|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
5.6.2007 7:24:11   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Mi2 s sestrično sva se celo v morju z meduzami učili, seveda nehote, ker sva not padli (sva imeli z otroško pametjo idejo, da meduze poloviva pa greva plavat z rokavčki in nama je na skalah spodrsnilo) pa nama ni bilo ničuser posted image user posted image user posted image .

user posted image
Obroč pa bomo tudi mi vzeli na morje. Bomo videli kako bo kaj voda in ostalo ... Pa saj se en sedem mesečni otrok lahko kopa v morju. Mislim, glede temperature vode. Saj jim ne more škodit, kaj? Če ne druga mu malo namakaš nogice in ga polivaš ....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.6.2007 8:05:10   
TanjaS
Jutro,

mi bomo obroč obvezno vzeli. Kaja je bila 3 mesece mlajša in se je na morju julija kopala v Fredovem obroču. Pa še všeč ji je bilo. Tako, da obroč gre z nami, če bo Maksu tudi všeč bomo pa videli.

Tudi mi smo danes lepo spali, do 4.15user posted image user posted image  in zdaj še spi. No, ravno slišim, da se nekaj oglaša. Šibam pogledat user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.6.2007 8:07:47   
crci06
kaj so to noč vsi spali??
Nejc je spal od 9.30 do 6.30, vmes sva ga slišala le, ko je zakašljal ali kihnil.
Odkar kašlja sem že razmišljala kako naj mu dvignem naklon, potem pa sem mu podložila tisti 2 nogi od posteljice, kjer ima glavo. Razen, da poleze proti dnu posteljice, je sicer super!

Zdaj pa greva že na sprehod, včeraj pa še vstala nisva ob taki uri user posted image  user posted image

Lep dan!!

Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.6.2007 8:22:17   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Se pozna, da so vsi decembrčki user posted image

TanjS - torej Kaji ni bila voda čisto nič mrzla user posted image  in je bila navdušena nad kopanjem v morju? Super user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.6.2007 8:57:11   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Se pozna, da so vsi decembrčki user posted image

TanjS - torej Kaji ni bila voda čisto nič mrzla user posted image  in je bila navdušena nad kopanjem v morju? Super user posted image

Moj se je zbudil 23x...jaz sem pa zombie user posted image user posted image user posted image ... naj vam omenim, da je še en zobek na pohodu, ima čisto belo okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanjaS - hvala, dobila user posted image ...grem kar prečekirat!

< Sporočilo je popravil london_paris -- 5.6.2007 8:58:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2680
5.6.2007 9:07:21   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Moj se je zbudil 23x...jaz sem pa zombie user posted image user posted image user posted image ... naj vam omenim, da je še en zobek na pohodu, ima čisto belo okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ejej, upam, da bo hitro mimo. Bo že spanje kak drug dan noter spravil!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.6.2007 9:21:22   
crci06
Faca, vaš Ožbej!
Na svoja pleča prevzame ne-spanje vseh decembrčkov! Saj to ne bi bilo slabo, da vsaka dežura eno noč - približno na 1 mesec bi prišle na vrsto, pa bi bilo! (seveda bi morale poiskat tudi ostale iz seznama, ki se ne oglašajo... Zakaj pa so v njem!!! user posted image )

Jaz sem pa ravno zaklepala vhodna vrata, ko se je usul dež. S sprehodom torej ni bilo nič, je pa potem "zvrnil en 0,3 in  spet zaspal. To mora biti nekaj  s pritiskom oz. z vremenom. Kaj pomeni "vremensko pogojene težave" ki jih omenjajo pri Vremenu? Skoraj sem prepričana, da Nejca to heca. Tudi danes je bil zadnje 5 min prav siten. Včeraj isto. Če ne bom doštudirala, bova pa skupaj odprla vedeževanje o vremenu. Če bo siten, se bo vreme poslabšalo... user posted image

A ste vse kupile nove Fredove obroče? Razmišljam, če se mi splača kupit rabljenega user posted image   TanjaS - ti ga ziher ne rabiš več - sej ga boš držala v morju, no! user posted image  Šala. Letos bomo rabili prikolico, da bomo sploh pripeljali prtljago do morja. Kako že smo hodili na morje s fičotom - družina s 3 otroci? Vem, da smo otroci sedeli na nenapihnjenih blazinah in tavelikih brisačah....  Kmalu se bo zgodba ponovila, samo ker morajo otroci imeti zdaj sedežke, bom na brisačah verjetnomorala sedet jaz?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2682
5.6.2007 9:39:46   
severnica77
No pa se je še naš škrat zbudil, malo pozizal. Zdaj pa puza in je že skoraj celo dnevno sobo počistil. Priden, ne bo mamici treba user posted image . Si pa sumljivo ogleduje naš HI-FI. Le kaj se mu plete po glavi user posted image .

