|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
8.6.2007 8:50:05   
živa
Sobota, 9. 6., vremenske napovedi:

Jutri bo večinoma sončno, predvsem v popoldanskem času bo nastalo nekaj ploh ali neviht. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, najvišje dnevne od 23 do 29 stopinj C.

Saturday
80°F (27°C) | 53°F (12°C)
user posted image

user posted image
Sobota
Moznost dezja. Delno oblacno. Najvisja: 78° F. / 26° C. Veter JJV 6 mph. / 10 km/h. Chance of precipitation 30%.

user posted image
Sobota ponoci
Oblacno. Najnizja: 55° F. / 13° C. Veter Zahod 4 mph. / 7 km/h.

Sat
morn-
ing

Sat
after-
noon

user posted image
user posted image

clear
some clouds

23
24

A bomo dorekle, kje in kdaj se (če se) dobimo in kdo bo prisoten?

Jaz npr. nameravam biti.

Lp,

živa

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.6.2007 10:05:49   
pikceva
Ojla,

Ma kje je lepo vreme!?Tu pri nas je turobno in oblačno. Mi smo tako vajeni sončka na našem koncu, tako, da ga že vsi zelo zelo pogrešamo.
Jaz sem se tudi odločila, da ostanem na bolniški. Ker sem noseča z user posted image user posted image , mi to pripada. Lahko bi se odločila že prej, samo sem morala nujno uredit nekatere stvari v službi. Sedaj je pa brezdelje na vrsti. Zdaj samo čakam sončke, da bom hodila plavat na morje ( v IT- manj kot pol ure od tod) in bo dan hitreje minil. Drugače mi pa dopust letos odpade user posted image .
user posted image  je dobil novo službo in ne more v začetku julija na dopust, kasneje pa baje ni več priporočljivo, ker nosim user posted image user posted image . Skratka, si bom morala pomagati sama.

Kar se tiče čepenja, jaz ne vidim problema (mogoče si jih spomnila na staro porodno pozo user posted image )
Glede krčnih žil, pa noge v luft. In privoščite si narediti par korakov vsakih 20 minut, če morate v službi veliko sedeti ali stati. To je dobro tudi za bolečine v križu (kar pa jaz poznam)

LP

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.6.2007 11:17:04   
kasija78
Ste si že privoščila prvo (in edino najbrž) user posted image ? Jaz se ravno pripravljam nanjo...

Nakupi: Včeraj sva šla z mojim v LEclerc-a samo po vodo in prišla ven polnim vozičkom user posted image . Ker imajo namreč znižane stvari za user posted image . Kupila sem posodico za umivanje (3.99 E), aventove stekleničke, prsne blazinice (7.79 E), koš za plenice Snagenic (33,99) in kasetke zanj, darila za prijateljičinega otroka, kovterček. Na kartico sva dobila od za to porabljenih 80 E -  31 E za nadaljnje nakupe. Sicer imajo lepa oblačila za malo starejše otroke in tudi stolčke, posteljice in sedeže za v avto. Ampak nisem gledala vsega.
Ker imam časa na pretek sem preverila še na spletni strani BabyCentra in tam tak aventov setek stekleničk stane 8,30 E, jaz sem plačala 5.99 in dobila 1E na kartico od tega. Koš za plenice Sangenic pa stane v BC 52,12E in kasetke zanj 20,40 - v primerjavi z leclercovo ceno koška 33,99 in kasetk 15,50 - ter od tega vračilom cca 15E na kartico.
Glede na to, da sem že preverila, sem pač še vam napisala - upam da ne morim s takimi informacijami. Boste vsaj še ve kaj imele od moje bolniške user posted image .

Pot, jaz tudi pogosto čepim, ker mi ta poza vedno bolj ugaja. Se mi zdi, da me tudi telo in user posted image  hitro opomnita, kadar naredim kak neprimeren gib. Recimo, če prehitro vstanem, me prav špikne. Pa imam tox-protitelesa +, zato tudi veselo delam na vrtu, vendar ob tem več počivam in pijem vodo.

