Maxica
|
Ok, ne bo mi zneslo vsega brati. Sam na kratko napišem par stvari. Lanu je vročina padla takoj tisto noč, drug dan je imel samo malo povišano. Kakšnih drugih znakov ni bilo. Moram prav pediatrinji mal omenit, kaj je s to njegovo enodnevno vročino. Danes je pa začel kašljati, prav grdo, kot kakšni stari kadilci, pa iz noska mu teče. Očitno se je prehladil. Saj ni čudno v tem vremenu nikakvem. En čas vroče, pol zazebe... Kr neki. Jutri imamo sicer plavanje, ampak če bo tak, že ne bomo šli. Je pa zadnje dni tudi bolj neješč kot sicer, vse je bolj pod prisilo, mene pa živcira to, ker morava vsakič eno uro skupaj jesti, če hočem, da kaj poje. Na telovadbi je bilo fino, same fajn mamice s(m)o, a ne? Tolk fajn poslušamo Andrejo, da nas mal kar okrega vmes. Aja, še to, krst imamo 17.6.2007, pa raje ne povem, kje, ker je skoraj na drugem koncu Slovenije. Se nas je usmilil en zelo fajn župnik, tudi po zaslugi naše drage in zlate Pikabu. Pogrešala sem vas, enim sem mal težila po smsih, druge sem pa imela v mislih. Frrr, se učiš? Altati in Viv, uživajta, zavidam vama. Beki, sedaj pa le izkoristi svojega od zadaj in spredaj. Pa čestitke vsem, ki ste praznovali ta čas, ko sem imela odklop.