|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  739 740 [741] 742 743   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 22:47:26   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, upam, da se tvoji minusi spremenijo v pluske

za dedka se trudim, pri prijateljici pa mislim, da ne bo šlo user posted image user posted image user posted image bom jutri ob njej in ji poskušala vsaj malce bremena odnest, čeprav se to ne da user posted image user posted image

jaz tudi želim dedku hitrejše okrevanje.... za prijateljico pa vsaj veliko pozitivne energije, če že drugače ne

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18501
1.6.2007 22:48:38   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
naš že od nekdaj hodi okrog 20.30 v posteljo, še ko je bil tini-mini dojenček... redko se zgodi da pade ob 20h (npr. če se je popoldansko spanje končalo okrog 16h)...

jaz ga ne lovim po postelji...če se noče dojiti, ga dam v posteljico in naj tam kolovrati...ko se naveliča začne tečkati pa ga vzamem ven in se čist lepo podoji... danes se je pa npr. lepo podojil na tavelki postelji, pol je začel pa s kotaljenjem sem ga pa kar dala v njegovo posteljo in očitno se je dovolj najedel, ker je med svojim kobacanjem v posteljici lepo zaspal...sem ga smao prestavila višje gor, ker je zaspal čist pri dnu posteljice user posted image
super! sej js ga tut ne lovim... čakam, da se umiri... včasih ga tut dam v posteljico, prižgem tomy zvezdico in grem vn, pa me pokliče, ko je lačen in zaspan user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18502
1.6.2007 22:49:46   
borovnicka
dopust  -najraje ga preživljamo sami, ampka letos smo za prvega maja poskusili s kolegi, ker smo ugotovili da imamo podoben ritem in smo bili ful veseli, ker se nam je odlično sešlo, tako da bomo spet poskusili

Tudi jaz prisegam na apartmaje, bližina morja, ...user posted image , čeprav mi na vsake toliko časa paše postrežba od spredaj in zadaj. Kakšen podaljšan vikend.user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 18503
1.6.2007 22:54:01   
borovnicka
jaz ga ne lovim po postelji...če se noče dojiti, ga dam v posteljico in naj tam kolovrati...ko se naveliča začne tečkati pa ga vzamem ven in se čist lepo podoji... danes se je pa npr. lepo podojil na tavelki postelji, pol je začel pa s kotaljenjem sem ga pa kar dala v njegovo posteljo in očitno se je dovolj najedel, ker je med svojim kobacanjem v posteljici lepo zaspal...sem ga smao prestavila višje gor, ker je zaspal čist pri dnu posteljice
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

se podpišem. če še ni dovolj utrujen, ma še mal telovadbe po postelji, poje in zaspi ali pa počeblja in zaspi

nagajivčka TT

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18504
1.6.2007 22:54:39   
borovnicka
opa - tiskarški škrat al pa pozna urauser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 18505
1.6.2007 23:06:32   
Maxica
Sem bila že na dobri poti proti zasluženemu spanju, z možem sva še Spiderman2 gledala, Lana sem še dojila, Max je šel pa že ob pol sedmih spat, ker ni spal popoldne. Kar naenkrat nekaj tako grdo poči, da sva z možem sam pogledala, Lan se je zbudil - in kaj je bilo - Max je padel s postelje.user posted image  V spanju je nekaj kolovratil. Smo se vsi tako ustrašili, ker je tako počilo. No, saj k sreči ni bilo nič, edino kri mu je spet tekla iz noska, sta se pa oba zdramila in se že kar vidim, kako bomo spet do polnoči pokonci.user posted image  Jutri greva pa na plavanje verjetno kar sama z Maxom. Lan še vedno grdo kašlja, mož pa tudi jamra, da ga vsi sklepi bolijo, upam, da ne zboli še on.
Frrrr, same dobre in pozitivne vibracije pošiljamo dedku, pa tudi prijateljici.user posted image user posted image user posted image
Evik, ne vem, s kuhanjem sem tudi jaz bolj tako tako, priznam. Čeprav sem se kar poboljšala, odkar sem se poročila, pa pri Maxu je bilo slabše, sedaj pri Lanu več kuham, ma vseeno. Jaz si želim enega otroka, ki mi bo z veseljem odpiral usta, ko mu bom samo žličko pokazala.user posted image user posted image  Ne vem, probajta res en ritem ustvariti. Da bosta približno imela zajtrk, malico, kosilo, malico, večerjo. Pol pa malo potuhtaj, kateri obrok bo še dojenje, kaj pa že lahko počasi zamenjata z gosto hrano. Siljenje s hrano pa, mah, jaz sem tečna, vem, priznam, ampak če ga ne bi vsaj malo silila, bi bila še vedno več ali manj na dojenju, ali pa še tisto ne.user posted image
Arabela, držim pesti, da se čimprej pojavijo zobki, in da vas ne bodo več tako grdo mučili.
Štorkljica, ja, naš krst šele prihaja. Pa upam, da tokrat res uspe.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 18506
2.6.2007 0:32:59   
nanica
viv, kje si ti kupila karte za trajekt za sicilijo?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18507
2.6.2007 7:42:43   
muki1
Sem prva?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18508
2.6.2007 7:46:43   
muki1
Torej....khm...drage moje....... objavljam vam, da smo tudi mi dočakali prvi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In zakaj tak rom pom pom?
Če bi vaše dete tako slabo spalo zadnji teden, bi me verjetno razumele.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18509
2.6.2007 7:48:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati a so kej prinesli?