Daschi, Janja in ostele še delovne - Sem še enkrat prebrala svoje jamranje v zvezi z bolniško in mi je bilo kar malo nerodno user posted image . Prav nisem pomislila na to, da nekatere pa morate delati in bi morda raje porabile čas za pripravo na prihod user posted image . Samo v tistem trenutku sem bila huda nase in ves svet, ker nisem hotela biti doma, pe se nisem mogla dogovoriti za manj rizično delovno mesto, čeprav jih imamo. Sem pač videla samo svojo pozicijo v tisti jezi. Saj  je bolje, da sem doma, ker kaj če bi se res kaj zgodilo - potem bi si težko odpustila, da sem tvegala.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.6.2007 12:31:08   
Daschi
kasija78, ma daj! ti samo uživaj doma!user posted image
ti prav privoščim!
jaz sem bila prvo nosečnost doma ves čas in mi je bilo super1
sedaj pa mi je super, da delam. Mi hitreje mine, ker nimam nič časa in samo jamram, koliko imam delauser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.6.2007 12:59:10   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Jaz imam pa še eno najverjetneje neumno vprašanje, ker me je soseda sicer par mesecev nazaj skoraj napadla, ko me je videla čepet na vrtu. .. Ali je čepenje res odsvetovano med nosečnostjo in zakaj?

po mojem je kakšna stara vraža, da če čepiš, ti bo kar otrok ven padu user posted image , kar se da "kao" podkrepit s tem, da je čepenje res tud porodna poza user posted image . Saj se smejem, ampak vam moram priznat, da imam sama slab občutek čepet... saj vem, da je popolnoma nemogoče, da bi mi otrok kar ven padel user posted image , samo občutek imam neprijeten.

srečanje - jaz sem bolj za soboto, vreme si pa itak sproti zmišljuje, kaj bo skuhalo. Mi pa ni blema prit tud v nedeljo.

pandica, žal ne vem, kje v Lj je Clarck user posted image . A ktera ve, kje je?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 8.6.2007 13:04:09 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.6.2007 13:08:40   
2ursae
ena je omenila, dmjev tek za ženske v tivoliju, pa sem preverila in je v ned. 10.6. - dajmo se pol res raj zmenit za soboto, da ne bo gužve

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.6.2007 13:41:48   
skuštrana
Živjo..

Evo, jaz sem imela včeraj morfologijo. Vse je ok, mali nagajivec/ka je težek 530g, velikost sem pa pozabilauser posted image ..Aja, sem pa primerjala mere (full naključje, ampak morfologijo sem imela na isti dan nosečnosti kot s prvo pupouser posted image ) s prvorojenko in je tale v mojem trebuhu malenkost večji. Pa trebuh imam zato toliko večji, ker tokrat nosim bolj spredaj, prvič sem pa imela vse parkirano v križu..
No, o kilah ne bi, ker mislim, da so imeli pokvarjeno vago. Vsaj kake 3 kg je pokazala preveč user posted image . Sem pa vse skupaj do sedaj pridelala 6kg, ampak se je še sama g čudila kam, ker se mi sploh ne vidi. Je pa mali v trebuhu non stop odpiral usta in smo ugotovili kam gre vsa ta hrana..Poje jo.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
8.6.2007 13:53:23   
Daschi
skuštrana, čestitke za dobro morfologijouser posted image
aha, se je že začelo, skrivanje o kilogramih. pa vse bomo trdile, da se nič ne redimo, čez eno leto pa bomo skupaj na forumu hujšanjeuser posted image user posted image user posted image
No, dejstvo pa je, da sem jaz tudi povsem prepričana, da sem prav malo presuhauser posted image !

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
8.6.2007 14:09:30   
mehurčica
Skuštrana, čestitke za uspešno morfologijo!

Jaz pa sem imela pregled in sem se na mizi že skoraj začela jokat, ker se ni slišalo srčka. Sicer mi je bilo čudno, ker sem vsaj eno brciko čutila v čakalnici. Potem sva šla pa na hitro v prvo nadstropje na UZ pogledat in je srček lepo utripal, kepica pa se je razživela, da sva komaj še lahko malo med nogice pogledala. Ni se dobro videlo, mi je pa žal da mu nisem rekla, naj nardi slikico spola, da bi lahko doma skupaj ugotavljali, kaj bi tisto lahko bilo. Lulčka namreč ni bilo nikjer, samo taka izboklina je bila. Zdaj pa ne vem al je to lulika al so bila jajčka. Ginekolog namreč ni bil ziher, je pa rekel, da mu bolj zgleda kot lulika.

Na morfologijo me je sestra na UZ naročila komaj 10.7., ko bom noseča 24t 2d. To še menda glih gre, a ne? Sem pa naročena pri moji bivši ginekologinji Dr. Kudrovi in sem ful vesela, ker ji res zaupam.

