|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
6.6.2007 14:47:36   
sharpy
Petarda...kaj zdaj s temi termini user posted image user posted image user posted image ....si jih uskladila.....ali si se že premislila user posted image user posted image user posted image , ko je poletje in so počasi novembrke začele tečnarit za vikende na morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.6.2007 14:49:46   
sharpy
Tincci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pa ne pozabi slikic prilimat 

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.6.2007 20:32:52   
Anonimen
ka zaj? še dugo vas bon čakala?

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.6.2007 20:48:15   
amy26
ka zaj? še dugo vas bon čakala?

a ti je dolgčasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.6.2007 20:51:36   
amy26
Moja dva malčka spita, končno, no Aleks spi že od 17 ure očitno je potegnil v nočno, le upam da ne bo kakega dretja ob polnoči ko bo naspanuser posted image , mi pa Ela ni in ni hotela zaspati, od pete ure popoldne sem z njo ležala, namesto da bi se spočila sem skos dajala dudo v usta ker jo je sproti ven metala. Zdej pa končno spi,
jaz pa nevem kaj počet al iti pred tv al spat.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.6.2007 20:57:55   
Anonimen
ja, ko je naenkrat mir v hiši je dolgčas, ko pa tečnarita si pa želiš miru, ha? user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
6.6.2007 21:01:04   
amy26
ma ja kar dolgčas, bi posodo zložila iz stroja al pa še kaj druzga sam se bojim da katerega zbudim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
6.6.2007 21:03:01   
Anonimen
jaz pa moram juho precedit in dat v zmrzovalnik pa se mi ne da user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.6.2007 21:07:01   
amy26
jaz pa moram juho precedit in dat v zmrzovalnik pa se mi ne da

user posted image user posted image user posted image  

jaz grem kar spat, ker mojgauser posted image  ni da bi mi delal družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.6.2007 21:07:42   
Anonimen
nočkauser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.6.2007 21:18:10   
*bubi*
Evo, bubi tudi spi. Je prestavil nočno spanje za eno urco. No, zato pa tudi zjutraj potegne, danes do pol sedmih user posted image  Ker tista ob petih je bila res malo huda user posted image  

Danes mi je uspelo kupiti Mamo in sem videla Adama user posted image  Hecko s tisto rutko user posted image  Kaj to kar tak pošlješ slikice otroka, pa jih pač nekje vmes objavijo? Je pa res lepo, da dajo vmes slikice domačih otrok, ne pa da bi še to poleg materiala iz tujih revij pobrali.
Na pregledu je tudi bilo OK, samo mene bolj zanima, kaj bo drug teden. Ne vem, če bom zdržala, me bo razpočilo od firbca  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
6.6.2007 21:32:52   
*bubi*
Ojoj, je danes en zaspan dan..... vse novembrke so že pod odejo user posted image user posted image user posted image  
Pa grem še jaz pred TV.

Lahko noč! 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.6.2007 22:08:39   
sharpy
Evo mene....sem lih kar uspela Marka uspavat user posted image user posted image user posted image .....    Že tretji večer gre tako pozno spat, ...nekaj ga matra....ful kaka in ima skozi ful sluzi v blatu. Pa ful ga to muči, ker ga je kot malo strah preden se pokaka in je čisto tak nervozen.

Bubi hvala za nasvet. Zdaj te pa moram še nekaj vprašat. Za kapljice so  mi napisali 5x3 kapljice na dan.  Zdaj pa mi ni jasno ali moram to razporedit preko 24 ur, torej da mu dajem tudi ponoči ali je  dovolj samo čez dan user posted image user posted image user posted image   In pa še to nevem ali je bilo mišljeno 3 kapljice ali pa 3 kapljice v vsako nosnico user posted image user posted image user posted image   Prosim pomagaj mi

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.6.2007 22:49:52   
nincy
Čer user posted image

Danes pa je bil naporen dan. Lara je bila taka sitka, trmasta kot user posted image , nič ji ni bilo prav, skoz je trmarla, se drla, tepla, brcala...user posted image  Sem jo dala ob 8 spat, ni blo šans da bi ona spala, je šla uro kasnej se je tud puntala pol ure. Res tale teden je prov obupna, upam da je samo obdobje, ker drgač se mi bo user posted image .

