|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kar nekaj
2.6.2007 23:36:46   
Anonimen
Neeee anonimna, meni povej kako je bilo....please....me res ful zanima, skoz čakam kaj je bilo. Pa ne da bi te napadla, ampak sem res nekak v to zgodbo padla........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
3.6.2007 9:27:01   
Marogica
Da se vrnem na post naše ....anonimneuser posted image

Meni se po eni strani tvoj partner ne zdi nič kaj čuden, če želi opraviti izpit za avto. Saj ga bosta tudi potrebovala, sploh sedaj, ko bo otroček kmalu na svetu. Vožnja k zdravniku, nakupi....ma polno je stvari, ki jih lahko urediš samo z avtom oz. dosti bolj hitro in komot, sploh, če imaš malega dojenčka. Torej se mi njegovo razmišljanje tukaj ne zdi napačno. In ja, lahko bi šel delati izpit prej, če vaju nosečnost (najbrž) ne bi presenetila. Tako, pa je tudi njegov čas omejen.

Tudi se mi ne zdi slabo, da ob vikendih dela, da bi čimprej zaslužil ta denar. In najbrž je res utrujen, če toliko dela.

Moj predlog-sposodita si kakšne stvari, kupita rabljeno, predvsem če sta denarno bolj "šibka". S takšnimi stvarmi ni nič narobe, saj se operejo in sčistijo. In na koncu bosta še zadovoljna, ko bosta ugotovila, da nista toliko zapravila za stvari, ki dosti stanejo in jih imata samo kratek čas.

Ne razumem mamic, res ne, na RR-ju se toliko stvari prodaja, pa jih noben hudič ne kupuje. Vsi bi radi vse novo in najboljše. No, saj to ni nič narobe, vendar če si ljudje to lahko privoščite.

Jaz bi bila hvaležna, če bi pred 6-imi leti obstajala RR, ker bi marsikaj rabljenega kupila. Mi je enostavno škoda denarja...Vendar pač vsak po svoje.

Da pa se vrnem... mlada sta in v naslednjih letih bosta še mnogokrat ugotovila, da se vajine želje, potrebe razlikujejo kot dan in noč in da ne razumeta drug drugega, kar se le-teh tiče. To je čisto normalni "razvoj" tako mladih, to smo dali vsi skozi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.6.2007 9:38:46   
Anonimen
Marogica..Nosečnost naju ni presenetila,ker sva si želela user posted image
Problem pa je, da je skozi varčeval, pa ko je kaj druga videl, kupil in spet smo čakali, da bo šel opravljati izpit.. Saj zdaj tu nima veze, tokrat bo izpit moral iti delati, na igrice bo moral pozabiti!

Veš, obleke mi je sorodnica dala, tako da jaz nisem med tistimi, ki hočejo imeti vse novo. Mi je vseeno, samo da bo mali oblečen, da ga nikoli ne bo zeblo...

Je pa res, včeraj sva se pogovorila in marsikaj zgladila..

Tako, da punce, hvala vam za nasvete, in hvala vam punce, da ste imele čas ugotavljat, katera sem in me blatiti user posted image No problem user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
3.6.2007 10:06:21   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa kateri moški bi želel punco ki ima otroka?

Pameten in odrasel moški. Predvsem pa moški, ki te bo mel rad.

Dosti nas je takih, ki smo si našle dobre partnerje, čeprav smo mele doma otroke. In ti povem nekaj. Moj partner je boljši oče mojemu otroku, kot je bil pravi oče. Ker pravi oče ga je zapustil za vedno, mislil je samo na svojo rit. ****lo se mu je za otroka. In nekdo drug, na koncu koncev popoln tujec, je začel skrbeti za mojega otroka in ga vzgaja in kar je najpomembneje RAD GA IMA KOT SVOJEGA LASTNEGA.

Zato nehaj spraševati takih bedarij. Veliko, ogromno je dobrih moških. Predvsem pa odgovornih.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.6.2007 10:11:41   
tanikaa
Pozabila sem napisati. To ni napad na tebe. Niti te nočem kritizirat, niti ti solit pameti. Kar je, je. Poti nazaj ni. In ko boš mela enkrat otročka v rokah, boš videla, da ne boš nikoli obžalovala tega koraka.

