|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
31.5.2007 8:37:57   
crci06
Punce in poba...
danes sem pa tolk zalimana, da vam (žal) ne uspem niti komentirat večernega čveka.

Prosim R1ta in Shorty, nikar ne zapuščajta naše debate!!!! Pogrešala vaju bom!!!
Pa to ne pomeni, da hočemo Duc.20 izločit, nikakor, samo prosim, dnavadi se že, da si me tu gor mirimo in ne ogrevamo hormonske težve.

Se mi pa zdi ZELO,ZELO LEPO in POŠTENO, da je R1ta javno objavila svojo napako, ker je prehitro brala.
Za tole hitro branje po diagonali (tako, kot smo se učili, haha), sem v precejšnji meri kriva tudi jaz... in moji dolgi posti.

Saj sem tud jaz že rekla,da bom prosila, da grem med izbrisane (na RR!),  pa mi moja ćčvekajoča duša ne da miru.
V živo bi znali bit res kakšno dobro srečanje, samo kaj, ko sem jaz iz tedna v teden bolj utrujena in sploh nisem zanimiva, še sbi ne. V petek v arboretumu že nisem nbila prave volje...

Opozorilo: Od tu naprej je pa res samo jamranje: GA kr preskočite, pa lep dan vam želim!!!

A vam povem kako jaz spim zadnje dni? Ko sva bila 14 dni skup sama doma, sem bila vsa boga, ker se je Nejc zbujal okrog 5h, se je podojil,nato pa včasih zaspal nazaj, včasih sem zaspala jaz pa sem čutila rahlo premikanje in igranje z dudko itd.ko me je čakal, da bom vsatala, včaish pa sva se že 5.15 igrala na 100%.
Moj ni verjel, da je Nejc spal v svoji posteljici, je bil prepričan, da ga bom imela kar v spalnici.

Ampak, zdaj, ko je prišel domov in bi mi moralo biti vse lažje, pa sem se  na trenutke počutila, kot da bi imela 2 dojenčka in sva se spet skregala, da mi mora pomagat... OK, to je za na drugo temo, AMPAK Nejc je pa čez dan full naspidiran (razen včeraj, ko je zaspal za 3 ure?? Od prvega meseca naprej mislim, da sploh še ni tolk čez dan spal, kaj šele skupaj??), ponoči gre spat okrog 9h, in se v spanju prebuja in stoka itd. Ker sem že čisto utrujena, ga dam na joško in zaspiva skupaj v njegovi veliki postelji...  In tako že par dni je ob 1h, pa ob 3h, pa ob 5h, pa ob 7h, potem pa do 12h ali 13h noče več, čez dan le še cca 2x, ponoči pa je spet čas za spanje, hranjenje in želodčne težave, pa proti jutru pa ačs za kakanje...   Aja, pa še zgoraj omenjeni partner ga je včeraj imel predolgo zunaj premalo oblečenega in zdaj še pokašljuje... Pa še muha nama je ponoči nagajala v otroški sobi in sva morala pridit spat na kavč...  čist sm podrta. Tukaj jamram, otrok me pa čaka, da ga previjem. Še dobro, da se (še) smeji. 
stop

Severnica: imaš enak kavč, kot sem ga jaz že 3x hotela kupit; prebelit in renovirat dnevno, pa se mi ne da. Zagnji izgovor je bil, da je za otroške bruhice in prstke od čokolade še dober star kavč user posted image . Daj se še večrat kaj oglasi!! Pa Pike30 že 100 let nisem brala, al se motim??