Zredila se nisem od prejšnjega meseca nič. Sedaj sem na +2kg pri 19t5d. Naslednjič me tehtajo čez 5 tednov- to so ti takritični, ko se najbolj zredimo, ne? Uh...user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 8.6.2007 14:11:32 >

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
8.6.2007 14:21:35   
oktoberka
Mehurcica sem vesela da se je vse dobro izteklo! Mene bi tud najbrz kr pobralo ce se nebi srcka slisalo. Te loh ful prestrasjoteli dohtrji ej!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1535
8.6.2007 15:47:04   
tave
Hoj user posted image !
No da se še jaz javim. Včeraj sem imela mrfologijo. Imeli bomo user posted image .Malo sem bila presenečena, zato ker sem si želela pupo. Ampak nič ne de, samo da je vse uredu. Vse skupaj do zdaj sem se zredila za 4,5 kg. Če bo šlo tako na prej, bo čisto uredu.
Popravek 2ursae- DM maraton za ženske je v soboto 9.6., s tem da bo pop. tam okoli 13h žurka, ker bojo igrali kingstoni. Tudi za otroke je poskrbljeno. Bila sem lani kot udeleženka in je bilo super. Odšla sem namreč med zadnjimi. Jaz bom tam že dop., ker grem spodbujat prijateljice ki bojo tekle, pop. pa imamo piknik tam koli 16h, tako da mene ne bo, razen če se boste zmenile kaj prej.
Zaenkrat toliko od mene.

Se tipkamo, tave

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
8.6.2007 18:54:09   
jasna
Punce, v nedeljo mislim da bo tista lunina zadevščina in bi znala biti ogromna gužva. V soboto pa tek? Mogoče bi bilo vseeno bolje srečanje prestaviti za kakšen teden?

Drugače se vam oglašam iz službe, še dobrih 10 min. in grem domovuser posted image .  Drugače sva z malčico vredu, me pa že trebuh ovira in se težko obuvamuser posted image . Pred par dnevi me je ena že pošiljala na porodniško in ni mogla verjeti kdaj imam šele rokuser posted image .

Pandica, normalna TT je še okoli 37. Upam, da ne boš zbolela.

ZOO- se strinjam s kasijo 78user posted image . Naša dva sta bila navdušena. Še posebej nad volkovi, ker so jih ravno hranili. Sploh za majhne otročke je čisto zadosti velik.

Lepo se imejte čez vikend in na srečanju!
LP

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.6.2007 20:05:48   
Klaudia
user posted image

( 63 user posted image  nas je)  

user posted image :user posted image  = 8:5   +   4 user posted image

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB   user posted image
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM   user posted image

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB    user posted image
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ    user posted image
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK   user posted image

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ   user posted image
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ     user posted image  (Lia)

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                   (user posted image 74)                              user posted image

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ       user posted image

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image   

- mamica80

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ   user posted image
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE        user posted image
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ      user posted image
- Spark

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG    user posted image  in user posted image

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image               user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

- *bubi*                                  2.user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja               (user posted image  83)       1.user posted image         KP
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa                                                               user posted image

- Ulaa
- miska1

2ursae -  Clark je v ljubljani v btc hala a v kletki, nekje na sredini. Je pa kar velik in ima 2vrata tak da ne moreš zgrešit. Če je pa v centru kje pa ne vem...

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 8.6.2007 20:07:34 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.6.2007 21:10:46   
živa
Vidim, da vse nekaj govorimo o srečanju, pa nič konkretnega. Jutri je DM tek za ženske, v nedeljo potemtakem tudi nekaj, gneča v Tivoliju bo oba dneva. Lahko se torej dobimo:
23. (ko nas je poleg jutri največ na seznamu)
- ali pa jutri kje drugje, če bi se rade izognile gneči. 
- Ali pa nehamo komplicirat in se dobimo jutri ob 15h v Čolnarni.

Torej, katera kaj predlaga? Jaz sem kar za jutri popoldne, kje, mi je pa vseeno.

Lp,

živa

P.S.: Podatki za Klaudio: letnik 77, 2. nosečnost, LJ, spol naj bi bil pa presenečenje.

< Sporočilo je popravil živa -- 8.6.2007 21:14:47 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 21:25:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.6.2007 22:04:48   
pot
Živjo nosečke.