S svojim postom sem ti hotela samo povedati, da se  ne sekiraj, ali boš mela sedanjega partnerja ob sebi, ali ne. Ker to niti ni tako pomembno. Pomemben je mir pri hiši in ljubezen, ki jo otrok mora čutiti na vsakem koraku. In dosti boljše je, da sta sama z otrokom, kot pa vsi trije, pa dete z dneva v dan posluša drenje in kreganje. Jaz sem rabila tri leta, da sem to skapirala. In na žalost šele takrat, ko me je moj 4 letni otrok pretepel. Ja draga moja, tak daleč smo prišli. Detece je poslušalo prepir, popizdilo in me preteplo. In takrat so se mi odprle oči. MOJE DETE MORA METI SREČNO OTROŠTVO. In smo šli narazan.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
3.6.2007 10:12:26   
Strawberrie Cherrie
Tanikaa neb mogla lepše napisati...

Mene pa zanima, kako se je razpletlo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
3.6.2007 11:30:54   
Kalamaki
Tanikaauser posted image user posted image , rada te berem! To je to, zrelo razmišljanje.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 57
3.6.2007 21:04:36   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rožica,in kaj se tebe to tiče, če jaz kadim?? Ne pogrevaj teme, ki ni tu vključena..

----------------------------

Uffff! Shit! A se da nekak blokirat še kakšno anonimno  user posted image user posted image user posted image !? 
user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
3.6.2007 22:07:42   
Anonimen
Micka a  si to mogoče ti???????Sory ampak negre mi iz glave ta micka kovačeva.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
3.6.2007 22:19:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  predlagam da to vprašaš v vsakem postu, mogoče jo pa najdešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
3.6.2007 22:20:00   
Anonimen
Da se vrnem na post naše ....anonimne

Meni se po eni strani tvoj partner ne zdi nič kaj čuden, če želi opraviti izpit za avto. Saj ga bosta tudi potrebovala, sploh sedaj, ko bo otroček kmalu na svetu. Vožnja k zdravniku, nakupi....ma polno je stvari, ki jih lahko urediš samo z avtom oz. dosti bolj hitro in komot, sploh, če imaš malega dojenčka. Torej se mi njegovo razmišljanje tukaj ne zdi napačno. In ja, lahko bi šel delati izpit prej, če vaju nosečnost (najbrž) ne bi presenetila. Tako, pa je tudi njegov čas omejen.

Tudi se mi ne zdi slabo, da ob vikendih dela, da bi čimprej zaslužil ta denar. In najbrž je res utrujen, če toliko dela.

Moj predlog-sposodita si kakšne stvari, kupita rabljeno, predvsem če sta denarno bolj "šibka". S takšnimi stvarmi ni nič narobe, saj se operejo in sčistijo. In na koncu bosta še zadovoljna, ko bosta ugotovila, da nista toliko zapravila za stvari, ki dosti stanejo in jih imata samo kratek čas.

Ne razumem mamic, res ne, na RR-ju se toliko stvari prodaja, pa jih noben hudič ne kupuje. Vsi bi radi vse novo in najboljše. No, saj to ni nič narobe, vendar če si ljudje to lahko privoščite.

Jaz bi bila hvaležna, če bi pred 6-imi leti obstajala RR, ker bi marsikaj rabljenega kupila. Mi je enostavno škoda denarja...Vendar pač vsak po svoje.

Da pa se vrnem... mlada sta in v naslednjih letih bosta še mnogokrat ugotovila, da se vajine želje, potrebe razlikujejo kot dan in noč in da ne razumeta drug drugega, kar se le-teh tiče. To je čisto normalni "razvoj" tako mladih, to smo dali vsi skozi.

user posted image user posted image user posted image  se podpišem!!!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
3.6.2007 23:19:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Micka a  si to mogoče ti???????Sory ampak negre mi iz glave ta micka kovačeva.user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf...Vojakinja, da bi ti vedela, kdo sem.. Še nekaj časa nazaj sva čvekali o Micki.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
4.6.2007 7:09:34   
maruškaŠ
Moj partner je boljši oče mojemu otroku, kot je bil pravi oče.

user posted image user posted image  tut moje. Tko, da tisto razmišljanje o: "kdo bo pa hotel punco z otrokom?" je ene 100 let za časom.

