|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.6.2007 23:04:39   
sharpy
Tincci .... jutri boš najlepša user posted image   user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
5.6.2007 23:09:01   
sharpy
Jaz bi tudi rada imela geslo od podgurke user posted image

Bubi kako je tvoj bubi? Je boljše? Kaj pravi P?

Mi smo pa morali danes na ORL in smo dobili nek sirup in kpljice za nos in čez 14 dni moramo na kontrolo, da mu pregledajo sluh in da vidijo, če je z žrelnico vse v redu.
Bubi te bom prosila za mnenje......sirup Primotren 5 ml na 12 ur in kapljice za nos Tobrex 5x dnevno po 3 kapljice...
Zdaj bova skupaj doma vsaj 14 dni. Smo se pa zmenili v vrtcu, da jih lahko pridemo obiskat, ko gremo kaj na sprehod user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
5.6.2007 23:11:14   
Urša
Tko da Urša, če se kdaj poročiš, ne hodi k tej babi,

Sm že več kot 3 leta gospa poročena. user posted image user posted image user posted image  Drugače so tudi mene ful obrali za šopek in okrasitev avta, ampak je bilo vsaj takšno kot sem si ga predstavljala in izdelano v malo dražji, priznani cvetličarni. Ja, poroka je drag špas, pa tudi če jo narediš na izi. Mene je dosti več prišla kot sem naračunala.user posted image  A kr jutri bo D dan? Supeeeeeeeeeeer!!!user posted image user posted image user posted image  Na Magistratu z Jankovičem? user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
5.6.2007 23:11:51   
sharpy
Pa moj  user posted image je šel danes v Nemčijo in štartajo jutri na križarjenje tam po S morju  (oni bojo delali user posted image user posted image user posted image ),...pride čez 14 dni, če se ne bo kaj zavleklo.

Jaz pa grem jutri na razgovor za neko službo,....vam jutri več sporočim.  

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
5.6.2007 23:12:26   
Urša
Petarda, grem enkrat ta teden na mojo banko se pozanimat, če te bom kaj rabila, se ti javim na zs. Jst bi tud Podgurko in našo mačkico vidla!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
5.6.2007 23:13:19   
sharpy
Urša......večer....

Veš, da se večrat spomnim nate in na tvojo prijateljico buciko user posted image user posted image user posted image . Dobro, da se je vse tako dobro končalo.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
5.6.2007 23:15:00   
sharpy
Kaj si že kaj izvedela za službo?

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
5.6.2007 23:17:21   
Urša
Jaz pa grem jutri na razgovor za neko službo,....vam jutri več sporočim.

Držim pesti! Pri meni se še nič ne ve glede Mozirja, vse je odvisno od ministrstva. Na podružnični šoli so naslednje leto samo še 4 otroci in v tem primeru se šola zapre. Zdaj pa vztrajajo, da se to ne bi nardili in mogoče bi občina kej financirala... Sem se pa včeraj na en razpis v bližnji okolici prijavila.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
5.6.2007 23:18:24   
Urša
tvojo prijateljico buciko

user posted image user posted image user posted image  Ja, to je bila dogodivščina! Pa sem se zadnjič spet zalotila, da sm jo imela med zobmi, ko sem slike obešala!user posted image  Sem jo takoj iz ust dala! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
5.6.2007 23:19:09   
sharpy
Hvala, Urša!

Jaz bom tudi zate držala pesti in upam, da vam čimprej uspe user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
5.6.2007 23:22:43   
sharpy
petarda....a so se punce že najavile za vikende pri vas na morju? Da mi javiš kateri so še fraj termini.....zgleda, da bom mogla že kmalu organizirat,...glede na to, da bo moj user posted image očitno še nekaj časa po terenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
6.6.2007 5:02:08   
Teni_
Jutro!

