|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  737 738 [739] 740 741   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 15:34:44   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

skuhala zelenjavno juhco za naju in malega. dans mu prvič nameravam dat grah. a vaši po njem kej prdijouser posted image

pri nas najbolj priljubljena kombinacija zelenjavne juhe-pirejčka: krompir, stebelna zelena in grah. super dobro, poje po štiri zajemalke, kaka 4x na dan, ne prdi nič posebej bolj zaradi tega

dober tek, tristan, zdaj si itak najbrž že pojedel, pa mami tudi, no

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18451
1.6.2007 15:45:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

pa da sva se na poti v lj, ko je malo jokcal v avtu, spet spičili. ker jaz kao nisem nikoli jokalauser posted image niti ko sem zobke dobivalauser posted image jao jao

mi je poznano...in hvala bogu sva tako daleč, da pride kakšna takšna situacija ravno 1x letno, ali še manjuser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 1.6.2007 15:46:54 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18452
1.6.2007 15:47:07   
*anč*
ojla!

barby   full luštne fotke! tvoj škratek ma pa nagajiv pogled, mi je znano to z jezičkom user posted image . mogoče pa val dobiva kak nov zobek,če mal bolj sitka.

beki24  uživite vsi skupi! dobra si da si zdržala user posted image . a ti ne dojiš več, da si že šla po tabletke? jst bom šla takoj,ko neham, zaenkrat si pa še ne upam.

lu  kje pa ti živiš,da mate sonček? pri nas je že cel dan oblačno in full grdo piha, tko da si ne upava nč vn user posted image    puzzlov še nism kupla ( hvala za idejo ), ampak nameravam v kratkem, sam smo zdej čist brez keša. se pa po dekici kotali in je kr zadovoljen.

nanica   počasi se daleč pride user posted image

altati   lepo zgleda tale vaš dopust! user posted image

grem, ker me pikec že zelo vztrajno kliče!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18453
1.6.2007 15:59:27   
*anč*

dober tek, tristan, zdaj si itak najbrž že pojedel, pa mami tudi, no

hvala! sva že zmazala, je blo tristanu full dobro, pomoje zato,ker je mlad grah mal sladkast.  sej nevem, če ne bom še en krožnik user posted image .
jagode... hm, nevem kaj je tok zanimivga na "prepovedani hrani", da bi jo usi tk radi dajali našim pikcem user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18454
1.6.2007 16:02:00   
*anč*
jeeeeeeeeee, mam user posted image user posted image . sm važna, čeprav vam še niti do kolen ne sežem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18455
1.6.2007 16:29:01   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

jeeeeeeeeee, mam user posted image user posted image . sm važna, čeprav vam še niti do kolen ne sežem! user posted image user posted image user posted image
Ž
vt

G3XYEV

*anč*, počasi se daleč pride

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18456
1.6.2007 16:50:56   
Maxica
ALELUJA, I'm back.user posted image
Grem za nazaj mal brat, če se kaj takega dogajalo, da absolutno moram biti na tekočem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18457
1.6.2007 17:24:23   
Maxica
Ok, ne bo mi zneslo vsega brati. Sam na kratko napišem par stvari. Lanu je vročina padla takoj tisto noč, drug dan je imel samo malo povišano. Kakšnih drugih znakov ni bilo. Moram prav pediatrinji mal omenit, kaj je s to njegovo enodnevno vročino.user posted image  Danes je pa začel kašljati, prav grdo, kot kakšni stari kadilci, pa iz noska mu teče. Očitno se je prehladil. Saj ni čudno v tem vremenu nikakvem. En čas vroče, pol zazebe... Kr neki. Jutri imamo sicer plavanje, ampak če bo tak, že ne bomo šli. Je pa zadnje dni tudi bolj neješč kot sicer, vse je bolj pod prisilo, mene pa živcira to, ker morava vsakič eno uro skupaj jesti, če hočem, da kaj poje.user posted image
Na telovadbi je bilo fino, same fajn mamice s(m)o, a ne?user posted image  Tolk fajn poslušamo Andrejo, da nas mal kar okrega vmes.user posted image
Aja, še to, krst imamo 17.6.2007, pa raje ne povem, kje, ker je skoraj na drugem koncu Slovenije.user posted image  Se nas je usmilil en zelo fajn župnik, tudi po zaslugi naše drage in zlate Pikabu.user posted image
Pogrešala sem vas, enim sem mal težila po smsih, druge sem pa imela v mislih.
Frrr, se učiš?user posted image user posted image
Altati in Viv, uživajta, zavidam vama.user posted image
Beki, sedaj pa le izkoristi svojega od zadaj in spredaj.user posted image
Pa čestitke vsem, ki ste praznovali ta čas, ko sem imela odklop.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18458
1.6.2007 17:57:53   
frrrr
tehtam kakšen dan je danes...

