|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
28.5.2007 20:15:08   
nemrak
user posted image user posted image ,
že35, držim pesti za ČHT. user posted image
Jaz imam pa morfologijo 22.6, upam pa da bom do takrat dobila dobre rezultate AC.
user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
28.5.2007 20:48:39   
Laubica
Hvala nemak in tudi tebi želim dobre teste ACuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil že 35 -- 28.5.2007 20:49:16 >

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.5.2007 21:47:10   
gruška
Ciao user posted image ,

pozdravljena Debeluška30 in dobrodošla. Tako kot je že Sonchek rekla, hitro nam zaupaj kaj o sebi - od kje si, koliko si stara, katera nosečnost je to in še kaj...... smo firbčne, a ne so-user posted image ?

Žirafa76, da nimaš mogoče 3 user posted image user posted image user posted image , če imaš tak apetit user posted image user posted image user posted image ?
Hecam te, ne skrbi, to je čisto normalno, čeprav je pri meni faza sladkarij že mimo. Zdaj bi samo solate in lubenico in jagode ..... Včeraj mi je mami nabrala celo posodico gozdnih jagod..... njami ..............
Žirafa76, držim pesti v četrtek za izpit... sporoči, kako bo šlo...... Moja tašča je pred tremi tedni naredila izpit za avto - pri 66 letih!!!!!!!!!!!!!!

Sonček5, tudi zate držim pesti v četrtek!!!!!!!!!!!!

Ja, Že35, jutri štartamo 18 teden. Pa smo skoraj na polovici...... Ste opazile, da smo tale forum odprle točno pred tremi meseci - 28.2.2007? Kako hitro je šlo, kajne?

Zdaj pa šibam pod tuš in spat..... Nočko!!!!!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.5.2007 6:31:27   
nicolina
Dobro jutro drage user posted image

Soncek5 držimo ti pesti, da bo na AC vse ok in da bodo rezultati najboljši. user posted image user posted image user posted image  zate

Debeluška 30, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image . Imaš PDP kot jaz in Špelka, zdej smo že tri na ta dan user posted image user posted image , sej nikoli točno ne veš, kadaj bo hotel user posted image  ven.

Drugače pa nič posebnega, spremljajo me še občasne slabosti, upam pa, da bodo čimprej minile.
V službi je nenormalna gužva, bliža se konece šolskega leta, pa še jutri grem na dvodnevni seminar.

Bodite skrajno lepo in pobožajte svoje bušije...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.5.2007 8:34:25   
DEBELUŠKA30
Živjo punceuser posted image ,
ja sem gorenjka, v 14-em tednu nosečnosti, noseča v drugo, doma imam skoraj pet let staro princesko in po dolgem razmisleku smo se končno odločili, da bomo pri nas imeli še enega otroka, čeprav smo nameraval ostat kar pri enem. Prav za prav je bila najina princeska tista, ki si je želela bratca ali sestico tako zeloooooooo.... ...no zdaj smo pa fullllllllll vsi veseli.............
Kar pa se počutja tiče, nisem nič na boljšem od vas; bruham kot vidra, pa še nekakšno alergijo sem dobila, pa sploh ne vem od česa, k osebnemu zdravniku pa raje ne grem........ Ali ima kakšna od vas probleme z alergijo od kar je noseča, jaz je do zdaj še nikoli nisem imela.
Hvala, da ste me sprejele medse, kar nekaj časa že spremljam ta forum, pa mi je blo „mal zoprn“ se oglašat.........

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.5.2007 8:41:57   
tintin
Dobrodošla Debeluška30:)
Tiste, ki imate AC, preglede itn - držimo pesti!
Jaz sem danes malo bolje, zaenkrat "malo manj" utrujena. Včeraj sem popoldan odspala 1 uro, potem sva šla pa na predstavo Kako smo ljubili tovariša Tita - zelo fajn, samo meni je bilo težko sedet, ker me je bolel hrbet in noge...
Sicer pa mali brca, jaz grem pa veselo na delo! Lp vsem!!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.5.2007 9:09:22   
murencek
Dobro jutro!

