|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.6.2007 12:23:09   
*bubi*
Oooooooooooooo, lepotec Vid!!!! user posted image  Kje pa je lepotička mamica? user posted image

(odgovor članu podgurka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
5.6.2007 12:31:23   
*bubi*
paštetka in pa ostale ki ste uporabljale čebriček, ali se mi ga splača kupiti, pa do kdaj ste otroka notri kopale.

Mi smo kupili čebriček, ker se bubi ful ni rad kopal. Tudi v čebričku je sedel kot kup nesreče user posted image  Po pravici povedano, meni ni bil najbolj OK, kupili pa smo tistega malo večjega od Bebe jou. Zdaj pa je.... kaj pa vem, se mi zdi, da nekje v kleti. Najprej me je to motilo, da je hotel skoz vodo pit, sem mu morala ful glavico gor držat (smo testirali različne količine vode, pa ni bilo nič boljše), ko pa je pogruntal, kako se na noge postavit, pa ni bilo več šans za kopanje. Nismo ga dolgo uporabljali, pri 6m smo kupili tisti obroč za v banjo in je bilo ful boljše. To stvar še zdaj uporabimo, ko je treba laske oprat.

Jaz vem, da ga še 1x ne bi kupovala (no, itak ga še imamo user posted image ), mogoče si ga probaj kje sposodit in sprobaj. Če pridete kaj na Štajersko, ti ga z veseljem posodim. Aja, mi smo za kopanje preko banje položili kos iverala in dali banjico gor, da ni križ trpel. Mogoče pa to poskusi!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
5.6.2007 14:10:02   
petarda
Vauuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšno pomembno nalogo mamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Podgurka ful so lepe slikice, pa meni je tista s čevlji, prstani in šopkom FENOMENALNA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
5.6.2007 17:24:14   
tincci
Aja, petarda
pozabla sem ti povedat, da so mene kot 16-19 letnico tako klicali.. ime sem dobila po moji frizuriuser posted image user posted image sem zelo rada eksprerimentirala in me je precej metalo, kaj naj rečem user posted image tko da... lep nick user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
5.6.2007 18:55:45   
Anonimen
Amy, če želiš čebriček ti ga dam. samo ne vem kak ga do vas spraviti.user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
5.6.2007 18:57:31   
Anonimen
Sanje pa ni več tukajuser posted image

Mogoče mi bo pa katera druga poslala ZS z geslo, da vidim podgurko. na g mail ne morem ker nimam svojega računalnika.

(odgovor članu podgurka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
5.6.2007 18:58:39   
*bubi*
na g mail ne morem ker nimam svojega računalnika

user posted image user posted image user posted image  Zakaj pa rabiš za gmail svoj računalnik? Ravno v tem je štos teh stržnikov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
5.6.2007 19:01:27   
Anonimen
ker ne vem gesla

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
5.6.2007 19:36:46   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
5.6.2007 19:50:25   
Anonimen
Ooooooo Podgurka, kak si bila lepa user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa obraz ti kar žari od sreče user posted image user posted image . Pa Vid, je pravi cuker. user posted image

Kdo pa je tista črna lepotička zraven?  user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
5.6.2007 19:50:51   
Anonimen
Petarda ti pa hitro en pilates udari user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2961
5.6.2007 19:54:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Petarda ti pa hitro en pilates udari user posted image

Sem vedla, da mi bo žal, da sem ti geslo poslalauser posted image user posted image user posted image  To se sam na sliki tako vidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Joj, ne...res je kriza...pa nobene volje za hujšat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
5.6.2007 19:58:45   
Anonimen
petarda, malo sem se pohecala. Meni ši še vedno (pa tudi moj user posted image  pravi, da si)  prava seks bomba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
5.6.2007 20:04:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

petarda, malo sem se pohecala. Meni ši še vedno (pa tudi moj user posted image  pravi, da si)  prava seks bomba user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Tisto seks lahko kar spustimouser posted image user posted image user posted image  Bomba pa sem, jauser posted image user posted image user posted image user posted image  Jao meni...saj bom...jutri začnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
5.6.2007 20:52:54   
amy26
Podgurka res zelo lepa nevesta si bilauser posted image , pa Vid je prav srčkan

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
5.6.2007 20:54:35   
amy26
petarda, tako kot je že paštetka rekla si tudi meni zelo seksi, čeprav sem ženskauser posted image  tako da si te ne predstavljam kot neke suhice ker si že taka zelo luštnauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
5.6.2007 21:22:13   
tincci
Moj je šel pa zdele po šopek za na avto in se oba strinjava: ful je grd!!!!!!!! user posted image user posted image Kot kaka pogrebna ikebanauser posted image user posted image user posted image In me skrbi, kako bo jutri zgledal moj šopek... aaaaaaaaaaaa... da ne govorim, da je to ena cvetličarna kle dol v podpeči (Urša pozna) in mi je baba za poročni šopek, ta grd venec za na avto in 20 mašnc za na avto računala 280€!!!user posted image user posted image user posted image In ko sem jo spraševala, kolk bo to okvirno, mi je skos govorila, da ne ve, kok bo.. in sem ji rekla, da kaj pa brez računa, in je rekla, da je ista cena! Tko da Urša, če se kdaj poročiš, ne hodi k tej babi, ker se previsoko ceni, zdej pa samo še držte pesti, da ne bo moj šopek tko grd kot je tale na avtu.

Fak, grem na en čik pa jegrauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
5.6.2007 21:22:40   
nincy
Čer user posted image

Bo katera čvekala z mano user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
5.6.2007 21:31:11   
tincci
Nincy, otroka pust staršem pa v lajf user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
5.6.2007 21:33:59   
amy26
Nincy, otroka pust staršem pa v lajf

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
5.6.2007 21:48:26   
nincy
Nincy, otroka pust staršem pa v lajf user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mi je zdele L že vse živce požrla, ker ni hotla zaspat, tako da nimam energije da bi šla ven. Bom raj počakala na vikend user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
5.6.2007 21:54:31   
nincy
Petarda, dost imaš pilatesiranja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Rabim geslo od Podgurke. 

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
5.6.2007 22:15:59   
nincy
O groza tincci. A nista nič znorela? Saj verjetno bi bila jaz tud kar v šoku, če bi vidla en kup nesreče od rož tam pred sabo.
Važno, da boste vi lepi!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
5.6.2007 22:22:33   
nincy
Grem pa spat, ker spet nobene ni user posted image

Nočka...do 5 user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
5.6.2007 23:01:29   
sharpy
Jaz sem tu user posted image

Še katera???

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.