Strawberrie Cherrie
|
Ja, tudi jaz sem že ob prvem postu vedela, kdo si... In kaj naj ti rečem, ... tvoj fant bo mogel lepo pozabiti na PSP3, igrce, fancy avto... vsaj za nekaj časa. Če tega ne bo dojel, bo ...in tukaj ne smeš popustiti - gre se za TVOJEGA , in tudi on je OČE. Se pravi, da je ravno tako odgovoren za tole malo bitje, kot si pa ti, nema veze, če je star 19let. 19let je za fanta, očeta, res malo - ker dekleta so ponavadi pri teh letih kolikortoliko odrasla, so se že razživele in podobno, fante pa začne šele v teh letih cotarit. Ne vem, če bi bil moj dec pri 19letih sposoben imeti otroka. Sedaj je star 29let, pa se včasih sprašujem, ko take MOŠKE ven meče ... ampak je toliko odgovoren, da ve, da se nekaj da za otroka, da je tisto NEKAJ na prvem mestu, potem je zadaj hrana, stroški, oblačila, skladi in potem razni PSPji in računalniki ter avtomobili. Pri 19letih je tudi njemu bil prvo avtomobil, kje šele, da bi pomislil na to, da bi preživljal otroka. Strezni ga...to ti je edina rešitev. Trdno in močno ob tla. Kar se pa tiče stroškov - ulalala ; tudi jaz sem mislila, da bo to šlo tako, plenice pa robčke, pa basta. Že mi2 si lahko marsikaj privoščima, pa vseeno pride tak čas (kot je recimo sedaj, ko renovirama), pa je treba rečt marsikateri cotiki in igrački ne...pa je hudo. ker je zelo težko 'šparat' na otroku.... Stroški, ki ti jih je prikazala Karin24 so dokaj realni...no, ok plenice te sicer pridejo okoli 30€ na mesec, kremice, pudri, jekodermi itd okoli 10€ na mesec, razna zdravila, bog ne daj, da bo imel kak dermatitis - 15€ na mesec, oblačila - okoli 25€ na mesec, adaptirano mleko je drago kot , zato raje sploh ne pomislim, na to da bi ga mogla kupovati.... Ni lahko, sploh, če prejemaš samo socialno. Če pa misliš it vstran, se pa res zmenita za eno dostojno preživnino 150-200€. RESNO! In bodi toliko ODGOVORNA do svojega otroka, da mu boš izborila VSAJ PREŽIVNINO. te pa vnaprej opozarjam, če nimaš urejene preživnine, tudi otroškega dodatka kot mati samohranilka ne boš prejemala, dokler ne bo iz sodišča potrjeno. Držim pesti, da bo vse OK.
< Sporočilo je popravil london_paris -- 2.6.2007 19:04:47 >
|