Evo, sem se zlajala, zdaj sem pa bolje!!!!!
Grem počasi kar na sprehod, čeprav je pasji mraz!!
Radi se imejmo!!!!!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
31.5.2007 8:55:40   
frufru
Mojmoj jaz te še kako zastopim. Za začetek ga probaj čez dan ful zmatrat. Jaz mu več kot dve ure nisem pustila podnevi spat, pa če se še tko grdo sliš. Sem ga zbudila in ga podojila pa previla, pol se je pa razčul in sva migala. Zvečer sva ga ob 7h začela kopat in je bil v vodi malo dalj časa, da se je zmatral, pol smo se masiral in migal, previl, pol sva mu pa z R dala rižolinota po žlici. Začela sva z 20ml, pa ni bilo haska, tako da kar začni s 50ml. Jaz sem mu spumpala svoj mlek in not zamešala rižolinota. Pol je dobil pa še zizo. Najprej se je upiral, pol je pa zalaufalo. Posledično je podaljševal prvo rundo spanja. Pol sva mu pa dala vsak dan 5-10ml več. Zdaj dobi en gemišt 70ml mojga mleka 80 ml vode, not pa rižolinota od milupe, ki se meša z vodo in je prva runda od 8h-3h. Zdaj se probam še jaz disciplinirat, da grem pred 11h spat, ker drugače sem ob 3h in 5h-6h koma, ko me drugič vrže iz spanja. Pa sem res bolj spočita. Aja ob 8h mu damo rolete dol, da ve da je noč.
Ne vem, če bo to rešilo tvoj problem, probaj slabši itak ne more bituser posted image
Druga ideja je pa da zamenjaš okolje.user posted image user posted image user posted image Naš je od nedelje, ko je decembrčke spoznaval začel dalj časa spat. Kaj pa če prideš z vlakom al pa avtom k nam, da našo žvirco spozna, mogoče se bo pa po njem špeglaluser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 31.5.2007 9:00:39 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
31.5.2007 9:05:11   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj, te še predobro razumem.
Moj je po cele dneve v službiuser posted image , pa verjamem, da še marsikateri. No, na začetku, ko je prišel domov, se je lepo vsedel za računalnik in igral igrce (kako odraslouser posted image ), šel na kofe s kolegi, v glavnem, len, da je od njega kar smrdelo user posted image -> edinole kar je pomagalo (ni bil KREG), ampak odkrit pogovor, pa kako me je strah, da bi mali povsem brez atija odrašal, ker le-ta nima časa zanj. In glej ga zlomka, pali FUL! Kar sam si vzame Ožbeja, ga pelje na sprehod, ga CELO sprevije, ko je doma, se FUL ukvarja z njim...sicer je res OTROK in me sprašuje vse sorte bedarije, od tega, če naj mu da flis gor, zunaj je pa 30stopinj in ostale TUPARIJE. ampak je vedno bolje, jaz pa sem vedno bolj spočita, stvari pa so se začuda začele same od sebe pospravljat user posted image Malo naredim tam, malo tu in je..ekola!
Glede spanja - mi smo imeli včeraj tako nočuser posted image , danes je pa spet po starem...sem pa ugotovila, da ful pomaga sprehod od 17-18h, potem kopanje, kjer itak sprosti vso energijo, papcanje in ga zmanjka tja do 3h. Bomo mogli pa vsi počasi začeti zvečer dodajat....riževe kosmiče, kakšne goodnight kašice, pač da bomo male želodčke bolj nasitili!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
31.5.2007 9:26:53   
crci06
ah, zdaj ste me pa zafrknile, ker ste mi že začele odgovarjat.
Sva prišla iz kopalnice in sem že oblekla malega, zdaj sem ga pa dala za 15 min čuvat, da se še jaz oblečem... sem že prebujena in dobre volje, pa sem imela namen pridit pobrisat tisto jamranje.

Ma, jaz vam povem, da jamranje na RR definitivno pomaga.
Mogoče pa še jaz začnem na skrvaj blogat, da ne bomo takoj na 200-ti strani. user posted image  

Sicer pa: to z rižolinotom ste mi že svetovali, samo ga noče jest. Bom danes spet poskusila. Mami the cow  - imam pa malo predsodkov. Morala bi začet takoj na začetku, ko je bilo še preveč zaloge, pa sem se raje osredotočila na dojenje. Zdaj imam pa vsak dan grdo v mislih: dat 20.000 za črpalko, potem pa čez en teden konec zalog. Mogoče pa vendarle. Malo se moram skulirat, pa sem se že ornk: se spomnite, ko mi je bilo tako grdo brat o kravah mlekaricah vuser posted image  ??  Tisti trebuh od L_P_ jaz nisem imela takega pol leta nazaj ampak 3/4 leta, pa še zdaj ga imam, samo je ornk bolj povešen... user posted image

Frufru: menjava okolja: ravno danes zjutraj sem pomislila, kako bo, ko gremo čez 10 dni na morje...  bolej? slabše? Jaz upam, da bo fino fajn.

