|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar nekaj
2.6.2007 15:09:50   
Anonimen
Moram se izpovedati,prevec me dusi v srcu.Namrec zadeva je taksna,s fantom pricakujeva otrokeca.On dela,jaz ne.In sedaj ko je treba nakupit stvari za otrocka,sem za vse sama.Z mojo socialno vse sama kupim,in se vedno ni dovolj.On svojo placo spara za izpit avta.Ma kako mu je to lahko bolj pomembno,kot pa stvari za otroke?Se ni mogo pred 9.meseci spomnit,da bi delo izpit?Proti koncu sem,pa se vedno nama manjka veliko stvari.Vedno bolj mu dopovedujem,da to ni prav kar dela,vedno bol slabse je.Vse drugo mu je bol pomembno kot jaz in dete.Jutri ima en moj sorodnik festo,in sva se zmenila,da greva.Nakar pride danes s sluzbe in rece,da gre jutri na privat delat,da bo imel denar za izpit.Ko je imel njegov sorodnik rojstni dan,je doma ostal.Ma,jaz ne zelim otroku taksnega oceta,ki nanj ne bo mislil.Sedaj mora posteljico moj oci skup sestavljat,kr on je sel spat.Boli ga **** za otroka,samo da se gre zanj! Tak,zdaj sem se izpovedala in  mi je malce lazje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kar nekaj
2.6.2007 15:20:09   
CAPA
Koliko sta pa stara? Delujeta mi zelo mlada, dvomim pa tudi, da sta otroka načrtovala... je res?
Namreč po opisu tvojega... bi rekla, da ne premišljuje o družini, ampak le o drugih stvareh...

brez zamere in lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2007 15:23:38   
Anonimen
Res je,da sva mlada.Oba 19.Vendar on je izrazil zeljo po otroku,ampak ocitno si je premislil,ko je videl,da ni tako poceni.Ne zamerim,vsako mnenje je dobrodoslo.

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2007 15:28:18   
Anonimen
Težka situacija, sploh zdaj, ko je otrok na poti.Najboljše je, da se odkrito pogovorita, ker imam občutek, da on ni kos situaciji.Naj se izjasni, kaj mu je bolj pomembno, ti pa če misliš, da tako ne boš mogla živeti, razmisli o razvezi, ker ne pomaga veliko ,če ima otrok očeta, od njega pa nima nič.Morda je res še premlad, in sploh še ni pripravljen na družinsko življenje, samo o tem bi moral prej razmišljati.

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2007 15:31:29   
Anonimen
Nezna,pogovoriti se poskusam,vendar vedno pravi da iz muhe delam slona.Kadar mu hocem kaj dopovedati,ne razume nic.Ves cas razmisljam o tem,da ga pustim tukaj,jaz pa odidem nekam.Mu bo vseeno ali ne?Morda mu bo vseeno.Sem se ze navadila,da mu je vseeno zame,a da mu je vseeno za otroka,to pa NE!Pred zanositvijo sva se pogovorila,povedala sem mu,koliko je stroskov,dela z otrokom.In mislila sem,da je razumel,ampak ocitno ni.Kaj imam jaz od tega,da sem z njim?V zvezi si dva pomagata,pri nama je kontra.Jaz njemu vedno pomagam,on meni ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2007 15:34:37   
Anonimen
Saj boš počasi videla, kam pelje vse kupaj. Če ti bo bolje brez njega, pa bodi raje sama z otrokom. Včasih je res tako bolje. Pa očitno imaš tudi pomoč staršev, tako da bo že nekako šlo. Škoda, ampak na žalost se tako zgodi. Bolje biti miren in sam z otrokom, sploh če imaš še kakšno pomoč kje, kot pa se se skirati zaradi nekoga, ki tega ni vreden.
No, lahko pa da bo bolje.  Saj je res fant še mlad, Mogoče bo pa le prišel k sebi. Upam, da čimprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2007 15:35:56   
Anonimen
Brez skrbi, da razume, samo dela se, da ne.Videl je, da je situacija drugačna, kot si jo je zamišljal, in zdaj bi se rad izognil vsem obveznostim.Veš od 19.letnega fanta, kaj drugega tudi ne moreš pričakovati.Premlad in neresen je.Ženska je lahko pri 19-tih resna in skrbna mamica,za moške pa to težko rečem, čeprav morda obstajajo tudi izjeme.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2007 15:44:38   
CatJa
Zdaj je, kar je. Očitno se nista dovolj spoznala in sta se prehitro podala v tako (ne)odgovornost kot je starševstvo. Odločitev je pa čisto na tebi - ali ga boš gledala ali ne.