Žirafa76, držim pesti za vozniškega. Mislim, da bo vse OK.
DEBELUŠKA30, ja res hudič te alergije. Pejd za vsak slučaj do G. Drugače pa želim vsem nam mirne spance (za naprej si sploh ne predstavljam, da bomo vse težje spale - tako pravijo). Drugače pa tudi jaz slabo spim. Ali mi je vroče ali pa sanjam groozne sanje (da se noseča zapletam v prepire in se hočem tepsti - pol se pa spomnim, da sem noseča...). No, pol se pa mokra zbudim.
Tko da sem danes mogla malo podaljšat spanje - sem res kr utrujena.
Tiste, ki že čutite user posted image  - res sm kr malo fovš. Jst pr sebi komi čakam, da bi kaj začutila. Tako bi bila pomirjena, da je mali še živ.
Drugače pa tudi jaz držim pesti za vse nas, da bi se vsi pregledi dobro izšli!
LP vsem

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.5.2007 9:26:30   
nemrak
jaz sem se hvalila, da ga že intenzivno čutim. user posted image
Sedaj pa ga nisem že včeraj in danes nič user posted image .
Ampak pravijo, da je to normalno. Upam, da to drži!

Tudi jaz sem danes malo boljše. Nisem tako zelo utrujena. Verjetno je bil včeraj kriv pritisk.
Je rekel moj user posted image , da kako naj user posted image  brca, če mama kar spi. user posted image

Sedaj grem pa malo pospravljat, čeprav vem, da še ne smem preveč.
Pridne bodite!!!!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.5.2007 9:27:07   
mamuška
Dobrodošla Debeluška30, tistim ki ste opravile AC user posted image in pridno počivajte, tiste, ki jo imate pred sabo pa user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem med tistimi ta lenimi, ki se jim nič ne da, pa ker imam prvorojenca doma, me ta kar malo "zbrca", da se premaknem. KAr se apetita tiče, ga imam precej manj kot pred nosečnostjo, hvala Bogu, sploh mi še vedno smrdi vse sladko in moknato, še najlažje jem riž, zelenjavo in kak kos mesa. Tudi sadje mi ne paše, pa se vseeno posilim z njim, sicer mi prebava zaspi. Mi pa pašejo solate na sto in en način. Uspelo mi je celo ostat na isti teži kot v začetku, celo 1 kg hodim gore-dole. Ker imam ulala kil preveč, je to samo dobro.

Spanje ja, Jaz sem letos za novo leto možička taktično prepričala, da sva zabrisala sicer dokaj nove, ampak totalno zdelane jogije ven in nabavila hitex-ove. Mislim, zdajle bi me pobralo na starih jogijh, tile pa so odlični. Odkar imamo te jogije noben od naju ne ve več za boleč križ. Priporočam punce, saj če zjutraj vstaneš ves polomljen, ni teorije, da bi bil dan dober. Imam pa že od 10. tedna dalje dva povštra, ker mi ležanje naravnost sploh ne paše.

Naša pika se je v soboto pofočkala, da je in da miga, v nedeljo je bila strašno aktivna, včeraj pa se je samo 2 x oglasila. AMpak včeraj sem bila ves dan v pogonu in ji verjetno nisem uspela tako zelo sledit, kot čez vikend. Tole dete prehiteva bratca, ki je bil tudi zelo zgoden, za cel teden, saj beležimo šele 15. teden.