Samo še to: če bi blogala, bi včeraj napisala, da je mali že jedel prvo hrano, ki je mami ni hotela poskusit (neo zelenjavico z rižom... malo smrdiuser posted image ); in pa to, da je naš mali tudi že motorist, tako, kot od Shorty bebika vozi avto. Naš začne brrr s pljuvanjem, roke pa tko narazen in jih še malo zatrese, kot bi ornk čoperja vozil user posted image   Sem si ga želela posnet, potem pa kot tele bulji fotoaparat in noče nadaljevat. Ko bo konec BB bi morale pokupit vse tiste "skrite" kamere user posted image user posted image

Zdaj se gre pa Nejc s trajkom vozit (op.: to so motorji na 3 kolesa). LP!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
31.5.2007 9:38:42   
frufru
Sicer pa: to z rižolinotom ste mi že svetovali, samo ga noče jest. Bom danes spet poskusila. Mami the cow - imam pa malo predsodkov. Morala bi začet takoj na začetku, ko je bilo še preveč zaloge, pa sem se raje osredotočila na dojenje. Zdaj imam pa vsak dan grdo v mislih: dat 20.000 za črpalko, potem pa čez en teden konec zalog. Mogoče pa vendarle.
Jaz tudi nisem verjela, pol sem pa iz obupa probala, čeprav se mi je upiralo. Je blo tko eno žličko v usta pa hitro dudo not, da je pocuzal. user posted image user posted image user posted image Po četrtem mašenju ust je otajčal, da mora pojest ne pa pluntuser posted image . Črpalko lahko pa rabljeno kupiš. Pride fajn, če nucaš, da daš možgane na off, pa malega svojemu user posted image  pustiš, da ugotavlja kako je, ko je mali tečen. Te bo definitivno bolj ceniluser posted image user posted image user posted image
Jaz sem Lovra naštimala ven, mi je pa na ziziki zaspal. Sem rekla, da bom medtem eno poličko pofarbala, pa sem pred RR obsedelauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 31.5.2007 9:42:48 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
31.5.2007 10:11:15   
Naja30
Kakšen fajt je bil to ponoči spet?user posted image user posted image  No, veliko nismo zamudili. Samo ne zdaj odhajat, ko se tudi jaz lahko javljam bolj pogosto user posted image  Jaz vas imam vse rada, tudi če sem vas kdaj samo brala in tudi če kdaj katera popuser posted image  in tudi če me ignorirate in tudi če ne dobim odgovora user posted image

V glavnem, naša mala je danes spet stara Tija, se smeji, kriči, nima vročine in jaz sem spet v user posted image  Res je grozno, ko je otrok bolan, sem bila cela zamorjena.

Severnica, user posted image user posted image  za vašega korenjaka. Naša pa še ne sedi sama, tudi ob opori je bolj lene sorte in se kar nazaj z ritko potegne, da leži. Čeprav ko se potegne s pomočji mojih prstov gor v sedeč položaj, se smeje kot da je zadela sedmico user posted image

Shorty, r1ta prosim ne odhajat, ste take face in čvekulje user posted image

moj_moj, mogoče ima pa Nejc preskok v rasti? Pri enih to traja tudi dalj časa. Glede spanja podnevi - Tija čisto različno spi, včasih skoraj NIČ, včasih po 3 ure v kosu user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
31.5.2007 10:26:32   
Naja30
Aja, še o GH nisem nič rekla. Tija je banano, jabolko in suho slivo prekuhano - to je od sadja, od zelenjave pa bučko, korenček, krompir, brokoli in cvetačo.
Ima raje sadje user posted image  Poje pa kar vse, tudi če ni sladko kot sadje user posted image  Mislim, da bo jedec kot sma midva user posted image
Danes bo probala pa hruško.