atu 3 x vla, Jaša kompletek, punci komplete za izdelavo zapestnic, ogrlic, ure, mami 1 x 0user posted image ...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18510
2.6.2007 7:50:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

jaz sem pa danes spet na tehtnico stopila, altati, približujem se ti (počasi),

brez zamere, ampka nimam te namena čakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18511
2.6.2007 8:10:49   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

tehtam kakšen dan je danes...

+ dobili vrtec user posted image od 133 prijavljenih so jih 61 sprejeli

JES, BRAVO VI user posted image  user posted image  user posted image
+ govorila s sodelavcem, ki mi je povedal, da moram bit trdna pri pogajanju o plači in se ne smem pustit pri pogajanju navzdol user posted image
SE STRINJAM
+ izpit kr nekak šel, vsaj za 6ko bi lahk spacala no user posted image
user posted image , KDO TE BO PA VPRAŠAL PO OCENI

- dedek je že 3 dni bolj medel in nič ne kaže več tk dobro kot je v torek kazalo user posted image ... mu pošiljam pozitivno energijo
Dedek, drži se user posted image  user posted image user posted image
- minutko pred izpitom izvedela za katastrofo pri najboljši prijateljici, kateri vsa moja energija v tem primeru ne bi čisto nič koristila user posted image user posted image
user posted image  user posted image

sem pa vesela za:
- Maxicin internet (no, le Lan mora user posted image odpihnit!)
- vaše čvekanje user posted image
- beki in Tinkaro, ki sta dobile moškega njunih src nazaj
- Maksovo igranje z Emino kuhinjo
- altati in viv, ki bosta uživale na Tošetu
- muki, ki nam zavida morjeee user posted image ti kako fotko pošljem, jo bom tut js gledala in se smilila sama sebi user posted image

Če pošlješ po netu svojo nuda sliko, ti pa lahko samo aplavdiram, ne bom več nič fovš user posted image
- lepe fotke barby
... pa še sm kaj pozabla...
vsaj omenim lahk moci, pikotka, nanico, @lino, MAMICO, pikapolono, Pikabu tvoje otroke sm že, luciko, anč + vse pogrešane user posted image user posted image rada vas mam!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18512
2.6.2007 8:11:47   
nanica
altati, a ste obiske dobili z NL dobili?

pa da ne boš kaj vla jedla, saj rediuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18513
2.6.2007 8:13:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Sploh pa se mi zdi da te ponudbe raznoraznih kolegov in njihovih družin vodijo samo v poslabšanje odnosov, ker se mi zdi da skupno bivanje na tako malem prostoru slej ko prej pripelje do konfliktov. Saj v kolikor so sami odrasli še ne, česo pa otroci, pa definitivno.

user posted image , ja, če si konfliktna oseba user posted image  user posted image  user posted image .
To navezujem na svoj post, ki sem ga objavila na Družina in partnerski odnosi pred nekaj meseci, če se spomniš. Mi je mož očital, da sem konfliktna, jaz pa se branim, da samo povem, kaj mi leži na duši.
Te pa razumem.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18514
2.6.2007 8:14:47   
muki1
Altati, ko skoz težiš, da te ne omenjamo....jaz sem ti svoj 4000 post posvetila? A bo to dovolj, draga?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18515
2.6.2007 8:24:17   
muki1
Maxica, sem te pogrešala, draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18516
2.6.2007 8:28:35   
muki1
Pa seveda, en user posted image  za Beki in tvojo popolno družinico. Me je kar ganilo, ko sem brala, da se ga je Tinkara spomnila. Zdaj pa le uživajte s polno paro. Zaslužili ste si user posted image .