Jaz bi tudi rada imela geslo od podgurke

Jaz tudi, prosim.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.6.2007 6:58:53   
tincci
Evo mene. Ob štirih sem se zbudila, ker sem dobila menstro in bedela do šestih, ker je hana ful kašljala. Pol sem pa za 20 minut zaspala. Zdele pa dozo kave pa velik vložkov s sabo (faaaaaak, krinolino mam, še scat ne morš s tistim, kaj šele tampone menjat!!!!!!) pa k frizerju in make-up. Na LJ Gradu mamo, Urša. Po šopek bo šel pa kasneje moj dragi, ker me ga je strah vidt.

Skratka babe, menstra, neprespana, otrok kašlja user posted image user posted image ma men res nikol ni dolgčasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.6.2007 7:17:47   
amy26
tincci, vseeno boš danes najlepša ne glede na vseuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.6.2007 8:04:16   
petarda
O groza tincci. A nista nič znorela? Saj verjetno bi bila jaz tud kar v šoku, če bi vidla en kup nesreče od rož tam pred sabo.

Žal to nebi nič pomagalouser posted image user posted image  Mene tudi prime kdaj, da bi znorela, ko kaj ni tako kot pričakujem....sam kaj user posted image , ko potem ni nič bolje.user posted image  Jaz bi šla verjetno tudi na kakega jegrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.6.2007 8:09:30   
petarda
Tincci danes je tvoj danuser posted image user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat ti želim, da bi bil šopek tak, kot si si ga predstavljala in da bi vse teklo v redu!!!

Ko bo vsega konec boš itak vidla, da so to malenkostiuser posted image

Zvečer pa kako lepo čestitko pripopamuser posted image

Sharpy srečno danes user posted image user posted image user posted image

Jaz upam, da sem si zapomnila, kere vse rabite geslouser posted image  Ostale pa dobiteb zvečer

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
6.6.2007 8:13:51   
petarda
Men se je pa čudno zdelo, ko je Tincci Urši napisala...ko se boš enkrat poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.6.2007 8:22:58   
*bubi*
Tincci, držim pesti, da se bo vse skupaj bolje izteklo kot zgleda na prvi pogled. Kar pa se cen tiče...... tudi pri meni je bila cvetličarna edina stvar, ki je ZELO RAZOČARALA na poroki. Če te to kaj potolaži, bo pa zato vse ostalo super OK, tako da nič ne skrbi.
Aja, meni je rekla okvirna cena 50.000, potem pa zakasirala 80.000. Pa saj ni prvi dan šefica cvetličarne, da ne bi vedela, kakšne so cene cvetja user posted image  Tiste mini sončnice pa so bile že ful boge, tak da šopki na mizi v gostilni niso zdržali user posted image  K sreči je bil poročni šopek iz večjih sončnic, ki so zdržale celo noč. PA še polno nekih fint je bilo s to cvetličarno, tako da nikoli več!!!

Sicer pa - danes naj bo vajin najlepši dan, tiste rože na avtu niso najpomembnejša stvar v življenju!!!

user posted image

Sharpy, držim pesti za razgovor user posted image
Primotren.... kaj pa vem, ni preveč močen ATB. Upaj, da bo prijel. Pa ATB v nos, ta je bolj važen, da mu res daješ. Sirup je samo za podporo, da bo hitreje prijelo vse skupaj. Samo res ne prej nehat, vse do konca naj spije!
Mi zdaj nismo bili pri P, ker je bilo hitro boljše. Lahko da je res alergija, ko je lepo vreme, se pojavi, ko je dež, izgine. Se malo ozračje spere. Kaj pa vem..... ko se bo 1x sredi tedna to zgodilo, bova takoj šla, po dveh dneh se nič več ne sliši. Ravno za vikend se poslabša.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.6.2007 8:28:01   
amy26
Včeraj sem dobila odločbo od občine, dobim 300 EUR neto za rojstvo otroka, spet bomo zapravljaliuser posted image
pri Aleksu pa nisem nič dobila, no važn da so vsaj zdaj l.07 uvedli to pomoč