Pri nas zgleda bo tudi še deževalo, sem mislila, da se bo ponoči dokončno izlilo, ampak zleda, da še ni bilo dovolj. Nič, zdaj pa se šibam igrat.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
5.6.2007 9:42:55   
r1ta
Dobro jutro!

Fredov obroč. Jaz sem iskala po internetu in tile fredovi nimajo poslovalnice na nizozemskem. Sem pa po vaših slikicah videla da je to ena hudo fajna stvar.  Potem sem razmišljala, da ga naročim preko slovenske poslovalnice in ga pošljejo k meni na dom v sloveniji ampak nekako stvar ni zlaufala. Nakar prejšnji teden čisto po butastem odkrijem obroč v ta bližnji (100m stran od stanovanja) otroški trgovini. Sicer je bil malo dražji (24eur) ampak sem ga seveda kupila. Zdaj goreče upam, da bo voda na morju konec junija toliko topla, da bomo lahko Ano namakali!

Izpiti. Punce preden pozabim, vam moram zaželeti veliko uspeha pri učenju in opravljanju izpitov. Se mi zdi da ste to Vampirka, Barbk in Shorty. Držim pesti!user posted image

Bravo Lovro, Dominik in Tyra za pol leta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi da se pol leta sliši tako zelo veliko, a se bom trikrat okoli obrnila pa bo imela moja japkica tudi pol leta. Res čas beži!

Slikica ki sem jo pripopala včeraj je bila samo testna, drugače je pa že stara kakšen mesec dni. Saj res, moram malo moj album na RR apdejtat!

Moj_moj, ne niso vsi spali!user posted image  Takrat ko vaši žurirajo, naša spi, ko pa vaši spijo naša mala fešta. Seveda, je bila sinoči pri Noni in potem je za večerjo samo malo pojoškala, stekleničke ni hotela, potem še zaspati ni mogla in seveda se je okoli dveh zbudila. Ampak ji je moj dragi dal samo dudo in je spala naprej do šestih in nato še do sedmih. Res ne vem kaj jo to toliko vrže iz tira. user posted image  Zdaj sem se odločila, da bo šla k Noni spet danes zvečer ali pa jutri zvečer, ker se mora navadit na to, da je to normalno. Verjamem, da če ne vidi cel teden nikogar kot samo mene in papija, da jo potem Nona in Nono pa še stric od papija vržejo iz tira... Kaj bo potem šele v Sloveniji ko bo vsak dan gledala babico, dedija, Manjo in Andraža (bratranec in sestrična), teto in strica, pa še cel kup maminih kolegic in njihove otročke! Madonca bo ženska čisto izgubila apetit in spanec!user posted image
No zdaj vidim, da je tudi Ožbej imel burno noč! Ojoj, potem pa si jaz dovolim jamrat!user posted image  Bi res bilo dobro, da bi ena vsak večer dežurala, bi se ostalih triintrideset vsaj naspalo! user posted image  Najboljše da ustanovimo hotel za decemberke in družno pazimo na naše otročke, zraven fajn v živo čvekamo, kuhamo, pospravljamo, likamo, peremo, vozičkamo... Joj to bi bilo luštno! London_paris bi kuhala, jaz bi likala, moj_moj bi pospravljala, Frufru bi bila tajnica, TanjaS in Vilma bi bili svetovalki, Ela06 bi bila medicinka, Naja3, Barbk in Shorty bi se lepo v miru učile, Severnica bi bila ta glavna za odnose z javnostmi, no pa tudi za ostale bi se kaj našlo! Joj ko nakladam! Grem raje likat, me SPET čaka gora perila! Jaz res ne vem če smo res taki čurimuriji ali sem rahlo mahnjena na pranje, likanje... čistočo... Verjetno bo ta zadnje!user posted image

Se tipkamo!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 2684
5.6.2007 9:48:11   
severnica77
Severnica bi bila ta glavna za odnose z javnostmi

R1ta, skoraj si zadela moje službeno početje user posted image . Pa kaj sem že kdaj o tem pisala user posted image  Ali pa imaš nek nadpovprečen dar user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
5.6.2007 9:59:17   
TanjaS
  m,nbjnj jnjklčlč hgb l,nnnnnnnnnnn  tz va<<

Evo, Maks vas pozdravlja...

Eno vprašanje, tiste, ki delate GH, kako naredite ovsene kosmiče? Jh kaj namočite? Kam, za koliko časa?

Kaji ni bilo morje premrzlo, no seveda, smo jo zelo počasi not dajali, ampak je res uživala.

Ja, kako se bomo napokali na morje tudi mene skrbi user posted image user posted image  Sem mojmu že predlagala, kaj če bi avto zamenjali, pa ni interesa user posted image user posted image  Ma, bomo že prišli. Me že heca, kako si bom internet povezavo uštimala, da bom lahko čvekala user posted image user posted image user posted image  Sem mu rekla, naj se kar pozanima.

