|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  782 783 [784] 785 786   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.6.2007 20:49:10   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

[pikapolona- jaz lahko kar po pravici povem, da bom ena najbolj zajuser posted image  tašč! Priznam! Zato je bolje za sve te pupe, da bežijo pred mojim korenjakomuser posted image user posted image user posted image

e, tega pa jaz ne verjamem, pa če me po glavi počiš,

glede na vzore v družini boš ti ena zavidanja vredna tašča, vem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19576
8.6.2007 20:52:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

[pikapolona- jaz lahko kar po pravici povem, da bom ena najbolj zajuser posted image  tašč! Priznam! Zato je bolje za sve te pupe, da bežijo pred mojim korenjakomuser posted image user posted image user posted image

e, tega pa jaz ne verjamem, pa če me po glavi počiš,

glede na vzore v družini boš ti ena zavidanja vredna tašča, vem

mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image  Želela bi si vsekakor, ampak imam občutek, da me bodo čustva zaneslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19577
8.6.2007 20:54:18   
moci
no, jaz sem zoji raje drugo taščo izbralauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19578
8.6.2007 20:58:26   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

no, jaz sem zoji raje drugo taščo izbralauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi mene žene vzor iz družine in kar naprej me spominja, kakšna si ne želim biti (da ne boste narobe razumele, to ni tašča, z njo se kar v redu razumeva, pa mama tudi ne, tudi z njo se večinoma razumeva)

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19579
8.6.2007 21:01:51   
moci

user posted image user posted image user posted image tudi mene žene vzor iz družine in kar naprej me spominja, kakšna si ne želim biti (da ne boste narobe razumele, to ni tašča, z njo se kar v redu razumeva, pa mama tudi ne, tudi z njo se večinoma razumeva)

jah, nanica, če boš zajuser posted image sta še vedno v igri frrrr in lu (tukaj nimam nič zraven, zoja se je tiana kar sama lotilauser posted image )

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19580
8.6.2007 21:02:45   
moci
mi smo bili na terapiji in zdaj moramo našo prima papo zamenjati za trip trapuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19581
8.6.2007 21:04:05   
nanica
sigurno tvoj m..ož pozna kakšnega v lik kočevje, kjer jih delajo. mi smo ga lani dobili za 8 jurjev, drugače je pa skor 30 jurjev nov

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19582
8.6.2007 21:05:18   
nanica

jah, nanica, če boš zajuser posted image sta še vedno v igri frrrr in lu (tukaj nimam nič zraven, zoja se je tiana kar sama lotilauser posted image )

upam, da ne bo izbirala glede nataščo, prisluhne naj srcu, saj se ne bo s taščo poročilauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19583
8.6.2007 21:06:57   
moci
meni so hoteli v šparovčku rabljenega prodat za 67 euruser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19584
8.6.2007 21:17:24   
moci
lu, končala na 781 strani - če slučanjo pozabišuser posted image si predstavljam kako uživašuser posted image samo da smo si na jasnem, jaz sama z zojo ne bi šlauser posted image jaz nisem rada sama

muki, a se lahko smejem nežini p....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19585
8.6.2007 21:18:55   
lucika
ojej, moci. pa saj ne sedijo ure v stolčku? vsaj naš ima v stolčku samo kosilo. zajtrk v postelji, malico v vozičku, popoldansko malico v krilu, večerjo pa spet ležečki:) ojej, kaj šele jaz delam s svojim otrokom. no, naš je v stolu glih 15 minut na dan.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19586
8.6.2007 21:20:52   
Maxica
Čakaj, Moci, a ni napisala Muki, da je Iva rekla puser posted image ? user posted image  Eh, te moje snahe, ko smo lih že pri taščah.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19587
8.6.2007 21:22:54   
lucika
pikapolona, kak bi te jaz zdaj&%(/&)=/&/$%$%()/&=/%/$3W#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem si mislila, o muzika, zakaj imam tiho tule...bom pa probala. in sem jeeeeeeeej, pa se mi zdi čudno kaj imam zdaj nekam veliko strani odprtih. evo jih, so se same naodpirale! upam, da se rešim tega hudiča! če ne bo morala altati nujno k meni na kavo, halo! a mislite da ima čas kar okol letat?
moram malo antiviruse zalaufat, upam, da se mi ni kaka strela kje pojavila. uf, kak to sovrazim!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19588
8.6.2007 21:24:58   
lucika
moci, daj mu v primapapo na vsako stran eno desko, pa bo ravno in trdo, tak kot mora bituser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19589
8.6.2007 21:25:14   
Anonimen
Sem nehala prste škratu tiščat v usta, ker me je takooo ugriznil, da me še sedaj boli...ko bo, bo, a ne...user posted image

Nanica user posted image  za brata...24 urno kolesarjenje pa res ni mačji kašelj...user posted image