No, zdajle pa že sine zahteva svoje. Vsem en prijazen dan, čeprav deževen!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.5.2007 9:29:53   
scubadiver
Debeluška, prijazna dobrodošlica tudi od mene. Upam da se boš med nami počutila "kot doma" Me veseli, da si zbrala pogum in se nam oglasila. user posted image
Drugače pa kaj naj rečem. mene še vedno pesti utrujenost in sploh ne vem kdaj bo minilo. Sem pa tudi jaz mal fouš tistim ki čutite otročička. Se mi zdi, da bom potem precej pomirjena ker bom vedela da je vse ok. Komaj čakam. Verjento bo glede na prvo nosečnost in na PDP šele konec novembra treba še nekaj tednov počakat. user posted image
zakaj morm bit danes na tako zaspan dan v službi? user posted image Joj kakšen jamrač sem postala. Sploh se ne prepoznam. Punce se vam opravičujem, obljubim, da se pri naslednjem postu brzdam z jamranjem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.5.2007 9:30:06   
nemrak
žirafa76,
v četrtek držim pest iuser posted image !!
Bom pa tisto uro raje doma, da me slučajno res kje ne zbiješ user posted image

Upam, da razumeš malo heca.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.5.2007 9:50:33   
potepinka
DEBELUŠKA 30-Lepo pozdravljena med nami

Žirafa76-Držim pesti za vozniškega

Sonček5-Tudi zate držim pesti za AC

Jaz sem pa včeraj imela ginekološki pregled,seveda mi je spet spremljala pod mikroskopom moje stanje materničnega vratu zaenkrat še ostaja tako kot je bilo.(upam da bo vsaj tako ostalo).

29.6.imam morfologijo.Do sedaj sem se zredila za 1kg,sploh ne morem verjet da sem tako pridna,pa saj ne bom dolgo po moje.

Danes sem se naročila na klinični center v Ljubljano.Imam že pregled 7.6.pri G dr.Čavič.
Ali ga katera pozna?Za tiste ki hodite na kliniko.Zgleda da bom imela na kliniki preglede do poroda,tako so mi napisali v Celju.
No zdaj pa sem se načvekala,se še oglasim.Lepo se imejte.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.5.2007 11:13:17   
TANTRA
Pozdravljene,

danes sem se pa prebudila šele ob zvonenju telefona...Se je mojuser posted image  pošalil dosti spanja....Pa mu povem, da me je res zbudil (ob pol 10)....Ja, sem zjutraj bedela, ker je šla hči na enodnevni izlet in sem zaspala nazaj...in ravno sanjala, da potujem z ladjo....
No, moje počutje je tako tako....Če sem kaj preveč pokonci ali pa kaj malega postorim, me začne bolet v spodnjem delu trebuha, kot bi me dol pritiskalo..Moram it kar takoj vodoravno...Pa precej belega toka imam....Sem vsa mokra....
Sem govorila včeraj z mojo prijateljico, ki je bila na ac v Mariboru...Je rekla, da so ji dala navodila naj cel teden počiva in tudi 1 teden bolniške je dobila...Včeraj sem pisala Pušenjaku in tudi on pravi, da se je treba pazit, vsaj dva tedna z večjimi fizičnimi aktivnostmi...Sicer mi je to rekla tudi sestra dr. Strahove....in vidim, da imajo kar prav...
Tako sonček 5 nič se ne boj same ac...Je hitra, tudi ne preboleča..Je marsikaj hujšega... Pomemben je počitek doma...
Drugače pa me je mojuser posted image  včeraj dvakrat kontretno brcnil....Ha, kako božanski je občutek.... Opažam, da je najbolj aktiven tako 2-3 ure po hrani ( moji)...očitno, je takrat poln energije...
Midva sva že določila imena...zdaj le še izvidi, ki morajo biti pozitivni (a ne nemrak) ....Sem pa včeraj brala eno staro revijo mama in po statističnih podatkih piše kdaj je punčka kdaj fantek....Pri punčki - če je partner starejši, če imate  otroke oz.  že 2 hčerki, če imate rok poroda pozimi...če ste jemali hormone za pospeševanje ovulacije, če vam je bilo med nosečnostjo pogosto slabo., če je partner pogosto pod stresom...
Torej kaže da bo spet punčka....
Za fantka pa: če je to vaš prvi ali drugi otrok, če ste že prej rodili fantka, če je v družini vašega partnerja veliko moških potomcev, pričakujete enojajčna dvojčka, ste bili umetno oplojeni, a za ovulacijo niste potrebovali zdravil, imate rok poroda poleti, je posteljica precej nizko v maternici, je partner relativno mlad, sta oba partnerja desničarja...

