|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  738 739 [740] 741 742   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 20:49:31   
Arabela
Od včeraj ponoči imamo povišano temp.. čez dan o.37, zvečer 38.st.... pikice okrog ust, slinimo se, tečni smo, zaprti... nič noče prav papat... en čas se smeji, pa spet joče... komaj je zaspala, v roku ene ure se je že 2x zbudila... upam da bodo tokrat res zobki ven pogledali....

jaz sem že čisto hin, hodim že ves dan z malo spat, ker enostavno ne morem oči držati odprtih.. ati pa je še vedno v službi, bo pozen tako kot že ves teden... Jutri smo nameravali v Lj. na otroško prireditev pa smo že skenslali, ker s tako tečko pa res ne grem nikamor...

Utrujna ful, ampak spat pa zdaj ne morem ker sem spala čez dan... za popuser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18476
1.6.2007 20:50:58   
nanica
jaz sem pa danes spet na tehtnico stopila, altati, približujem se ti (počasi), ampak sin se pa ni kaj dosti poredil, čeprav tehtnica na dekagrame ni najbolj zanesljiva. ga bom jutri v spar neslauser posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 1.6.2007 20:53:08 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18477
1.6.2007 20:51:30   
Arabela
Je pa danes končno 4dni po rpku rodila prijateljica.. korenjaka 4kg in 53cm,... se mu ni nikamor mudilo...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18478
1.6.2007 21:54:43   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

@lina  mi mamo hišo 10km oddaljeno od Pakoštan, Sv. Filip i Jakov, če slučajno poznaš. velikokrat gremo tut u Pakoštane, ker je voda za vsaj 2 stopinje toplejša.

Lani smo bili tam na morju... čudovito....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18479
1.6.2007 21:59:37   
Evik
jhojla sem skoraj zaspala zraven toliko za prebrat

ja kakanje na jadranju je zagotovo najlepše user posted image user posted image user posted image
no pa vse ostalo tudi...
predlani sem bila nazadnje - smo šli druščina, ki se sploh nismo poznali uživali smo sto na uro - ma kaki kregali - pet nas je bilo. vsak je imel svojo muho in smo jo pač uvažavali - še zdej smo prijatelji - ampak so bili pa tudi sami neskončno zanimivi ljudje, vsak bi lahko rekla strokovnjak na svojem področju. no moja muha pa je, da vsake pol ure skačem v vodo in bremzam jadrnico, ker se vlečem na štriku - seveda če ni prehud veter.

copatke sem pa že naročila

surove piškote - to moci - sam povej na kolk naj zahajcam pečico, a verjameš da sem jo prvič sama od sebe uporabila lani, ko se je dragi spomnil, da bi lazanjo - no potem sem lazanjo naredila bila skoz na telefonu s prijateljico in potem sem jo naredila še enkrat in to je to.

jaz in kuhanje - je jejjjjjjeeeejj. se sekiram evo sam da sekiro najdem

ženske stotič na pomoč. dejte še nasvete glede gh. meni se zdi da mali čisto premalo je in nima dovolj energije ko je toliko porabi. mislim saj verjetno jo ima, samo rabi več kalorij no. dobro večerjo imava pošlihtano - je uno kašo od nestleja pred kopanjem in to pridno je. se sicer na vse mogoče in nemogoče načine vrti na stolčku ampak zmaže. zjutraj groza - sadje - ma vse probavam pa me še skrbi, kaj pa če ga posiljujem pa sploh ni lačen, kaj pa če mu je grozno... za kosilo - no danes ga je prespal, a mu dajem pregosto ali spet ni pravi čas - pa se prestavljava iz kuhinje v dnevno pa mal tv pa mal mu dam da paca - lahko potem samo pucam pa vse kar se lahko spomnem no. saj gre ampak  - mislim kako naj ujamem pravi čas. hrana mora bit pa sveža otrok pa ne preveč lačen tolk da bi mi že jokal. sem že mislila da bi mu kar čez celo dopoldne sadje uturavala vsake toliko žličko pa celo popoldne tisto hrano za kosilo - samo saj ne sme bit postano - ma groza no. potem sem mislila kaj naj mu ves čas tisto kašo delam pa samo dodajam stvari - saj to tudi počnem v bistvu. pa napišite prosim kako naredite juhe - jaz sploh ne znam kuhat  - no znam če mi kdo po telefonu to govori - priznam pa da imam predsodek pred kuhanjem - ne maram ga čisto preprosto. samo otrok mora jesti.
no zdaj grem pa spat.