Kako pa ve naredite, ko greste ven? Ali naredite same pojedino ali jim date kupljeno? In če naredite same, kako spakirate hrano?
Jaz za enkrat še sama delam, dam pa v aventovo posodico, ki jo skupaj z žlico spakiram v čisto vrečko.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
31.5.2007 11:19:17   
TanjaS
Punce, očitno človek sploh ne sme od doma, vas komaj dohajam.

moj_moj, jaz sem si mesec in pol samo pumpala, ker ni hotel zize vleči, pa zdaj tudi ne morem videti pumpice. Zato mu dam zvečer po dojenju kar Aptamil ali pa samo kašico, ki se zmeša z vodo. no, sem ter tja si zvečer še spumpam za naslednji dan, ampak večinoma pa ne.Mi je tako fino, da se spet doji, da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se moških tiče pa ne bom nič kometirala. Moj sploh ne ve,kolikokrat ponoči vstajamo, pa sva zraven njega user posted image user posted image user posted image user posted image

Naja3, mi še ne jemo tok goste hrane, tako da ne nosim s seboj, če pa že, pa vzamem kar Hippovo kašico ali pa Fruteka. je pa mali danes prvič res konkretno pojedel - skoraj celo banano z avokadom. In je zdaj že tri ure sit user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
31.5.2007 11:58:22   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Kar se moških tiče pa ne bom nič kometirala. Moj sploh ne ve,kolikokrat ponoči vstajamo, pa sva zraven njega user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo tole še - bolj v zabavo kot opravlajnje - pred par dnevi je moj jamral, da se je 2x ponoči zbudil zarad nejca, pa sem mu lepo povedala, da naj ne govor takih neumnosti, ker to, da je slišal bebifon, se obrnil okrog in zaspal naprej naj sploh ne omenja. Tisto noč sem vstala 4x, od tega sva bila 2x budna po več kot pol ure, tudi dojila sva se. On ga "pa sliši"  user posted image user posted image user posted image

Moški user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
31.5.2007 12:02:42   
Vilma
TanjaS user posted image  
Sam tale kratek komentar.
Severnica ima Leota, jaz pa Dominika, si mal zamešala imena user posted image
Je pa res, da sta si najbolj podobna med decembrčki tako kot so si Lovro, Ožbej in Nejc user posted image

Še vprašanje? A se pozna, da bo jutri polna luna? user posted image  Jaz imam to noč za sabo 3X po 45 minut spanja user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
31.5.2007 12:04:07   
Anonimen
lepo lepo da morm spet js nehat izzivat, sam ne vem kdaj sem učer začel pa nikol se nisem tolk nizko spustu kot nekateri. r1ti sem oprostil zato ker je bla fer in se je opravičla. druge pa ne da bi preverle in premislle sam obtožte-mi je prav žal,sam večina od vas tko počne, vedno sem js tisti sam ni res.
ves ta forum se mi je prov zagnusu, na začetku sem mislu kok je fajn, da kej zveš, ne pa da te vsi neki obtožujejo. ne vem, a večina ne upa povedat svojga mnenja, se držite celote, ne upate izstopt pa povedat resnice, vrjetn je za vas res bolš to kokr pa da se zamerte drugim ženskam.

lp

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
31.5.2007 12:41:06   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

lepo lepo da morm spet js nehat izzivat, sam ne vem kdaj sem učer začel pa nikol se nisem tolk nizko spustu kot nekateri. r1ti sem oprostil zato ker je bla fer in se je opravičla. druge pa ne da bi preverle in premislle sam obtožte-mi je prav žal,sam večina od vas tko počne, vedno sem js tisti sam ni res.
ves ta forum se mi je prov zagnusu, na začetku sem mislu kok je fajn, da kej zveš, ne pa da te vsi neki obtožujejo. ne vem, a večina ne upa povedat svojga mnenja, se držite celote, ne upate izstopt pa povedat resnice, vrjetn je za vas res bolš to kokr pa da se zamerte drugim ženskam.