R1ta, a pol bi bil ta hotel kao redna zaposlitev. SEM TAKOJ ZA!

Midva sva šla v trgovino (z avtom, ker je deževalo), kosilo se že kuha in upam, da bo mali zdaj za kake pol urce zaspal.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.6.2007 10:20:23   
crci06
Seveda bi bil hotel redna zaposlitev, ampak potem bi pa morala plačat za likanje, pospravlajnje, PR, varstvo, kuhanje... user posted image

Jaz komot pospravljam, samo ne smete pozabit, da jaz to počnem 1x 2 meseca, pa še potem je "sterilno" le za 3 ure, nato pa je spet kaos.  Aja, pa še to v drobnem tisku: kadar pospravljam, sem zelo tečna. Če mi pride kdo pod noge, mora za sabo pospravljat sam user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.6.2007 12:41:16   
Vilma
Sem velda R1ta, da moram tebe vprašat za fotke user posted image  
Evo zdej so recepti tuki, pa naj si jih pogleda vsaka, ki jih zanimajo

http://vilma88.moj-album.com/

Dominik ima danes mravljice v riti, je siten, noče bit niti minute sam.
Tipkam kasneje mal več.
Čau bau

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.6.2007 13:10:38   
frufru
Vilma user posted image zlata si

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.6.2007 13:38:38   
crci06
Vilma, hvala!!

Punce, ki ste ponoči spale: kako pa so zdaj vaši otročki?
jaz sem vesela, da smo spali, zdaj se pa že kar malo bojim, saj razen 3x hranjenja in pred njim max. po 1 uro buden, Nejc že cel dan spi.To se mi ni naredilo že od februarja???
Aja, pa malo calgela sem mu namazala. Se mi zdi, da je nekaj na vidiku.
Buden je pravi tečko.

Trebuh se mu pa v spanju full dviguje in spušča - ne morem ugotoviti, ali je to globoko dihanje, ali hitro...
ker je hitro in globoko.user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.6.2007 13:42:03   
frufru
Mojmoj baje dojenčki dihajo najbolj pravilno, s trebušno predpono, pol se pa s starostjo to pozabi.
Smo pa našega pikca posnel, ko si je zobke pucal. Kukr, ker jih sploh še nimauser posted image
http://www.mojvideo.com/video-lumpi/6752fa277b70037448e0

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.6.2007 13:56:46   
TanjaS
Moj_moj, ti samo uživaj, če spi. Pri nas Maks že kak mesec spi samo ene 3x na dan po pol urce. Mogoče mu včasih rata za kako urco zaspati, to je pa tudi maximum user posted image user posted image  Je pa normalno, da hitreje dihajo.

Mi smo pojedli kosilo, Kaja je že doma, moj je šibal naprej delati.

Evo, zdaj grem pa od frufru filmček pogledati

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.6.2007 13:59:54   
emaa
Frufru meni ga ne dovoli gledati, pravi da je zasebenuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
5.6.2007 14:09:50   
crci06
ja, saj vem, da moram uživat, ker tudi Nejc sicer skoraj nikoli ne spi  čez dan, samo to je pa že preveč??
pa nikogar doma, da bi ga samo po baby-phonu nadzoroval, da bi jaz lahko šla lumpat ali pa malo športat,alli pa vsaj na kavo...

Frufru - meni napiše, da nisem tvoja prijateljica oz. da tvoj video lahko gledajo samo tvoji prijatelji??

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.6.2007 14:29:47   
severnica77
mi2 pa sva bila malo na sprehodu, je tudi še eno kitico prespal,zdaj pa papca pa se mi zdi, d bo spet zaspal!

moj_moj uživaj ...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
5.6.2007 14:55:10   
TanjaS
Frufru, tudi jaz ne morem gledati user posted image user posted image  Si nas vse samo zdražila user posted image user posted image

Moj_moj pejd spat. Jaz sem mislila iti, pa je bilo glih mimo tistih Maksovih 15 minut, zdaj je pa spet akcija. Zunaj pa vse črno, zgleda, da se bo uscalo.

Pa to ni res, jaz tuki čvekam, otrok pa kravce pase. user posted image user posted image user posted image  
Pa spet nisem videla, kako se je obrnil

user posted image user posted image  za mamico!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2696
5.6.2007 15:57:01   
frufru
bom probala popravt, najbrž sem kaj narobe nardilauser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
5.6.2007 16:07:29   
r1ta
Ja midve sma tudi šetkale, bolj šopingirale. Sem v trenutku zapravila 75 evrov. Pe strela, pa kašice, pa sokec, pa bepanthen, pa atiju hlače, pa Ani majčke na znižanju, pa špangice (ne vem za kdaj ker zdaj ima še premalo lask), pa trakec, pa... saj ne vem kaj vse še ne... Aja 4 bodije... Joj grozna sem! No po poti nazaj domov je pa japkica bila že vsa utrujena in je navijala v vozičku, jaz pa hitela kot zmešana. Potem še zaspati ni mogla takoj. No zdaj pa spančka in imam res čas za likat.

