|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
3.6.2007 11:10:15   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: eros

Lunca pr blagovnici. Jz sem bla s tamalo na drugi strani, na avtobusni, smo ravnokar pile (je bla žeja pr tamali).

Tist pa pol ni čudn da nism vidla.user posted image Če bi te vidla bi ti pomahala al pa te pozdravla.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
3.6.2007 11:19:59   
nemsis
Lunca ni panike, sej se bomo ziher še kej vidle na cesti. No, zdej se morm pa iz sobe pobrat. Je tmala zaspala, jz grem pa mal knjigo brat (če bo sreča).

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
3.6.2007 12:03:59   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

Romana a si bla na bowlingu u Zagorju? A je fajn zrihtano? Moram it enkrat mal pogledat.

Ja v Zagorju in je res ful dobr....user posted image user posted image user posted image ...tko, da bomo še šli... sam če bo kej € viška....user posted image , ker je res zelo drago za Zasavje....user posted image

Brina bowlali smo od 21.00-22.00...user posted image ...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
3.6.2007 12:29:27   
brina_3
očitno smo se zgrešileuser posted image  se bomo pa drugič videle ane?user posted image
Drugače je pa cena baje enaka kot v Celju in Ljubljani saj tako so rekliuser posted image
Kako pa kaj Danaja?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
3.6.2007 12:35:16   
Bubamaraa
Brina kdaj si pa ti bila???? ker ko zdele razmišljam imam občutek, da sem te nekje videla...sam možn, da je vse sam v moji glavi....user posted image

Danaja je v Trbovljah pri babici in dedeku, tko, da zdele grem ponjo, ker jo že ful pogrešam.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
3.6.2007 13:03:06   
brina_3
od 5ih naprej sem bila po Zagorjuuser posted image  Bla sem v  Saloonu, okrog 8ih smo šli pa v bowling.
Drugače pa tista poroka,ko je Biba rekla da jo gre spremlat z motorji je bila pa res nekaj posebnegauser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
3.6.2007 16:40:25   
lunca2
A je katera pisala LOTO ? Jz sm napisala dva lista upam da bom spet mela kej sreče.user posted image

Tko jz se grem kr user posted image da se mi pol ne bo treba. Itaq sm sama doma tko da mam čas in lepo v miru se zrihtat. Kumi čakam jutr popoldne da  pride user posted image domov, ga že tuk pogrešam.user posted image . Jutr bo dobu daril upam, da mu bo všeč.user posted image

Kaj ste kej dons počele ?

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
3.6.2007 18:28:45   
LUNA06
Naš Mark je star 5 mesecev in je usak dan bolj zahteven.Včasih si prou želim da bi šla mal u službo, on pa v vrtec.Sej vem, ko ga bo treba dat, bo pa hudo.
Drugač je pa lušno ni kej, res lepo je biti mama.

Evo ga naš miško...
user posted image

Se še kaj oglasim.Lepo se mejte!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
3.6.2007 18:35:44   
lunca2
Eeeeee kuk je cartkan.

Jz tud že kumi čakam da se rodi najin Ažbe. Mam full rada user posted image . Tuk jih rada mučkam, res se že veselim njegovega prihoda, upam da bo kmalu.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
3.6.2007 18:36:47   
LUNA06
Brina_3 a ta motoristična poroka je bla učeri?Smo na cesti srečal eno tako poroko, pa so se mi ful zasmilil, ker je ravno deževalo.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
3.6.2007 18:54:45   
LUNA06
Lunca2 si vidla slikce?
Sej maš že kmal rok.Ja pa ime mi je tud ful ušeč.

A je tle pri vas ena pisala, da je delala ledene skutine kocke?Sem nekje vidla, pa sploh ne najdem...

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 3.6.2007 18:56:05 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
3.6.2007 18:59:44   
lunca2
LUNA06 sem pogledala slike. Ful so lepe in tudi Mark je prou luškan. Si rodila v Ljubljani an?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
3.6.2007 19:07:05   
LUNA06
Ja v LJ, pa mi je zdej žou da nism šla u Trbovlje.Kr neki no, sploh jih ne briga al si tam prvič al ti je zadeva že poznana.Pred enim tednom ej tam rodila tud moja soseda in je čisto razočarana.Punčka ni hotla jest in ji niso nč dodatka hotl dat, je ful zgubla na teži, šele doma je prišla k sebi ko so ji nardil dodatek.
Kam greš pa ti rodit?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
3.6.2007 19:27:20   
lunca2
Najprej sem mislila v Ljubljano ampak bom sedaj v Trbovljah je že dogovorjeno z babco. V Ljubljani se je moj zdravnik (onkolog) povezal z direktorico porodnišnice tako da nebi bil problem ampak mi je Trbovlje bližje.user posted image