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.6.2007 8:49:02   
*bubi*
user posted image  Amy. Pa veselo zapravljanje za Elo user posted image . Ja, tokrat bomo tudi mi nekaj dobili. LJ ni dala nič, MB pa da nekaj malega. Niti ne vem, koliko, ampak jaz vedno pravim - boljše, da ti nekdo nekaj da kot vzame user posted image . Bi pa za bubija dobivali Rp za mleko, če bi takrat živeli v MB. Se mi pa zdi, da so zdaj to ukinili in raje dajo vsem novorojenčkom enako.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.6.2007 9:42:26   
Anonimen
Tincci, uživaj, pa naj te ne skrbi ikebana na avtu. Nama so tudi naredili tako pogrebno, samo juaz sem jo videle šele, ko je dragiprišel po mene. Me je skoraj kap. Pa pol cvetja je bilo uvelega. Kot, da bi vse bele rože, ki jih je imela  skup zmetala. Ampak, zdaj se že smejem iz tega.  user posted image

Pismo, mi lušte delate. Bi se še kar 1x poročila, kako lep dan je bil. Zdaj sem se spomnila, da je to meni tudi petarda rekla, ko sem se poročala user posted image .

Pa da vam še malo lušte naredim. Sem ravno iz masaže, kjer sem doživela več psiholoških orgazmov user posted image  user posted image user posted image - to so baje tisti, ko od ugodja dobiš kurjo polt.

Sharpy, da ne boš šla kje na dopust, ko jaz pridem dol k vam   user posted image

Ajde, zdaj pa grem, ker sem v knjižnici, ker mojega kompa še vedno ni doma. Uživajte!

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.6.2007 9:48:11   
Anonimen
Še to vam moram povedati. Danes sem skoraj rodila na cesti. user posted image  

Se peljem iz masaže in naekrat pred mene spelje nek deda iz oštarije in se ustavi prečno na mojem pasu user posted image . Kako sem bremzala verjetno nit teba rečt. Ustavila sem se verjetno mm pred njim. Jaz cela prestrašena in se tresem kot šiba, on me pa gleda kot butel. In se tako gledava. In šele po nakaj časa se deda brez vseh skrbi odloči, da bo zapeljal rikverc. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.6.2007 14:08:59   
sharpy
Sharpy, da ne boš šla kje na dopust, ko jaz pridem dol k vam   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Ne bom, Paštetka...brez skrbi user posted image    Jaz že počasi delam plane, kam bi vas lahko na kavico peljala pa otroke na igrišče in tak...user posted image

Pa, čo bo res srečanje novembrk takrat...moram malo preštudirat kam bi lahko šli in kaj bi počeli, pa kam na kosilo in tako ....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.6.2007 14:40:48   
sharpy
kake lepe slikice ....... sem se skoraj jokat začela zraven user posted image user posted image user posted image .......  Pa podgurka user posted image user posted image user posted image ful si bila lepa.  Pa tvoj možek in Vid user posted image .

Naša petarda pa je tudi meni ful lepa user posted image user posted image user posted image , res.

Pa spet ste mi naredili take gušte s poroko. Moram mojemu pokazat slike, ko pride nazaj...bo mogoče tudi njega kaj prijelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.6.2007 14:45:03   
sharpy
Babe jutri grem delat za dve uri, da vidim, če mi bo všeč in da oni vidijo, če bi to meni sploh šlo.  Je pa to neko delo za usput, dok nebi dobila kaj boljšega. Verjetno bom tam konstantno zadeta, ker tam barvajo neka plovila in vse diši po barvi user posted image user posted image user posted image .  Bi pa ful rada šle, ker je to kakih 300 m stran od mene in bi lahko šla peš delat in nebi imela nobenih stroškov.   bomo jutri videli kaj in kako.

Zdaj pašibam nest še eno prošnjo.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.