pot
|
Pozdravljene sonosečke! Jaz sem danes točno 20. tednov noseča. Čestitke za vse dobro opravljene morfologije in za vse fantke in punčke, ki so sedaj dobili osebnost! Srečanje mi v soboto odgovarja, v nedeljo bova pa na čisto drugi lokaciji cel dan in ne bom mogla priti. skuštrana, ne mi pizze omenjat, mi tako diši že več kot 14 dni, pa še vedno nisem prišla do nje. Sonca si pa tudi jaz že močno želim, se mi takoj razpoloženje spremeni. kasija78, lahko bereš, pogledaš kak dober film, rešiš kakšno križanko, napišeš kaj v dnevnik svojemu otroku, se ukvarjajš s kakšnim svojim hobijem, greš na sprehod, narediš kak seznam za po porodu... Jaz že komaj čakam UZ naslednji teden, še posebaj, ker bo zadnji in ker močno upam, da bomo videli spol otroka. Sem že kar ˝malo˝ neučakana, ker me tako zanima spol... Mojega zanima, če je fantek, če on zaganja motor in mene, če je punčka, če že vadi plesne korake v trebuhu. No, skratka, zanima naju spol! Pa nihče ne navija za poseben spol, samo take primerjave sva našla. Mi pa trebuh oz. maternica že en teden otrdeva. Najprej sem mislila, da se je samo otrok tako čudno postavil, da mi je bulo nardil. Ker se je prevečkrat ponovilo, pa sem dojela, da je to že nabrž to. Pa se mi zdi kar malo hitro. Tisti kamen se mi ne zdi prav nič prijeten. Magnezija in Magnesola pa ne maram in tudi preveč mi prebavo uredi. So pa krči zdaj manj pogosti oz. trajajo manj časa (zadnja 2 dni po Magnesolu). Jaz imam pa še eno najverjetneje neumno vprašanje, ker me je soseda sicer par mesecev nazaj skoraj napadla, ko me je videla čepet na vrtu. .. Ali je čepenje res odsvetovano med nosečnostjo in zakaj? Sama sicer ugotavljam, da je čedalje težje, ampak nevem ali je res odsvetovano. Lepo se imejte, naslikajte si sonce, če že samo noče priti in božajte svoje pupe in fantke.
|