Je bil pa ful dobre volje popoldan, zvečer pa komaj imel čas it spat...upam, da ne bo prehuda noč...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19590
8.6.2007 21:27:29   
Maxica
Ja, Nanica, seveda, čestitke bratu, ima vse moje spoštovanje in občudovanje.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19591
8.6.2007 21:32:16   
Anonimen
Punce, meni pa nekaj ni jasno...a ko bodo prišle nove oktoberke (2007), bomo me prestavljene na forum otrok...in potem gre vse tole pisanje z nami ali kako...kje sem že jaz...upam, da to ne bo kmalu, ker bo takrat še veliko drugih stvari se začelo spet...user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19592
8.6.2007 21:41:07   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pikapolona, kak bi te jaz zdaj&%(/&)=/&/$%$%()/&=/%/$3W#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem si mislila, o muzika, zakaj imam tiho tule...bom pa probala. in sem jeeeeeeeej, pa se mi zdi čudno kaj imam zdaj nekam veliko strani odprtih. evo jih, so se same naodpirale! upam, da se rešim tega hudiča! če ne bo morala altati nujno k meni na kavo, halo! a mislite da ima čas kar okol letat?
moram malo antiviruse zalaufat, upam, da se mi ni kaka strela kje pojavila. uf, kak to sovrazim!

sorry nevem zakaj...jst mam to skoz v ozadju pa mi nikol taužnt stvari ne odpre.....upam da uštimaš....user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19593
8.6.2007 21:42:00   
pikapolona2

mi smo bili na terapiji in zdaj moramo našo prima papo zamenjati za trip trapuser posted image

kaj pa je narobe s primapapo??

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19594
8.6.2007 21:43:06   
moci
lucika, mi moramo menjat stol, ker zoja ukrivlja hrbtenico, tam pa bi se menda bolj poravnavala, ker se bolje nastavi glede na velikostuser posted image je rekla, da je drugače prima papa čisto ok stolček in da bo tudi za nas potem ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19595
8.6.2007 21:47:29   
Anonimen
Lucika lep nov avatar...user posted image

Jaz se pa poslavljam od vas, ker mi ful počasi RR dela in nimam več živcev, da ga čakam...user posted image

Grem v Pančevo...upam, da se boste naspale, jaz pa tudi...user posted image

Lahko noč..

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19596
8.6.2007 23:04:58   
lucika
danes ste pa take čvekice, da vas ni za ustavit... ne bom vas motila, grem še jaz spančkat:) za kake pol urce, ker naš mali ima zdaj skoraj redno bujenje pol ure po tistem, ko se jaz uležem:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19597
8.6.2007 23:37:46   
Pikabu
Se vam moram javiti, da ne bom med pogrešanimiuser posted image . Nam res zelo, zelo nagaja internet, upam, da mi uspe nekje vmes med delovanjem in nedelovanjem tole poslati.

Danes je bilo noro. Dopoldne je Maks spal nenormalno dolgo, pa ravno danes, ko sem se dogovorila, da gremo na nek obisk. Sem potem kar zanalašč malo bolj ropotala, da se je zbudil in da smo lahko šli. Ko smo prišli nazaj, sem hitela s kosilom za maledva, potem sta šla pa oba spat (Maks je spal spet zelooooooo dolgo, saj meni je super, samo nisem navajena, ptoem pa kar mislim, da je kaj narobe z njim, sem čudna, kajne? user posted image ), jaz pa hitro kuhat za naju, vmes sem pa čistila jagode. Ko je prišel možek domov, mi je še on pomagal, potem je pa še prišla njegova mama, da mi je pomagala skuhat marmelado. Sem si jo ful želela sama skhat, pa priznam, da bi jo danes res težko, jutri nas pa cel dan ne bo doma, v nedeljo bi bile pa že hin. Potem je pa še Ema imela en čuden dan. Pomojem je premalo spala popoldne in je kar nekaj tečkala, pa nič se ji ni dalo dopovedat. Po eni strani se mi je že prav smilila, ker je kar rekla, da nič ne uboga, pa da jo samo kregamo, ampak je res počela stvari, ko je spravljala sebe in druge v nevarnost, predvsem Maksa. Zdaj misli, da z njim lahko kar vse počne. Imata pa že skupno igro, se lovita po dnevni sobi. To sta pa res luštna, Maksu se pa tako fini zdi, da prav vriska zraven. Zdaj zvečer sem bila pa tako utrujena, pa sem morala še vse pospraviti, pa pod tuš sem šla in sem si glavo umila, zdaj bom šla pa lahko počasi spat, ker se mi bo posušila.

Nanica, sem zdaj gledala Odmeve in je pokazalo vrle kolesarje. Res, iskrene čestitke bratu in vsem ostalim. user posted image user posted image user posted image

Lucika, fleten nov avatar. user posted image user posted image user posted image

Vse ostale, vas omenjam. Ne biti hude, ker ne bom vsake posebej.

Jutri in verjetno tudi v nedeljo, se ne bom nič oglasila. Jutri bomo spet uživali na poroki. Dopoldne grem pa še k skavotm na obisk, komaj čakam, da si po res dolgem času dam spet kroj gor (upam, da mi je sploh še prav user posted image ). Je letos 10 let, kar smo v našem kraju začeli s skavti, pa kar sem jaz dala obljubo in se res veselim, ker vem, da bom spet videla kup znanih obrazov, s katerimi se res dolgo nismo srečali.

Vsem vam želim lepo soboto, pa lep vikend.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19598
9.6.2007 7:13:50   
Evik
trip trap v šparovčku stane 67 eur - original

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19599
9.6.2007 7:15:06   
Evik
aja moci - no jaz sem ga kupila ... pravzaptav bo darilo... jaz sem hotela original

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  782 783 [784] 785 786   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  782 783 [784] 785 786   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.