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18480
1.6.2007 22:04:23   
Evik
jadranje - je zakon
jahanje - je zakon

drugače sem bila pa ene dvakrat na Zverincu - sama. mali otočič ena gostilna, kjer se da še prespati, potem sem pa vzela malco s sabo in šla petnajst minut stran - popolna saaaamotaaaaa, in me ni bilo do večera.
jaz imam - sem imela pardon - rada počitnice v dveh delih - samotne - čista samota in potem totoalna civilizacija - kakšno veliko evropsko mesto - z veliko dogajanja.
jahanje je tudi tak odmik od civilizacije - spiš na senikih, kopaš se v rekah - čas se ustavi živiš v paralelnem svetu ...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18481
1.6.2007 22:04:35   
Arabela
Meni pa samo da morje voham pa mi je ok... lani bili v Filip i Jakov v penzionu... uživancija ker nismo rabli nič delat, sobe pospravljali, morje blizu,...
Letos pa gremo v prkolico od tašče... camp Novalja, Pag... oni vsako leto kampirajo in v prikolici je čisto vse... pa še sanitarije prenovljene... morje pa 6korakov pa že plavaš...  komaj čakam komaj čakam 29.junij...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18482
1.6.2007 22:04:51   
Evik
a nisem mela jest že tri zvezdicauser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18483
1.6.2007 22:05:11   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

@lina  mi mamo hišo 10km oddaljeno od Pakoštan, Sv. Filip i Jakov, če slučajno poznaš. velikokrat gremo tut u Pakoštane, ker je voda za vsaj 2 stopinje toplejša.

kraj poznam samo po imenu...bila še nisem tam... če nam uspe uvrstit junijski dopust v naš urnik, bomo skoraj zagotovo šli v Pakoštane...in če boste vi v vaši hiši v tistem času, te povabim na kofe!user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18484
1.6.2007 22:06:12   
Evik
mi ne gremo na morje - hišo obnavljamo pa bohinj je blizu, no ja relativno blizu. mah ne vem sem zelo zbirčna glede čistoče vode pa zdaj ko je mali tu imam rada da je blizu vse kar rabim - da se počutim varno. ve ste bolj pogumne...

spat evik spat

razumem

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18485
1.6.2007 22:07:45   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

nanica sej jst bi tud jadrala...pa nima tolk dinarjev...pa še moj se upira k sto user posted image

jaz ga pa razumem 100%.
Kot sem že rekla, midva z user posted image  vsako leto dobiva vsaj 2 ponudbi za jadranje (po poslovnih kolegih ponavadi in družinskih prijateljih), pa se upiram z svemi štirimi....meni sploh ni za jadranje, res ne......biti 3, 4 dni, ali teden, dva na enem tako malem prostoru, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! pa klastrofobijo imam, pa pomožnosti še morsko bolezen dobim...............neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! lahko rčeete, da sem čudna, ampak jaz NE BI!!!!!
Sploh pa se mi zdi da te ponudbe raznoraznih kolegov in njihovih družin vodijo samo v poslabšanje odnosov, ker se mi zdi da skupno bivanje na tako malem prostoru slej ko prej pripelje do konfliktov. Saj v kolikor so sami odrasli še ne, česo pa otroci, pa definitivno.
Eni družinski kolegi, ki imajo hči istih let kot je naša Tara, so naju 4 leta zapored prosili, če gremo z njimi. Vedno smo se nekako izognili in so vzeli druge kolege (vsako leto druge!). in vsako leto so končali 14 dnevno jadranje skregani....(zaradi otrok, seveda).
Mi smo edino razmišljali, če bi šli sami, za cca 3 dni, mogoče čez leto ali dve......no, bomo videli....
se popolnoma strinjam

drgač pa nisem nikoli s starši kampirala... vedno smo šli preko mamine firme ali privat v apartmajček, v moravskih je neka prikola mau oblečena z lesom... v hotel 2x...
z možem pa skoz hodiva v njihovo prikolo - bilo zame prvič, pa še nudistično prvič, ampak ni bilo težav... pa v hotelu sva bla nekajkrat (no, v Dubrovniku so ble neke pasje utice, jedel si pa v vili)... smučkanje pa apartmajček

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18486
1.6.2007 22:09:28   
moci
ful čista voda za kopanje je v jezeru kreda v dolini radonje. noro lepo

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18487
1.6.2007 22:11:11   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Potem je pa vsatal in šel v službo, midve pa naprej spat!

a res, al kaj? tudi dneva dopusta nima?user posted image

tinkara je pa špica user posted image  ona že ve, kdo je pravi!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18488
1.6.2007 22:16:48   
moci
lu, mislim, da bom naročila zase, se ne splača zbirat naročil za tistih 10%, ki jih bomo potem dale za poštnino.