Si zato tako sitna zadnje čase? Ti je pol oproščenega.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2007 15:49:15   
Anonimen
Uf...

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 2.6.2007 15:51:58 >

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2007 15:52:29   
Anonimen
Catja, ja.. Prav čutim,da bom padla v depresijo.. Toliko sem morala dati skozi, da nevem več.. Ne bi pa pisala pod svojim nickom zaradi ene sorodnice,ki je tudi tukaj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2007 15:58:14   
CAPA
Si zato tako sitna zadnje čase? Ti je pol oproščenega

Anonimna je torej....user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2007 16:01:42   
Anonimen
Boš videla, če se bo kaj spremenil, ko boš rodila, čeprav po napisanem sodeč kar malo dvomim. Za fante je očetovstvo pri 19-ih letih res zelooo zgodaj. Prezgodaj. Res so redke izjeme, ki bi bile dovolj zrele pri teh letih za kaj takega. Pri puncah je drugače.
Se pa strinjam s Splišni - včasih je bolje biti sam z otrokom. Boš videla, kako se bojo zadeve odvijale. Sploh, če ti bojo starši pomagali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2007 16:03:43   
Anonimen
Nimaš v bistvu dost kaj narest. Probej se še enkrat z njim resno pogovorit. Če pa ne bo dojel pa....ne vem no. Saj si že sedaj sama.user posted image

Zakaj je pa spal ko je tvoj oče sestavljal posteljico? A je ponoči delala al kaj?
K če ni, bi ga šla jst zbudit, 100%. Kaj mu pa je da sred dneva spiuser posted image in drugi skrbijo za to da bo njegov otrok mel kje spat.user posted image

In ne ne rabiš nikamor iti, naj kar on gre. Saj pri vaših živita a ne?

Jaz bi mu resno rekla da če se ne misli zmigat in kej narest za svojega otroka naj se spoka.

Saj bo user posted image

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2007 16:06:34   
Anonimen
Uf, nič kaj zavidljiva situacija.
Tudi sama sem user posted image , pa prejemam socijalno, pa dela moj mož zraven izpit za kamijon, ampak ne zato, da se bo pol lahko okoli fural ampak zato, da bo dobila boljšo službo in nam bo posledično vsem trem lažje. Zato razumem, da gre velik del njegovega zaslužka za izpit, vendar pa ima on čisto drugačen motiv, ker želi s tem dobiti bolj plačano delo in tako bolje poskrbeti za svojo družino. Preostanek plače pa prinese meni domov v roke, da naredim s tem kar je potrebno. Plačam račune itd.
Da user posted image  toliko stane se nama preden sem zanosila po pravici ni sanjalo, ker stane vse 10x več, kot sem pričakovala. Tako imam srečo, da nama tudi sorodniki vsi po vrsti rade volje pomagajo, ker bo to le prvi vnuk, pravnuk, nečak....pa še vseeno nama veliko ostane za kupit, zato vsaka ti čast da ti vse to rata samo s socijalno pomočjo, ker sama vem kako malo denarja je to.
Moram pa le pripomnit, da sta še izredni mlada, predvsem ker sta očitno user posted image  načrtovala. Če pomislim kaj je meni šlo pri 19 po glavi...ajoj, vse drugo samo user posted image  ne. Z možem sva že bila skupaj ko je bil tudi on star 19 let in moram rečt, da je bil še sam en velik otrok. Saj če bi ga vprašala, če bi imel user posted image  bi itak rekel da ja. Ko so pa tako luštkani in bo lahko hodil z njim na sprehode.....sedaj 9 let kasneje, ko sva oba že malo bolj zrela, pa se še vseeno kdaj vprašava ali bova zmogla, kako bo šlo vse skupaj.....Ker sva bolj zrela in realna.
Brez zamere, sama si vprašala za mnenje in moje je, da sta oba veliko premlada za otroka. Za tvojega fanta in njegove vrstnike je sedaj to čas, ko se končno rešijo nerganja staršev, delajo izpit za avto, cele dneve premišljujejo kakšen avto bi si kupili, če kaj delajo je to zato da je za bencin in pijačko, ne pa za plenice, frutke, čajčke proti krčem itd.
Če sama vidiš, da to ne pelje nikamor, da je totalka neodgovoren, pa rajši odidi stran, boš vsaj vedela zakaj si za vse sama. Mogoče pa se bo sčasoma zavedal kako ga serje, lahko pa da mu nikoli ne bo jasno. Po rojstvu pa zahtevaj od njega preživnino, vsaj ta denar bo prisiljen skašljat vsak mesec in boš imela od tega več kot imaš sedaj, ko moraš verjetno še njega preživljat zraven vsega.
Upam pa na boljše in da se bodo stvari še uredile. Vendar ura tiktaka, čez 5 let bo že daleč prepozno, da bi se začel obnašati kot odgovoren oče.
Srečno.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2007 16:07:33   
Erdbeere
evo tudi moje skromno mnenje, fant je totalno neresen, da bi se igral očeta...boš videla jaz mislim, da bo vedno slabše...ker dojenček noče spat ponoči (kdo ga bo guncal - mami), pa je bolan, kdo ga bo spet cartal - mami....oči oz. tvoj partner dvomim, da ti bo pri vsem karkoli pomagal, po moje ti bo samo v napoto, ker če ti že zdaj tako deluje, mislim, da bo samo se slabše...ker potem je vse se slabše in če boš živčna ti, bo tudi dojenček jokav (čuti, da z mami ni vse ok in se tako odzove) tako, da res dobro premisli, predno rodiš al še želiš tega fanta poleg sebe ali raje ne...pa srečno