Drugače pa tut sama sem bila mlada, ko sem imela otroka, pa mi ni bilo problem prevzeti odgovornosti. Moj bivši pa je imel ornk probleme - sam sem ugotovila, da ni bil problem v letih (ker drugače bi se kasneje izboljšalo, je bilo pa čedalje slabše), ampak pač v tem, da je kakršen je. In s takšnim meni ni bilo potrebno živet, sem raje šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
4.6.2007 7:43:13   
karmy
neke dele za avto (ki je mimogrede dober), ..

aja...ta stavek je izpadel ven iz vsega posta k si ga napisala.. koliko sta dejansko stara? no...sej tud pr 19 letnica je prvo na mestu, kakšen dober avto ma tip... user posted image  čeprav sem mlada mamica ne priporočam nobenmu imeti otroka tako mlad... ko so jim take stvari bolj pomembne...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
4.6.2007 9:33:22   
purple
Morala ga boš postaviti na realna tla.Otrok je velika skrb,pa tudi veselje.Tudi fantje pri devetnajstih morajo prevzeti odgovornost.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
4.6.2007 11:29:55   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

aja...ta stavek je izpadel ven iz vsega posta k si ga napisala.. koliko sta dejansko stara? no...sej tud pr 19 letnica je prvo na mestu, kakšen dober avto ma tip... user posted image  čeprav sem mlada mamica ne priporočam nobenmu imeti otroka tako mlad... ko so jim take stvari bolj pomembne...

karmy, mislim, da je anonimna s tem, da je avto "dober" mislila, da ni pokvarjen, da bi dele rabil. Ne da je "makina" vsaj zdi se mi tak user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 66
4.6.2007 13:15:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

karmy, mislim, da je anonimna s tem, da je avto "dober" mislila, da ni pokvarjen, da bi dele rabil. Ne da je "makina" vsaj zdi se mi tak user posted image

Ja, tud jst sem tako razumela.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
4.6.2007 13:56:55   
Anonimen

Karmy, napisala sem, da rabi dele za avto, ko pa avto dobro fura, in mu nič ne manjka.. Hoče ga samo spendat.. Oziroma ga je hotel.. Po pogovoru se je odločil, da imam prav, da je važno samo to, da je avto vožen in ne to, kakšen je..

Sva pa marsikaj ugotovila pri pogovoru, tudi mojo napako, da sem celi dan visela na RR, marsikaj se je spremenilo od tistega pogovora.. Zaupal mi je tudi, kaj ga muči glede otroka, in moram priznat, da sem bila nesramna, da sem vam pisala, da ne misli na otroka.. Nasprotno, boji se zanj, da bo prišlo do kakšnega zapleta pri porodu, zaradi moje bolezni.. Želel je izpit čimprej narediti (čeprav je pozabil na stvai za otroka), da bi me lahko peljal, ker imam vsaj 3x mesečno preglede glede moje bolezni.. Marsikaj sem izvedela, kar sploh ne bi pričakovala..

Hvala vam punce, rešile ste me... user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
4.6.2007 14:04:38   
Zahi
izpit ali otrok? .. ali je res tako denarno omejen?

izpit stane cca. €1000 .. ali je to vse kar ima v planu za otroka?

ne razmume ravno.. kako se lahko ima otroka in tako brez denarja? dandanes je to nemogoče..

če je edina stvar, ki jo ima prišparanega pač ta izpit.. potem mi je to zelo žalostno..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
4.6.2007 19:09:16   
Anonimen
Zahi, če bi malo prebral vse moje poste.. Bi razumel.. Žal pa nimajo vsi tako dobre plače kot jo imaš očitno ti.. 

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
4.6.2007 19:13:52   
Anonimen
Zahi, še z veliko manj se da preživeti, samo umetnik in čarovnik moraš biti da stakneš dva konca ali pa začetka meseca skupaj.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
4.6.2007 19:14:22   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

izpit ali otrok? .. ali je res tako denarno omejen?

izpit stane cca. €1000 .. ali je to vse kar ima v planu za otroka?

ne razmume ravno.. kako se lahko ima otroka in tako brez denarja? dandanes je to nemogoče..

če je edina stvar, ki jo ima prišparanega pač ta izpit.. potem mi je to zelo žalostno..

Tegale posta pa tudi jaz ne razumem najbolje...
Hočeš povedati, da si lahko sedaj otroka privoščijo samo 'dobro' priskrbljeni????
Ok, realno gledano začetni strošek otroka je okoli pol mio bivših tolarjev. Ampak če ni denarja kupiš pač rabljen voziček (na bolhi jih je ogromno), zopet kupiš rabljena oblačila, vzameš paket z avtosedežem...vse se pomojem da, če le hočeš....

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 72
4.6.2007 19:15:54   
Anonimen
Uf...Vojakinja, da bi ti vedela, kdo sem.. Še nekaj časa nazaj sva čvekali o Micki..

Potem pa si ziher mickauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
4.6.2007 19:18:12   
Anonimen
Vojakinja, Micka je tvoja nočna mora user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
4.6.2007 19:23:00   
Anonimen
Vojakinja, Micka je tvoja nočna mora

Pa še prav imaš.user posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa mi povej na zs kera si,če sva tako čvekali o mickiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?