No, malo za popestritev oblačnega dneva....
Nemrak kako se kaj ti počutiš?

Pozdravček in lepo se imejte...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.5.2007 12:29:02   
DEBELUŠKA30
Vem da sem nova na tem forumu, zato bo moje vprašanje za katero mal smešno, sam kaj je to AC in kdo te napoti na to preiskavo?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.5.2007 14:28:16   
gruška
Ciao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

DEBELUŠKA30, tole sem prekopirala s sosednjega foruma, mislim da je napisala Žabonka:

"Kako AC (amniocinteza) poteka?
Z dolgo iglo ti prebodejo trebušno/maternično steno in odvzamejo 20ml plodovnice. Boli ne, je bolj neprijetno. Ves čas posega lahko gledaš user posted image  na monitorju - UZ nadzor poteka odvzema. Po posegu odležiš v porodnišnici nekaj ur, dobiš kosilo - nikakor ne morem pozabit božanske kumaričine omake in pire krompirjauser posted image  - okoli 14h sestre povejo "navodila" za naslednji teden - počivat, počivat in še enkrat počivat. Pripadajo nam 4 dnevi bolniške - 1 dan za poseg in 3 dnevi za počivat. Jaz sem doma ostala ves teden - za "ziher". "

Ta poseg delajo pri dekletih mlajših od 18 let in pri starejših od 35(vsaj mislim, da je to meja) oz. pri vseh nosečnicah, pri katerih je tveganje, da bi bilo z otrokom kaj narobe večje ( razne dedne bolezni v družini, če je bilo v prejšnji nosečnosti kaj narobe z otrokom...... ). Če pa želiš sama ta pregled "kar tako", ga moraš plačati. Za bolj strokovno razlago pa malo pobrskaj po internetu, boš gotovo kaj našla......

Glede alergije pa, raje se posvetuj z zdravnikom. Jaz sem jo dobila v 37. tednu prve nosečnosti (srbeče pikice po celem trebuhu in nogah), ne boš verjela kaj so mi rekli - da je to alergija na nosečnost, ki se včasih na koncu pojavi.....user posted image  Potem so me poslali rodit!!!! Tebe ne bojo, ker si šele na polovici, ampak za vsak slučaj raje vprašaj G. oz. osebno zdravnico. V kakšni obliki pa se ti je pojavila alergija?

Zdaj grem pa spakirat mojemu starejšemu sončku, ker gre jutri v vrtec v naravi...... Upam, da ne bojo imeli spet tri dni dež, tako kot lani........

Uživajte!!!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.5.2007 14:37:53   
DEBELUŠKA30
Gruška res ti hvala za tale pojasnila, kar pa se tiče alergije jo imam po vratu-rdečico, ki je na dotik hrapava in srbi, včeraj pa mi je čisto malo bilo tudi otečeno! Na levi strani trebuha imam rdeče "mini" pikice, ter rdeče pikici vse od zapestja do komolca po notranji strani rok, teh pa je kar nekaj, niso boleče, niti ne srbijo.1

Mogoče bi pa res morala do zdravnika???? 

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.5.2007 15:06:52   
Anonimen
Debeluška - pozdravljena med nami.

Vsem ki ste imele AC iskrene čestitke.
Za vse, ki pa imate v naslednjih dneh preglede ali pa izpite, pa user posted image .

Mene pa zanima, s katero kremo se mažete proti strijam. Jaz sem se najprej z Vichijevo, pa se mi zdi predraga za 14 dni uporabe. Sedaj pa imam od Sanosan, je pa tako mastna, da se od večera do jutra ali pa od jutra do večera sploh ne vpije, čeprav vedno masiram vsaj 5 minut.

Hvala za odgovore in lp!