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2007 16:15:56   
Blacky30
Nimam kaj reči, ker je zdaj itak že prepozno. Čez mesec dni boš videla, v kaj sta se podala in kakšna napaka je to bila. Jaz sem še vedno mnenja, da otroci ne morejo imeti otrok.
Sorry.......obstajajo svetle izjeme, a zelo redke. Pri vama ne kaže na to.user posted image

Moj ati je bil star 19 let, ko sem se rodila, pa se sploh ni zanimal zame, vse drugo mu je bilo več, prijatelji, družba. Z mamo sta se kasneje tudi ločila, ker tudi drugi otrok ni spremenil situacije. Tak, da jaz žal nimam pozitivne izkušnje.user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2007 16:17:37   
Anonimen
Ne, Karin, pred 2 urami je prišel z dela, baje full zmantran.. Do zdaj kadar se je vračal, ni še nikoli šel spat.. Danes pa kar spat.. Pa sem mu rekla, da kaj je z njim, da mora moj oče delat namesto njega, pa je reko, da je zaspan, pa sem ga raje pustla ker se nisem hotela kregat...

Mi je pa prav zelo hudo, ker so starši sedaj jezni nanj in ne želim, da pride do prepira...

Srček, pri mojem je ravno to, da dobiva tedensko plačo.. Se pravi, za en teden dobi kar veliko, in bi lahko že zdaj delal izpit, pa plačeval na obroke.. Ampak ne.. Še jaz mu moram včasih pomagat.. Prej kupuje same neke brezvezne stvari, zdaj si želi PS3.. Jaooo.. Kaj pa moje želje,..??

Sem pred enim letom izrazila željo, da bi me zaročil.. Silila ga nisem, ker želim, da če mi kaj da, da mi da iz srca... Pa skoz govori, če bi imel denar, bi ti kupil prstan.. Hja, valda ja.. Denar ima skoz, pa ga zapravi za neke igrice, neke dele za avto (ki je mimogrede dober), .. Jaz pa moje želje pa lahko gredo samo v en k***

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2007 16:24:10   
Anonimen
Lubica sej sedaj niso pomembne tvoje želje, niti njegove, ampak potrebe otroka!!
Matr!

In kaj za hudiča je PS3user posted image

Pa kakšne igrice, on bo oče ne pa defektn najstnik ki cel dan preleži pred compom in se igrauser posted image

Pa kakšne dele za avto če nima izpitauser posted image

Naredi spisek kaj rabiš. Zraven napiši cene. In ga pošlji v trgovino!

Kot odgovoren oče bi prodal vse butaste igrice in neumnosti in kupu otroku plenice!

