|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
9.6.2007 12:46:42   
živa
Tudi jaz pridem ob 16h, ker mali še ne spi.

Lp,

živa

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.6.2007 13:12:53   
2ursae
kul, dobr pol. Am, janja, kako pa kaj s tabo? Pot, pa pridta pol po šopingu oba na kofe - boš dala info iz prve roka, kje se da kaj finega dobit, pa lahko robo nam firbčnim babam še pokažeš user posted image

tisti, k bo prva prišla: lepo prosim, usedi se bliz peskovnika, ok?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 9.6.2007 13:14:03 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.6.2007 14:50:21   
metkica1
Punce malo se poslikajte, da vas vidim kak ste kaj, če vas že v živo ne morem. Jaz sem iz štajerskega konca in ne morem pridet, če bi bila pa kje bližje bi pa z veseljem z vami počvekala.
Zelo rada vas berem javim pa se bolj malo, ne vem se mi nekak ne da pisat.
Lepo se imejte danes!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.6.2007 15:00:59   
2ursae
jaz žal fotiča ne bom mogla prinest - je bil poln in sem se prepozno spomnila ga dat praznit, tko da bo žal še priklopljen, ko bova odhajala.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.6.2007 17:53:15   
skuštrana
No, fajn se imejte danes na srečanju, jaz sem brez avta, drugače bi pa vrjetno prišla. Tako ali tako mi je doma malo dosadno. Sva šle s tamalo malo v šoping, ampak nisem našla nič kaj pametnega. Kupila sem ene pajkice, da bojo za pod tunike, da skrijejo moj celulituser posted image

Dashi, se mi zdi, da si ti pisala, da proti zatekanju pomaga peteršiljev čaj? Kako pa to nerediš? In koliko ga lahko spiješ na dan, se mi zdi da že malo zatekam, sploh popoldan imam kar malo bolj zatečene noge.

A ima še katera probleme z uravnavanjem pritiska v ušesih. To sem imela že v prvi nosečnosti, pa tudi kadar nisem noseča samo veliko manj. Sem bila že 2krat pri otolaringologu pa je kao vse ok..Meni pa za ****. Je pa stvar identično, kot kadar npr. pristajaš z letalom, pa dokler se ti pritisk ne uravna..A me razumete? In potem imam cel čas zamašena ušesa, sama sebe slišim ko govorim, druge pa ne..
Edino kar pomaga je da se vležem (to žal ni vedno možno, kaj se naj dol vržem sred uliceuser posted image ) ali pa da se sklonim, ampak ta druga rešitev je zelo kratkotrajna. Pa še ko en idiot izgledam ko hodim po ulici in se sklanjam vsakih par minutuser posted image Eh, nimam pojma kaj naj - naj grem spet zdravniku?

Mehurčica, tole s srčkom pa res ni bilo fajn..Jaz bi se verjetno kar zjokala, ker sem že itak bolj jokaste sorte, zdej pa sploh...Hvala bogu, da je vse ok.

ZOO, sicer je meni čisto vseeno za kam se odločite, ampaj je pa tudi v vstopnini razlika ogromna. V zg je okoli 20kn za otroke pa 10 (našo je zadnjič kar zastonj not spustila) v Lj pa je vstopnina kar dosti višje, če se ne motim.

Zivepo, super za orbitrek, jaz sem tud čist not padlauser posted image Zdej naredim vsak drugi dan 10 km, me je pogleda na moj celulit in pa kile pri g malo k sebi spraviluser posted image .

No, sicer bo pa sedaj poletje in takrat nam tako ali tako ne bo pasalo toliko jest, pa še bolj aktivne bomo, ker so časi dopustov in tako naprej...A, ne, punce?

Nič, grem zdej še malo pospravit - amm tako bombo, da je jojuser posted image ..Uživajte pa se beremo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.6.2007 19:09:23   
Daschi
peteršiljev čaj
enostavnouser posted image .
Zavreš liter vode, dodaš en šop čistega svežega peteršilja, malce povreš in pustiš. čez čas precediš, piješ po požirkih čez dan.
Lahko pa tudi nasesekljamo koreninico peteršilja, skuhamo iz nje čaj in pijemo večkrat na dan.

meni je to pomagalo, upam, da bo tudi vam.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.6.2007 20:46:03   
kasija78
Upam, da ste se imele lepo na srečanju. Jaz sem se  zdaj vrnila iz Mosteca, tako upam da se vam pridružim naslednjič.

