007 11:34:53   
Arabela
MINEJA, vidim da nas tu pa tam bereš...  pridruži se nam, saj imaš tudi ti zlatega oktobrčka..user posted image .. pa še štajreka si, tako da bo naš konec še malce bolj zastopan...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19722
11.6.2007 11:35:16   
tika.
pikapolona, saj ni panikeuser posted image .
Menda je res tako, če se sam, da je ok. No saj sama je to pogruntala in to izvaja. Skrbi me, ker ima včasih noge čist zviteuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 19723
11.6.2007 11:37:34   
Arabela
Evo namesto da bi peglala sem tu gor visela... moje dete še vedno spi (2urci)...

Včeraj pa smo bili v Ljubljani na Luninem festivalu v Tivoliju... smo šli obiskat nečakinje.. je bilo prav luštno, čeprav je bila naša še premala za vse kar se je dogajalo, za večje otroke pa je bilo čudovito pripravljeno... igrice, karaoke, ustvarjalne delavnice, šport... ko bi še na našem koncu kaj takega organizirali...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19724
11.6.2007 11:38:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

pikapolona, saj ni panikeuser posted image .
Menda je res tako, če se sam, da je ok. No saj sama je to pogruntala in to izvaja. Skrbi me, ker ima včasih noge čist zviteuser posted image .

tika. - samo poravnaj ji nogico, kadar ima zvito...in bo vse okuser posted image .

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  787 788 [789] 790 791   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  787 788 [789] 790 791   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.