In jst čist razumem tvoje starše da so jezni. Jaz bi bila tudi.

Ne prenesem ljudi ki nardijo otroke pol pa pričakujejo da bodo drugi za njih skrbeli, res neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2007 16:24:45   
Enolla
Joj, draga deklica (oprosti, ker te tako imenujem), kako sta vidva mlada. Ampak sedaj je kar je. Italijani imajo en pameten pregovor: Meglio da solo che mal acompaniato. In drži veš. Na tvojem mestu bi imeli z njim še en resen pogovor in če bi se svojega dela dogovora nebi držal, bi pač odšla k staršem. PO porodu boš to resnično potrebovala. Mislim,da ti bodo stali ob strani - seveda so jezni nanj, ker pač kaj pa se to pravi tako delati. Tebe pa tudi nekje čaka nekdo, ki ti bo stal ob strani, če se vama bo tako razpletlo. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2007 16:26:07   
Anonimen
Hja, to je pa tako, če se otroci spravijo imet otrokeuser posted image  Punca, to, kar se ti dogaja sedaj, je "mala malica" proti temu, kar bo po porodu - upam, da si boš do takrat uredila življenje in mirno užila radosti materinstva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2007 16:31:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CAPA

Si zato tako sitna zadnje čase? Ti je pol oproščenega

Anonimna je torej....user posted image

Jaz sem takoj ugotovila...in ja, pol ji je oproščeno. Drugi pa so že vse povedali.

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2007 16:35:28   
Anonimen
Kaj pa veste, mogoče ga pa res zapustim.. Samo hudo mi je za mojega user posted image , ker bo rastel brez očeta.. Imela bom pomoč staršev, ampak to ni to. Ne morem se celo življenje zanašat na njih. Pa kateri moški bi želel punco ki ima otroka? Še ko sva živela za sebe, je moralo vsak dan biti čisto.. Dokler nisem v bolnici pristala, je stalno težil da mora biti čisto... Zdaj tudi kdaj pa kdaj teži, če soba ni pospravljena.. Ampak mu pač rečem:če te moti,pospravi sam.. Sej so njegove cote vsepovsod ne moje..

Karin, PS3-PlayStation 3 al neki takega... Avto pa ma, samo se ne vozi, temveč samo vlaga v njega.. Da bi izgledal najbolši avto.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2007 16:43:32   
Anonimen
Saj se ne boš celo življenje zanašala na starše,ampak samo dokler ne bo otrok toliko star, da boš lahko šla v službo.Zakaj te pa nebi drug moški maral, ker imaš otroka? Madona ,saj ne živimo v 18-tem stoletju.Ogromno je mamic, ki so ostale same z otročkom, pa so preživele, ene celo brez pomoči staršev, zato bodi srečna, da ti želijo pomagati.Postavi se zase in misli na otroka, ker to ti zdaj mora biti prva skrb.Z njim pa mislim, da ne bo šlo, tudi če se bo hotel pogovoriti.Sprijazni se s tem, da ni dorasel obveznostim, ki jih prinaša otrok in družinsko življenje.Punca imej se rada in stori tisto kar je najboljše za otroka in tebe.On pa, če ne more prevzeti odgovornosti, naj gre, in to čimprej, ker, ko bo otrok se bodo stvari samo še poslabšale. Verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
2.6.2007 16:44:03   
Anonimen
Marsikatere ste ugotovile, kdo sem.. Me ne moti, za to da pišem pod Anonimnostjo, je en vzrok.. Lahko me blatite, ... Mi je vseeno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.6.2007 16:45:03   
Anonimen
Saj tvoj otrok ne bo odraščal brez očeta. Itak tvoj fant odgovornosti nima, niti očitno ne ve kaj to je in več kot enkrat tedensko ga na sprehod peljat očitno itak ni zmožen narest. Aja pa igrce igrat itakuser posted image
Staršem ne rabiš večno viset za vratom. Saj si sposobna delat. Ko bo otrok večji si boš pač našla službo in se počasi osamosvojila.
Sej ne rabiš moškega da živiš madona, ali pačuser posted image

In ja moški se lahko zaljubi v žensko z otrokom, lahko se zaljubi tudi v žensko z tremi otroki, in z njo živi in sprejme njene otroke. Poudarjam moški, fantiček bolj težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?