Pot, si kaj uspela kupit? Zdaj sem čisto prepozno videla tvoje sporočilo, sicer bi pa z veseljem kdaj šla po trgovinah ali na kavo. 

Daschi, a je lahko čaj iz posušenega ali samo iz svežega peteršilja? Jaz tudi hudo zatekam. Danes po sprehodu so me roke prav bolele in sem težko stisnila v pesti. Tako da iščem neko rešitev tudi zato, da bi se prenehala tehtnica premikati navzgor, ker se mi zdi, da bi to znalo biti tudi od vode. 

Orbitrek  sem tudi razmišljala da bi ga spet spravila v pogon. A je to varna vrsta vadbe?

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.6.2007 22:31:56   
2ursae
na srečanju sva bile mi2 z živo + podmladek, pa dve moji prijateljici, en novemberka in druga avgustovka, obe s sinkoma. Smo bile ful dolgo, bilo je luštno, je pa res, da smo v veliki meri skakale vsaka za svojo žverco user posted image . Jaz sem že kar mal pozabila, kako izgleda 16-mesečni otroček in sem lahko pri živinem tamalmu obujala spomine, živa je pa lahk pri mojmu Anžetu videla, kolk bo velik njen mali, ko bo rodila drugega user posted image . Obojestransko koristno torej user posted image .

sem se pa še jaz potrudila in dala slikico mojga bušija v album, tko da si lahko pogledate user posted image

lahko nočko, pa lepo pančajte 

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
10.6.2007 11:54:32   
Pandica
Ojla!

Super, da ste se imele lepo na srečanju user posted image  A nobena ni naredila nič slikic, da bi nam pokazale?

V petek sem bila v Grazu v Siersbergu in v H&M na nosečniškem oddelku imajo od 50 do 70% znižane določene stvari. Če bo katera hodila tam okoli naj gre pogledati, jaz sem našla spet par stvari za mene user posted image  Sicer pa tako kamor koli pridem nekaj najdem kaj se meni dopade user posted image  

Pa še za mojo user posted image  sem spet nekaj kupila user posted image  Moram reči, da imam že kar stvari, a samo jaz tako na veliko že kupujem a še katera druga user posted image

Klaudia meni lahko zraven prišeš MB 

2ursae kak maš lep trebušček user posted image

Lepo bodite in božajte trebuščke

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
10.6.2007 20:11:20   
valči
Zdravo souser posted image !

Vidim,da tu gor ni nobene,pa bom jaz nekaj napisala.
Lepo,da je srečanje uspelo in da vas ni dež dobil,bravo za vas.Zame je predaleč,pa še na bolniški sem,moram mirovat.Sedaj sem prišla do faze,da grem z otrokoma ven,na dvorišče,kjer sedim,kjerkoli,za mizo,na tleh(dokler me tašča ne vidiuser posted image ),na stolu,kištici.V glavnem sedim,ko stara omauser posted image ,res se počutim 80 let stara.Brez kondicije,počasi hodim,če že,večinoma počivam-beri ležim ali sedim.Čim malo hodim,mi trebuh trdi,da groza,kot kamen ga imam,pa dol tišči.

Na sprehod nisem zmožna iti z otroki,niti ne upam,da me kdo ne vidiuser posted image ,ja se bojim,da bodo ljudje mislili,lej,doma je,na bolniški,pa šeta naokrog.Pa sodelavka me vsake toliko hodi gledat,ne vem,da me ne bi slučajno videla delat,pa saj veste,kako to gre.Zmožna nisem delat,pa glavno,da bebica resteuser posted image

2ursae,zelo lep trebušček imaš,se mi zdi,da ima vsaka bolj lepšega,manekenskega,kot jas.Moj buhi se bo v strijah utopil,se mi zdi,pa se mažem,pa nič ne pomaga.Kaj delate,da imate take lepe trebuščke?

