|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
7.6.2007 21:21:39   
NinaŠ
Ve ki ste skoz polne idej.... ...dajte mi predlagat destinacijo celodnevnega (sobotnega) izleta - 2 družini - otroci stari 9 mesecev, 1,5 leta, 3 leta in 3,5 leta (ne sme biti preveč hoje). Ma je zdaj na meni vrsta, da "organiziram" izlet, pa mi nič pametnega ne pade v glavo (npr. Postojnska jama verjetno ni primerna za 9 mesečnike user posted image ).

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
7.6.2007 21:32:46   
*bubi*
Na Štajersko pridite user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
7.6.2007 21:36:17   
NinaŠ
Na Štajersko pridite user posted image

Ja mogoče tudi user posted image . Samo tja vsekakor pridemo enkrat v lastni režiji, zdaj ko imamo še kolege zraven, ne bi rada koga obremenjevala s preštevilčnim obiskom user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
7.6.2007 21:36:23   
tincci
Catja, kaj pa če bi peljala Jakata na bioresonanco, tok da ga pogledajo, kaj sploh ima in če se to lahko zdravi s koloidnim srebrom? Namreč, nama je že dvakrat pomagal namesto antibiotikov.

http://www.antikom.si/radionika/aqua.htm

http://www.demise.si/~blaz/colloidal%20silver1.htm

(pa še veliko več info na netu)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
7.6.2007 21:38:49   
NinaŠ
A je mogoče katera svojega novembrčka že pomerjala na poganjalcu Kettler? Tini ga bom kupila, zdaj sem pa v dilemi ali 10˝ ali 12˝. Sicer bom šla jutri v BC, da poskusimo, vendar tam imajo le 10˝ tako da večjega ne morem sprobat user posted image - ne poznam pa druge trgovine kjer jih prodajajo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
7.6.2007 21:44:36   
Urša
poganjalcu Kettler?

Kakšen pa je to?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
7.6.2007 21:48:01   
NinaŠ

poganjalcu Kettler?

Kakšen pa je to?

(ajoj, če mi ne bi bilo za limanje linkov odpreti Explorerja bi ti link prilepila user posted image )

"kolo brez pedal"

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
7.6.2007 21:48:59   
NinaŠ
najdeš ga pod poganjalce na spletni strani BC, pa tudi na igrarija.com.....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
8.6.2007 7:29:48   
*bubi*
Jutroooo!

Tole misliš?

Mi še nismo nič podobnega sprobavali, pa močno močno dvomim, da kdaj bomo. Zdaj ima navadne poganjalce, potem pa pride na vrsto kolo in/ali traktor.

< Sporočilo je popravil katrin -- 8.6.2007 9:41:29 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
8.6.2007 7:30:25   
*bubi*
Joj, zdaj bom pa kregana zaradi prevelike slike. Grem raje v službo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
8.6.2007 7:44:50   
Anonimen
Morgen user posted image

Urša tudi za tvojega Jakca en user posted image , za tebe pa user posted image .

JAz imam kar malo slabo vest, da dajem malega k babici, jaz pa na masažo, pa počivanje in uživanje cel dan. user posted image  Sicer se tolažim, da je to za M.user posted image OK, ker sem pri Muser posted image tudi uživala.

Danes grem rolko iskat, ker so me klicali in Pikapoke. Amy, ko jo stestiramo ti zvečer javim, kako se je obnesla. Pa še na pošto se moram 1x spokat. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
8.6.2007 7:46:57   
amy26
dobro jutro

Catja, user posted image user posted image za tvojega Jakca, upam da bo kmalu bolje in da bo dobil pravi AB, kaj pa če bi mu poskusila AB dati v šprico.
Urša, si ne predstavljam da bi Aleks moral imeti operacijo na lulčkuuser posted image  še sreča da je Jaka še majhen in čez par let sploh ne bo vedel da so mu dol kej delaliuser posted image . Drugače pa Aleksu tudi kožica ni hotela dol ampak to ko je še bil majhen pa mu je takrat P potegnila na silo do krvi, no takrat sem bila zelo jezna na njo. No zdej na srečo mu jo pa občasno dol potegnem in gre res lepo dol, kar sem res vesela.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
8.6.2007 7:50:20   
amy26
Amy, ko jo stestiramo ti zvečer javim, kako se je obnesla.

