|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  748 749 [750] 751 752   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.6.2007 14:03:43   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

No, oktobrke- RAZPISUJEM NAGRADO ZA TISTO, KI UGOTOVI, KATERA DVA OKTOBRČKA SE POLJUBLJATA  V TIKINEM ALBUMU (mislim, da je album Pungrat 8.5user posted image user posted image ).
nagrada je sladkauser posted image !!!
aja, tiste, ki ste bile prisotne, ne smete sodelovati, da ne bo pomoteuser posted image user posted image !!!

martin in zarjauser posted image

Eh, si me prehitela za par sekund, isto mislim jaz.

user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo jaz ki sem skoz na računalnikuuser posted image
se učimuser posted image
altati ---- imava prav?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18726
4.6.2007 14:03:55   
altati
Moci- mi zaupaš tvoj naslov, da ti pošljem nagrado po DHL-u?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18727
4.6.2007 14:06:20   
moci

Moci- mi zaupaš tvoj naslov, da ti pošljem nagrado po DHL-u?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj naslov je na seznamu. si ga izgubila, kajuser posted image
nagrado lahko prevzamem tudi, ko se kaj srečamouser posted image   da ne boš še dhl-u prometa delalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18728
4.6.2007 14:07:10   
altati
ja, imaš prav, na mlinčkih dobiš, ok????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18729
4.6.2007 14:08:31   
tika.
Moci, kaj bi dala, da se ne bi nazaj redila. Kaj ko pa imam že ene 14 dni takkkkkk apetit user posted image -pol pa pomislim.... kaj kile in obleke in... samo da smo zdravi, da mam tako fajn punčko in lubija.

Ja na pungertu je kar fletn, samo nama s Saro ne znese se velikokrat pridružit. Midve sva bolj zaspankiuser posted image , oni pa že na vse zgodaj okrog letajouser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18730
4.6.2007 14:08:55   
moci

super, potem pomeni, da se vidimouser posted image
se že veselim

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18731
4.6.2007 14:11:11   
tika.
Se opravičujem... o kakšnih mlinčkih ve to??

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18732
4.6.2007 14:13:43   
altati
Tika. - nanica in moci nas bosta enkrat ta tedenm peljale na en giro, nekje pri Vodicah, če prav vemuser posted image , v gozd, gledat mlinčke (ki so postavljeni na vodi, menda jih je ogromno)...baje je lušten spreod, pa še borovniceuser posted image  
Pridružita se s Saro, če se vama dauser posted image !

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 18733
4.6.2007 14:14:15   
altati

se že veselim

saj vem, veseliš se sladke nagrade in ne meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18734
4.6.2007 14:16:37   
tika.
Bi se res pridružiliuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18735
4.6.2007 14:17:24   
tika.
Kaj zunaj dež pada, noro. Čez pol ure pa spet sonce.

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 18736
4.6.2007 14:18:02   
altati
ja, ful dežuje.
potem se pa vidimo tika. na mlinčkih, če ne prejuser posted image

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 18737
4.6.2007 14:25:51   
Lu
Če bodo mlinčki v sredo se vam pridružim. Potem pa ne več. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18738
4.6.2007 14:26:57   
tika.
Altati luštne fotke. A bo Tia pilotka?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18739
4.6.2007 14:27:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

Altati luštne fotke. A bo Tia pilotka?
[/quote

pojma nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image  mogočeuser posted image !

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 18740
4.6.2007 14:31:01   
moci

se že veselim

saj vem, veseliš se sladke nagrade in ne meneuser posted image user posted image user posted image

narobe vešuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18741
4.6.2007 14:46:42   
moci

Tika. - nanica in moci nas bosta enkrat ta tedenm peljale na en giro, nekje pri Vodicah, če prav vemuser posted image , v gozd, gledat mlinčke (ki so postavljeni na vodi, menda jih je ogromno)...baje je lušten spreod, pa še borovniceuser posted image  
Pridružita se s Saro, če se vama dauser posted image !

moci vas ne bo peljala, bo sledila nanici. ker pojma nima, kako se do tja pride. bom še 1x prilepila link, ki ga je dala nanica
http://www.td-komenda.si/?q=node/17

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18742
4.6.2007 14:52:02   
tasha23
Ahoj, sem vam hotela opisat malo včerajšnji dan pa nekaj slikic pripopat, pa žal stran shrani.si ne dela user posted image .
drugače pa smo se imeli zelooo lepo. Gael je bil izredno priden in ves čas nasmejan. Vsi so bili navdušeni nad njim. Krst je potekal brez zapletov, Gael je le malo pojokal, ko ga je župnik polil z vodo user posted image , nato je med mašo zaspal in spal celo mašo.