Kile,katestrofa po celi črti.Manj jem,kot sem prej,še večerje sem zreducirala,kak jogurt,ali nekaj malega od otrok,ko pustita,po osmi ničuser posted image kile pa gor,letijo,to ne moreš verjet,če ne vidiš.Sedaj sem se stuširala,namazala,pa grem na vago,misleč,da ne bo veliko,ker nisem večerjala,niti se basala čez dan,pa kaže 67.2!Kap me bo.Nobenih sladoledov,peciva,keksovuser posted image
Se še kateri kaj podobnega godi?

Ena je omenjala nekaj postov nazaj,da zelo malo čuti otroka in je bila v 22 tednuuser posted image .Jaz sem polnih 21 in otroka čutim,samo nežno,parkrat na dan sicer,samo zelo nežno.Malo se obrne,malo pobrca,pol pa spet spat,po meni očitno se ravna,ko vidi da tudi jaz mirujemuser posted image

Lep večeruser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.6.2007 20:24:45   
*bubi*
Dashi, se mi zdi, da si ti pisala, da proti zatekanju pomaga peteršiljev čaj? Kako pa to nerediš? In koliko ga lahko spiješ na dan, se mi zdi da že malo zatekam, sploh popoldan imam kar malo bolj zatečene noge.

Jaz s peteršiljem ne bi pretiravala. Res odvaja vodo, tak da za to je dober, ampak se še spomnim iz faksa, da eterično olje peteršilja vsebuje eno snov, ki ni primerna za nosečnice, ker povzroči krčenje maternice (torej lahko sproži splav ali prezgodnji porod).

Ne se bat, peteršilja, ki ga uporabljate kot začimbo v juhah in prikuhah, je premalo, da bi imel tak učinek, res velike količine pa so lahko nevarne. Joj, ko bi takrat boljše poslušala.... user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.6.2007 22:47:11   
pot
Živjo punce.

2ursae, šele zdaj sem videla tvoje sporočilo. No, ampak vseeno ne bi uspela priti. Midva sva šla v šoping šele ob 5ih popoldne in sva letala okrog kar nekaj ur. Potem pa sva šla pa hitro domov še travo pokosit.

Poročilo iz šopinga:
- hlače še vedno kupujem user posted image . Izmed vseh hlač v dveh trgovinah za nosečnice, sem našla samo en kroj, ki mi je res full ustrezal po udobnosti in tudi na riti so lepo stale, ampak mi material ni bil všeč - pikajoč lan v mešanici z bombažem. Čakam na boljši material (meni se je zdel kot volna, že na otip, očitno sem bolj občutljiva). user posted image
- Cene dolgih hlač se gibajo okoli bivših 12-13.000sit se pravi 50 €. Kavbojke avtomatsko par tisoč sit zraven ok. 65 €.
- Cene kril pa so tudi različne od 9.000sit do 16.000sit (!!!). Kroji nekaterih kril so pa tako enostavni, da bi jih vsaka lahko doma sešila. Raven trak iz raztegljivega materiala ali pa na elastiko ali vrvico v pasu do bokov, spodaj pa nabran material, pa par detajlov gor ali pošitkov.
- kar se tiče nakupa za nosečnice v nakupovalnem centru je bilo torej neuspešno in vse je predvsem drago. Očitno je prodajalka mislila, da sem šele v kakšnem 3. mesecu, ko mi je rekla, da imam še čas kupiti kakšne nove hlače. user posted image Jaz pa z odpetim gumbom okrog hodim (pa še zadrgo bi z veseljem odprlauser posted image ). Bom še rabila kakšno kandidatko za šoping, kasija78 ali katera druga... user posted image
- potem sva pa šla v trgovino (kako zdaj ne delat reklame?user posted image user posted image No, saj jo je že Pandica omenila malo višje.) za nenosečnice (tam kjer imajo tudi za otroke, pa moške, samo za nosečnice ne in to v LJ!). Tam sem pa dobila en zelo udoben top, kot krilo,izgledauser posted image . Kupila pa sem še krilo, ki je kljub majhni številki še vedno zelo udobno in prostora za vsaj 10cm trebuha notri spravit, dalo bi se ga pa uporabit prav tako za top. Skupen nakup pa cenejši kot ene same hlače. user posted image No, krilo je bilo15 €, top pa10€. Vzeti sem pa hotela še ene 3/4 hlače, vendar sem v centru Lj, kjer je oddelek za mlade videla rjavo barvo podobnega modela in bi raje tiste imela. Še prej bi pa rada kupila, glede na vremeuser posted image , ene dolge hlače. Tudi te 3/4 hlače so bile pol cenejše kot nosečniške dolge hlače. Okoli 25€ torej.
- Spodnje perilo: spodnje hlačke so okoli 10€ iz microfibre. V veliki trgovini v trgovskem centru pa so 6,34€. Če se ne motim, čisto iste ali pa je vsaj material in model zelo podoben. V centru Lj, so nosečniške hlačke cenejše kot v nakupovalnem centru.