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.6.2007 22:50:54   
nincy
Grem zdaj pod kovter.

Nočko.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.6.2007 22:57:46   
nincy
Aja, še to, Podgurka tako ste bili lepi user posted image . Sploh se ne morem nagledat slik, ful lepo res.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.6.2007 7:00:38   
Anonimen
morgen, kako ste spale?  Nekam dobre volje sem danes, čeprav smo vstali že pred šesto user posted image .

Moja moška sta ravno odšla, jaz pa grem na masažooooooooooooo user posted image user posted image user posted image . Gre katera zraven? user posted image

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.6.2007 7:12:34   
amy26
Čestitke mladoporočencemauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tincci upam da je bil včeraj res tvoj naj dan in da si se imela lepo,
želim ti veliko sreče v zakonuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

http://www.ani3.dk/kaerlighed02/kaerlighed550/knus_08.gif 
user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.6.2007 10:23:07 >

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.6.2007 7:20:02   
amy26
morgen, kako ste spale? Nekam dobre volje sem danes, čeprav smo vstali že pred šesto .

spala nikakvo, še dobro da sem šla mal prej spat tako da sem spala recimo 2 uri, po polnoči pa skor nič mogoče proti jutri še kake pol urce. Najprej se je Ela nekam zbujala, pa jedla vmes ob 2.30 pa Aleks, mu dam kakav za pit, ker je pač preskočil večerjo in zaspal ob 17 uri, ga v pojstli na hitro previjem ker je bila pelenica prepolna potem pa dretje ker ni hotel naprej spati, je bil pač naspan.

Drl se nenormalno tako da je še tašča ob 3.00 zjutraj prišla gor, pa a si ga previla, mu dala za pituser posted image  kr neki, na koncu ga je moral user posted image  vzeti in z njim spati v dnevni sobi do šestih. No spal ni nič dosti, ker je Aleks skos čebljal zravenuser posted image  sej po eni strani ima prav, jaz skos vstajam zjutraj in nič ne spim, pa še on user posted image  naj mal okusi kako je ko bi spal pa ne morešuser posted image

Paštetka, naj te zmasira še za mene, ker sem je tudi potrebnauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.6.2007 7:39:11   
*bubi*
Jutroooo!

Sharpy, teh 5 odmerkov ti lepo čez dan razporedi, nič ni treba ponoči dajat. Po 3 kapljice v vsako nosnico.
Bubi je imel Tobrex za očke, mi smo potem zvečer dali Tobrex mazilo v očko, da je kao držalo čez noč. Ampak če niste dobili, se nič ne sekiraj, otroka res ni treba zbujat zaradi teh kapljic.
Bolj je pomembno, da Primotren prav dajeta.

Zdaj pa grem na ekskurzijo v botanični vrt. Upam, da nas ne namoči user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.6.2007 7:44:25   
Anonimen
Mogoče katera ve...ne najdem nobene primerne škatle za pošiljko. A če pošljem kaj kar tako v papir in vrečko zavito, pa dam gor nalepko z naslovom, da me ne bodo čudno na pošti gledali? Bo šlo naprej? user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.6.2007 8:59:04   
petarda
Jutrooooooooooooouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tincci upam, da sta se imela lepo in kar je še bolj pomembno, da se bosta imela lepo skozi življenje. Ni bilo včeraj časa za RR smo bili na terasi. V glavnem ti želim, da bi bili res srečna družinica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.6.2007 8:59:54   
petarda
Paštetka jaz mislim, da bi moralo ituser posted image  Sem enkrat že fuuuuul dolgo pošiljaja tako, pa je šlo...edin, če so zdaj kaka nova pravilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.6.2007 9:01:33   
petarda
Jaz grem pa danes kupit tisti baby fonm, končno smo se odločili, da bi ga rabiliuser posted image user posted image user posted image , ker smo veliko na terasi, pa na morju bo podobno...pa še za drugega dojenčka bo prav prišlouser posted image user posted image user posted image ...a katera kakšnega predlaga user posted image user posted image user posted image  Na kaj moram pazituser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.6.2007 10:13:34   
Anonimen
ti jaz dam mojega, enkrat rabljenega user posted image

Pismo bom vse raztalala user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.