duc.20 ne vem s čim sem te užalila. Mislim, da mam/o problem v komuniciranju, ker nikoli ne vem, ali misliš vse ali mene. Zato pa vedno napišem in poudarim, komu je namenjeno. Še vedno odgovarjaš užaljen in nisi pripravljen pozabit in iti mimo. Namesto tega vedno napadeš na splošno po vseh, pol si pa jezen, ker te spet napadam/o. Forum je fajn in ti pomaga, samo ne smeš zamere kuhat zaradi različnih mnenj. Nasvet sprejmeš ali pa ne. Kolikor nisem pozabila na kakšnega je postov, s katerimi iščeš pomoč zelo malo, večina je takih kjer se kregaš z ostalimi in kuhaš zamero. Me pa zanima, kako kaj tvoja deklica. Ali je včeraj lepo spala? Je kaj novega odkrila?Boš rekel, da sem firbec, ampak bi rada videla tvojo lepotičko. Jaz lažje čvekam in pomagam, če znam če imam konkretnega človeka pred sabo. Se beremo, upam, da boljše volje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
31.5.2007 12:59:03   
Anonimen
užalila me je večina, ne vse.
ne kuham zamere zaradi mnenj. moti me samo to da mi nekatere od tle grozijo preko ZS, r1ta-ne mislim tebe, ti mi nisi nikol grozilauser posted image , samo ne bom jih imenoval, če so tok fer bojo same napisale kere so.
frufru ne bom reku da si ferbec, nikol, sam od hčerke slikco sem mel pa že parkrat v avtarju namesto race. sem gor poslal je pa ne  bom nikol.
kšne stvari so take da jih enostavno ne morš pozabt, če se spusti na nivo da ti žali družino...ne vem no, men to ni normaln.

ne bom več pisal ker je škoda mojih živcev itak vas pa motm.

lp

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 31.5.2007 13:01:13 >

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
31.5.2007 13:06:43   
emaa
Duc20 če žalijo tvojo družino in ti grozijo preko ZS, se obrni na moderatorje (zato so tukaj), ni pa potrebe po tem, da zdaj vse tukaj žališ. Večina nas itak ne ve zakaj se gre. Upam, da se boste dobro rihtali še naprej, oglasi se še kdaj.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
31.5.2007 13:07:05   
TanjaS
Duc ne biti užaljen, jaz tudu nisem videla slikice od tvoje male...

pa res nehimo z vsem skupaj in lepo čvekajmo naprej, sem prepričana, da noben nobenemu noče nič slabega.

evo, še frufru je resna ratalauser posted image user posted image user posted image

midva greva pa kuhat

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
31.5.2007 13:10:41   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Duc20 če žalijo tvojo družino in ti grozijo preko ZS, se obrni na moderatorje (zato so tukaj), ni pa potrebe po tem, da zdaj vse tukaj žališ. Večina nas itak ne ve zakaj se gre. Upam, da se boste dobro rihtali še naprej, oglasi se še kdaj.  

Se popolnoma strinjam.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
31.5.2007 13:20:57   
Anonimen
nikol nisem tle vseh žalil, večino ja vseh pa ne. pa tut če sem, nikol ne na tak podel način kot nekatere mene žaljo. sam one majo pravico vse pisat js pa ne.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
31.5.2007 13:21:57   
Shorty_
Z Meto. sva se kontaktirale po ZS in pravi da ima premalo časa za RR saj Matija čez dan bolj malo spi, vas pa vse lepo pozdravlja.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
31.5.2007 13:25:09   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

nikol nisem tle vseh žalil, večino ja vseh pa ne. pa tut če sem, nikol ne na tak podel način kot nekatere mene žaljo. sam one majo pravico vse pisat js pa ne.