Z veseljem bi imela še kakšno daljšo tuniko, pa kakšne 3/4 nogavičke za spodaj......

Šopinga bo še veliko letos, pa ne samo nosečniških oblačil. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.6.2007 23:12:19   
Spark
No evo da se še jaz javim. Tudi jaz sem že bila na morfologiji. Naš user posted image je težak 390g in je vse Ok. Me je zelo razveselilo, ko sem videla kako pleše v trebuhu. Res sem zelo uživala na Uz, pa še ginekologinja mi je vse lepo razložila. V prvi nosečnosti sem bila malo prikrajšana, saj sem imela enega ginekologa, ki je potem šel v penzio, pa tako malo je govoril, med pregledom ni hotel govorit, češ da ga motim, potem je pa samo rekel da je vse Ok.
Glede spola, je pa tako. Doma imamo punčko in smo si sedaj malo bolj želeli fantka. No ginekologinja mi je rekla da nič ne binglja, ne vidi pa dobro, da bi bila punčka. Pravi, da lahko da se kaj skriva. In sedaj sploh ne vem kaj naj si mislim. Da je punčka, ali da ne more zagotovo povedati. Me pa zanima, ali se opravi še kakšen UZ pregled, ali je to zadnji. Jaz sem čisto sklerozna, in se nič ne spomnim kako je bilo prejšnjič, pa čeprav je od takrat minilo samo 3 leta. Grozna sem.
Drugače pa moje počutje, hrbet me grozno boli od sedenja. V službi opravljam sedeče delo, in sem zadnji teden komaj preživela. Tako, da mi je ginekologinja sedaj dala bolniško, tako, da bom sedaj tudi malo več z vami klepetala. Napotila pa me je tudi na fizioterapijo v porodnišnico, zaradi bolečin v križu. To se grem jutri naročit. Pa upam, da bo kaj pomagalo. No malo lažje bo ker bom doma, pa ne bom nenehno sedela. Moja kilaža- zredila sem se za 5kg, zdi se mi da sem že kot balon. Pa nič nimam za oblečt. Sem mislila, da bom lahko stare majice ponosila pa si drugo leto vse nove kupila. Ampak so mi kar vse nekaj pretesne, prekratke. Bo treba v shopping.
No drage souser posted image , želim vam čim manj težav pa obilo dobrega počutja pa uživajte v brcikah.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
11.6.2007 6:54:09   
*bubi*
Pot, LJ je najslabša možna varianta za nosečniška oblačila kupovat. Sem to izkusila 2 leti nazaj. Zato pa grem jaz raje v C&A, kjer sem dala za nosečniške hlače enako kot bi za nenosečniške. Pa pač vzamem nakup kot reden letni nakup, pač model je "malo" drugačen user posted image  Enako je z majčkami. Sicer pa smo že velikokrat pogruntale, da nam je letos moda naklonjena. Jaz sem zdaj za RD dobila kar nekaj super majčk, tako da sem oblečena za čez poletje.

Bo pa imel Hofer v četrtek nosečniške hlače in majčke v akciji. Morda se splača it pogledat. Zase sem že kako majčko kdaj kupila, za bubija pa ogromno kupujem in je kvaliteta res zelo zelo dobra. Cene pa tudi prijazne.

user posted image
2 majčki za 13,99€

user posted image
Jeans hlače za enako ceno.