Drgač pa baje tud v Trbovljah ne dajejo dodatkov. Tako sem slišala vem pa ne.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
3.6.2007 20:29:12   
nemsis
Lunca s katero babico si zmenjena? Glede dodatka ti lahko povem to, če ugotovijo, da otrok ne napreduje in rabi dodatek, potem ga dobiš. Samo moraš bit pa trmasta in vztrajna, da ti ga dajo. Takrat ko sem jaz rodila je bila v Trbovljah ena iz LJ, ki je rodila s carskim rezom. Pa je ves čas trdila, da se tamal ne naje. Potem pa  ga je mogla boga reva zadnji dan in zadnjo noč tehtat na vsake 3 ure. Smo imele tehtnico kr v sobi in to samo zato, ker eni sestri ni mogla dopovedati da mali dobi premalo. Medtem ko je moja babica ugotovila to takoj in ji je veselo prinesla flašo.
Nikakor pa ne dovolijo dude.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
3.6.2007 20:35:25   
lunca2
Eros zmenjena sem z Martino. Ona je od samega začetka spremljala mojo bolezen, je bila z vsem na tekočem.user posted image
Brez skrbi če bo user posted image dobil premalo bom zelo vztrajna in trmasta da bo dobil dodatek, drugače pa bo user posted image kej reku sestram ku je zdravstven tehnik in dela z user posted image   , da ne bojo rekle da si kej zmišlujem.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
3.6.2007 20:40:54   
nemsis
Lunca, Martina je super. Je bla tudi moja babica. Vendar se nisem nič menila, sem imela srečo, da je bila ravno ona tisti dan v službi. No, če bi pa dan prej rodila bi imela pa Jasmino. Tud zelo dobra.
In je kaj rekla, ko si jo prosila? Jaz razmišljam, če bomo imeli še kakšnega, da jo bom prosila, če bi bila še enkrat moja babica.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
3.6.2007 20:43:15   
kapesanta
Lunca - dej povej mi kako lahko pridem do tvoje knjige... Sem nekaj za nazaj brala in vidla da sta se menili z Romano - sem takrat zgleda spregledala da ste o njej govorili.
Roku se je zdele sfuzlalo - totalno je zaspan, pri miru pa ni niti 2 sekundi - ga zdele oči nos okrog in sploh ne more zaspat. Še moja ziza ni pomagala... sam da se to nebi prevečkrat ponovil....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
3.6.2007 20:44:49   
lunca2
Eros veš mi se poznamo, no z očitam se dobro poznata in zadnjič so bli skup na poroki. Pol sm pa očita prosila, da jo pokliče in lepo prosim če bi lahko bila moja babca, pa je rekla da ni problema, drgač pa ne vem kako je,....
Pa ona tud mene pozna ampak jaz je ne.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
3.6.2007 20:48:04   
kapesanta
Jaz sem spoznala vse 4 babice in vse so se mi zdele super - Evo sem žal spoznala v materinski, ko sem bla not je bla pa na dopustu. Čisto vsi na oddelku so pomagali če smo prosile, nobeni ni blo hudo ponoči pridit in kaj povedat.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
3.6.2007 20:51:12   
nemsis
Ja to je pa res, da so vse ful ustrežljive. Jaz sem spoznala Jasmino, Martino, Marijano in pa seveda Šeškotovo. Res so dobre. Mene je Šeškotova tako lepo mirila, ko so mi tamalo pod nujno peljali v LJ (sem bla itak čist paf).

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.6.2007 21:05:40   
Miss Piggy
Hellou moje drage Zasavke!!!user posted image

Ne moreš verjet, celo do računalnika sem pršla danes...user posted image

Moja dva sta v mižalah, pa sem se hit mal priklopla. Čakam na Greys anatomyuser posted image . Še katera gleda?

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
3.6.2007 21:10:46   
LUNA06
Ena punčka zravn mene u porodnišnični sobi je cele dneve in noči jokala.Za mamico je blo to že tretjič, pa je dopovedovala sestram, da za vsakega do zdaj par dni na začetku ni mela mleka in da lepo prosi za dodatek.No potem ob petih zjutraj (ko je na silvestrovo prejokala celo noč) so se jo končno usmilili. Brez veze, lahko bi ji takoj dal, če je mamica vedla kaj je narobe.Sm pršla dam k zombi, k nism nč spala tri dni, ta mau pa spau k ubit, prou dolgčas mi je blo, sm prebrala use kar mi je pršlo pod roke.
Ja dudo so pa pustili, ni noben komentiru.
To je blo v LJ seveda.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.6.2007 21:11:26   
lunca2
Sej vem da za vse babce pravjo da so uredu, jih pohvaljo ampak ko se glih poznamo in ve vse o meni. Mene je kr malce strah če bi prišlo do kakega zapleta ampak morm bit optimistična in ne smem tuhtat na to. Mam neke probleme s srcem.

Eros samo da je z malo zdej vse uredu. A še hodita kaj na preglede v Ljubljano na Pediatrično kliniko?
Elis tebe sem pa res pogrešala, ponavad več pišešuser posted image .

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 3.6.2007 21:12:44 >

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.6.2007 21:11:47   
kapesanta
jaz ne gledam - je prepozno... 
Jaz sem po 3 tednih uspela priti na računalnik in pucam stare maile - ojeojej kaj se te robe nabere.... ponavadi namreč zaspim, ko uspavam Roka....

l.p. Mateja

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.