nanica, a vi boste letos kampirali?

anč, bravo za zvezdiceuser posted image

frrrr, upam, da se tvoji minusi spremenijo v pluske

jadranje- to se pa kar malo z altati strinjam

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18489
1.6.2007 22:23:18   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Gremo od 7.9. do 22.9. Ladjo mamo karte kupljene - iz Livorna v Golfo Aracio (al neki tazga - tam pri Olbiji). Tamalidve mata itak zastonj, midva + avto + 2posteljna kabina pa pride povratna karta 160 Eur. Kr ugorno... Sicer si na morju samo 6 ur, ampak smo vzeli kabino, ker bomo vozili nočno, da možek lahko mal prespi, pa da se nekam zapremo, da ne bomo imeli stalno oči na pecljih... Pol gremo pa en krog po Sardiniji. PRej bomo pa še mal hodili v Perjo v vikendico...

Pa si ziher da ste na ladji samo 6 ur? Mi smo šli na Sardinijo na trajekt nižje dol, nekje pri Rimu, zdaj ne vem kraja iz glave... vkrcali smo se enkrat zvečer, zjutraj smo pa pristali... Livorno je pa toliko višje... user posted image
Je pa res bolje da vzamete kabino... mi smo bili skupina, pa nismo jemali kabin, naj bi bili v tisti "dvorani" z avionskimi sedeži, ampak mi smo raje tam enkrat proti jutru spalke razprli po hodnikih in malo zadremaliuser posted image  
Za družino je pa kabina definitivno najboljša varianta... Uauuu...jaz bi šla prec še enkratuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18490
1.6.2007 22:25:47   
piskot
cer.

sej me je sram priznat. sem ze doma ... takle mamo. mami ne zdrzi dolgo zunaj. grem rajsi spat.

v glavnem evik jaz imam iste probleme z GH. ce mene vprasas je problem zato, ker nasi skrati (no vsaj moj) celo noc je. seveda potem dopoldan ni lacen. logicno ane. tako da jaz zdaj za zajtrk vedno kuham sadje da pocaka kaksno urico, ali pa mu dam melono ali mango, ki ju ni treba kuhat. pa kosmice ali kaso. samo ne vem, ali je prav, da mu potem vsako uro ponudim hrano ali ne. verjetno ni najbolje.

kosilo ima okrog 15h. tistega mu potem ne ponujam vec. ce poje prav, ce ne tudi prav. je pa res, da mu kosilo pogosto pripravim ze zjutraj, pa potem samo tisto tupperware vrzem v krop, da se pogreje. razen ce je krompir, tega ne pogrevam. vecerjamo pa kasico od milupe. pa tudi vcasih noce. recimo danes ni hotel. zdaj pa vem, da se bo spet celo noc dojil na priblizno 2 uri. in tako dalje ....

tisti teden, ko smo ukinili nocno dojenje, je potem cez dan ful vec jedel. zdaj smo pa spet tam ...  so prisle z(l)obe in nam pokvarile cel sistem. ampak je tak suhec, da ga dojim ce hoce.

zdej grem pa spat.

lahko noc.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18491
1.6.2007 22:31:41   
frrrr
piskot - uživaj na večerji...

pikapolona, altati - se strinjam z dopustovanjem s familijo in brez prijateljev... tut js se nerada prilagajam...

nanica, pri nas tut skoraj borbe za hranjenje pred nočjo... zaspan, ampak ne spat, ker je treba celo posteljo prepuzat, pa se kotalit okrog, mami ga pa lovi po postelji user posted image zdej ga kr mau dlje držimo pokonci, preden gremo na uspavanje, ker itaq ne zaspi pred 20:45 (že cel teden) user posted image ampak kopanje pa moramo prej opravit, ker je sicer preveč utrujen

arabela - spočij se, pa zobek nej vn prleze, drekec tut... in dobra volja tut!
pa čestitke prijateljici za malega korenjaka!

evik, js tut mau mim s kuhanjem... sm skoz govorila, da bom začela, ko bom imela otročka... no, drug teden še ne, ker imam v petek izpit in se morm učit... pol pa začnem user posted image js sm včer in danes Jašo podojila, pol pa 15 minut kasneje poskušala še z GH - bla prepričana, da neu kaj, pa je pojedel 1/2 banane in 4 češnje (no, bolj sok notr stisnjen)... zdej pa ne smema banane, ker drgač bomo 14 dni zaprti... mu je pa full všeč, ampa jo je do zdej samo 5x jedel, ker nas matra drekanje
se pa fino pokomandiraš user posted image js rabim maxico za to, pa čeprav ni prisotna, se v njenem imenu komandiram user posted image

