|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.6.2007 15:44:37   
helenav
aja..obala......jaz bi tudi kafe:-))))) sam ne se zmenit dopoldne, ker jaz še delam.-))))) in glede na to, da med tednom bolj malo pokukam na ringarajo, naj mi katera zs piše za zmenek..

HVAAALAAA

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
1.6.2007 15:54:39   
cuma
Torej ekipa kofetaric z obale se širi user posted image user posted image user posted image : cuma, sandra, srček, tianna in helena!!!

Helena: vejžde ti bom sporočila, sicer pa jaz tudi dopoldan nimam šans, tako da mislim, da bi vsekakor predlagala popoldanski kofe user posted image ! Že pridno preizkušam kje imajo najboljšega na obali ... brezkofeinskega seveda user posted image

sandra: A ti pa si danes imela zadnji dan službe ali sem jaz nekaj zbrkala?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
1.6.2007 16:01:42   
dorotea
Joj punce, mal moram postokat!
Sem tko žalostna, da mi kar na jok greuser posted image user posted image (mal hormončki še zraven)...sem pripovedovala še mami kako je blo na pregledu, pa glede tega sladkorja na vodi...pa me je še ona ošolala...da ja, da zdaj pa bom mogla nehat s sladkarijami(kot da jih res jem...sploh jih ne maram preveč!) pa da naj pazim, kaj jem...Kaj res nobenmu ni jasno, da to ni od preveč hrane al cukra!!! Da je pač hormonska motnja v nosečnosti, da se pač insulin drugače izloča kot sicer in ga je pač več treba!!! Vsi so zdaj tko pametni, bi jih kar pretolkla! Pa še v zobe mi bojo zdaj gledali...bog ne daj kaj pojest!!Mi je prav žal, da sem sploh kaj rekla in povedala...ker čisto nič ne razumejo.user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
1.6.2007 16:09:29   
cuma
Dorotea: ne no, ne se pustituser posted image , sej veš kakšni so nenoseči ljudje! Sploh pa zato, ker toliko več veš o vsem skupaj in si znaš sama čisto lepo razjasnit stvari, se ne živciraj zaradi mnenj drugih! Vse bo ok! Sicer pa imaš tukaj med septemberkami nosečke s sladkorno, ki ti bodo sigurno stale ob strani(če bi do nje prišlo) in si boste izmenjavale izkušnje. Misli pozitivno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
1.6.2007 16:16:17   
dorotea
Hval cuma, saj vem da bo ok...pa tudi če ne bi bilo, mi ni panike potrpet. Sam poslušat te pametne pripombe od vseh(veš, ne smeš sladkega pa pašte pa kruha pa...) me kar obnori!user posted image Kot da sem sama kriva!Pa sploh še nič ni rečeno...Groza!

< Sporočilo je popravil dorotea -- 1.6.2007 16:21:03 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
1.6.2007 16:45:55   
Rožica*
Dorotea user posted image !!!
Vse bo še dobro.
Res nam že prav pošteno nagajajo ti hormončki, tudi jaz sem se danes že zjokala in sem zdaj vsa nataknjena.
In to čist po nepotrebnem, zarad enih papirjev, ki jih še moram uredit.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
1.6.2007 18:11:05   
lumpa6
dorotea jaz imam tudi cukr, pa vem kako ti je , mene tud mami po telefonu pokliče sam da me vpraša če grešim na obiskih pa dobim sam še vodouser posted image user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
1.6.2007 18:25:11   
karin.
srček, ducan ne bo več sem prišel ker se mu je tok zamerlo vse skupi. Ena je res klicala na socialo in so še učeri prišli k njemu pa mu neki težil, zdej je pa čist obupanuser posted image

Dorotea in lumpa6, jejta in pijta kokr vama paše, sej sami dobr vesta da ne smeta pretiravat, če si neki želiš pojesti ne vidm razloga zakaj ne bi. Tut če je mal sladkorne bo po koncu nosečnosti šla.