Očitno nam ta vikend ni naklonjen za srečanje, je premalo dorečenega. Recimo ura, kraj... user posted image

Je mogoče katera jutri za skupni šoping in potem kakšno pizzo? Recimo v BTCju? Moje edine hlače, še tiste, ki sem jih imela na srečanju se komaj še zapnejo in rabim hlače, čim cenejše in udobnejše seveda, pa še kakšno tuniko. Če se kateri jutri dopoldne šopingira, bi bila zelo vesela družbe, moj namreč ni preveč navdušen, ker bi rad naredil kaj okoli hiše (robnike za plošče položil), ker v nedeljo ne bova doma. Jaz sem pa danes za kakšen teden svoje opravila. Oplela vrt in posadila z veliko zamudo nekaj stvari, nekatere pa še enkrat, ker so mi polži vse sproti pojedli. user posted image Tako, da bi šla jutri dopoldne v šoping s kakšno od vas, če je kateri za družbo in šoping.
Je kakšna prostovoljka? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.6.2007 22:18:33   
živa
Pot, jaz bi bila z veseljem tvoja družba, ker se mi res lušta en šoping, ampak naš mali se ne strinja, mož pa dela, tako da nimam varstva, žal.

Lp,

živa

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.6.2007 22:22:11   
pot
A mali ni pripravljen it v šoping z nama? Saj lahko gre z nama, jaz nimam nič proti, samo nevem kako veselo pa zanimivo pa najbrž zanj res ne bo. :S Škoda. user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
8.6.2007 22:48:31   
živa
Ahaha, naš mali in trgovine user posted image ??? Ne gre. Pol urice, po hrano nam še uspe, po cunje in v kako garderobo z vozičkom user posted image  ... ne bi rekla, žal.

Bi šla pa jaz popoldne res z  veseljem na kako kavo, skupaj z malim, ker moj ves dan dela in se mi ne ljubi biti ves dan doma oziroma v okolici doma.

2ursae, janja, skuštrana, pot in še katera, če ima čas - a se kje dobimo na kaki kavi ali čveku? Z otroki, seveda?

Recimo ob 15h, če ve katera za kakšno luštno lokacijo, kjer bi se tamali zamotili (kak pesek je idealen za našega in najbrž še katerega user posted image )?

Lp,

živa

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.6.2007 22:57:22   
pot
Ja res škoda za šoping.

Danes se po moje ne bo nobena več oglasila, ker je že pozna ura. Tako, da se bo treba, za srečanje, jutri točno dogovorit. Meni zaenkrat ustreza čas in lokacija, le oblečt moram še nekaj, tukaj se pa zatakne (moj trebuhuser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.6.2007 23:20:15   
2ursae
poznam en lušten plac z igriščem user posted image  - na Bizoviku pr brunarci. Greš dol z obvoznice na odcepu Bizovik in pol je zelo kmalu z glavne ceste odcep za Bizovik, tam zaviješ not, pa sam naravnost, naravnost, dokler praktično ne trčiš v brunarco. Fajn parking, senčka, potoček, in igrala za malčke. jaz se jutri z veseljem dobim z vami, sam se mi ne da iskat parkinga po Tivoliju.

Kaj pravte? Če ste za, bom še mal natančneje opisala pot do tja. Me smo se s septembrkami 05 skoz tam dobivale, k smo bile na porodniški, mam fajn izkušnje user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.6.2007 23:48:33   
pot
Saj res, kje točno pa sploh bo ta DM tek? Potem bo res problem s parkirknim prostorom, tudi ob gozdu, pri Čolnarni. user posted image Na to pa sploh nisem pomislila, še dobro, da si me spomnila 2ursae.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.6.2007 9:07:28   
živa
Hoj!

No, če katera pride, jaz sem za. Ob 15h na Bizoviku pri brunarici. Ker pa ne vem, kje točno je to, bi te prosila, 2ursae, če si lahko na ZS izmenjava telefonski številki, da te pokličem, če ne bi našla. Ti jo pošljem.

Torej, ob 15h, brunarica v Bizoviku:
2ursae
živa
pot (?)

še katera?

Lp,

živa

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.6.2007 9:40:04   
2ursae
jaz se javim bolj za 16. uro, ker moj mali zna potegnit ninanje do treh, pa še kosilo in mine cajt en dva tri. prideva z veseljem, pa bom, če nima nobena nič proti, rekla še prijateljici, ki živi tam blizu, in je tud user posted image , ima pa rok novembra.

bom pa prinesla fotič, tko da se lepo oblečte in našminkajte user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 9.6.2007 9:41:32 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.6.2007 11:47:59   
pot
Punce, name tokrat ne računat. Moj se me je usmilil in gre popoldne z mano v šoping. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?