sandra85
|
mateja82 js sem eno nedeljo iz službe poklicala v bolnico, da imam rahle bolečine spodaj levo in da mi trebuh obšasno otrdeva...in je rekla, naj TAKOJ pridem v bolnico...pol me je moj peljal, mi je prvo CTG naredila, pol UZ in še ginekološko pregledala in je rekla, da bom par dni na opazovanju zaradi krčev (lažnih popadkov) da če bo potrebno, da jih oblažijo oz. zaustavijo...sem pa bila šele v 20. tednu ...ne se sekirat, zaj je to že normalno, takrat pa je bilo še zelooo prezgodaj! če si pa učeraj imela bolečine, pa ti priporočam, da greš do svojega G in mu poveš, naj te pregleda-da se nebi slučajno odpirala al karkoli! ne se pa ustrašit-mene tut učasih mal boli, sam traja par sekund... _mala_ ja tut meni je mal hudo, ker se boji da ga preveč trese, pa si ne upam več tako pogosto ...to je smešno-včasih ko se mi približa, da bova, pol začne ful brcat spodi-češ tata pusti mamico!!! cuma za tvojo Emico! bogica, upam da ni na kužeke alergična, ker to je res pol žalostno... js sem zelooo slabo spala, zato pa sem do malo prej ležala...sem šla ponoči na vsake 2 ure na -2dl, ker sem zvečer spet lubenico jedla , ma če se pa ji ne morem upret! pa vedno rečem, da proti večeru ne bom več tolko pila in lubenice jedla, pa pol spet isto... tamali me je spet celo noč brcal...js nevem zakaj glih ko mamica spi ufa...sej sem vesela ko brca, pol dam roko gor in nočem zaspat, ker mi je lepo ko brca, pol pa spet nič ne spim...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|