Men pa mojidve že tolk nagajata, vedno začneta v duetu jokatuser posted image  Nimam štirih rokuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
1.6.2007 18:27:59   
lumpa6
karin a ti pridem pomagat saj veš pomoč še enega para rok, z veseljem pridemuser posted image

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
1.6.2007 18:32:36   
lumpa6
karin to za duca mislš, to je pa res žalostno slišat, nevem kateri se je tok zameru, sam naj pa tista sebe pogleda pa če nima nobene napake , jaz sem bila zelo vesela da sem končno slišala da obstajao tudi takšni ,ki ne bežijo pred odgovornostjo ker večečine ravno to nardi

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
1.6.2007 18:44:22   
karin.
lumpa ti kar pridiuser posted image   Kdaj boš tukaj?user posted image  5minut bi blia pri njima potem bi pa samo obrnlauser posted image  tok sem utrujena, spat ne morem,...če pa slučajo mal zadremam je pa takoj alarm kot da bi vedeli kdaj začet, že zdaj nagajata, kaj šele bouser posted image

Men se je res to tolk nepošteno zdel, sej vem da zna bit tečen pa izzivat sam da bi šlo lahko do te mere si pa nisem predstavljala. Nekaj sem prebrala sam nisem nikjer zasledila da bi pisal kaj takšnega kar za Tyro ni dobro, kokr vem se je trudil pa po najbolših močeh zanjo skrbel. To od sociale mi pa sploh ni jasno, ne vem kako to da so prišli, po mojem mnenju bi mogel bit kakšen resen razlog, ne pa klic, samo je pa tut odvisno kaj je tista po telefonu rekla. Za njegovo ženo je bil pa to tut šok.

< Sporočilo je popravil karin. -- 1.6.2007 18:48:00 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
1.6.2007 18:57:05   
jst86
karin sej po moje to ni nobena z rrja ker niti ne vem kje bi podatke dobila,da bi klicala socialno.je pa res hudo da se je to zgodl.upam da je vse ok in ni nč hujšga.

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
1.6.2007 19:01:45   
karin.
Ime in priimek je imel napisan, to je pa za socialo čisto dovolj, ker je edini v Kamniku s takim imenom in priimkom. Tam ga pa že vse poznajo tako da so vedli kam it. Je blo iz tu, ker mu je ena na ZS napisala kdaj naj bo doma, da bo dobil obisk, razlog naj bi bil pa motor, men da logika vedt da je bilo iz tle. Nikjer drugje se ni nikol kregal zato ga kdo drug ni prijavil, z vsemi se je razumel.
Sicer je blo pa tle že preveč o tem povedanega.

< Sporočilo je popravil karin. -- 1.6.2007 19:03:27 >

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
1.6.2007 19:07:10   
jst86
aja nisem opazila imena in priimkauser posted image .
drugač se mi pa to zdi mal tko...ne vem no.mi je žal da o tisti prepiri prpelal do take situacije.
kot sem že napisala upam da je vsaj vse ok!srečno

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
1.6.2007 20:00:30   
dorotea
karin, ma ne no, ne morem verjet!!!Pa ne misliš na septembrke...saj ne vemo nič o motorju in kakšen je s hčerko. Jaz imam sam dobro mnenje o njemu, kr jo je tako lepo vzel k sebi. Sploh mi ni nič jasno. Tle smo se špikali zaradi tečnosti žensk, pa obračanja v spanju...nič več. AMPAK TO JE PA RES GROZNO!Ne vem če so mu to lanske decembrke zakuhale; Jaz nisem nič brala tam; sam so res prasi----, če so to naredile. Povej mu da smo me z njim in naj se drži!
Lumpa6, ja ni prijetno...sej po eni strani tud jst razumem, da hočejo sam dobro...sam v mojem primeru sploh še ni nič sigurno, pa že gnjavijo in pametujejo. Ma kej več kot vodo bi ti pa že loh ponudli...sej obstajajo taki sokovi pa vse...namesto da težijo in pametujejo, kaj vse ne smemo, bi kupli kakšne piškote za diabetike, pa sokc , da bi loh v miru ponudli. Tako bi pravo skrb pokazali, ne pa s teženjem. No, sej zdej sm se že mal potolažla, so se z mano tud hormončki malo poigraliuser posted image .
Danes nisem prav ta prava, sem šla na sprehod, pa me je še trebuh otrdel, zdej pa me ves čas nekaj špika. Tak dan, jutri bo bolje. Grem razkoščiščevat višnje, da jih bom loh v skrinjo spravla. Bodte pridne!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
1.6.2007 20:11:23   
Anonimen
Karin, joj mi je hudo za Racaka, pa katera kura je šla klicat socijalnouser posted image . Zdaj bo pa skoz sranje imel zaradi tega, ko se enkrat zapičijo nate se jih ne rešiš več. Lahko, da bo sedaj imel vsak teden nenapovedane obiske pa grozit mu lahko začnejo da mu jo bodo vzeli in dali v rejouser posted image . Pa boga njegova žena, še ravno tega ji je sedaj bilo treba. Lahko, da bodo potem še njej hodli težit, ko bosta imela doma dva user posted image  in še bolj mlada sta. Al je odveč vprašanje,< če vprašam kje pa je od Tyre mamica? Da ni ona kaj zakuhala?