čez dan spali 1:15, 1:45 (ko sm bila na izpitu) in 0:30 - zjutraj vstali 6:30, spat šli 20:45... je to dost?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18492
1.6.2007 22:32:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, upam, da se tvoji minusi spremenijo v pluske

za dedka se trudim, pri prijateljici pa mislim, da ne bo šlo user posted image user posted image user posted image bom jutri ob njej in ji poskušala vsaj malce bremena odnest, čeprav se to ne da user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18493
1.6.2007 22:37:17   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

nanica, a vi boste letos kampirali?

ja, upam, da bomo šli še junija poskusno za ene tri-štiri dni na rab. samo dedca moram še preparirat, da bo vzel dopust, saj kampira rad. mi smo bol naturščki, tu ni težav. le od doma-iz službe ga težko zvabim

za septembra pa še ne vem, kam jo bomo mahnili. prvoten načrt je bila brela v dalmaciji, ali pa francija z avtodomom, ampak ne morje varianta. jaz pa brez morja težko preživim zimo, se mi hitro akumulator sprazni. zdaj pa me je sardinija zrajcala, sem že gledala fotke pred časom, pa me je tako mikalo. zdaj pa me je viv samo spomnila na to čudovito vodo. sploh ne vem, kaj bi. seveda pa me še najbolj mika domov, na nizozemsko, ampak morje tam ni isto kot v sredozemlju. no, pa nisem dvojčica po horoskopu, bo bolje, da se hitro zmislim, kaj bi rada.

jadranje- to se pa kar malo z altati strinjam

kar se pa jadranja tiče, je to velika loterija. mi smo šli prvič znana druščina (sami začetniki) in en znan slovenec, ki nas je uvedel v lepote jadranja, pa smo se imeli noro mega najboljše do zdaj

naslednje leto ni mogel spet z nami, smo šli sami, smo se znašli, kakor smo se, družba je bila v redu, majčkeno smo se skregali, pa velikooo naučili o jadranju

potem smo pa vzeli s seboj še ene neznance, da smo zapolnili mesta, pa ni bila dobra kombinacija

nazadnje pa smo šli spet preverjena druščina, nam je pa nagajala orkanska burja, smo se pa veliko naučili o jadranju in o tem, koliko cenimo svoja življenja. te jadralske izkušnje ne želim več ponoviti

ampak nič ni boljšega kot zaliv, v katerem sidraš na kornatih, kjer si samo ti ene ovce, ki pritečejo na obalo. pa tišina na dopustu (seveda se bodo zdaj dopusti za kar nekaj let spremenili, ampak sem se sama za to odločila), pa kristalno morje, pa hrana po našem okusu (da ne omenjam, da je naša navada, da vsako jutro moj user posted image peče sveže žemljice), pa da alkohol ni naš spremljevalec, da kuhamo noro dobre zadeve, ki jih nekateri še na kopnem na dopustu ne, kaj šele na zibajoči jadrnici. da se vsi strinjamo, da kuham večinoma jaz, ostali pa pomivajo posodo user posted image , sa smo enkrat delali celo češpljeve cmoke npr.)

no, toliko o jadranju, ampak vsak ima svoj sanjski dopsut, če bi vsi hoteli jadrati, jadranje ne bi bilo to, kar je

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18494
1.6.2007 22:39:24   
frrrr
piskot, js sm ti šele zaželela užitek ob večerji, ti pa že doma user posted image te čist razumem, sm ista... sm se prejšnjič mogla full kontrolirat, da sm do dveh zdržala... pa ne vem, če bi mi še 1x ratalo user posted image
drgač pa naš ritem... tut mim, pa je bil full luštkan... ne morem se učit in držat ritma... bom z Jaševim 8im mesecem spet začela... in vztrajala...

zdej pa grem nabrat moči za jutri...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18495
1.6.2007 22:40:17   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

v glavnem evik jaz imam iste probleme z GH. ce mene vprasas je problem zato, ker nasi skrati (no vsaj moj) celo noc je. seveda potem dopoldan ni lacen. logicno ane. tako da jaz zdaj za zajtrk vedno kuham sadje da pocaka kaksno urico, ali pa mu dam melono ali mango, ki ju ni treba kuhat. pa kosmice ali kaso. samo ne vem, ali je prav, da mu potem vsako uro ponudim hrano ali ne. verjetno ni najbolje.