Pa kar je pomembno, imajo številke 36 - 46, ker jaz velikih številk pri nas sploh ne dobim user posted image . V Emporiumu v MB so imeli hlače max do 40. user posted image

Aja, ta "nosečnica" pa je kar malo hecna videt, so ji trebuh tak visoko naštimali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
11.6.2007 7:45:17   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, ta "nosečnica" pa je kar malo hecna videt, so ji trebuh tak visoko naštimali user posted image user posted image user posted image
Prvo, kar mi je prišlo na misel ob pogledu na nosečko:"Ja kje pa ima ta trebuh?"user posted image

Kako ste kaj punce? Danes je spet eno čudovito jutro! In jaz spet v krilu.user posted image Morem povedat, da nisem nikoli nosila kril, zdaj mi je pa tak fajn. Ampak imam premalo ozkih majc za zraven. Če bi imela tisto, ki se razširi pod zizikami, bi zgledala kot sod. Tako da nosim pač eno nenosečniško še zaenkrat in eno nosečniško črtasto iz H&M-a brez rokavov-sem jo imela včeraj gor in ko sva z Davidom jedla kosilo, mi je rekel:"Mami, kak maš polne zizike!"user posted image Hehehe... Sem samo rekla ja, da se pripravljajo na dojenčka, da se že mlekec dela.

Zdaj pa grem na moj jutranji običaj- kapučino s polnozrnatimi keksi.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
11.6.2007 7:58:24   
sanwebdra
Serbus,

Mi bomo tudi imeli user posted image . Superuser posted image , kakšno veselje - no, v petek imam še kontrolni UZ (je naša tamala roko držala čez srčka, pa ga nismo mogli dobro videt), pa se bom še enkrat prepričala da imamo pupo. Smo jo gledali v ritko in stegnjene nogice, pa sva z G videle samo črtico!!! 

Zdaj pa delat, letim čez mejo...

lp

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1566
11.6.2007 8:00:10   
Daschi
No, vidiš, tega pa nisem vedela. jaz sem ga v prvi nosečnosti pila in mi je pomagal, brez kakih posledic.
Ampak, punce, raje še vprašajte svoje ginekologe ali zdravnike, da ne bo kaj narobeuser posted image

Super naravni diuretik so tudi buče in lubenice. To pa preverjeno lahko jemo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz s peteršiljem ne bi pretiravala. Res odvaja vodo, tak da za to je dober, ampak se še spomnim iz faksa, da eterično olje peteršilja vsebuje eno snov, ki ni primerna za nosečnice, ker povzroči krčenje maternice (torej lahko sproži splav ali prezgodnji porod).

Ne se bat, peteršilja, ki ga uporabljate kot začimbo v juhah in prikuhah, je premalo, da bi imel tak učinek, res velike količine pa so lahko nevarne. Joj, ko bi takrat boljše poslušala.... user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
11.6.2007 8:10:45   
janja
Zdravo!

2ursae, živa - jaz sem čez vikend brez interneta, zato nisem mogla videti, ali in kje se boste zmenile. Govorila sem sicer v soboto s pot, ampak sem bila že malo utrujena od dopoldanskega pohajkovanja. Tako, da dejte se drugič zmenit že v petek, ali pa naj me katera pokliče (sporočim telefon), ker če imam čas, grem z Andražem zelo rada ven. Si pa nameravam v prihodnosti zrihtati internet doma.
Me pa veseli, da ste se imele lepo.

2ursae - imaš pa lep trebušček, moj je že tak, kot da bi  pojedla žogo (tisto za napihniti!).

tave - čestitke za user posted image .

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
11.6.2007 9:03:36   
živa
Hoj,

janja, midve z 2ursae sva se pa že spraševali, zakaj se nisi nič javila, ko si že ravno napisala, da bi lahko prišla. Se bomo drugič že prej dogovorile, pa si bomo najbrž vse lažje splanirale.