Anonimna 7

Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.5.2007 15:38:49   
sonchek
Debeluška...a si mogoče jedla jagode?...men se to rado zgodi, če jih res veliko pojem...lohk da si kej tazga pojedla, kar ti ne paše ali tvoji koži...probi najdt vzrok in se tega izogibaj...
Anonimna7...jaz se mažem s kremo od Afrodite...sicer tud ni tok pocen in upam, da bo pamagala...bomo videli....

lep dan vam želim punce pa čeprav je glih sam za spat...jaz že cel dan samo zeham in to tko da bom glih kar koga pojedlauser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.5.2007 16:21:25   
sonček5
Jaz se mažem z baby oljem in sicer na vlažno kožo. Po tem olju je koža res fantastična. Debeluška: tudi jaz imam alergijo in sicer na vročino, vsaj upam. V četrtek se bom posvetovala z G. A je možno da v 16 tednu čutiš otroka. Jaz imam namreč že nekaj dni občutek valov v trebuhu.

Lusy

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.5.2007 16:31:41   
pikec mali
čao.sem nova user posted image .jaz tudi uporabljam kremo proti strijam on sanosana in se mi zdi vredu.meni se krema hitro vpije v kožo.probaj pa uporabiti tudi negovalni losjon ob bubchena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.5.2007 18:42:27   
scubadiver
Jaz zjutraj uporabljam kremo od Afrodite - tisto za zjutraj, zvečer pa se namažem z nečem kar sem kupila v Lush. Zgleda kot ena žajfa, ampak je iz samih olj in je res super. Sem zadovoljna z obema, upam, da bo tudi pomagalo.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu pikec mali)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.5.2007 19:44:39   
mamuška
Jaz uporabljam 10% losijon urea od eucerina zjutraj, zvečer pa kremo menalind, oboje je namenjeno izredno občutljivi, k atopičnemu dermatitisu nagnjeni koži. Pa oboje je cenovno znosno, tuba menalinda pride okoli 5 eur in je zelo zelo mazava, tako da se je malo porabi, eucerin pa pride okoli 15 eur 250 ml in tudi traja ves mesec.

Ja, je možno čutiti otroka v 16. tednem pa tudi že prej.

A ima katera probleme z drevenenjem rok? Meni se to zdaj dogaja in me strašno moti user posted image , sploh ponoči, ko si rada zatlačim roke pod glavo, potem jih pa sploh ne čutim.

Zadnja 2 dni mi je spet slabo za popenit in to sredi 15. tednauser posted image user posted image . Pa povožena sem tudi za dol past. Matr, a je to vreme al kaj???

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.5.2007 20:11:45   
Laubica
Zdravo jaz pa uporabljam naravno olivno olje iz Primoštena in mi je zelo fajn ko imam potem zjutraj takooo nežno kožouser posted image .Meni nič ne dreveni samo krči me nekaj hočejo v mečah grabit sploh zvečeruser posted image .Drugač pa imam zdaj manijo na črešnje-mi stranke kar v salon nosijo user posted image in se bašem kot user posted image pa dobila sem domačo bunko in zaseko in jo jem -kaj pravite ali ne bi smela -če pa takoooo diši ko otprem hladilnikuser posted image moj me pa krega tako da delam to na skrivaj

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.5.2007 21:16:10   
pikec mali
pozdravljene punce.sem nova in bi se vam rada pridružila.sem user posted image in imam rok poroda 21.11.2007. v nosečnosti se dobro počutim in nimam nobenih težav.z menoj in user posted image je zaenkrat vse vredu.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.5.2007 21:38:14   
potepinka
pikec mali-Pozdravljena in dobrodošla med nami,me veseli.Ali bi se še lahko tudi ti predstavlja od kod prihajaš,kolk si stara itd....Veš tukaj novemberke smo zelo radovedne.Seveda če želiš.

Tako punce jaz uporabljam proti strijam afroditino kremo zvečer,zjutraj pa ognjičevo mazilo.Tako sem tudi v 1user posted image  in res nisem dobila nobene strije.Ja kaj pa veš kako bo zdaj,zdaj so tukaj že leta.hi hi hi hecam seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikec mali)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Politik
Admin

Si želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik?

da (14%)

ne (70%)

ne vem (2%)

mi je vseeno (15%)

Število vseh glasov: 115

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!