kosilo ima okrog 15h. tistega mu potem ne ponujam vec. ce poje prav, ce ne tudi prav. je pa res, da mu kosilo pogosto pripravim ze zjutraj, pa potem samo tisto tupperware vrzem v krop, da se pogreje. razen ce je krompir, tega ne pogrevam. vecerjamo pa kasico od milupe. pa tudi vcasih noce. recimo danes ni hotel. zdaj pa vem, da se bo spet celo noc dojil na priblizno 2 uri. in tako dalje ....

jaz sem tudi zdaj malo prilagodila urnik hranjenja, ker je nekaj štrajkal vmes pa ni hotel jesti...pa se mi je zazdelo, da mu čist preveč rinem hrane... zato imava zdaj dojenje zjutraj, ko se zbudi, tam med 7-8h, pa preden gre prvo rundo spat spet dojenje, le tolk za žejo, ker pit pa noče iz flaške, po kozarcu pa za moje pojme premalo spije... ko se zbudi med 11h in 11.30 ima sadje in ga kar dost poje, kosilo ima po drugem spanju tam med 14h in 15.30, odvisno kdaj se zbudi... včasih še po kosilu kakšno dojenje za žejo ali pa tudi ne, okrog 18-18.30 mlečna kašica in zvečer pred spanjem dojenje...pa ponoči se tudi še zbudi, običajno okrog 4h ali 5h....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18496
1.6.2007 22:42:02   
borovnicka
Lep dober večer!

Moji sončki že spijo, sedim za računalnikom, ker čakam na pralni stroj.

Čist preveč pišete, saj vas nisem mogla prebrat - natančno.

Sem ujela, da se pogovarjate o igračkah  -  pri nas se igramo z lego kockami in avtomobilčk ter žogamiiuser posted image ? O svojih igrača se slišati nočeuser posted image   Tako da se stalno borimo za eno in isto stvar. Aja pa zadnje čase so zanimive posode in udarjanje s kuhalnico po radiatorju. Največ cviljenja pa je ko se lovita. Mene je mal strah, ampak tameldva pa ful uživata.

Zadnje tri dni mamo reduser posted image - ob pol osmih grisolino, ob 10h dojenje, ob 12h kosilo(zelenjava...), ob 14h dojenje, ob 16h sadje, pb 18h dojenje, ob pol osmih zvečer kašica, potem kopanje in nato pred sapnjem še mal dojenja. Cel dan samo jemo. user posted image  Plus ponoči dvakrat, če pa je vmes mogoče tri ure frej pa ponoči nadoknadi.

Naspidiran je ful. Sedaj se pobira ob gladki steni, samo da pride do ogledala. Sem pa vesela, ker se je sposoben celo za pet minut vsesti in igrati z eno stvarjo.

Morje - mi smo za letos zaključiliuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker je na prvem mestu obnova hiše, mogoče še par dni septembra. Bi pa šla...

Grem pogledat, če je še kaj novga za prelistat.....

nagajivčka TT

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18497
1.6.2007 22:44:33   
frrrr
še tale link... mobilne hišice in prikole, ki so v kampih v najem: http://camping.gebetsroither.com/en/homepage/

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18498
1.6.2007 22:44:41   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

nanica, pri nas tut skoraj borbe za hranjenje pred nočjo... zaspan, ampak ne spat, ker je treba celo posteljo prepuzat, pa se kotalit okrog, mami ga pa lovi po postelji user posted image zdej ga kr mau dlje držimo pokonci, preden gremo na uspavanje, ker itaq ne zaspi pred 20:45 (že cel teden) user posted image ampak kopanje pa moramo prej opravit, ker je sicer preveč utrujen

naš že od nekdaj hodi okrog 20.30 v posteljo, še ko je bil tini-mini dojenček... redko se zgodi da pade ob 20h (npr. če se je popoldansko spanje končalo okrog 16h)...

jaz ga ne lovim po postelji...če se noče dojiti, ga dam v posteljico in naj tam kolovrati...ko se naveliča začne tečkati pa ga vzamem ven in se čist lepo podoji... danes se je pa npr. lepo podojil na tavelki postelji, pol je začel pa s kotaljenjem sem ga pa kar dala v njegovo posteljo in očitno se je dovolj najedel, ker je med svojim kobacanjem v posteljici lepo zaspal...sem ga smao prestavila višje gor, ker je zaspal čist pri dnu posteljice user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18499
1.6.2007 22:47:05   
frrrr
še to morm babico pohvalit... tricikel ona časti, pa legice je dans prinesla... sva se z možem že igrala z njimi user posted image na njih piše od leta in pol dalje - se bova do takrat midva igrala user posted image  user posted image
no, user posted image user posted image user posted image za taščo, ki je tk fejst!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  738 739 [740] 741 742   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  738 739 [740] 741 742   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.