kasija78
|
Ste si že privoščila prvo (in edino najbrž) ? Jaz se ravno pripravljam nanjo... Nakupi: Včeraj sva šla z mojim v LEclerc-a samo po vodo in prišla ven polnim vozičkom . Ker imajo namreč znižane stvari za . Kupila sem posodico za umivanje (3.99 E), aventove stekleničke, prsne blazinice (7.79 E), koš za plenice Snagenic (33,99) in kasetke zanj, darila za prijateljičinega otroka, kovterček. Na kartico sva dobila od za to porabljenih 80 E - 31 E za nadaljnje nakupe. Sicer imajo lepa oblačila za malo starejše otroke in tudi stolčke, posteljice in sedeže za v avto. Ampak nisem gledala vsega. Ker imam časa na pretek sem preverila še na spletni strani BabyCentra in tam tak aventov setek stekleničk stane 8,30 E, jaz sem plačala 5.99 in dobila 1E na kartico od tega. Koš za plenice Sangenic pa stane v BC 52,12E in kasetke zanj 20,40 - v primerjavi z leclercovo ceno koška 33,99 in kasetk 15,50 - ter od tega vračilom cca 15E na kartico. Glede na to, da sem že preverila, sem pač še vam napisala - upam da ne morim s takimi informacijami. Boste vsaj še ve kaj imele od moje bolniške . Pot, jaz tudi pogosto čepim, ker mi ta poza vedno bolj ugaja. Se mi zdi, da me tudi telo in hitro opomnita, kadar naredim kak neprimeren gib. Recimo, če prehitro vstanem, me prav špikne. Pa imam tox-protitelesa +, zato tudi veselo delam na vrtu, vendar ob tem več počivam in pijem vodo. Daschi, Janja in ostele še delovne - Sem še enkrat prebrala svoje jamranje v zvezi z bolniško in mi je bilo kar malo nerodno . Prav nisem pomislila na to, da nekatere pa morate delati in bi morda raje porabile čas za pripravo na prihod . Samo v tistem trenutku sem bila huda nase in ves svet, ker nisem hotela biti doma, pe se nisem mogla dogovoriti za manj rizično delovno mesto, čeprav jih imamo. Sem pač videla samo svojo pozicijo v tisti jezi. Saj je bolje, da sem doma, ker kaj če bi se res kaj zgodilo - potem bi si težko odpustila, da sem tvegala.
|