Jaz imam v petek morfologijo in komaj čakam, da spet malo pogledamo bebico, ki zdaj že kar fino razgraja v trebuhu. Mojemu možu pa malce nagaja, ker je dosedaj samo enkrat tako brcnila, da jo je tudi ob začutil (že mali ga je hecal do ne vem katerega tedna user posted image ).

Spark, če boš imela še kak UZ, je odvisno od ginekologa oz. tvojega stanja (uradno). Nekateri opravljajo še 3. UZ v 32. tednu, vendar tega zavarovalnica ne krije.

Na 3D UZ sem pa naročena 8. 8. v Postojno. V zadnji nosečnosti nama je bilo super, zato sva se odločila, da greva tudi tokrat.

Lp,

živa  

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
11.6.2007 9:13:02   
pikceva
Ojla,

Jaz imam danes pregled. V enem mesecu sem se zredila okrogle 4 kg (vsega skupaj 6) v 21 tednih- 66,5 kg. Upam, da imam kaj olajšav, ker nosim user posted image user posted image . Drugače jih bom sigurno slišala. ker 4 je skoraj sigurno preveč za en mesec. Jaz sicer ne izgledam hudo zrejena, moj trebušček pa je še kako...96 cm (od začetnih 75 cm) user posted image

Kar se tiče nakupovanja. Ja sem zadnjič iskala oblačila po Ljubljani, pa nisem veliko dobila. Ker pa živim ob meji z IT, najraje skočim do Udin, kjer imajo vse na pretek, pa še drago ni. Hlače imajo najboljše v Benettonu, vse drugo pa lahko kupiš v H&M, kjer imajo veliko boljšo izbiro kot pri nas.

Lp

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
11.6.2007 9:52:05   
oktoberka
en lep dober dan!
Imamo tak lep dan, jst pa men stirimi stena zaprta sedim pred buklami.user posted image V sredo imam izpit in se ucim na pamet formule. joj, kok lustno, a ne?user posted image kar zjokala bi se... prou zalostna in potta sm zaradi teh izpitov in ucenja. se mi zdi da mi ne gre nic v glavo on da ni fer da se morm js ucit...user posted image skratka ful sm bedna zadne dni. upam da bo cimprej mimo ta izpit.. sam kaj ko potem sledita se dva?!?

no, malo sem vam pojamrala, se ze bols pocutmuser posted image

drugace pa trebuscek raste, slikala sem se ze, samo fotk se nisem uspela dat v album. upam da mi bo cimprej uspelo, da boste lahko se moj trebuscek pogledale in strokovno ocenile in pokomentiraleuser posted image

lepo se imejte!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
11.6.2007 10:01:56   
pikceva
Tudi jaz ne morem pripeti slikic v album...

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
11.6.2007 10:08:50   
Klaudia
user posted image

( 63 user posted image  nas je)  

user posted image :user posted image  = 9:5   +   5 user posted image  

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB   user posted image
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM   user posted image

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB    user posted image
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ    user posted image
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK   user posted image

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ   user posted image
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ     user posted image  (Lia)

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB   user posted image

10.10.
- tave                   (user posted image 74)                              user posted image

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ       user posted image

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image   

- mamica80

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ   user posted image
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE        user posted image
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ      user posted image
- Spark

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG    user posted image  in user posted image

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image               user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

- *bubi*                                  2.user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja               (user posted image  83)       1.user posted image         KP
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa                    (user posted image 77)       2.user posted image         LJ     user posted image

- Ulaa
- miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
11.6.2007 10:28:01   
Daschi
Ojla!

Končno sem uspela narediti dva albuma! sicer notri ni slike mojega trebuščka, so pa slike mene in mojih treh otrok.
Če vas zanima, kako izgleda dojenček takoj po rojstvu...in pa mamica tudiuser posted image .
Torej na ZS mi sporočite in vam pošljem geslo za oba albuma!

Slike trebuščka pa v kratkem, obljubim!

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
11.6.2007 11:38:36   
oktoberka
Daschi, super slikice! Kkok luškano bitjece malo tam v porodnišnici. Za požret! Sem se kar stopila ob gledanju slikic. Lahko še kašne dodaš- je fino mal gledatuser posted image

lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?