Po obredu smo šli na kosilo in tudi tam je potekalo vse lepo in smo se takooo najedli, da je še ostalo in smo veliko prinesli še domov.
Smo pa dobili še eno ZELO LEPO PRESENEČENJE:
ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja prav tako včeraj 3.6.2007 smo dobili 1. zobek

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18743
4.6.2007 14:55:18   
pikapolona2
joj tile mlinčki res super zgledajo...upam da bo nehalo deževat.....pa da bomo lahko ta teden šle....preden vse borovnice poidejo.

Ko smo glih pr borovnicah...sm se spomnila da jih je še nekaj v skrinji...in sm šla kr en štrudla spečt pa še par jagod notri...mmmm. Pa sestrično sm poklicala k enga pozna ki jih nabira za prodajo naj mi jih zopet zrihta ene 10 litrov....obožujem maj in junij zdejle je moja sezona....vso sadje ki zdej raste je moje ljubo....včeraj sm se že napasla med rdečim ribezom

moje dete se pa zdejle igra z škatlo od peki papirja.user posted image .ko sm štrudl delala je pa po radiaturju pol ure udarjalauser posted image user posted image ...hecna je moja lubika!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridružujem mnenju Moci da je grozno gledat okoli nas ljudi ki niso srečni v zvezah...še sreča da ne poznam veliko takšnih...in da se imamo mi radi!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18744
4.6.2007 15:33:49   
Maxica
Bravo za nove zobke med oktoberčki, Nanica in Tasha.user posted image user posted image user posted image
Pa Tasha, čestitke za krst.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18745
4.6.2007 15:41:36   
Anonimen
Prosila bi vas za nasvet: škratu bi rada ponudila postrv, pa nimam pametnih idej kako...user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18746
4.6.2007 15:49:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Prosila bi vas za nasvet: škratu bi rada ponudila postrv, pa nimam pametnih idej kako...user posted image

LP

samo v vednost: ribe so do 1.rojstnega dne na prepovedanem spisku.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18747
4.6.2007 15:56:37   
Maxica
S postrvjo bi jaz tudi še kar počakala. Pri Maxu se pa spomnim, da sem mu okrog 9 meseca nekak dala za probat malo osliča, lih tako za zraven, ko sva ga midva jedla. Pa je bilo vse v redu. Lan pa ne vem, kdaj ga bo deležen. Še en čas verjetno ne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18748
4.6.2007 16:17:16   
Anonimen

LP

Ok, zdaj mi ni pa nič več jasno...v Paparici piše, da postrv od 7. meseca dalje, pa še nekje sem to prebrala...zdaj pa ne vem več...user posted image  bomo pa počakali, se itak ne mudi...

A je že katera slišala, da naj bi zaradi dojenja podaljšali porodniško...bi bila hvaležna za informacije...user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 4.6.2007 16:18:47 >

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 18749
4.6.2007 16:21:56   
altati

LP

Ok, zdaj mi ni pa nič več jasno...v Paparici piše, da postrv od 7. meseca dalje, pa še nekje sem to prebrala...zdaj pa ne vem več...user posted image  bomo pa počakali, se itak ne mudi...

A je že katera slišala, da naj bi zaradi dojenja podaljšali porodniško...bi bila hvaležna za informacije...user posted image

LP

ja, res je, marsikaj piše v paparici, kar ne sledi doktrini o uvajanju goste hrane....
to, da bi zaradi dojenja podaljšali porodniško pa prvič slišim. Mislim pa, da ne drži, ker potem bi vse mame kar po vrsti uradno  dojile do treh let (dokazati itak ne morejo če dojijo ali ne) in imele podaljšano porodniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  748 749 [750] 751 752   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  748 749 [750] 751 752   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.