Drugače pa je samo napisal en dan, da je šel z motorjem po sladoled v McDonald s in je ful težko to peljal na motorju. Mogoče je kje malo nerodno napisal in je zvenelo kot da bi imel Tyro zraven na motorju. Ampak mislim da se je zatipkal pri decemberkah 06, ker so tam čisto ponorele, me tukaj se zaradi tega nismo z njim kregale. Vsaj upam no, da ni nobena izmed naših to zakuhalauser posted image . Jaz sem ga celo en dan hvalila za pogum, da je tako mlad in je nase prevzel odgovornost za Tyro in bravo njegovi ženi da jo je sprejela in da sedaj čakata še enega. Sigurno jima ne more biti lahko pri teh letih in ne verjamem da bi lahko bil tak bizgec, da bi res peljal 6m otroka na motorju. Verjetno je to celo neizvedljivo, vsaj jaz si tega ne predstavljam....

Je pa dejansko res tako, da če te nekdo samo anonimno prijavi na socijalno, so dolžni prit pogledat. Je imel en moj znanec te težave, pa so mu hodli 2x tedensko domov in vzeli so mu sina za par mesecev. Cela štala vglavnem.

Lepo ga pozdravi in mu povej da če ima čisto vest bo vse še ok. Samo pogumno naprej.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
1.6.2007 20:19:25   
karin.
pomojm  ni bla nobena od tle, men se vi vse vredu zdite in mislim da tuki ni nobena zmožna tega nardit. možno da je bila kera decembrka, brale so pa mal tm, mal tu pa je nastala zmeda.
Višnje, joj zdej si mi pa naredila skomineuser posted image

To je pa res grdo da ti samo vodu ponudjo, kaj bi nardil če bi se kdo do njih tako obnašaluser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
1.6.2007 20:30:44   
lumpa6
tko pač je po njihovo je voda zame čist dobra pa draga tut saj je na šteucuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
1.6.2007 20:39:52   
karin.
Ja voda je res zelo draga, vsak mesec plačamo več prispevkov kot pa vodeuser posted image

Od Tyre mami je v Nemčiji, sploh noče nič slišat zanjo.
Ducan je ne bi nikol peljal na motorju! Ne vem kako lahko težijo če ni noben naredu nič narobe. Mene skrbi zato, ker jo je Ducan že zdaj težko dobil, hotla sta jo imeti še stara starša in zdej ko je končno bilo vse vredu pride do tega....

Zaradi česa so pa njega prijavli?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
1.6.2007 21:05:22   
lumpa6
joj joj joj kakšne packe so ene ne vidjo dalj od svojga nosauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sam čakajo da lohk tožarjo brez da se prepričajo a je res al ni

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
1.6.2007 21:29:27   
nana 27
Berem tole štorijo glede Duca in kar ne morem verjet, da so mu zdaj na vrat obesili socialno. Se mi zdi, da v današnjih časih tako pretiravajo na to temo. Rešijo pa nič user posted image  Karin, kako zdaj spita mali princeski? Uživata v skupni posteljici? Ali zdaj čakajo, da pridobita na teži in koliko je to?