no super ti kar, jaz sem še vedno v dilemi ali jo sploh rabimo ali ne. Bojim se da bo Aleksu zanimiva samo za pet minut. Uživaj na masaži, pa brez slabe vestiuser posted image , ker M verjetno tudi uživa pri babici, ker se mu 100% posvetijo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
8.6.2007 7:54:20   
amy26
Pri nas dežuje, ne vem kdaj ta dež misli kej nehat, ker zdej pa se mi zdi da 14 dni skos neki dežuje. Še ven ne morem, pa rada bi šla mal v šoping za sprostitev pa spet ne morem.
Moram Aleksu kupiti še kake copatke, ima dvoje sam so ene skos mokre, ker je v njih skos cel dan v varstvu. Pa ne vem v katerih se mu ne bo toliko potila nogica, zaenkrat uporabljava copatke od superfit.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
8.6.2007 8:48:50   
NinaŠ
Dobro jutro!

Ja bubi, točno takega sem mislila. Tina poganjalca nima, njen tricikel je pa tako smotano velik, da (še) ne doseže dobro do pedal, na stopnički pa ji ni za noge imet, ker ona bi bila rada mobilna (no pa še roč se bo kmalu odlomil user posted image ). Tako da se mi zdi tale zadevca dobra rešitev, čeprav se bojim, da bo imela na začetku težave z balanco - ja itak da jo bo pozabljala naravnost držati user posted image .
Sem se pa kar odločila, da 10˝ naročim, ker drugo leto bo imela itak že kolo (12˝).

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
8.6.2007 11:14:13   
Urša
Ni slikice.user posted image  Je bila zgleda res prevelika. shrani.si ne dela več, a ne?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
8.6.2007 11:17:40   
*bubi*
Amy, mi imamo zdaj poletne copatke od Pami, se mi zdijo kar fajn zračni. Tudi bubiju se potijo nogice, je pa tudi res, da ni veliko v copatkih, več v sandalčkih in teniskah, ker je skoz zunaj user posted image

Kaj pa če bi kar ABS zoknce obuli? Zdaj pa je ja že dovolj toplo. Mi to še največ prakticiramo, ker si copatke skoz sezuva, potem pa pada. Ja, ABS-ke bodo za čez poletje najboljše, saj se dobijo tanke bombažne (ne termo), v največji vročini pa bo čisto bos.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
8.6.2007 11:19:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ni slikice.user posted image  Je bila zgleda res prevelika. shrani.si ne dela več, a ne?

Bom dala link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158702

Ja, je bila malo večja slikica, zato pa sem v službo pobegnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
8.6.2007 12:05:41   
Urša
ABS-ke bodo za čez poletje najboljše

Ma ni šans, da zdržijo minuto na nogah, jih takoj dol potegne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
8.6.2007 12:21:32   
amy26
poletne copatke od Pami

kje jih pa prodajajo?

Bi ga tudi jaz imela doma samo v nogavičkah ali kar bos ko bo topleje, gre se mi predvsem za varstvo, tam je pa žal cel dan skos notri, zato ga pa zdej večkrat če je lepo vreme prej vzamemo iz varstva da se še kaj naužije svežega zraka.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
8.6.2007 15:50:19   
*bubi*
kje jih pa prodajajo?

V LaScarpa trgovinah. Vrži v iskalnik, je bila zadnjič debata na Čvekanju. Upam, da imajo v LJ trgovino, v MB sta dve.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
8.6.2007 17:54:33   
Urša
Ja, v Lj imajo trgovino nasproti Gospodarskega raztavišča. Meni pa so zakon Chicco copatki, samo so dragi. Čakam na julij, ko bodo znižani-ponavadi kar za 50%, samo je treba it takoj, ker hitro grejo. Res so super zračni.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
8.6.2007 19:12:11   
*bubi*
Čeeeer!

Je katera za čvek danes? Jaz sem sama user posted image  Bubi je šel služit user posted image

Čeprav nisem prepričana, kako dolgo bom zdržala danes, je bil naporen dan. MENI SE NE DA VEČ!!!!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
8.6.2007 19:14:41   
tincci
Če kera hoče še danes slikce od poroke, naj mi pošlje svoj mejl na ZS, ne da se mi jih kle limat, gremo na morje jutri pa pakiramo

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
8.6.2007 19:36:33   
*bubi*
Sem ti poslala, tincci user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.