+ dobili vrtec user posted image od 133 prijavljenih so jih 61 sprejeli
+ govorila s sodelavcem, ki mi je povedal, da moram bit trdna pri pogajanju o plači in se ne smem pustit pri pogajanju navzdol user posted image
+ izpit kr nekak šel, vsaj za 6ko bi lahk spacala no user posted image

- dedek je že 3 dni bolj medel in nič ne kaže več tk dobro kot je v torek kazalo user posted image ... mu pošiljam pozitivno energijo
- minutko pred izpitom izvedela za katastrofo pri najboljši prijateljici, kateri vsa moja energija v tem primeru ne bi čisto nič koristila user posted image user posted image

sem pa vesela za:
- Maxicin internet (no, le Lan mora user posted image odpihnit!)
- vaše čvekanje user posted image
- beki in Tinkaro, ki sta dobile moškega njunih src nazaj
- Maksovo igranje z Emino kuhinjo
- altati in viv, ki bosta uživale na Tošetu
- muki, ki nam zavida morjeee user posted image ti kako fotko pošljem, jo bom tut js gledala in se smilila sama sebi user posted image
- lepe fotke barby
... pa še sm kaj pozabla...
vsaj omenim lahk moci, pikotka, nanico, @lino, MAMICO, pikapolono, Pikabu tvoje otroke sm že, luciko, anč + vse pogrešane user posted image user posted image rada vas mam!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18459
1.6.2007 17:58:28   
frrrr
Lu in Evik sm pozabla omenit... omenjam vaju user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18460
1.6.2007 18:10:20   
pikapolona2
Frrr..upam da pretehta dobro....v tem dnevu in da bo dedek zlezel iz krize...pa tudi tvoja prijateljica.

Drgač mamo pa mi že drugi zobek....točno mesec po prvem se je pokazal še drugi...zdej pa upam da bomo kej boljše spali!

Kaj dajete popoldne otrokom za malico...jst sm začela z riževo kašo...danes sm zmešala še z riževim napitkom...pa je kr jedla...sam za kej drugega pa nimam ideje.....mlečnih izdelkov ji pa nebom dajala...zagovarjam stališče altati.

P

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18461
1.6.2007 18:30:27   
pikapolona2
evo mam tak padec cukra pa nič sladkega doma...da sm se na user posted image hipp piškote spravla...sej niso tolk zaničuser posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18462
1.6.2007 18:31:19   
pikapolona2
nanica sej jst bi tud jadrala...pa nima tolk dinarjev...pa še moj se upira k sto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18463
1.6.2007 18:42:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

nanica sej jst bi tud jadrala...pa nima tolk dinarjev...pa še moj se upira k sto user posted image

jaz ga pa razumem 100%.
Kot sem že rekla, midva z user posted image  vsako leto dobiva vsaj 2 ponudbi za jadranje (po poslovnih kolegih ponavadi in družinskih prijateljih), pa se upiram z svemi štirimi....meni sploh ni za jadranje, res ne......biti 3, 4 dni, ali teden, dva na enem tako malem prostoru, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! pa klastrofobijo imam, pa pomožnosti še morsko bolezen dobim...............neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! lahko rčeete, da sem čudna, ampak jaz NE BI!!!!!
Sploh pa se mi zdi da te ponudbe raznoraznih kolegov in njihovih družin vodijo samo v poslabšanje odnosov, ker se mi zdi da skupno bivanje na tako malem prostoru slej ko prej pripelje do konfliktov. Saj v kolikor so sami odrasli še ne, česo pa otroci, pa definitivno.
Eni družinski kolegi, ki imajo hči istih let kot je naša Tara, so naju 4 leta zapored prosili, če gremo z njimi. Vedno smo se nekako izognili in so vzeli druge kolege (vsako leto druge!). in vsako leto so končali 14 dnevno jadranje skregani....(zaradi otrok, seveda).
Mi smo edino razmišljali, če bi šli sami, za cca 3 dni, mogoče čez leto ali dve......no, bomo videli....