Prosila bi te da stvari ki si joh dobil preko ZS rešuješ tam in sprejmeš opravičilo od mene in R1te da lahko punce v miru badaljujejo debato. Midve sva se tako ali tako umaknile zato jih nehaj morit z problemi in žalitvami preko ZS. Te stvari urejajo moderatorji.
Pa še enkrat se ti opravičujem če sem te prizadela, čeprav se ti meni za obtožbe še nisi in tega ne zahtevam. Prosim vključi se v mirno debato ali pa pusti punce pri miruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
31.5.2007 13:53:34   
TanjaS
To je pa zdaj res že čist mimo. Dva dni se smao še kregamo. Predlagam, da vse skupaj na provokacije ne odgovarjamol, jih preslišimo, tudi ti Duc, kot je bilo rečeno, obrni se na moderatorje, če ti kdo grozi ali te žali. Če te zanima kaj glede hrane, vzgoje, želiš deliti mnenja o decembrčkih, si pa dobrodošel.

Ampak pejmo res nazaj na stare debate, da ne bo še katera ušla, ker to je čisto BZ.

Maks je eno uro spal, pojedel, počasi gremo proti Lj, ima Kaja danes nek zaključek z vrtcom.

Pa se beremo. Upam, da z lepšim tonom user posted image user posted image user posted image

Pa en user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za vse !!!!!!!!!!

IMEJMO SE RADI!!!!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
31.5.2007 14:13:32   
severnica77
Tako da vse misli šc, šs stran, pa vklopte
Zunaj je sonček, izkoritite ga

se samo podpišem user posted image

TanjaS-nimamo težav pri tretjem cepljenju, ker sploh ni bil cepljen, ker je malo pokašljeval in malo je imel nosek poln. Smo naročeni na drug termin. Če pa pri vaju ni bilo reakcije prvi dvakrat, potem tudi po moje ne bo tretjič. Čeprav nekateri trdijo, da je tretje cepljenje ravno najslabše. Ampak upajmo na najbojše, kaj?

moj_moj - pridejo tudi takšni dnevi, ko je malo težje. Tudi Leo je včeraj in danes malo bolj tečkan. Res ne vem kaj mu je, mogoče spet zobki???!!! Izbori si kakšne tri urce čez dan pa naj gre ati z njim na sprehod, ti pa poskušaj zaspati. Ja vem, lahko je reči, težje izpeljati. PREVERJENO!

Kavč pa sva kupila že kar nekaj pred user posted image . Sem že tudi pomislila na razne packarije in čokolade pa sem si rekla, da packe na sedežni niso največja katastrofa in se za tako postransko stvar ne bom sekirala. Se že psihično pripravljam na razturavanje stanovanja user posted image , ker do zdaj je res bilo skoraj vse bolj kot ne nedotaknjeno. Pa kaj čmo user posted image , tudi to mora biti.

london_paris - je tudi pri nas tako. Ati dela zelo dosti, venkrat na teden pa še zvečer na košarko (zdaj pa tudi jaz na odbojko) in sva že tudi midva razčistila. Sem mu malo na čustva zaigrala, kako dojenčki potrebujejo atije, ker je to res druga dimenzija kot pa mami (kar je mimogrede tudi res), če ne vidi kako se ga razveseli, itd ... Pa je resnično vžgalo! Saj ne da prej ni nič naredil, ampak zdaj še več. Ga previje, kopa in hrani, kadar poskuša GH. Tak, da je zdaj prdkan user posted image . So pa moški res pravi otroci, ne bo mi nikoli jasno kako to in zakaj pri hudiču toliko sprašujejo in si nič ne zapomnijo user posted image . No, to smo pa že tudi prej vedele ...

