r1ta
|
Dobro jutro! Fredov obroč. Jaz sem iskala po internetu in tile fredovi nimajo poslovalnice na nizozemskem. Sem pa po vaših slikicah videla da je to ena hudo fajna stvar. Potem sem razmišljala, da ga naročim preko slovenske poslovalnice in ga pošljejo k meni na dom v sloveniji ampak nekako stvar ni zlaufala. Nakar prejšnji teden čisto po butastem odkrijem obroč v ta bližnji (100m stran od stanovanja) otroški trgovini. Sicer je bil malo dražji (24eur) ampak sem ga seveda kupila. Zdaj goreče upam, da bo voda na morju konec junija toliko topla, da bomo lahko Ano namakali! Izpiti. Punce preden pozabim, vam moram zaželeti veliko uspeha pri učenju in opravljanju izpitov. Se mi zdi da ste to Vampirka, Barbk in Shorty. Držim pesti! Bravo Lovro, Dominik in Tyra za pol leta! Se mi zdi da se pol leta sliši tako zelo veliko, a se bom trikrat okoli obrnila pa bo imela moja japkica tudi pol leta. Res čas beži! Slikica ki sem jo pripopala včeraj je bila samo testna, drugače je pa že stara kakšen mesec dni. Saj res, moram malo moj album na RR apdejtat! Moj_moj, ne niso vsi spali! Takrat ko vaši žurirajo, naša spi, ko pa vaši spijo naša mala fešta. Seveda, je bila sinoči pri Noni in potem je za večerjo samo malo pojoškala, stekleničke ni hotela, potem še zaspati ni mogla in seveda se je okoli dveh zbudila. Ampak ji je moj dragi dal samo dudo in je spala naprej do šestih in nato še do sedmih. Res ne vem kaj jo to toliko vrže iz tira. Zdaj sem se odločila, da bo šla k Noni spet danes zvečer ali pa jutri zvečer, ker se mora navadit na to, da je to normalno. Verjamem, da če ne vidi cel teden nikogar kot samo mene in papija, da jo potem Nona in Nono pa še stric od papija vržejo iz tira... Kaj bo potem šele v Sloveniji ko bo vsak dan gledala babico, dedija, Manjo in Andraža (bratranec in sestrična), teto in strica, pa še cel kup maminih kolegic in njihove otročke! Madonca bo ženska čisto izgubila apetit in spanec! No zdaj vidim, da je tudi Ožbej imel burno noč! Ojoj, potem pa si jaz dovolim jamrat! Bi res bilo dobro, da bi ena vsak večer dežurala, bi se ostalih triintrideset vsaj naspalo! Najboljše da ustanovimo hotel za decemberke in družno pazimo na naše otročke, zraven fajn v živo čvekamo, kuhamo, pospravljamo, likamo, peremo, vozičkamo... Joj to bi bilo luštno! London_paris bi kuhala, jaz bi likala, moj_moj bi pospravljala, Frufru bi bila tajnica, TanjaS in Vilma bi bili svetovalki, Ela06 bi bila medicinka, Naja3, Barbk in Shorty bi se lepo v miru učile, Severnica bi bila ta glavna za odnose z javnostmi, no pa tudi za ostale bi se kaj našlo! Joj ko nakladam! Grem raje likat, me SPET čaka gora perila! Jaz res ne vem če smo res taki čurimuriji ali sem rahlo mahnjena na pranje, likanje... čistočo... Verjetno bo ta zadnje! Se tipkamo!