Glede hotela je tako, da je to redna zaposlitev. Teče ti delovna doba, država krije vse stroške ta boljš zavarovanja, plačo pa dobimo pol od države in polovico od naših moških, ki pa imajo glede na to da edini preživljajo družino, strašno fajn plače. Vsi po vrsti. Moj_moj saj če se ti ne ljubi pospravljat ti bo še katera pomagala. Pa London_paris tudi ne bi sama kuhala. Tako bi si lepo razdelile delo da bi vse bile zadovoljne.

Verjetno se mi stanje (mentalno) strašno poslabšujeuser posted image  Mi prhljaj škodi!

Ej zdaj pa res grem!

Danes bom pa spekla rebrce, pa zraven bo restan krompir in solatka. Pa ve?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
5.6.2007 16:30:11   
severnica77
Jaz pa komaj sedaj finiširam. Bodo kar dunajski in restan krompirček, kuhana zelenjava ter solatka.

Drugače pa, R1ta, tako bi se dalo živet.

Naš škrat pa panča ... Pri nas se je fajn uscalo in to pet minut po tem, ko sva prišla domov. Tokrat sva imela srečouser posted image . No, za malega imam tak in tak dežno prevleko, zase pa nikoli kakšnega zložljivega dežnika ...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
5.6.2007 16:45:24   
Vilma
No zdaj pa se še jaz hitro javljam, Dominik spi.
Kosilo: goveja juhica (nisem je jaz skuhala user posted image ), pa kropirjevi svaljki z omako iz gorgonzole in solata.
Kar se tiče hotela. ...R1ta, ti si čarovnica! Ne samo da si Severnici skor zadela, še meni si! Dolgo časa sem delala na enem društvu prostovojno kot svetovalka in evo ti ga na! R1ta to pogrunta ne da bi povedala user posted image
Sem pa štiri leta nazaj delala tudi na odnosih z javnostmi, tko da Severnica, če boš rabla pomoč, lahk uskočim user posted image  A si hodila na FDV?
Frufru jaz tudi ne vidim filma, moraš verjetno pustit odklenjenega.

Kar se tiče dnevnega spanja, smo se mi zeloooooo poboljšali. Skoraj smo na tem, da smo uvedli dnevno rutino spanja okrog 13:00. In potem spi dve uri ali dve uri in pol.
In kako nam je to ratalo?
Ja sama sem "kriva", da mi je malček spal samo trikrat po pol ure v celem dnevu. Dominik je vsakič ko se zbudi, dobre volje. In ker se jaz vsa stopim od njegovih nasmehov, ga vedno vzamem iz posteljice. In to je bil glavni problem!
Zdaj ko se zbudim, ga pustim v posteljici, da pove svojim igračkam eno pravljico, se smeji z njimi, potem čez 10-15 minut pa začne mal jokat. Pride v sobo, mal poguncam posteljico in v tej drugi rundi pa potem ZARES spi, vsaj uro, če ne več. Tko da poskusite, mogoče bo tudi pri vas palilo.  user posted image  No tole je res brat kot neko svetovanje haha user posted image

Mi smo dans od GH poskusili s krompirjem...je otrok skor bruhal, tako mu je bilo zanič. Pa sem vmes dala svoje mleko, pa ni nič palilo.
No vmes sem pozabila, da je moje belo zlato notri, pa sem eno žličko še sama vrgla v usta, sem še sama skoraj bruhala user posted image  In ker sem imela tak zanič okus v ustih, sem čez jedla čokolado, pa piškote, pa pila, pa se mi zdi, da imam še zdaj zanič okus v ustih. Bljak, ni čudno, da tud Dominik ni hotel jesti.

Kar se tiče noric sem se danes pogovarjala s sošolko. Je rekla, da v času inkubacijske dobe otrok ni kužen (tako ji je rekla pediatrinja), ampak samo v času bolezni in dva, tri dni pred izbruhom noric. Tako da jaz srčno upam, da ne bo nič! Bom pa vseeno jutri povprašala še svojo pediatrinjo.
-------
PS: Še to. Mam slabo vest, ker sem dala na javni album tiste recepte. To se ne sme delat. Kopirat knjige in tkole javno objavit. user posted image NO ja, zdaj je kar je. Preberite si vseeno, jaz bom pa čez par dni tisti album dol vrgla.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 5.6.2007 16:46:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.