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
1.6.2007 21:45:43   
guppy
OOOOOOOOojjjjjjjjjjj,
končno imamo doma sestavljeni posteljici!!! user posted image user posted image user posted image  Happy, happy, happy, happpyyyyy user posted image

dorotea, hvala za odgovor glede CRPja, sem čist presrečna. Prosim, ne bit žalostna, ker so te drugi okregali, saj sama veš kako je s tem in se drži svojih občutkov in napotkov. Pa saj delaš najbolje, kar lahko, kar je v tvoji moči!! user posted image

lumpika, poslala sem ti ZS glede srečanja.

karin, kako sta pa tvoji pupiki? A pridno rasteta?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
1.6.2007 21:49:34   
guppy
SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani
Kraj: Gostilna ŠTORKLJA  (http://storklja.amadej.si/)
Čas: 15. junij ob 17h

Okvirno prijavljeni (10user posted image , 12user posted image   in 1user posted image ):
CUKRČEK, Pikica pokica, lumpa6, lemavrica, nana 27, Tanja Lina, guppy, duc.20, Tatty, buškica, nora (Žabonka sporoči naknadno)

user posted image

Štorklja ima svoje parkirišče, do katerega se pride po Šlajmerjevi - tam je rampa, se pozvoni in vas spustijo notri. Tiste, ki ne poznate okolice bodite pozorne, ker je Šlajmerjeva v tem delu enosmerna in je treba prit s prave strani. Drugače je s parkingom kar problem, a če nič drugega, je v nadaljevanju Zaloške ceste parkirna hiša Šempeter (draga, ampak redko kdaj polna).

Vabljene tudi ne-ljubljanske septembrke!!!

------------------------------------------------

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
prijave zbira cuma
Okvirno prijavljeni (5user posted image  in 5user posted image ):
cuma, sandra85, srček, tianna, helenav

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
1.6.2007 22:04:41   
karin.
nana 27, odkar sta v skupni posteljici je vse drugače, spita brez stokanjauser posted image  če sta skupaj je vse v redu, če ju damo narazen je pa praviuser posted image  user posted image  danes popoldne sem se šla stuširat, pridem nazaj, se ju skoraj ni videlo iz posteljice, menda sta tolk brcali, da ju je sestra založila s plenicami, da ne bi pobegnileuser posted image  Še na teži morata pridobit, nekateri pravijo da 2kg, samo če jim gre dobro lahko že prej, nekje pri 1700-1800.
guppy, rasteta ja, saj samo jesta, spita in nagajata, zgodaj sta začeliuser posted image
Hope ima že 720g in 34cm, Elyse pa 910g in 36,5cmuser posted image  
Čestitam za posteljiciuser posted image
Ducana daj kar dol s seznama prijavljenih.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
2.6.2007 0:11:29   
sandra85
večer,

karin s estruinjam s tabo-dovolj kreganja in od zaj naprej samo pozitivna enrgija!!! nej se duc vrne, sej je on tudi naša user posted image user posted image user posted image

tianna seveda si tut ti povabljena na kavico na obalo!!! iz kje pa si? če je še kera za kavico na obali NAJ SE JAVI!!!

otrdevanje trebuha user posted image meni se še vedno pojavlja-sej zarad tega sem bila v  bolnici (v 20. tednu)...popjavi pa se najpogosteje ob napenjanju, naprezanju, zvečer ko sem utrujena in včasih po orgazmuuser posted image ...

helenav user posted image user posted image user posted image za klaro - res lepo ime!!! no-primorka pridruži se nam na kaviciuser posted image
cuma...baje bo dež še do sredeuser posted image ...ma bomo vidli...večkrat se zmotijo tej naši vremenoslovci, upam da so se tut zaj...
user posted image punce danes sem brala novo revijo nosečnost (vse te revije redno kupujemuser posted image , jih imam že celo zbirko doma) in sem prebrala, da zaj user posted image že joka v trebuščkuuser posted image ...kaj je možno? bogi!!! zakaj joče!!! sem prav slabe volje ratala! nočem da je žalosten!!!

cuma user posted image skoraj...delam še jutri pa v nedeljo...pol pa konecuser posted image user posted image user posted image

karin. hudo!user posted image vrjamem da ga je potrlo in da se mu je RR zameril! ampak dvomim da je bila kera od naših, ker je neki pravu, da mu druge grozijo po ZS...glej nevem, sam upam, da je vse OK! user posted image
ma ne razumem, kakšna ženska je lahko to, da ne skrbi za svojega lastnega otroka!!!?user posted image res mi ni jasno! ma je duc siguren, da je tyra njegova, glede na to, da je za njo zvedu šele ko se je rodila? kako so nekatere ženske grozne!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

zanositev
sashy

Koliko časa po odstranitvi mirene ste zanosile?

takoj (56%)

po treh mesecih (15%)

po 6ih mesecih (8%)

po 9ih mesecih (0%)

po enem letu (5%)

poskušava že več kot dve leti (15%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!