Naja3 - Saj Lea še tudi prekucava, da je joj. Včasih malo posedi, potem pade na levo, pa na desno in naprej. Ampak v tem pa tudi uživa. Mene pa je kar malo strah, ko vidim kako naprej se nagne. Upam, da ne more biti s tem kaj narobe, ali pač?!
Ko greva ven, mu jaz dam kar hip kašico, doma pa je doma pripravljene. Sem se malo zafrknila, jih ima raje, kot pa moje mojstrovine user posted image . Doma pripravljene kašice pa spakiran v mini plastične posodice. Potem pa to in žličko v Aventovo termo torbico, tako da se na vročini ne spajsa.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

TanjaS user posted image  
Sam tale kratek komentar.
Severnica ima Leota, jaz pa Dominika, si mal zamešala imena user posted image
Je pa res, da sta si najbolj podobna med decembrčki tako kot so si Lovro, Ožbej in Nejc user posted image  

No pa sta si res podobna, daj Vilma prilepi kakšno fotko Dominika, da ga še malo jaz občudujem. user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 31.5.2007 14:17:12 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
31.5.2007 16:10:52   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

[Mene pa je kar malo strah, ko vidim kako naprej se nagne. Upam, da ne more biti s tem kaj narobe, ali pač?!

Jaz hodim s tamalo na telovadbo za mamice in dojenčke, ki jo vodi fizioterapevtka. Ta nam je rekla, da je najbolje, da user posted image  sedi za tabo, se pravi naslonjen na tebe (npr. na tleh) in ga malo paziš, da ni konstantno nagnjen naprej. Ni ravno najboljše, da je nagnjen naprej, zaradi hrbtenice. Ampak malo je pa lahko, da krepi mišice.
Sam so pa res cortkani, ko jih tako nagne na eno ali drugo stran user posted image  Kot da bi ga imeli malo preveč kod kapo user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
31.5.2007 17:46:08   
chezAnA
Mi smo šli v BC in tam opravl na način veni-vidi-vici. (prišli,vidli,se odločli,da zadevo sami naredimo doma) .hvala vsem za pomoč in nasveteuser posted image
aja, imamo pa romer baby-safe stolček.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
31.5.2007 17:49:55   
frufru
Mi smo danes probali cvetačo, zmešano z mlekom (not from just any old user posted image , but from mummy user posted image ) Mali je kar jedel in glasno komentiral, samo ne vem ali je to pomenilo, da mu všeč al ne user posted image

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
31.5.2007 18:21:24   
crci06
La vita e bella, bella, life is beautiful!!!!

Končno sem se tudi jaz naspala.
Mulc mi je pokazal rahle znake utrujenosti, pa sem ga spokala v posteljico, bila pri njem, ker seveda ni hotel zaspat, mu pela ipd.

Čez čas sem se odločila, da sestavim eno izmed papirnatih škatel,ki sem jih kupila za pod posteljo, pa so previsoke. Firbec pač. In z njo sploh ni tolk malo dela, da se fajn pritrdi, nakar se jaz spomnim, da bi bilo s klavidom pa najboljše.

Grem po kuhinjsko kladivo za meso, mulc joka in stoka ker noče spat in se odločim dokončat, potem pa sai ga dat k sebi in zaspat. Ko se mi je že mudilo, začnem repat, da ga malo zamotim... 
Ob besedah: nejko, mami ma še 3 žebličke, pka, pka, pa itak ne zna kladiva drugač uporabljat kot za igrat, pka, pka, blablabla.. dokončam - hočem vzem mulca - ta pa spi.

Čez 1 min sem tudi jaz ZA 2 URICI ZADREMALA user posted image user posted image , očka je bil brez kosila, je tudi šel dremat user posted image , Nejc pa sploh še ni končal lepotilnega spanca. Aleluja. Upam, da bomo zdaj bolj strpne volje.

Pa še to: pred spanjem je najprej jedel 2 žlički zel. kašice z rižem, potem kmalu se je podojil, pa še RIŽOLNO je pil po prilagodljivem aventovem cuclju user posted image  (sicer 20 ml, amak vendrle).

Like mother, like son: če je človek fajn sit, pa če ga nobena muha ne moti, bo dobr spal user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer pa rižolino, pa skopat, pa malo bolj pozno spat... upam, da bo noč boljša kot zadnje noči - sicer me boste spet tle brale user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.