Arabela, upam, da ste dobro. user posted image  user posted image  
Si prebrala, ko sem ti napisala, zakaj te nisem obvestila, o mojem obisku MB-ja? Da ne bo zamere, ker res te bom enkrat poklicala, ko bom imela več časa.

Lu, ja, pri nas so kar fajn grički. Sem doma na Goričkem. Je pa res fajn za kondicijo nabirat ta rolkica user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18517
2.6.2007 8:29:34   
muki1
Pikabu, a mene pa več  ne maraš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18518
2.6.2007 8:47:05   
Lu
A se je že začelo....user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro punce!

Muki imaš samogovore? Lej bom s tabo.user posted image user posted image user posted image za zobek.

Frrr držimo pesti za dedka.

Smo se pa danes spet malo več dojili ponoči. Maja je hotla vstat že ob 5. Na koncu smo vstali ob 7.30. Še kar ok. Sem dala pa Tiana prvo rundo že spat. Upam, da ne bosta kaj preveč sitna danes. Pa še ven ne moremo it, ker je dež.user posted image

Je pa danes Tian prvič ritko dvignil in se mogoče za 1cm naprej pomaknil user posted image user posted image user posted image

Danes je vse v modrem. Moja najljubša barva. user posted image

Zdaj pa samo še slikce dol iz fotiča potegnem pa vam dam samo en utrinek iz telovadbeuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18519
2.6.2007 8:57:49   
moci
muki, no pa niste več škrbasti. boš prišparala za protezouser posted image

vaše mnenje me zanima:
z mojim razmišljava, da bi začela izdelovat lesene igračke. bi to šlo? predvidevam, da obstajajo kakšna testiranja, da je igrača varna. in kot sem gledala je takšnih proizvajalcev (in prodajalcev) v sloveniji malo. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18520
2.6.2007 9:22:22   
Lu
Evo pa še fotka:
user posted image

< Sporočilo je popravil Lu -- 2.6.2007 9:23:12 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18521
2.6.2007 9:29:19   
moci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pozabila smajlije nalepituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18522
2.6.2007 9:41:25   
Maxica
Dobro jutro. Bazen odpade. Sem tuhtala, da bo vse skupaj predolgo trajalo, da pustim Lana doma, tako da šibava z Maxom samo do Spara na Viču, pa nazaj. Itak imamo en termin za nadoknadit, bomo pa takrat šli še v bazen.
Lan še vedno ful kašlja, se mi prav smili revček. Mu lahko kako pomagam? Sedaj dajem kapljice olja 31 v vodo na radiator, pa kamiličine inhalacije mu delam, sicer pa sploh ne vem, kako naj mu pomagam.user posted image
Muki, čestitke za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image  
Lu, drugič pa povejte, da slikate, pišuka, se ne bom tako raztegovala.user posted image  Če imaš še kakšno, se priporočam.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18523
2.6.2007 10:31:15   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lu, drugič pa povejte, da slikate, pišuka, se ne bom tako raztegovala.user posted image  Če imaš še kakšno, se priporočam.user posted image

Eh, Maxica, kaj zdaj glumiš....saj si vedela, da slikajo...nastavljačica user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18524
2.6.2007 10:34:32   
muki1

vaše mnenje me zanima:
z mojim razmišljava, da bi začela izdelovat lesene igračke. bi to šlo? predvidevam, da obstajajo kakšna testiranja, da je igrača varna. in kot sem gledala je takšnih proizvajalcev (in prodajalcev) v sloveniji malo. user posted image

Zanimiva ideja, res.
Jaz bi najprej raziskala trg user posted image . Potem bi poiskala tržne niše user posted image . Pa mislim, da kljub konkurenci se še vseeno najde prostor za zanimive in cenovno ugodne izdelke.
Pa ne samo igrače, tudi kakšna igrala bi po mojem šla v promet: gugalni konjički, pa gugalnice, hiške za vrt in podobne zadeve.

Upam, da vama uspe realizirat idejo user posted image .
Vsekakor pa priporočam spletno stran, ker sama vidiš, da se take stvari najprej išečjo na netu.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  739 740 [741] 742 743   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  739 740 [741] 742 743   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.