valči
|
Zdravo so ! Vidim,da tu gor ni nobene,pa bom jaz nekaj napisala. Lepo,da je srečanje uspelo in da vas ni dež dobil,bravo za vas.Zame je predaleč,pa še na bolniški sem,moram mirovat.Sedaj sem prišla do faze,da grem z otrokoma ven,na dvorišče,kjer sedim,kjerkoli,za mizo,na tleh(dokler me tašča ne vidi ),na stolu,kištici.V glavnem sedim,ko stara oma ,res se počutim 80 let stara.Brez kondicije,počasi hodim,če že,večinoma počivam-beri ležim ali sedim.Čim malo hodim,mi trebuh trdi,da groza,kot kamen ga imam,pa dol tišči. Na sprehod nisem zmožna iti z otroki,niti ne upam,da me kdo ne vidi ,ja se bojim,da bodo ljudje mislili,lej,doma je,na bolniški,pa šeta naokrog.Pa sodelavka me vsake toliko hodi gledat,ne vem,da me ne bi slučajno videla delat,pa saj veste,kako to gre.Zmožna nisem delat,pa glavno,da bebica reste 2ursae,zelo lep trebušček imaš,se mi zdi,da ima vsaka bolj lepšega,manekenskega,kot jas.Moj buhi se bo v strijah utopil,se mi zdi,pa se mažem,pa nič ne pomaga.Kaj delate,da imate take lepe trebuščke? Kile,katestrofa po celi črti.Manj jem,kot sem prej,še večerje sem zreducirala,kak jogurt,ali nekaj malega od otrok,ko pustita,po osmi nič kile pa gor,letijo,to ne moreš verjet,če ne vidiš.Sedaj sem se stuširala,namazala,pa grem na vago,misleč,da ne bo veliko,ker nisem večerjala,niti se basala čez dan,pa kaže 67.2!Kap me bo.Nobenih sladoledov,peciva,keksov Se še kateri kaj podobnega godi? Ena je omenjala nekaj postov nazaj,da zelo malo čuti otroka in je bila v 22 tednu .Jaz sem polnih 21 in otroka čutim,samo nežno,parkrat na dan sicer,samo zelo nežno.Malo se obrne,malo pobrca,pol pa spet spat,po meni očitno se ravna,ko vidi da tudi jaz mirujem Lep večer