Neposredna povezava do sporočila: 18464
1.6.2007 18:57:21   
pikapolona2
altati se strinjam s tem sej jst bi tko da bi šla sama....mogoče imam dva v mislih s katerimi hodimo na smučanje pa smo se zaštekal in se nikol skregal

drgač pa sm jst tudi na dopustu rada sama...sej je fajn če je kdo še kje blizu...pa da se dobimo na kakšni kavi...ipd...sam skupaj biti s kom 14 dni...ne to pa se mi ne da...pol pa usklajevanje kdo bi kaj jedel...pa kdaj bi jedel...pa kdaj bi vstal...pa hočeš knjigo brat pa se morš pogovarjat in še polno takih malenkosti. Sej mogoče včasih na plaži še midva z lubijem čudno izgledava.... on na soncu...jst v senci...on vedno nekaj sestavlja iz naplavin lesa....al šraufa motor od čolna ...jst pa na drugi strani berem knjigo in se zgodi da se včasih tud po eno uro nič ampak res nič ne spregovoriva
sam tile dnevi so se končali...hehe...zdej ko je Brina tu...bo to mal drgač zgledal...čoln je pa že šel papa....zaenkrat s tko majhnim otrokom nimamo kej na njem počet....bom pa pogrešala samotne plaže pa tišino! Ampak čebljanje je pa tud super!
P

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18465
1.6.2007 19:01:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

drgač pa sm jst tudi na dopustu rada sama...sej je fajn če je kdo še kje blizu...pa da se dobimo na kakšni kavi...ipd...sam skupaj biti s kom 14 dni...ne to pa se mi ne da...pol pa usklajevanje kdo bi kaj jedel...pa kdaj bi jedel...pa kdaj bi vstal...pa hočeš knjigo brat pa se morš pogovarjat in še polno takih malenkosti.

Pikapolona, tu se pa samo podpišemuser posted image
se popolnoma strinjam s teboj!

< Sporočilo je popravil altati -- 1.6.2007 19:02:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 18466
1.6.2007 19:30:19   
piskot
cer.

dete je sitno, noce jest. popoldan je ves navdusen zvecil rabarbaro. upam da ga ne zvija po zelodcku.

morje najprej simuni na pagu, kasneje nerezine na losinju.

altati a so kej prinesli?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18467
1.6.2007 19:34:59   
piskot
na, pa je cudezno ozdravel. najprej je malo grizel nogo od mize, zdaj pa mamici stumfe dol vlece. same hranile stvari. se lacen ne bo ponoci user posted image .

mami gre pa danes s kolegico na vecerjo. noro. upam da bosta z atijem prezivela.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18468
1.6.2007 19:37:14   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

na, pa je cudezno ozdravel. najprej je malo grizel nogo od mize, zdaj pa mamici stumfe dol vlece. same hranile stvari. se lacen ne bo ponoci user posted image .

mami gre pa danes s kolegico na vecerjo. noro. upam da bosta z atijem prezivela.

uživaj. zavidam ti

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18469
1.6.2007 20:13:39   
nanica

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

uživaj. zavidam ti

in privoščim, seveda

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18470
1.6.2007 20:35:08   
moci
... kok je nanica porabila časa, preden je še privoščlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18471
1.6.2007 20:36:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

... kok je nanica porabila časa, preden je še privoščlauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18472
1.6.2007 20:43:13   
moci
čer maxica, dobrodošla v civilizacijiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18473
1.6.2007 20:47:49   
štorkljica

Aja, še to, krst imamo 17.6.2007, pa raje ne povem, kje, ker je skoraj na drugem koncu Slovenije.user posted image  Se nas je usmilil en zelo fajn župnik, tudi po zaslugi naše drage in zlate Pikabu.user posted image  

Maxica ne boš verjela, veš da sem glih danes mislila nate in na tale vaš krst, pa sploh nevem zakaj, čist tko mimogrede. Pa sem se spraševala, če ste ga že končno opravili ali pa še ne, ker sama tudi nisem najbolj na tekočem.
No lepo da ste pa končno uredili te stvariuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18474
1.6.2007 20:48:47   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

vmes si je sin še ene dvesto požirkov privoščil

odkar je tako mobilen rolling stone, ne zaspi zlepa, se mora še ene tristokrat obrniti na trebuh in zasmejati, pa potem seveda priklopiti, potem me pa že vsi zafrkavajouser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  737 738 [739] 740 741   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  737 738 [739] 740 741   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.